NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
ha Marki hazaer akkor amugy se mentem volna
Tibre
Na meg miért pont te mennél Sanzik helyett,gondolom még van más is,aki szeretne indulni(köztük én is😊)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ibronk
Ha sanzik visszalép, és Marki hazaér, akkor nincs 😉

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Akkor máris megvan a helyem a versenyen! 😊)
sanzik
en kb felevente 1x iszom ,de most ez pont egybeesett a versennyel 😊)
elnezest ,de szerintem nem vagyok alkalmas egy futamra...
azert beprobalkoznek majd a parcticeen kiderul,mennyire artot az egy uveg bor amit megittam banatomban 😊
Met
Jó lenne ha nem baszogatnátok egymást!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hmmm en a helyedben hallgatnek...

De akkor azt is
Itt az IP: 81.182.43.120
FREAK
az ilyeneket ICQ-n plz

Riszpekk

Tibre
Az elõzõ üzenetet tekinthetitek semmisnek mivel már nem üzemel a server 😊

Na öreg te inkábbb próbálj meg azzal elleni, hogy megtegyél 10 kört a nélkül, hogy vmit miatt sárga zászló legyen. Én nem akrtalak cukkolni, de az sem rajtam múlott és örülnék ha nem csesztettnél többet, jó?

Petya
Tibre
Nah,aki még szeretne gyakorolni egy kicsit Atlantában FF elõtt,annak itt az ip:
81.182.2.38
Botok is vannak,ha nem jönnétek😊

Tibre
Nyáron én is jobban rá fogok érni hétközben is versenyezni,mint most.

Met
Megmondod, hogy ha nem jáchacc egy héten 1 napot éjjel akkor direkt megbuksz😊
Be kell bizonyítanod, hogy nem megy a tanulás rovására az, hogy mikor fekszel le. Na meg nemsokára nyár és akkor gondolom szünet van nálatok is.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

csak az jojjon aki komolyan veszi es komolyan is gondolja...! (ugye emlitettem pl a "Kihul a virslim varjatok meg meg eszem" es erre RETIREt nyomsz! REnmdben van hogy akkor csak gyakoroltunk na de akkor is 😊

Alexease
Mond meg otthon, hogy a versenyek dijjazottak😊) Az elso helyett es csaladja, USA koruton vehet reszt😊)))))))
Ha rajtam múlna...
Alexease
Itt is mindenki dolgozik, tanul. Valaki 12 vagy 24 orazik, es reggel 5-6-kor kell. De attol fuggetlenul, hajnalig nyomja😊)) Egy kis megszallottsag😊))))) Valamit valamiert😊)
Hi!!

Nagy gázban vaok, mert nekem bejön az az eéõfutamos rendszer csakhát... az hétközben van... Mert még elvileg fogok pár évet járni suliba nem vmi baró dolog éjjel 1kor lefeküdni... Szóval nemtom de ez elég gázos :\\\\

Petya
Alexease

Es a legfontosabb, a Szabalyzat elso pontjanak elso mondata😊))

FELHIVNAM MINDEN KEDVES UJ JELENTKEZO FIGYELMET HOGY AZ ALAPSZABALYOKKAL ILLENE TISZTABAN LENNI!! AJANLOM ELOLVASASRA A http://nascarracers.hsw.hu/ OLDALON TALALHATO SZABALYOK RESZT!! KOSZONOM!!

Az eddigi jelentkezok felerol meg nem is hallottam
Jovo heten 2 EF?
FREAK
😊

Riszpekk

Grat. Alexease ezek nagyszeru otletek😊 egyre jobb es jobb es jobb es jobb....az oldal😊 kiraly..!

Alexease
Nascar Racers Hirek😊)))))))
- Tudom, hogy egyelore nem az igazi meg a jelentkezesi resz az oldalon, de ha lehetseges, akkor mindenki hasznalja. Igy mar hetvegen tudni fogjuk, hogy pontosan milyen letszammal, elosztassal kovetkezzen a EF. A jelentkezes, mindig a kovetkezo heti FF-ra ervenyes. A helyszin es az idopont alapban bele van irva. Itt volt egy kis bug, hogy az alapban beirtat is regisztralta😊) Javitva😊)
- Tervezek egy Regisztracio/LogIn reszt is. Itt majd a Nevet, Rajtszamot, Csapat nevet, ICQ szamot, E-Mail-t lehet felirni, plusz ha sikerul, akkor mindenki maganak toltogetheti fel a friss autoit😊 Ezt a regisztraciot lehet majd tobb mindenre hasznalni a kesobbiekben az oldalon. Egyenlore Seession problemaim vannak, vagyis problema megoldos😞(((
- Elkezdtem irni egy Hirfelviteli/Listazo reszt is. Ez nekem lesz jo, hogy online-ban tudok majd hireket felvinni kenyelmesen😊)) Ezt is beszivtam, de talan ma meglesz😊)
- A listazo masik elonye, hogy a lefutott versenyekhez, mindenki sajat maga tud majd onlineban beirkalni velemenyeket. Hogy mennyire lesz szerencses nem tudom, de kiderul😊) Foleg ha majd Forumnak lesz hasznalva😊)))
Hirtelen ennyi😊) Bocsi a tomeny szovegert😊)
Nascar Racers
jojo nem azert irtam mert majs most akkor rajtnal megsem allok a Leaderig 😊) es igen most jobban fogok figyelni a rajtnal igerem..

