NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Pontozzuk már a Led%-ot is pluszba.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

http://web.axelero.hu/mortel1/Bristol_bajnoki.html

😄 hat enis😊 elejen rogton kaptam egy feketet amiut csak greenflag alatt tolthettem le...megis volt a -2 lap 😞 aztan motorhiba...aztan pete silver kereszteben gurul elottem...bamm neki...halisten nem lett komolyabb problemam...aztan valamikor szepen eltortem gear 1 fogaskereket...aztan kesobb gear 2 es gear 3 is kovette😊 szl a vegere mar faszan gear 4 ben kellett gyorsulni 😊 a vegere amugy egesz faszan ment Bristol 😊

sanzik
en az eddigi osszes versenyen nem szerencsetlenkedtem ennyit mint itt...

aszem ez a cloudy tett be nekem nagyon,tiszta idoben sokkal stabilabb voltam

de annak orulok,hogy nem lettem utolso,pedig mar fel voltam keszulve ra lelkileg 😊
😄 TAlladegat imadom 😊

FREAK
legalább most jön két igazi versenypálya

Ha Talladegában valaki nekem mer jönni, megskalpolom!! 😊

Riszpekk

kemeny futam volt...

FREAK
kibaszott kuplung 😊

Riszpekk

FREAK
😊

Riszpekk

Met
Hát most nem sajnálom tulzottan, hogy kiestem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Persze, semmi gond Atesz részemrõl sem. 😊
FREAK
nyugtával dícsérd a napot 😊

Riszpekk

Met
Petya azért ne szólalj meg jó?

FREAK
állok elébe, bár mivel mindenképpen nálam kell fogadni, megvádolhatnak, hogy manipulálom az eredményt 😄

Riszpekk

Mnemomic
nem lesz ebbõl semmit csak rendbe akartam tenni a dolgott nem sértõdés volt.

Mnemomic
Hát neked nem kelltt volna felhoznod elõször. Az hogy odaírtad: "de ne legyen igazam" nem érdekel mert eleve nem kellett volna semmit írnod arra a hozzászólásomra mert egyértelmû hogy nem volt igazad 😊

Na szóval:

Ha vki akarna tõlük rendelni bármit és tud jól angolul az szóljon és esetleg megpróbálhatunk emilben írni nekik hátha elküldik úgy is.

Bár lehet hogy az a gond hogy az UPS csak Bp.-re szállít és az én vidéki Postai kódomat nem fogadják el.

😊) Ha így folytatod Petya-Atesz-FREAK - re is indít majd vki 😄DD
Met
De jó, megint egy veszekedés.
Már úgy hiányzott.

FREAK
a ma esti Petya-Atesz összecsapásra a Bristoli gokartpályán NÁLAM lehet fogadni!! 😄DDDDDDD

Riszpekk

Te meg láétszik, hogy mennyire nem ismersz. Nem én beszélek veled lekezelõ hangon. "Szóval mielõtt bárkin nevetsz". Ezek szerint mégis komolyan vetted, úgy látszik megsértõdtél. A végére oda is írtam, hogy ne legyen igazam. Inkább neked nem kellett volna szerintem felhoznod. Téma lezárva.
Mnemomic
Hát csak sajánlni tudlak hogy ezt felhoztad látszik hogy még fiatal vagy. Az eszembe se jutott. Csak a maga a hozzászólás igen ironikus volt hogy mit képzelek én hogy majd nekem küldenek egy pedált-amit írtam is hogy azt persze nem ingyen. Meg írtam is ott hogy mi miatt nem küldenek egyedül de Te rögtön úgy reagáltad le mintha én a kisujjamból szoptam volna ki hogy M.o.-ra is lehet rendelni.

ibronk
juj😄

MI A BAJ???? Ha ilyet komolyan veszel, akkor magadra vess. Vagy még mindig az él benned, amikor neked mentem Daytonában? kb 15ször rosszabbul jártam mint, Te.
Mnemomic
Talán elolvashatnád normálisan amit írtam. Lehet rendelni Magyarországra tõlük mivel bennt van a listában. Csak mindig visszadobták az emilt merthogy az UPS nem fogadja el a Postal Code-t.

Ismerek vkit akinek küldtek alkatrészeket INGYEN mikor beszart a kormánya de õ emilt írt nekik így mûködik a dolog.

Szóval mielõtt bárkin nevetsz olvasd el normálisan mit ír.

petesilver
Hétvégén kipróbálom, Bristolra gyúrtam, hogy mehessek legalább 30 kört a 250-bõl 😊)

Mission Impossible 2010: PRO Class

FREAK
elöl telefújtam, hátul roggyantabb

irányítani így sem lehet, csak imádkozhatsz, hogy maradjon egyenesben az orra a vonalig 😄

te nem próbálgattad?

