NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a DInnyet ne felejtsd!!!

Mnemomic
Mondom hogy dupla klikk az ablakra! 😊

Alexease
Ok! Vannak megszallottak, mint Pl. Toya , akinek mar sajat festese is van hozza😉
petesilver
Many thanks, az állam leesett, mert mûködik!! Köszi! Újra teljes értékû a taskmanagerem!! Már bazira hiányzott!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Ez most komoly? 😉
Lehet, hogy a felhasznaloi jogokkal van kavaras. De nem biztos...
Nezz korbe itt: gpedit.msc
Mnemomic
Vagy akik csináják a modot õk adták ki az autóalapokat?

petesilver
De ha indítjátok a szervert elõtte szóljatok, mert fel kell installálnom eztanascarprogitvagymit, mert addíg Vietcongmultizok a nagyival!!! 😄DDDDDDD

Mnemomic
Amúgy ez a teharautós mod még ki sem jött de már egy csomó helyen vannak hozzá autók+képek rõleuk a játékban. Ez hogy lehet? A béta tesztelõk adják ki ezeket?

Mnemomic
Dupla klikk az ablakra.

Mnemomic

petesilver
Alex, a taskmanegeremrõl eltûnt minden választható opció, csak sima ablak, és csak programbecsukásra tudom használni. Tudsz segíteni, mitûl van ez?

Alexease
petesilver
Nnna, továbbképeztem magam Intel proci és chpiset terén, ATI Radeon chipset és kártya terén, Nvidia chipset és kártya terén, úgyhogy mindenkit lenyomok, tessék, lehet indítani a szervert, úgyis lenyomok mindenkit HIRTELEN, nekem ehez tehetségem van, mindíg is volt, tudom, mert a hangok is megmondták!!!!!!!!!

Alexease
Ezt jol leirtam...
Alexease
jo ez az XP. A GPL ben palyat tuningoltam, de valamit elcsesztem az exportnal, es OpenGl-ben befagyott mint az allat😉 Nyomtam "haromujjast", miliot... Aztan kilepet, hiba ablak becsuk. Futott vagy 50! Taskmanager😊) De ment rendesen, egymast "felugyeltek"😄DDD Bar lassu volt mint allat, de ment rendesen😉 Becsuktam mindet, aztan folyt.kov. Azota is megy minden rendesen😉
😄DD

Mnemomic
A festés dolgott rakjátok be a szabályzatba különben kihasználom a kiskaput 😊)

Mnemomic
"De amugy, mindenkit szeretettel varunk😉"

Igen így van 😊

UCSO SOR A LOL 😄DDD

Alexease
Azert nem kell parazni😉 Egyelore meg a tesztfutamokra sem engedem be😉

Nem azert mert genyo vagyok, hanem azert, mert van ilyen is a szabalyzatban: "A versenyre jelentkezés feltételei: a program teljeskörû ismerete, a játék szimulátor módban, a versenyeken (OffLine, AI esetleg OnLine) elsajátított, biztonságos használata!"

Mivel ezekbol meg egyik sem teljesult, igy meg odebb van😉

De amugy, mindenkit szeretettel varunk😉
"egy masik forum" alatt ertem a HNR hivaatrlos forumat😄

jah meg az a kar hogy csak a versenybirsag dont...szvsz minden jatekosnak kene dontenie egy masik forumbeli szavazason 😄 hamar velunk versenyzik ugyis ;D nadeh en bizok a versenybirosag helyes es esszeru donteseben 😄

nos akkor most mi lesz penteken ? mert ez hogy elkedjuk mintha eles lenne aztan ha chello megis szarakszika kkor gyak lesz az nem igazan fexik ... akkor mar inkabb legyen eleve gyakorlo vagy FUn race...es akkor en meg eltudok menni hamarabb a balcsira😄D mert igy csak szombaton tudnek menni ha emg fixen tudom hogy penteken csak fun race lesz akkor megyek mar csutortokon 😄

Mnemomic
Hát jelenleg én is így vagyok vele egy fiatalból is elég jelenleg nekünk 😊 Meg ez a bemutatkozás is igen furcsa. Azért valamire felhívnám a figyelmet:

"Az elõre jelzett gyakorló futamokon kell indulnia a játékosnak ami után a HNR liga versenybíróságának öt tagja dönti el, hogy a versenyzõ alkalmas-e a liga futamain való indulásra.Ha a játékos néhány gyakorló futam után továbbra sem alkalmas a HNR-ben való indulásra, akkor további gyakorló futamokon kell indulnia."

