NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
elnezest ,de szerintem nem vagyok alkalmas egy futamra...
azert beprobalkoznek majd a parcticeen kiderul,mennyire artot az egy uveg bor amit megittam banatomban 😊

Petya
81.182.2.38
Botok is vannak,ha nem jönnétek😊
Be kell bizonyítanod, hogy nem megy a tanulás rovására az, hogy mikor fekszel le. Na meg nemsokára nyár és akkor gondolom szünet van nálatok is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nagy gázban vaok, mert nekem bejön az az eéõfutamos rendszer csakhát... az hétközben van... Mert még elvileg fogok pár évet járni suliba nem vmi baró dolog éjjel 1kor lefeküdni... Szóval nemtom de ez elég gázos :\\\\
Petya

Jovo heten 2 EF?

- Tudom, hogy egyelore nem az igazi meg a jelentkezesi resz az oldalon, de ha lehetseges, akkor mindenki hasznalja. Igy mar hetvegen tudni fogjuk, hogy pontosan milyen letszammal, elosztassal kovetkezzen a EF. A jelentkezes, mindig a kovetkezo heti FF-ra ervenyes. A helyszin es az idopont alapban bele van irva. Itt volt egy kis bug, hogy az alapban beirtat is regisztralta😊) Javitva😊)
- Tervezek egy Regisztracio/LogIn reszt is. Itt majd a Nevet, Rajtszamot, Csapat nevet, ICQ szamot, E-Mail-t lehet felirni, plusz ha sikerul, akkor mindenki maganak toltogetheti fel a friss autoit😊 Ezt a regisztraciot lehet majd tobb mindenre hasznalni a kesobbiekben az oldalon. Egyenlore Seession problemaim vannak, vagyis problema megoldos😞(((
- Elkezdtem irni egy Hirfelviteli/Listazo reszt is. Ez nekem lesz jo, hogy online-ban tudok majd hireket felvinni kenyelmesen😊)) Ezt is beszivtam, de talan ma meglesz😊)
- A listazo masik elonye, hogy a lefutott versenyekhez, mindenki sajat maga tud majd onlineban beirkalni velemenyeket. Hogy mennyire lesz szerencses nem tudom, de kiderul😊) Foleg ha majd Forumnak lesz hasznalva😊)))
Hirtelen ennyi😊) Bocsi a tomeny szovegert😊)
Nascar Racers
Pár hozzászólással ezelõtt még azt írtad, hogy a rajtoknál le kell higgadnod...a mai is 163 körös verseny lesz, nem hiszem hogy a rajtnál dõl majd el a verseny :-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Azt mondja csak hogy az elsot nem elozheted meg rajtnal vagy ujrainditasnal hacsak nem fekez varatlanul a vonal elott, vagy tul lassan megy.
Dehat ez ervenyes a tobbi autora is.
Kivulrol elozesre annyit mond hogy az OK.
Ezek szerint az elsot is lehet kivulrol elozni.
Nem lehet egyforma erõsségû emberekkel megtölteni egy-egy csoportot, mert akkor ugye nem biztos hogy reális lenne a továbbjutók képe (de hát te is ezt mondtad).
Majd meglátjuk mi lesz szerver ügyben.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Akkor ugy latszik az elsot is meg lehet elozni.
El kene olvasni foleg akkor ha meg AI-val sem ment versenyt az illeto es ezt se tudja.
20 embernel mar nem tehetjuk meg azt hogy 1 ember jut tovabb az EF-bol😊
16-nal is mar lehehtne 2 EF-et csinalni, igy mindenki tobbet versenyezhetne, es az FF-be is angyobb esellyel lehetne bekerulni szerintem.
az elso 5 jutna tovabb (ugye az a 5 fo ma'r nem
indulna a kovetkzo EF-en), igy az EF-en csak az
elso 6 jutnak tovabb az 11-bol, igy sokkal nagyobb
lenne az izgalom az EF-en is, es ezzel lefednenk
16 ember jatekat (5+11).
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Az ujoncokat, vagyis akikrol nem tudjuk milyen szintuek (valoszinuleg van meg mit fejlodniuk), azokat ugy hogy egy ide egy oda😊
Igaz hogy igy a gyengebbek kisebb valoszinuseggel indulnanak az FF-en, de a heti egy versenyuk igy is meglenne.
Szerintem ez igatsagosabb lenne.
Igy nem fordulhatna elo hogy egy kozepes szintu versenyzo nem tudja sosem kvalifikalni magat az FF-re, csak azert mert mindig epp a jobbik csoportba kerul be. Aki egy kicsit gyengebb nala es a rosszabb csoportba kerult be emiatt, az rendszeresen tudna kvalifikalni magat az FF-re.
Szerintem ez nem igazsagos.