NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Alapgond, amit leírtam Petyának:
Az ok a következõ. Mióta megvan a kormány kûzködök vele, és ámulattal nézem a többieket, hogy fix sebességen tudnak kanyarban menni. Én erre képtelen vagyok. Az F1 gyakorlásnál teljesen elõjött, csak padlógázt képes mûvelni, nem tudok fokozatosan gyorsítani, a fordulatszámon tartást meg elfelejthetem. NA! Hazahoztam a boltból egy MOMO-t, hogy kiderüljön mi a hiba, és leesett az állam. Élmény menni vele F1-ben, NASCAR-ban, mindent meg tudok csinálni vele, amit a többiek eddig tudtak, és én nem. Viszont Te igen. Tehát a kormány beállítással lesz a gond. A sidewinder settings képernyõje kéne, hogy lássam a különbséget! Nagyon köszönném!!
Megkaptam a screenshotot, de csak rosszabb lett a vezethetõség a Petya féle beállítással. És itt a dilemma: Az MS sidewinder szoftvere egy rakás szar, míg a MOMO-nál külön lehet mindegyik pedálnál állítani az érzékenységet, bár nincs rá szükség, mert defaultból is tökéletes. Nem úgy az MS! Már LFS-nél írtam ezt Freaknek, hogy amint rálépek a gázra, az autó megpörög, akkora intenzitással gyorsít. Az F1 challengel nem is tudok most menni, mert a helyzet detto. Nascarral szerintem csak ezért tudok menni, mert ott végig négyesben nyomulok, de fix fordulaton, sebességen kanyart ott sem tudok bevenni. Viszont MOMO-val álom mindegyik. De a kormány szöge, és a bazikemény fékpedál nagyon nem jön be nekem. Az MS ebbõl a szempontból jobb, csak nem lehet vele menni. Arrrgh. Akinek még a piros MOMO-ja van, ide írhatná nekem, hogy annak is kemény a fékpedálja? Mert ha nem, megpróbálok szerezni egy olyat! Mára befejeztem, ígérem!
Mission Impossible 2010: PRO Class
18-ik kör restart, gyorsításkor kettesben jobbra húz az autó de sikerül korrigálni, viszont Shai ugyanilyet produkál mellettem, felmegy a falra, és visszapattanva megtalál, falnaklök. Továbbmegyek, egyszer még hobbiból megpörgök a közönségnek.
52-ik kör restart, az autó megint kettesben jobbra indul, de megfogom, Toya asszem észre sem vette, gond nincs belõle. Annál nagyobb a gond az 54-ik körben, ahol szélesen kihúzódom, hogy Doriant elengedjem, de megcsúszik a tetves autó, és nekimegyek Doriannak. Sorry!!! Viszont olyat kap az autóm, hogy végre nem húz többet jobbra kigyorsításkor!!
57-ik kör: restart után második kanyarnál stabilan középen megyek a kanyar felé és félek, nem alaptalanul. Met kívülrõl szélesen simán elmegy mellettem, ezalatt Dorian belülrõl mellém ér, meglök, és tropára töröm az autót. Innentõl kezdve az autó konzekvensen, stabilan szar a hátralevõ 143!!!! körre, motorháztetõ nélkül, max 142Mph val végigmegyek, gyakorolva az elengedéseket. Az elmúlt 2 versenyem katasztrófa volt, innen már csak jopbb lehet!
A patchrõl egy kérdés. Én NoCD-vel megyek, és kíváncsi lennék, hogy mi lesz, ha majd kijön az új cucc. A server egybõl upgradelve lesz? Mert akkor gondolom a régiek nem tudnak belépni egy darabig, amíg nem jön újabb NoCD. Vagy vártok, amíg megjön?
Feltelepíted, upgradeled és kész. Sem a játékokkal, sem az alkalmazásokkal nem lesz gond. Normális hw-hez lesz driver is.
tenyleg meddig lesz ez a fixed setup??
egy honapja ugy volt,hogy penteken jon a patch,azzal vajon mi lett???
Ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor onnan már nem olyan látványos a javulás mivel egyre kevesebbet tudsz javulni körönként.
Viszont a tõled lassabb versenyzõk fejlõdése még látványos, mert ugye egy bizonyos ideig könnyebb javulni, de õk is elérik majd azt a szintet amikor minden tizedért meg kell majd küzdeniük.