Azért ebbe ne lovald bele magad nagyon, mert az õrült rajtokból szokott a baleset lenni.
Pár hozzászólással ezelõtt még azt írtad, hogy a rajtoknál le kell higgadnod...a mai is 163 körös verseny lesz, nem hiszem hogy a rajtnál dõl majd el a verseny :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

na igazad van!! 😊 akkor az elso sem elvez kegyelmet!!😊 kivulrol midnekit lehet elozni..kiraly..

hmm vegulis igy is ertelmezheto 😉) mindjart kiproszalom 😊

Megneztem a lessont es nem ter ki arra hogy az elsot lehet e kivulrol elozni vagy nem.
Azt mondja csak hogy az elsot nem elozheted meg rajtnal vagy ujrainditasnal hacsak nem fekez varatlanul a vonal elott, vagy tul lassan megy.
Dehat ez ervenyes a tobbi autora is.
Kivulrol elozesre annyit mond hogy az OK.
Ezek szerint az elsot is lehet kivulrol elozni.
Igazad van Mode, majd ha sokan leszünk akkor két elõfutam kell de ott már okosan kell szétosztani az embereket.
Nem lehet egyforma erõsségû emberekkel megtölteni egy-egy csoportot, mert akkor ugye nem biztos hogy reális lenne a továbbjutók képe (de hát te is ezt mondtad).

Majd meglátjuk mi lesz szerver ügyben.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hat ugynezki 😊)

Akkor a gep szerint en tul lassan mentem?😊
Hmm most neztem meg Rules2 szekciot a Driving Lessonsben a Nr2003 ban....midnekinek ajanlom foleg ujoncoknak... na ott azvan hogy a LEadert nem lehet megelozni a celvonal elott ,csak ha tul lassan megy!

Az elobb mentem egy AI versenyt, az elrol indultam es megeloztek kivulrol tobben is a rajtnal.
Akkor ugy latszik az elsot is meg lehet elozni.
Le van irva ez is a szabalyokba.
El kene olvasni foleg akkor ha meg AI-val sem ment versenyt az illeto es ezt se tudja.
es a szerverugy hogy halad?😊

Kivulrol lehet elozni ! csak az elen allot nem lehet asszem meg kivulrol sem. de a tobbieket kivulrol nyugodtan meglehet meg a celvonal elott elozni!

A blacket azert kaptad , mert ugyebar te alltal elol a felvezeto korben es ahogy elment elolled a felvezeto kocsi szinte rogton elkezdted eroteljesebben nyomni (80mph) es igy meg a Green flag elott megelozted a pitben halado felvezeto kocsit!! mert ugye ezt sem szabad!! szal amikor esetleg te vagy elol egy felvezeto korben es a felvezeto auto kiment a boxba akkor meg ne nyomd rogton akkor meg artsd a 60 mphs sebesseget amig greenflaget nem kapsz, na onnan mar nyomhatod! szal ezert kaptal tegnap ketszer is blackflaget! ere mondtam hogy alapszabalyokat kene ismerni, mert ez eleg alap 😊

Ez is csak addig jo amig nem leszunk annyian hogy 2 EF-re lesz szukseg.
20 embernel mar nem tehetjuk meg azt hogy 1 ember jut tovabb az EF-bol😊
16-nal is mar lehehtne 2 EF-et csinalni, igy mindenki tobbet versenyezhetne, es az FF-be is angyobb esellyel lehetne bekerulni szerintem.
Mnemomic
Támogatom.

PuMy
Olyat is lehet csinalni, hogy mondjuk az FF-rol
az elso 5 jutna tovabb (ugye az a 5 fo ma'r nem
indulna a kovetkzo EF-en), igy az EF-en csak az
elso 6 jutnak tovabb az 11-bol, igy sokkal nagyobb
lenne az izgalom az EF-en is, es ezzel lefednenk
16 ember jatekat (5+11).

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tibre
De ez nem érzés kérdése,meg önszántából szerintem a legtöbben a jobbik csoportba neveznének,szóval biztos,hogy az ember nem sajátmaga dönti el,hogy melyik csoportba kerüljön.

mindenki érzi, hogy hogy áll, nem? benevezek a gyengébb csoportba 😊
HAt tudjuk hogy ki milyen szintu versenyzo, mivel eleg sokat mentunk mar.
Az ujoncokat, vagyis akikrol nem tudjuk milyen szintuek (valoszinuleg van meg mit fejlodniuk), azokat ugy hogy egy ide egy oda😊
Szerintem az jobb lenne ha kb ugyanolyan eros lenne a ket csoport.
Igaz hogy igy a gyengebbek kisebb valoszinuseggel indulnanak az FF-en, de a heti egy versenyuk igy is meglenne.
Szerintem ez igatsagosabb lenne.
Igy nem fordulhatna elo hogy egy kozepes szintu versenyzo nem tudja sosem kvalifikalni magat az FF-re, csak azert mert mindig epp a jobbik csoportba kerul be. Aki egy kicsit gyengebb nala es a rosszabb csoportba kerult be emiatt, az rendszeresen tudna kvalifikalni magat az FF-re.
Szerintem ez nem igazsagos.
Tibre
De mi alapján osztanátok be a csoportokba a gyengébb illetve erõsebb játékosokat,mert azt egy idõ eredmény alapján nem lehet szerintem.

Mnemomic
Ilyesmit mondtam a hét elején én is. Lenne egy erõssebb csoport, és lenne egy gyengébb az elõfutamokhoz így akinek nem úgy megy még az is bekerülhetne a FF-be mert akik jobban mennek már nem az õ EF futamán indulnának.