Riszpekk

petesilver
Egy ötlet, gyorsabb autó érdekében maximális guminyomás!! Tapadás nem lesz sok, de hátha gyorsabb leszel 😊)))))

FREAK
idõben a 2. vonalnál kb. 15 mp a 3. vonalnál kb. 20

Riszpekk

FREAK
most Cloudy 40 fokban 177 a második és 195 a harmadik vonalnál

igaz, így alig tapadnak a gumik :/

Riszpekk

FREAK
???

Erre való a fórum...

Amúgy próbált már valaki emberkedni a drag stripen? A második vonalig teszteltem, de eddig 168 MPH a csúcs, idõt nem mértem... Kéne egyet marhulni.

Riszpekk

ibronk
Belõled is rab lesz ha igy folytatod

FREAK
RAB2-RAB2-RAB2-RAB2-8869

Riszpekk

petesilver
Jó kis játék az😊)) Látszik, hogy valami szemétül megcsinált konzolátirat. Atért ilyet nem csinálna szerintem, ha PC-re írták volna. Ennél csak az a jobb, amikor a menüben úgy mehetsz tovább, ha megnyomod a zöldvagymilyen háromszög gombot 😊 LOL😊

Met
Nekem se megy.
A telepítés végén kitolja a cd-t, kék képernyõ, hogy nincs bent a lemez tegyem vissza, de nemtudom mert nem húzza be a tálcát, enter, win vissza és hibát okozott a setup és le fog állni.
Ezután amikor elindítom a játékot a kezdõ képernyõnél lefagy a gép, resetgomb.
Amikor elõször tettem fel akkor csak média player 7 volt fent, azt hittem az a baj, de azóta feltettem a 9-et, újra telepítettem a játékot és most is lefagy.

Ha leszedem a kodeket akkor meg nem tudok filmet nézni.

petesilver
Sokat gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, de gyõzõtt a jólelkem. Ezen a fórumon nem hiszem, hogy bárki beírja, meg fórumokon azért nem szokás, az üzemeltetõk sem szeretik az ilyesmit, sõt néhol külön figyelmeztetnek rá, hogy ezt ne. Ha tényleg nem boldogulsz, akkor legalább reggeld magad, ilyenkor privátban szokott valaki segíteni. De így sokat ne remélj.

jol mondod SZEMET program...szal szerintem sokat nem vesztesz azzal hogy ha nem fut😊

sanzik
nalam a film nezeshez hasznalt codec pack zavart be
miutan leszedtem oket ment...
Alexease
Persze tudom. Csak bosszant:-)
Sajnos ez így van Alex.
De azért gondolj bele a forgalmazó szemszögébõl is a dologba.
Mennyit tudna szerinted eladni egy H pattern váltóból az országban és igaz ez a komolyabb pedálokra is?

Sajnos ameddig néhány darabot lehet eladni egy-egy hardverbõl addig ez a helyzet nem is változik majd :-(
Persze ebben közrejátszanak a csillagászati árak is.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Vhogy nem látok rá sok esélyt, hogy kiküldenek neked egy pedált Mo.-ra, de ne legyen igazam. 😄
Mnemomic
Nekem az elsõ ahogyan már a hivatalos fórumon is írtam róla 😊 Persze a hozzá való kormánnyal együtt.

A 2. is jó lenne a mostani kormányomhoz meg egy-két alkatrész de ide nem küldenek vagyis a hülye UPS nem fogadja el a Postal Code-ot. Állítólag egy emilt kell írni a supportra és ingyen is küldenek alkatrészeket-bár gondolom új pedált azért nem 😊

Szóval lehet hogy össz kénne szedni kinek mi kell és kell írni nekik egy emilt hátha elküldik.

Alexease
En ilyet szeretnek venni, de nalunk nem forgalmazzak😞((

ACT-Labs. Kulon lehet venni ezt a pedalt, meg egy H patternes allat valtot is😊)) Csak nem Magyarorszagon😞(((((((( Balkan.....
Ezt a másodikat nagyon kirpóbálnám! Ha lenne valszegg vennék is! Biztos nem lehet kapni?
Alexease
Nekem a masodik kellene!!! De nem lehet kapni!! G*c*k!!!!!!!!
petesilver

Alexease
Tudom😊) Ahogy lejott az utolso file is, 1-2 ora mulva a SimBin leszedette mindenhonnan ;-)
Becsüld meg mert mára letölthetetlenné vált a kiegészítés.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

😄D

Alexease
Ezt nem ide akartam, de hat a megszokas....
Alexease
Jo ez a FIA GT 2002-X Spec. Lehet, hogy a mega GTR 2002 fanok azt mondjak nem az igazi, de en alig birtam abba hagyni😄DD
Lehet, hogy nincs pre-game menu, meg sajat menu, nincs film, hatterkepek, meg csak 3 palya, de szerintem frankon megy. Valahogy, emberibb, baratsagosabb mint a GTR 2002. Mindegy... nekem tecccik😊)