Szóval ha vki a tesztfutamán nem úgy megy ahogy elvárható illene alkalmazni ezt a szabályz majd. Nekem van egy olyan sanda gyanúm ogy ebben az esetben lehet hogy majd erre sor kerül..

hat...en mar most nem orulok hogyha jatszani fogsz...szal en mar most latatlanban kijelentem, hogy nem szeretnem ha ez a nagyarc jatszana koztunk...😛

petesilver
Na elkapott a harci láz, nem bírtam lenyelni ezt a Watkins dolgot, de megnyugodtam. Nézegettem kicsit a versenyreplayt, és utána simán ment körökön keresztül stabilan a 1:16:5 körüli idõ.

petesilver
Aha. Ott 184-el végig lehet menni padlón, de a tánc draftban kezdõdik 200Mph körül. Pláne ha Atesz-Toya-Pumy trió kivesz belõle jól!!! 😄DDD

Mnemomic
Amúgy csak jelzem hogy a szabályokban nincs benne hogy nem lehet festést cserélni a szezon közben 😊

Ezt csak azért mondom mielõtt ebbõl gond lenne fõleg az újak számára-meg én is szívesen lecserélném de ugye sajnos volt megegyezés, igaz nincs a szabályokban ez lefektetve 😊

Ruffi
Hogy érted azt hogy szabályok betartva?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
Jo Visszaveszek és akkor talán én is mehetek...😄

Ruffi
na vagyok kajáltam nem belsö nézetben mentem ugy ki kéne probálni...
Chase kamerával játszom...
de daytona-n kocsi nem ment 181 mph fölé amikor azt az idöt futottam...
Mark Martin amugy akivel mentem

Alexease
Az idod jo lenne, de sok mindentol fugg. Ha minden segitseg kikapcs, belsonezet, es szabalyok betartva, akkor jo ido. Es meg az idojaras is ra tehet 1-2 masodpercet😉

Amugy ekkora arccal max. magadnak indithasz szervert. Vagyis ha komolyan gondolod, vegyel vissza rendesen.

Amugy a szabalyokat beteve kell tudni, betartani, a szerver 3000 Ft/Ev/versenyzo, es eloszor "csak" Tesztfutamokon lehet indulni.
petesilver
Itt a baj, fullon minek? Sok efekt lényegtelen. Object shadow pl. nem fontos és zabálja az fps-t. A MOMO Force az egyik legjobb. Hard core módban gyakorolsz, segítségek nélkül?

Jacek
Petya o a tesod?😛PPPPPPPPPPPPPP

Jacek
mondom en mar nem megyek nascart😊))

Ruffi
mert?
na esek dinnyét aztán mehetünk egyél te is nehogy doppingnak számitson

Jacek
nekem aztan mondhatod😛PP

Ruffi
Ja amugy jo játék hangok s rendben
Tegnap néztézek nascart tv-ben???

Ruffi
Lécci várj 10 percet utána tudok menni ha te is tudsz

Ruffi
Mondom csinálj egy servert akár most is hogy ketten megyünk meg kell nézni hol tartok 2 ora játék után eddig két pályán mentem😄 ha lehet akkor legyen watkins glen

Jacek
akkor mivel jatszottal??? ami szim? GPL rankon! ott vagy? utod ott a magyarokat?? nem a hatuljaban vannak😛

Ruffi
Este vki nem csinál servert hogy megnézzem hol tartok?

Ruffi
Hát ezt már többen mondták multiba sokan nem is szeretnek😄
Komolyan mondom ha 10-szer egyszer sem multi utána télleg nem vagy rossz kicsit alábecsültelek
nem játszottam azzal még
challengel egy háétig

Jacek
nem latlak ruffi neven a GTR\F12002 rankon? lehetsz gyors ez nem baj foleg en nem megyek nascarban de ekkora arcal nem leszel nepszeru😛P

Ruffi
1024*768*32 full minden

Ruffi
ja amugy momo force-al játszom ti mivel?
nem rossz jol lehet irányitani de
open gl-t nem tudom sehogysem bekapcsolni csak direct 3d-ben tudok menni igy meg csak 30-75 fps-t nyom

Ruffi
most raktam föl játékot

Ruffi
eddig mindenki alábecsült aztán jo rábaszott mindig minden játékban...Vletek is ez lesz...meglátjátok de nem baj igy tök poénso versenyezni

Jacek
akkor kb nem 1-2 magyar ver meg😛PPP

Ruffi
ja igen apuci vette a gépet mert 14 évesen senkinek sincs többszázezres fizetése