51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    21:35-kor megadtam magát a technika. Leállt a motor a célegyenes végén. Valamivel több mint 3 órát sikerült tekergnünk...
  • 72TSanyi
    21:25-kor Cowek ült be vezetni. Összetett 14. helyen, kategória 3. helyen állunk.
  • Giovanni #48610
    Sziasztok!
    Megérkeztem a nagy nyaralásból :) Látom itt zajlik az élet, lassan talán sikerűl végig is olvasnom :)
    Az enduranceosoknak meg egy kalappal, és TÚJJÁTOK NEKI!!!
  • 72TSanyi
    Aki szeretné követni a verseny állását az az NRTV-t itt, illetve ha a map nem lenne benne, akkor azt itt tölthet le.
    Csatlakozni a 76.74.129.93-as címre kell a 6000-es porton. Jelszó: seneca
  • 72TSanyi
    18:23-kor elrajtolt a 10 órás Watkins Glen-i verseny. Én (TSanyi) kezdtem, és 19:19-kor Sajóati váltott, egy peches ütközés után. A 17. helyről a 19-re estünk így vissza, de egyelőre semmi gond.
  • B Lori
    Ha már setup,olvastam hogy az ARCA-ban a real beállítással lesz valaki a leggyorsabb,ez olyan mint ha az NR-ben a Jasper-t használnánk ami a valós adatok szerint van.
  • B Lori
    Azon gondolkodtam hogy a hosszú kihagyás volt az oka vagy tavasszal a másik Bristol setet használtuk de ez nekem is kínszenvedés volt,nem találtam a ritmust csak néha pár korre és osszevissza bénáztam fékezésnél kigyorsításnál is
  • gordon 24
    Borzalmasan nehéz volt! Komolyan ugy belefáradttam mintha 200kg cementett vittem volna fel a 20-dikra!
  • DTap
    Nem akartam több sárgát okozni...szenvedésnek érzeztem ezen a pályán menni.Ha csak mész egymagad még oké de ha megcsuszol vagy elötted megcsusznak kész a baj...
  • HaZso
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP BRISTOL NIGHT, 250 KÖR, UK BRISTOL V1
  • 72TSanyi
    Hát tényleg nem lesz az! A helyzet az, hogy mi már pár héttel ezelőtt megegyeztünk egy végeredményben ( mármint ami az első 3 helyet illeti ) Akinek nem tetszik, annak javaslom tapossa jobban a gázpedált!
  • gordon 24
    Jaja! Hát NR-t én sem! Nem lesz egyszerü.
  • B Lori
    Info a szerverindítónak "Bristol NIGHT"
  • B Lori
    Hoppá ma este Bristol és meg az utolsó HNR verseny után nem is vezettem virtuálisan :))

• gordon 24
    Wazze! De komoly!
  • Met
    Használjátok a winampot? :)
  • B Lori
    Ne is mondj,Herr Kaleun
  • gordon 24
    Az fasza! :D Erre nem mondok semmit inkább!
  • Tihy
    2 :)
  • gordon 24
    Mennyien voltatok? Remélem pénteken tudok már jönni!
  • 72TSanyi
    Ezt a pályát felejtsük el CTS futamokon! Förtelem rajta menni.
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP SHANGHAI, 11 KÖR, FAST2 SETUP, YELLOW OFF
  • gordon 24
    Tudom hogy én irtam az időpontokat meg minden , de ma nem tudok jönni! Közbejött egy fontos dolog! Jó versenyzést!

Üdv.
  • B Lori
    Csak már lehetne valami idopont hogy mikor készul el.
  • gordon 24
    Ez az Arca sem tünik rossznak! Sőt!
  • B Lori
    Szerintem is :)
  • B Lori
    http://www.simracingtonight.com/
  • gordon 24
    Igéretesnek tünik. Ez az SS.net modja lesz:

• DTap
    Seat Leon kupa 11-12. futama innét letölthetö!
  • DTap
    Eszméletlen.hogy ezek mit müvelnek...
    Köszi,hogy "közkinccsé" tetted!
  • 72TSanyi
    Köszi, szemügyre veszem!
  • B Lori
    NASCAR.Canada.Montreal.finish
  • B Lori
    Igen,foleg a hátsó egyenesben amikor tisztán mellément o meg húzott rá tehát nem panaszkodhat.Már említettem hogy inkább azért volt mérges mert Montreal-ba is ugyan ez a versenyzo elozte meg az utolsó pillanatban (feltoltom ezt is) és itt már nagyon akart nyerni mivel ez a verseny is Quebec-ben volt.
  • 72TSanyi
    Hát ehhez még annyit, hogy szerintem nem volt akkor jogos a felhábordása. Az utolsó körben még mielőtt a célvonal közelébe értek volna, 2x húzott rá a mögötte jövő autóra, mikor az előzni próbálta. Kár hogy nem egy Tracy kaliberű pilótával keveredett szóváltásba. Az majd megnevelte volna!
  • B Lori
    Mindenesetre Ranger nagyon mérges volt és oda is akart menni hozzá de mivel nem engedték ezért az italos uvegét dobta felé :D
  • B Lori
    Azt hiszem nem is fogjuk megtudni,a sikánt elronotta így a hátsó jobban gyorsult,vagy direkt lassult mivel látta hogy mogotte van és így ha nekimegy kicsit belassítja,vagy valóban a váltást rontotta el hiszen a második belso kameráján jól látszik hogy pont az elott váltott amikor nekiment.
  • 72TSanyi
    Jah, hatalmas igazságok ezek is!
    Viszont akko' én sem vágom, hogy miért lehetett. Az ütközés az egyértelműen csak az egymás b@szogatása miatt lehetett, ugyanis nekem úgy tűnt, hogy az elől lévő autó megpróbált rátartani a mellé kivágóra, és utána volt az, hogy Andrew Ranger a #27-es autóban szintén rárántja a balra lévő autóra a korányt, amire a kerekek valszeg összeértek.
  • zolee145
    Mivel integettek a fehér zászlóval, meg elő volt készítve a kockás, meg végig villogott a last lap felirat, meg a videó címe "...Lastlap.avi" így szerintem is az utolsó kör volt.

De azon belül, ha megfigyeled ahogy ráfordulnak a célegyenesre még jóval a pepita vonal előtt olyan mintha lekoppanna az elöl lévő orra, vagyis mintha elvenné a gázt egy pillanatra, de utána nyomja neki, meg harcolnak, lökdösik egymást, csak van egy pillanat ahol lassul. Így került mellé végülis a második.
    Na azt a lassulást nem tudom, hogy miért van.
  • B Lori
    ssnet-es 1 hónap múlva lesz kész,de a fizika ott sem változik,igaz a vizuális változás sem árt ennyi ido után.

Hogy itt mi lesz azt szerintem jelenleg senki nem tudja megmondani....én az ARCA-t várom,ha tetszik akkor áttálok arra.