NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
en CTS-t szeretnek
azert mert nincs festese mindenkinek hozza, azert meg tudunk nyomulni vele...
petesilver
Az semmi, elsõként küldtem el az új festésem, és még mindíg a régi van fent😞((

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hát szavazzatok. Gondolom Winston festéssel nem lesz gond, én amellett szavazok, de 8-ig döntsük akkor el. akik eddig jönnek akkor: Atyka, Met, Dorian, Sanzik, Atesz, Norbi,Én. Jelszó a heti jelszó, 20.00-kor beírom az ip-t.

Mnemomic
ökni=ölni

Mnemomic
Jó nézz ki. Bár Alex meg fog ökni mert csinálhatja újra a te autód képét 😊

jah es egy kis erdekesseg hogy az is elvezkedjen aki mogottem halad😄

na vegeztem a festessel...: velemeny? :

Mnemomic
Én is. De mi winston autók vagy CTS?

sanzik
beneznek en is ha van hely,de nem biztos ,hogy vegignyomnam a versenyt
ibronk
ÉN

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

petesilver
kérem jelezze itt az indulási szándékát nyolcig, aki jönne az általam 20.00-tól indított Infineon Race-re. THX.

Aki még nem tudná azoknak elmondom, hogy megjelent egy kiegészítés a CarViewer-hez aminek segítségével már a CTS kamionokat is lekezeli a program.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Csak ne mosolyogj!! Most tanulhatom meg ezt is, az agyadra fogok menni, meg Alexére😊))))

petesilver
Off on:
Kedves Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul mûködtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenõleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat iseltávolította,mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 80 sem mûködik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, desikertelenül.

Mit tegyek?

Elkeseredett

---------------------------------------------------------------------------
Kedves Elkeseredett!
Elõször is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj
1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következõ parancssort: C:>Azt hittem, szeretsz Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bûntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejû futtatásával, mert ez
esetben elõfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at,
a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör
6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj
1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnõim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha elõtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 mûködésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetõségei vannak, valamint nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítõ szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemû 7.7-etajánlom.

A legjobbakat: Technikai Segítség

off off!

Hát ha nem üzemképes, hogy nem igazán lehet megrendezni a racet se kedden, se pénteken, innentõl kezdve ...
ibronk
Ok péntek jó lesz 😉

Én meg azt mondom legyen üzemképes ismét a szerver ez a lényeg.
A futamot úgy is akkor futjuk le amikor a lehetõ legtöbb embernek megfelel, ez azonban jelenleg csak egy másodlagos kérdés (sajnos).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nekem is jobb lenne a péntek. 😊
PuMy
Majd irunk neked igazolast.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Kedden nehogy legyen!

FREAK
LOL 😄DDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Met
meg van targyalva😊)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Ha mar ugy is utaznak akkor nem mindegy, hogy hol kotnek ki?

sanzik
1. de kene,csak nincs kedvem
2. elviszlek ha jonni akarsz
Jacek
kozelebb? valaki szombathelyrol megy😄D

Met
1. Te mit csinalsz otthon nem dolgoznod kellene?
2. Nem lehetne kozelebb?

sanzik
LFS liga talalkozo lesz okt 11-en,a mogyorodi gokart palyan,eddig vagy 20-25 ember van aki el is megy

tartsunk ott, akkor nascaros bulit is
Mnemomic
Meg nem is tudom hogy volt-e szerintem nem.

Mnemomic
Én nem voltam.

PuMy
Nemtom. :-)

Met
Meg egz sima talalkozo se erdekli a tobbseget, gondolod egz gokartozas jobban erdekli oket?

PuMy
Kene ma'r egy HNR gokart talalkozo.

Met
Atesz, ti voltatok nemregen gokartozni?
Hol?

PuMy
A Nascar Thunder soha nem fogja felvenni a versenyt a Nascar Racing 2003-al, persze en elfogult vagyok mint a diszno.

Mnemomic
Ja igen, nekem se Pontiac már hanem Maserati.

Met
Alex nekem mar nem Mustangom van. Dodge Viper-re valtottam😊

enis😄

Met
Este megyek en is, nem leszel egyedul Pete😊

na most akkor...letezik 2 fele nascar progi...egyik az Electronic Arts fele Nascar Thunder sorozar, ami egy arcados beutesu nascar game...jatszhatosagra, es grafikara oszpontositva...na most ezzel szemben ott van a Papyrus fele Nascar Racing sorozat(mi ebbol a Nascar Racing 2003 Season-nal toljuk) ez a szimulaciora helyezi a hangsulyt...Szoval az EA fele Nascar sehol sincs a Papyrus felehez kepest...de sajnos Papyrus fele mar nem lesz, mert a jogokat megvasarolta az EA...😞 Szoval a valasz hogy nem terunk at..😊

Jacek
meg szerencse hogy ez nem Nascar Thunder hanem Nascar Racing 2003-om😊)))))))))))

Mnemomic
Király vagy!

Mnemomic
Nagyon vagány!

Jacek
😊))

Jacek
nem ertem mert😛PPPPP

Mnemomic
Amúgy mi lett a szerverrel?

petesilver
Elugrottam 3D studioért, majd jövök!!

Mnemomic
Szóval jõvõ hét péntek nekem is jobb lenne, bár igaz nem tudom hogy akkor dolgozom-e...

petesilver
Még sehogy, most fordítok, csak kikapcsolódásként szórakozok fél órákat festéssel. Minél hamarabb befejezem a magyarosítást, annál hamarabb nekiállhatok megcsinálni. Bár nagyon hajlok magamnak a No Fear-RedBull felé. A Tiéden gondolkozz addig, milyet akarsz!!!

Mnemomic
Jajjj neee!!

Kedden este dolgozom 😞 Ezen a futamon mindenképpen el akarok indulni...

petesilver
Huh, csak be ne nézzen ide Toya! Remélem engedélyez egy kis chatelést nekem! 😊)) Mertheogy promise is promise, by NOKIA reklám 😊)