NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
A másik én lehetek, de bocsi Sanzik! A kormányomon 2 gombot beállítottam az oldalnézésre. A kigyorsításnál majdnem nekedmentem hátulról ahogy Met-el küzdöttél, ezért mentem középre, mert lendületben voltam. Aztán a kanyarhoz közeledve, balranéztem, jobbranéztem, hogy hol vagytok, és közben túlmentem a fékezési ponton. Bocsánat mégegyszer, még szerencse, hogy tovább tudtál menni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

atyka
lehet, hogy van olyan szabaly, hogy engem elore kell engedni...most mit kotozkodsz? ugyis megovsz, akkor meg nem mindegy? 😄

DGray
Most akkor mi lett Atyka helyezésével? Tényleg nem értem miért mehetett fel annyira, és ha már ott volt, akkor miért nem jött vissza.

Ja, és elfelejtettem lementeni a replay-t. 😞(
Nem tudná valaki feltenni valahova? A weblapon nem tudni mikor lesz fönt.

Köszi!!!
Dorian
WWWaaaaaaaaaaa.....

sanzik
szerintem,meg orulhetsz mert ilyenkor torolve vagy es kezdheted elorrol a merenyleteket,hogy ismet felkerulj a csucsra
nah igen az egyik en vagyok 😞(( a masikat nem tudom 😊 de nem erzem jol magam...ehh..marmitn hogy a listadon vagyok jool 😞 enyhito korulmeny : hogy nekem megserult a motorom...😞 persze ez kozel sincs olyan nagy gond mint az hogy accident miatt kiestel 😞 sorry meg1x

sanzik
nincs harag,de minja nezem a listamat,mintha 2 ember is elerte volna ma a bonusz fokozatot
Uhh nagyon sajnalom Sanzik amit ott elotted benaztam megint😞(( Bocsanat! Pete Silver toled is bocsi hogy pont roszkor voltal mindig rosz helyen 😞

http://web.axelero.hu/mortel1/Pocono_Bajnoki.html

Giovanni
Na nekem simán a kuplungom égett le...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic
Én is vigyáztam rá direkt nekem is beállt. Fasza kis pechszériám már igazán végetérhetne...

Nincs vkinek egy sámán ismerõse aki az átkot leszedné rólam?

Alexease

Pedig direkt vigyazztam az autora, nem is akartam erolkodni. Arra szamitottam, hogy majd masnak jol leeg a motor
Erre, meg a lampam sem egett, es szethullott...
hat OTPn adom fel akko

😊)))
hat OTPn adod fel akko el kell fogadjak mert az odaer azonnal...ha csekken adod fel az mar nem biztos hogy odaer😄

detto, pedig mondtam feternek, adja fel. 😄

remélem a hétfõit még acceptelitek 😊
wohhaaaa megint mekkora elet van 😄 en baromallat meg elfelejtettem ma befizetni penzt...ugye hetfon meg jo ha befizetem OTPn ? persze hogy jo😄

remelem jossz este POCONOzni 😄

FREAK
mizu?

Riszpekk

HaZso
Nagyon tetszik !!!!!!

akkor koszi neked is😄

Én elküldtem :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Koszi 😄

ojjajjj nagyokosna kitoroltem a mail amin a szamlaszam van meg ezek a szerverfizetes infoook!! 😞( valaki kuldje el meg ma legyszo...koszi...emailt megtalaljatok 😄

http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/finalbird.mpg

találtam 1et. tényleg, fordka festés nincs? 😊
petesilver
Bumi Monzában? Az durva lesz!!

"amelyik többet fizet 😊"

Akkor tuti befutó a mi Zsoltink. 😄
Mnemomic
Firman nem ment át az orvosi teszten a fülével van még gond ezért lehet hogy Baumgartner megint lehetõséget kap, de lehet, hogy Wirdheim-amelyik többet fizet 😊

ilyen mértékû ingernek nem biztos, hogy ákadályt tudnál állítani 😄D bár nem ismerlek
Egyébként vannak még ilyen videjós pojénjaid, Pete?
vaze 😄DDD De én egy ideig nem is tudtam, hogy mit énekel a csávesz, csak a végén jöttem rá
Megjelent ez az indy racing cucc codemastertõl, nekem megvan a demo, de a demoban szerzett tapasztolatoknak révén inkább nem szedem le. 😄
Mnemomic
Hát a kettõ között ingadoznék ahogy itt is volt ledöbbent arc is meg röhögés is 😊 De nem röhögnék bele az arcába az más kérdés hogy a mûsor után ezen nevetnék életem végéig 😊

petesilver
OK, Atesz. Te vagy a zsûritag. Ott ülsz. Várod hogy ez a srác elkápráztasson, mert azért jött, jelentkezett. És akkor meghallod, látod ezt. A két lehetséges reakció ott van. A hitetlen döbbenet, és a röhögõgörcs.

Mnemomic

De azért elég szemetek hogy kinevetik szvsz igaz nevetséges de egy zsûritagnak azért nem illene ha már égeti magát a srác..

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

petesilver
Aki kiváncsi rá, mitõl feküdt meg Alex, és mitõl röhögtem többször könnyesre magam, az töltse le ezt:pop idol

Alexease
A Pop-Idols nagyon durva, lefordultam a szekrol😉))))))))
A 3DS-ek jok lennenek, csak nincs hozzajuk map😞 De majd lemappolgatom oket lassan.
petesilver
Nem. A Mustángomnál alább nem adom!!!! És mivel egyenként mennek, draftolni sem lehet! Más!

Alex, hogy tetszett amit ma küldtem?

Met
Silver, vasárnap indulsz a redbull láda derbyn?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk

Giovanni
És mégközelebbrõl már csak Testarossa alias Velorex :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Akkor Mestarosa

petesilver
Lököttek vagytok mind!! Ez egy Testarossa volt messzirõl, közelrõl pedig egy majdnem Testarossa!! 😄DDDDDDDDD

ibronk
Fiat Barcsetta vagy mi a szar?

Met
Skoda? 😄

petesilver
Azért hihetetlen, mire jó néha néhány hobbi. A Ferrari megfestéséhez rengeteg képet néztem meg, és Márki szakértett hozzá. Namost. Ma láttam egy Ferrárit. Illetve 1 hónappal ezelõtt még ezt hittem volna. De most nagyon nem stimmelt az összkép, és levágtam, hogy egy ügyes repró, vagy milyen autóval van dolgom. Tudjátok, amikor lekoppintanak egy eredeti verdát valami utcai vázra, alapra. Na ez egy ilyen járgány volt, az elnevezést, tudtam ,csak nem ugrik be, de ti úgyis ideírjátok!!

Mnemomic
Ja errõl nem is mondtam nekem megvan 1:18-as arányban ez az autó:

ibronk
Na feladtam a zsét, bentvan a megjegyzésben hogy: Norbi LFS NASZCAR

ibronk

Alexease
A muszaki hibabol adodo problemak
Ferrai Crash😉))))