51527
-
#48604 Nem akartam több sárgát okozni...szenvedésnek érzeztem ezen a pályán menni.Ha csak mész egymagad még oké de ha megcsuszol vagy elötted megcsusznak kész a baj... -
#48603 -
#48602 SZERVER ELINDÍTVA
CUP BRISTOL NIGHT, 250 KÖR, UK BRISTOL V1 -
72TSanyi #48601 Hát tényleg nem lesz az! A helyzet az, hogy mi már pár héttel ezelőtt megegyeztünk egy végeredményben ( mármint ami az első 3 helyet illeti ) Akinek nem tetszik, annak javaslom tapossa jobban a gázpedált!
-
#48600 Jaja! Hát NR-t én sem! Nem lesz egyszerü. -
B Lori #48599 Info a szerverindítónak "Bristol NIGHT" -
B Lori #48598 Hoppá ma este Bristol és meg az utolsó HNR verseny után nem is vezettem virtuálisan :))
-
#48597 Wazze! De komoly! -
#48596 Használjátok a winampot? :) -
B Lori #48595 Ne is mondj,Herr Kaleun -
#48594 Az fasza! :D Erre nem mondok semmit inkább! -
#48593 2 :) -
#48592 Mennyien voltatok? Remélem pénteken tudok már jönni! -
72TSanyi #48591 Ezt a pályát felejtsük el CTS futamokon! Förtelem rajta menni. -
#48590 SZERVER ELINDÍTVA
CTS CUP SHANGHAI, 11 KÖR, FAST2 SETUP, YELLOW OFF -
#48589 Tudom hogy én irtam az időpontokat meg minden , de ma nem tudok jönni! Közbejött egy fontos dolog! Jó versenyzést!
Üdv. -
B Lori #48588 Csak már lehetne valami idopont hogy mikor készul el. -
#48587 Ez az Arca sem tünik rossznak! Sőt! -
B Lori #48586 Szerintem is :) -
B Lori #48585 http://www.simracingtonight.com/ -
#48584 Igéretesnek tünik. Ez az SS.net modja lesz:
-
#48583 Seat Leon kupa 11-12. futama innét letölthetö! -
#48582 Eszméletlen.hogy ezek mit müvelnek...
Köszi,hogy "közkinccsé" tetted! -
72TSanyi #48581 Köszi, szemügyre veszem! -
B Lori #48580 NASCAR.Canada.Montreal.finish -
B Lori #48579 Igen,foleg a hátsó egyenesben amikor tisztán mellément o meg húzott rá tehát nem panaszkodhat.Már említettem hogy inkább azért volt mérges mert Montreal-ba is ugyan ez a versenyzo elozte meg az utolsó pillanatban (feltoltom ezt is) és itt már nagyon akart nyerni mivel ez a verseny is Quebec-ben volt. -
72TSanyi #48578 Hát ehhez még annyit, hogy szerintem nem volt akkor jogos a felhábordása. Az utolsó körben még mielőtt a célvonal közelébe értek volna, 2x húzott rá a mögötte jövő autóra, mikor az előzni próbálta. Kár hogy nem egy Tracy kaliberű pilótával keveredett szóváltásba. Az majd megnevelte volna! -
B Lori #48577 Mindenesetre Ranger nagyon mérges volt és oda is akart menni hozzá de mivel nem engedték ezért az italos uvegét dobta felé :D -
B Lori #48576 Azt hiszem nem is fogjuk megtudni,a sikánt elronotta így a hátsó jobban gyorsult,vagy direkt lassult mivel látta hogy mogotte van és így ha nekimegy kicsit belassítja,vagy valóban a váltást rontotta el hiszen a második belso kameráján jól látszik hogy pont az elott váltott amikor nekiment. -
72TSanyi #48575 Jah, hatalmas igazságok ezek is!
Viszont akko' én sem vágom, hogy miért lehetett. Az ütközés az egyértelműen csak az egymás b@szogatása miatt lehetett, ugyanis nekem úgy tűnt, hogy az elől lévő autó megpróbált rátartani a mellé kivágóra, és utána volt az, hogy Andrew Ranger a #27-es autóban szintén rárántja a balra lévő autóra a korányt, amire a kerekek valszeg összeértek. -
#48574 Mivel integettek a fehér zászlóval, meg elő volt készítve a kockás, meg végig villogott a last lap felirat, meg a videó címe "...Lastlap.avi" így szerintem is az utolsó kör volt.
De azon belül, ha megfigyeled ahogy ráfordulnak a célegyenesre még jóval a pepita vonal előtt olyan mintha lekoppanna az elöl lévő orra, vagyis mintha elvenné a gázt egy pillanatra, de utána nyomja neki, meg harcolnak, lökdösik egymást, csak van egy pillanat ahol lassul. Így került mellé végülis a második.
Na azt a lassulást nem tudom, hogy miért van. -
B Lori #48573 ssnet-es 1 hónap múlva lesz kész,de a fizika ott sem változik,igaz a vizuális változás sem árt ennyi ido után.
Hogy itt mi lesz azt szerintem jelenleg senki nem tudja megmondani....én az ARCA-t várom,ha tetszik akkor áttálok arra. -
#48572 Lori!!
A Cot mod készen van már?
Pont most beszéltem az egyik ismerőssel(gondolkozik az Nr részvételen)
hogy jövőre mi lesz.
Ezt mi is megbeszélhetnénk. Jó tudom nagyon mesze van még ez de azért nem lenne rossz. olyanokat tisztázni pl hogy COT-al vagy sima gépekkel megyünk (én a Cot-ot részesiteném elönyben mert a valósághoz az fog közelebb állni. Igaz a véleményem nem változott sokat)
Versenytáv marad-e lesz-e mixed cup. ilyeneket.
Mert ő is csak jövőre jönne és akinek mondom illetve szervezkedek jó lenne konkrétumokró beszélni.
-
72TSanyi #48571 Jövő hétvégén (szept.15) Watkins Glen-i 10 órás endurance verseny. Van már valakinek használható Mazda setupja? -
B Lori #48570 Nekem is,Riverside mellett ez a másik kedvenc road pályám,amikor kiadták a TA modot itt gépészkedtem egy darabig :)) -
72TSanyi #48569 Utolsó kör volt, nekem úgy tűnt (azaz hogy a kockás zászló volt a pálybíró kezében, ha jól megfigyeled). -
#48568 Nem tudom, hogy lehet-e különbséget tenni. Minden esetre szép volt. Néhány kanyarban amolyan "páros driftet" mutattak be.:)
Amúgy a célegyenesben az elöl lévő mitől lassult be olyan hirtelen? Olyan volt mintha elváltotta volna magát. -
72TSanyi #48567 Komoly csata volt. Ezt a pályát meg reinkarnálhatnánk újra, nekem bejön. Max a válóhiba nem, amit sikerült itt összeszedni legutóbb. -
#48566 :DD Ez jó volt.. -
B Lori #48565 Nálunk sajnos a tomeget nem tudod kipróbálni,javaslom hogy Bristol-ba állítsd be a 43 AI-t magadtól kicsit gyenggébre,indulj az utolsó helyrol,ha felérsz az elso helyre úgy hogy nem csinálsz egy sárgát se akkor nem lehet gond :)