NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval hosszas tesztelés után sikerült kiválasztani 20 pályát ami megfelel a ti általatok támasztott követelményeknek egy CTS bajnoksághoz.
1. Sok kicsi ovál a komoly harcokhoz.
2. Road pályák, mert azon szeretnétek menni.
3. Mindezek kb. egyenlõ arányban.
Szeretném elõre bocsátani, hogy az összes pályán végig mentem (azért van most 3.30 :-P) és kipróbáltam.
Azokat választottam ki amelyeken szerintem egy kis gyakorlással mindenki lazán végigtud majd menni (persze van egy-két nehezebb, de ezek a naptárban is a bajnokság végére kerülnek majd).
Nézzük akkor milyen pályák is kerültek be a szórásba (zárójelben minden esetben jelzem, hogy O-ovál vagy R-road course pályáról van-e szó):
Daytona(O), Eight Bowl(O), Ewergreen(O), Götzenburg(R), Hillside(O), I-70(O), IRP(O), Jennerstown(O), Lacrosse(O), Laguna Seca(R), Long Beach(R), Mesa Marin(O), Monza(R), Mosport(R), Nashville(O), Papyrus(O), Silverstone(R), Spa-Francorchamps(R), Thompson(O), Toronto(R)
Ezekbõl a pályákból 19 nem része az eredeti programnak, így csináltam egy CTSTrack file-t amit csak ki kell csomagolnotok és bemásolni a NR2003/track könyvtárba.
A road course pályákhoz és azokhoz ahol nem volt egy-egy fast setup-ot is beraktam.
Szerintem reggel már tölthetitek majd lefele csomagot(már akit érdekel) és lehet véleményeket mondani, még most változtassunk ameddig nem késõ.
CTS kocsikkal próbáljátok a pályákat és fast setuppal minden esetben!
CTS Track Pack - Kicsit nagy a csomag, de hát 19 pálya az nem kevés.
1. Sok kicsi ovál a komoly harcokhoz.
2. Road pályák, mert azon szeretnétek menni.
3. Mindezek kb. egyenlõ arányban.
Szeretném elõre bocsátani, hogy az összes pályán végig mentem (azért van most 3.30 :-P) és kipróbáltam.
Azokat választottam ki amelyeken szerintem egy kis gyakorlással mindenki lazán végigtud majd menni (persze van egy-két nehezebb, de ezek a naptárban is a bajnokság végére kerülnek majd).
Nézzük akkor milyen pályák is kerültek be a szórásba (zárójelben minden esetben jelzem, hogy O-ovál vagy R-road course pályáról van-e szó):
Daytona(O), Eight Bowl(O), Ewergreen(O), Götzenburg(R), Hillside(O), I-70(O), IRP(O), Jennerstown(O), Lacrosse(O), Laguna Seca(R), Long Beach(R), Mesa Marin(O), Monza(R), Mosport(R), Nashville(O), Papyrus(O), Silverstone(R), Spa-Francorchamps(R), Thompson(O), Toronto(R)
Ezekbõl a pályákból 19 nem része az eredeti programnak, így csináltam egy CTSTrack file-t amit csak ki kell csomagolnotok és bemásolni a NR2003/track könyvtárba.
A road course pályákhoz és azokhoz ahol nem volt egy-egy fast setup-ot is beraktam.
Szerintem reggel már tölthetitek majd lefele csomagot(már akit érdekel) és lehet véleményeket mondani, még most változtassunk ameddig nem késõ.
CTS kocsikkal próbáljátok a pályákat és fast setuppal minden esetben!
CTS Track Pack - Kicsit nagy a csomag, de hát 19 pálya az nem kevés.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
BASZKI!!!!! ez aztan mar valami!!😄D ez hogy sikerult???😄D es azert erzed hogy utana a 2 AI lazan ment tovabb!!! 😄 rohadt cheatesek...😊
Es meg milyen trukkoket tud bevetni az AI, hogy feltartson😊))))
AI Trukk ;-)
AI Trukk ;-)
Nos igen azis kb ilyen volt😄D csak ott nem ment mogotted sok masik autoka...😊
mintha magamat látnám 😄
nem is tudtam, hogy a FREAK-szindróma a mesterséges intelligenciára is veszélyt jelent 😄
nem is tudtam, hogy a FREAK-szindróma a mesterséges intelligenciára is veszélyt jelent 😄
Riszpekk
hihi ehez kell ugyesnek lenni 😄D bena AI 😄
Azert az AI sincs neha a helyzet magaslatan😄 En vagyok az 1., narancssarga, epp megyek a pitbe😉
Evergreen Pit Action ;-)
Evergreen Pit Action ;-)
Met tied a 15000 😄 most vettem eszre😄
😄D
Nem kell beijedni, jön az RL, szépen mindenki megveszi majd a Nascar packot, vesz fel szerelõket magának és már nyomhatja is, amíg el nem kopik az autó 😊))
Persze nem garantált, hogy 2009 elõtt ez meg is történik 😄DD
Persze nem garantált, hogy 2009 elõtt ez meg is történik 😄DD
najah 😄D " ..ezert gyulladt ki az auto elol is hatul is..tualjdonkeppen elol keletkezik a tuz...csak hatul van nagyobb langja...borrzaszto erzes langolo autoval gyorsan menni " !!!! ez milyen lol mar
pilotai oldalon van tudjatok az a vedo"halo" na most errol ezt mondja az ugyes kommentator : "...mar menet kozben kicsapja az uveget..latszik..." 😄DD ez sem semmi 😄
pilotai oldalon van tudjatok az a vedo"halo" na most errol ezt mondja az ugyes kommentator : "...mar menet kozben kicsapja az uveget..latszik..." 😄DD ez sem semmi 😄
😄DD 

azert nem kell aggodni,csinal majd nekuk Papyrus masfajta jo kis versenyszimulatort !