Szerintem ezen kívül kifejezetten jót tett a versenynek a fixed setup bevezetése.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Eddig ugye a erosen a kozepmezony elejebe soroltam magam (szerenyseg nelkul) es voltak olyan pilotak akik lassabbak es olyanik is akik sokkal gyorsabbak nalam.
Na most pl. Alex-el kozel egyforman mentunk, neha en voltam gyorsabb par tizeddel,viszont az utobbi 2-3 versenyen rendre elottem vegez practice-en,tegnap meg Mettel kuzdottem az eletemert. Ezenkivul a tobbiekkel is sokkal szorosabb lett ugyerzem.
Na most akkor en megalltam a fejlodesben es a tobbiek meg utolertek vagy mi lehet ez mert nem ertem?
Azt mar tudom tapasztalatbol,hogy ha elerek egy szinvonalat teljesitmenyben akkor ott valahogy leragadok es pl.soha nem leszek kepes ugy menni mint a leggyorsabbak,de remeltem,hogy nascarban meg fejlodokepes leszek egy darabig...

Egyenlõre marad de amint hibázik visszahúzom a 98-at😊
What is this?
Arra az elhatározásra jutottam, hogy lecserélem a jó öreg win98-am. Mivel az xp elég macerás meg nem is nagyon tetszik a 2000-re esett a választásom.
Feltelepítettem és bekövetkezett az amitõl a legjobban tartottam, nem indult el a Nascar.
Amikor kalibrálná a képernyõ beállításokat az elsõ indításkor, lefagy. Próbáltam D3D-t OpenGL-t, kikapcsolt fastwrite-al, bekapcsolt fastwrite-al. Ha opengl-t választok akkor bevillan a "DOS-os" ablak de szemcsés a kép és el van csúszva oldalra.
AsusP4B533lap, P42G, 512MBRAM, Radeon9600Pro.
Alaplapi driver fent van, a VGA kártyához adott driver fent van (mindjárt leszedem az új catalystot), a vinyó maradt FAT32-es, a 2000-re felraktam mindenféle javítást.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Jó kis idõbe fog tellni,míg vissza olvasgatok, de látom a hangulat nem változott semmit! :-)
Ráadásul ennyire régen élveztem csatát mint veletek és Atykával.
Ha erõszakosabb vagy és megpróbálod akkor simán elengedlek, lásd Atyka is megelõzött külsõ íven amikor már szerintem lilult a feje :-)
Szerintem ebbõl a feltartásból sokat profitálhattok majd a következõ versenyeken ;-)
Nagy a tempó, viszont egész lassan is kell menni az utolsó kanyarban.
Meglátjuk mi jön ki ebbõl.
igaz,hogy en is szoktam vedeni igy a poziciot,meg ha tudom hogy gyorsabb is van mogottem vagy mondjuk van meg 20 kor a versenybol,de serult autoval ami legalabb 1 mp-el lassabb koroket megy,azzal en inkabb felrehuzodok,folleg ugy ,hogy tudom hogy van meg 90 kor a versenybol
Igazabol ez csak ma villant at az agyamon.Tegnap nem esett rosszul egyaltalan amit Toya csinalt elottem,mert neki jobban kellett az a 3. hely mint nekem es ha kicsit tobbet kockaztatok talan lett is volna alkalom elmenni mellette. De ugy voltam vele inkabb egy biztosabb 4.hely mint egy nehezen megszerezheto 3. Eleg egyertelmuen tudatta velem Toya,hogy itt bizony o nem fogja megkonnyiteni a dolgom 😊
Igaz a vegen az a 4. hely is nagyon karcos volt ,de osszejott 😊
Ha nem vagy biztos benne, hogy mi lesz, akkor rögtön fékezni kell inkább. Szerintem inkább veszítsen egy kicsit az ember, minthogy balesetet okozzon.
Amúgy nincs harag, mindenki hibázik.
Nem húztam Rád. Amikor jobbra korrigáltam egy kicsit, akkor Te még nagyon hátul voltál. Már balra tekerem a kormányt, amikor Te még mindig mögöttem vagy. Azután jössz nekem.
Amugy nagy genyo a M., minden automata futattasakor - 1-2 perc - ratur a video es audio reszre is. Elofordulhatnak azon a reszen is problemak (elallitodik a hang, belassul, reccsen, kikapcsol, 3D hibak stb.).