51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    Nem akartam több sárgát okozni...szenvedésnek érzeztem ezen a pályán menni.Ha csak mész egymagad még oké de ha megcsuszol vagy elötted megcsusznak kész a baj...
  • HaZso
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CUP BRISTOL NIGHT, 250 KÖR, UK BRISTOL V1
  • 72TSanyi
    Hát tényleg nem lesz az! A helyzet az, hogy mi már pár héttel ezelőtt megegyeztünk egy végeredményben ( mármint ami az első 3 helyet illeti ) Akinek nem tetszik, annak javaslom tapossa jobban a gázpedált!
  • gordon 24
    Jaja! Hát NR-t én sem! Nem lesz egyszerü.
  • B Lori
    Info a szerverindítónak "Bristol NIGHT"
  • B Lori
    Hoppá ma este Bristol és meg az utolsó HNR verseny után nem is vezettem virtuálisan :))

• gordon 24
    Wazze! De komoly!
  • Met
    Használjátok a winampot? :)
  • B Lori
    Ne is mondj,Herr Kaleun
  • gordon 24
    Az fasza! :D Erre nem mondok semmit inkább!
  • Tihy
    2 :)
  • gordon 24
    Mennyien voltatok? Remélem pénteken tudok már jönni!
  • 72TSanyi
    Ezt a pályát felejtsük el CTS futamokon! Förtelem rajta menni.
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    CTS CUP SHANGHAI, 11 KÖR, FAST2 SETUP, YELLOW OFF
  • gordon 24
    Tudom hogy én irtam az időpontokat meg minden , de ma nem tudok jönni! Közbejött egy fontos dolog! Jó versenyzést!

Üdv.
  • B Lori
    Csak már lehetne valami idopont hogy mikor készul el.
  • gordon 24
    Ez az Arca sem tünik rossznak! Sőt!
  • B Lori
    Szerintem is :)
  • B Lori
    http://www.simracingtonight.com/
  • gordon 24
    Igéretesnek tünik. Ez az SS.net modja lesz:

• DTap
    Seat Leon kupa 11-12. futama innét letölthetö!
  • DTap
    Eszméletlen.hogy ezek mit müvelnek...
    Köszi,hogy "közkinccsé" tetted!
  • 72TSanyi
    Köszi, szemügyre veszem!
  • B Lori
    NASCAR.Canada.Montreal.finish
  • B Lori
    Igen,foleg a hátsó egyenesben amikor tisztán mellément o meg húzott rá tehát nem panaszkodhat.Már említettem hogy inkább azért volt mérges mert Montreal-ba is ugyan ez a versenyzo elozte meg az utolsó pillanatban (feltoltom ezt is) és itt már nagyon akart nyerni mivel ez a verseny is Quebec-ben volt.
  • 72TSanyi
    Hát ehhez még annyit, hogy szerintem nem volt akkor jogos a felhábordása. Az utolsó körben még mielőtt a célvonal közelébe értek volna, 2x húzott rá a mögötte jövő autóra, mikor az előzni próbálta. Kár hogy nem egy Tracy kaliberű pilótával keveredett szóváltásba. Az majd megnevelte volna!
  • B Lori
    Mindenesetre Ranger nagyon mérges volt és oda is akart menni hozzá de mivel nem engedték ezért az italos uvegét dobta felé :D
  • B Lori
    Azt hiszem nem is fogjuk megtudni,a sikánt elronotta így a hátsó jobban gyorsult,vagy direkt lassult mivel látta hogy mogotte van és így ha nekimegy kicsit belassítja,vagy valóban a váltást rontotta el hiszen a második belso kameráján jól látszik hogy pont az elott váltott amikor nekiment.
  • 72TSanyi
    Jah, hatalmas igazságok ezek is!
    Viszont akko' én sem vágom, hogy miért lehetett. Az ütközés az egyértelműen csak az egymás b@szogatása miatt lehetett, ugyanis nekem úgy tűnt, hogy az elől lévő autó megpróbált rátartani a mellé kivágóra, és utána volt az, hogy Andrew Ranger a #27-es autóban szintén rárántja a balra lévő autóra a korányt, amire a kerekek valszeg összeértek.
  • zolee145
    Mivel integettek a fehér zászlóval, meg elő volt készítve a kockás, meg végig villogott a last lap felirat, meg a videó címe "...Lastlap.avi" így szerintem is az utolsó kör volt.

De azon belül, ha megfigyeled ahogy ráfordulnak a célegyenesre még jóval a pepita vonal előtt olyan mintha lekoppanna az elöl lévő orra, vagyis mintha elvenné a gázt egy pillanatra, de utána nyomja neki, meg harcolnak, lökdösik egymást, csak van egy pillanat ahol lassul. Így került mellé végülis a második.
    Na azt a lassulást nem tudom, hogy miért van.
  • B Lori
    ssnet-es 1 hónap múlva lesz kész,de a fizika ott sem változik,igaz a vizuális változás sem árt ennyi ido után.

Hogy itt mi lesz azt szerintem jelenleg senki nem tudja megmondani....én az ARCA-t várom,ha tetszik akkor áttálok arra.
  • gordon 24
    Lori!!

A Cot mod készen van már?

Pont most beszéltem az egyik ismerőssel(gondolkozik az Nr részvételen)
    hogy jövőre mi lesz.

Ezt mi is megbeszélhetnénk. Jó tudom nagyon mesze van még ez de azért nem lenne rossz. olyanokat tisztázni pl hogy COT-al vagy sima gépekkel megyünk (én a Cot-ot részesiteném elönyben mert a valósághoz az fog közelebb állni. Igaz a véleményem nem változott sokat)
    Versenytáv marad-e lesz-e mixed cup. ilyeneket.
    Mert ő is csak jövőre jönne és akinek mondom illetve szervezkedek jó lenne konkrétumokró beszélni.

• 72TSanyi
    Jövő hétvégén (szept.15) Watkins Glen-i 10 órás endurance verseny. Van már valakinek használható Mazda setupja?
  • B Lori
    Nekem is,Riverside mellett ez a másik kedvenc road pályám,amikor kiadták a TA modot itt gépészkedtem egy darabig :))
  • 72TSanyi
    Utolsó kör volt, nekem úgy tűnt (azaz hogy a kockás zászló volt a pálybíró kezében, ha jól megfigyeled).
  • zolee145
    Nem tudom, hogy lehet-e különbséget tenni. Minden esetre szép volt. Néhány kanyarban amolyan "páros driftet" mutattak be.:)

Amúgy a célegyenesben az elöl lévő mitől lassult be olyan hirtelen? Olyan volt mintha elváltotta volna magát.
  • 72TSanyi
    Komoly csata volt. Ezt a pályát meg reinkarnálhatnánk újra, nekem bejön. Max a válóhiba nem, amit sikerült itt összeszedni legutóbb.
  • gordon 24
    :DD Ez jó volt..
  • B Lori
    Nálunk sajnos a tomeget nem tudod kipróbálni,javaslom hogy Bristol-ba állítsd be a 43 AI-t magadtól kicsit gyenggébre,indulj az utolsó helyrol,ha felérsz az elso helyre úgy hogy nem csinálsz egy sárgát se akkor nem lehet gond :)