en szivesen jatszannek barmivel amit ok csinalnak,nem baj ha nem nascar 😊
es abba is gondoljatok bele ,hogy ha Papy ugy dont,hogy csinalj majd ujra nascart 2009-ben,az milyen rohadt jo lesz 😊)
en szivesen jatszannek barmivel amit ok csinalnak,nem baj ha nem nascar 😊
es abba is gondoljatok bele ,hogy ha Papy ugy dont,hogy csinalj majd ujra nascart 2009-ben,az milyen rohadt jo lesz 😊)
pontosan ez egy nagy Broaffffff !! TO EA : 

This means: Mi az EA, ezután fossuk majd az arcade NASCAR játékokat konzolra, mert abban van a pénz, és majd lelkesen konvertáljuk õket Pc-re is! Aztán bízunk benne, hogy a szarul konvertált arcade Pc-s NASCAR játékaink majd jól fogynak, vagy legalábbis annyit eladunk, ami visszahozza a konvertálásos elõállított progi költségeit. Elõnye, hogy nem feltétlen kell hozzá kormány, elég ha van egy konzolos irányítód a Pc-hez. Bár ha az irányítást véletlen elkeverjük a FIFA aktuális számával, igérjük, a patch gyorsan ki fog jönni!!
Broáfff.
Broáfff.
Mission Impossible 2010: PRO Class
en csak annyit tudok mondani hogy az en 1 kepbol allo gifem 3.38Kbyteos...de gondolom meg lehetne ezt degradalni...szerintem kb olyan 5-10 kepbol allot talan lehet csinalni...
Bezgrott egy gif ötlet. Ebbe a méretbe hány képes gif fér bele vajon? Van valakinek tapazstalata?
Idezet a www.hsw.hu rol:
"Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy egészen 2009-ig meghosszabbították
a NASCAR tipusú játékok fejlesztésére és kiadására kötött exkluzív az egész
világra vonatkozó licenszszerzõdését. A megállapodásra vonatkozó
megkötéseket nem hozták nyílvánosságra. Ez a szerzõdés biztosítja az EA
számára, hogy NASCAR tulajdonságokkal rendelkezõ interaktív játékokat
készíthessenek számos játék plaformra, beleértve a konzolkat és PC-ket."
ehh hat ennek marhara nem orulok 😞( hat rohadjanak meg a multik ahol vannak....
"Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy egészen 2009-ig meghosszabbították
a NASCAR tipusú játékok fejlesztésére és kiadására kötött exkluzív az egész
világra vonatkozó licenszszerzõdését. A megállapodásra vonatkozó
megkötéseket nem hozták nyílvánosságra. Ez a szerzõdés biztosítja az EA
számára, hogy NASCAR tulajdonságokkal rendelkezõ interaktív játékokat
készíthessenek számos játék plaformra, beleértve a konzolkat és PC-ket."
ehh hat ennek marhara nem orulok 😞( hat rohadjanak meg a multik ahol vannak....
hat igen 😄D fo a valtozatossag 😄 kicsit probaltam az nascaros festeshez igazitani a forumos avatart is😄
Ahh, Shai! Már a nick képed is új????? Lassan le kell cserélnam nekem is a régi gagyit!! Ehh, mindíg cak a meló! Mindíg cak!!!!
ezeket mar lehet hogy lattatok de azert linkelem😄
Rusty Wallace is on Fire 😄
K.Wallace is burning too😊
Rusty Wallace is on Fire 😄
K.Wallace is burning too😊
szoktuk nezni 😄
heeh ugylatszik mar megsem😄
nagyon komoly 😊
sok futballcsapat tanulhatna belõle 😊)))))))
"Józsi baszd fel a csatárt, én kontrázok" 😊)
sok futballcsapat tanulhatna belõle 😊)))))))
"Józsi baszd fel a csatárt, én kontrázok" 😊)
Riszpekk
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"