NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ruffi
Nascar Racing season 2004 mikor jelenik meg??

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Alexease
Cowek

http://www.f1-info.hu/

Met
VAU VAU

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Szaporodnak😉))
sanzik

Prezsi
ok már jó

Giovanni
Akkor az IP már nem érvényes :-) Ha csak nem fix

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
igen restartoltam, most próbáljátok!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Prezsi
Most is timeout. IP maradt?

petesilver
HEHE, az újrainstallált XP élbõl tûzfalas volt, a régin be se tudtam kapcsolni. Akkor gyertek, gyertek!!

atyka
en sem tudtam belepni...

Alexease
Pedig mentem volna en is es jonne egy uj tag: Cowek.
Prezsi
Én nem tudtam odamenni, mert azt írta: "Error opening communications channel"

petesilver
Lefújva, itt nincs mit gyakorolni.

Prezsi
PuMy
Na, me'g egy ferrari, fuuuuujjjjjjjjjjj.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
Megyek gyakni 1 órát a mensara, aki akar jöjjön!
213.222.149.243

Prezsi

petesilver
köszi!! Megvan azóta a hiba!!!!

PuMy
Szolgalati kozlemeny Alex-nak:
Intezkedtem az uj jelentkezo ugyeben.

Giovanni
Pedig ott van az Mesa Marine PWF néven

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Asszem Mesa Marine jön holnap CTS-ben. Én letöltöttem az elsõ csomagot amit Toya linkelt be, de nem találom ezen a néven a pályát. Gondolom én vagyok a béna, ugassatok le szokás szerint, csak segítsetek, mert gyakorolnék.

FREAK
faszér nem ezt kérdezted bazzeg 😊

Riszpekk

gabber_saviola
BIG THANXX!

erre voltam kiváncsi bazzeg!! :-)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

petesilver
Ez gyökér válaszra sikeredett. Szal ez olyan amcsi dolog, például mint az IRL, meg a CART mostani verziója. Évrõl évre változik a név, két különbözõ széria hasonló karakterû autókkal, és más idénybeli pályacsomaggal. Szokták még variálni a közvetítési jogokkal, és sokmindennel. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de nagyjából mostmár asszem tisztult a kép.

FREAK
egyszerûen akkora a kereslet odaát erre a sportra, hogy nem elég egy kupa 50 futama egy évben, csináltak még egyet

így lehet a legnézettebb autósport a világon

Riszpekk

petesilver
Asszem a különbség a kupa kiírásában alapvetõen a szponzorokban van. Amit látsz az Eurosporton, és ahol az ismert NASCAR sztárok vannak, az a népszerûbb Winston Cup Series, vagyis Winston kupa.

FREAK
kb annyi mint a boxban a WBO és az IBO között... két külön bajnokság

Riszpekk

gabber_saviola
nagyon okos vagy, de csak a kérdésemre nem válaszoltál!

mi a külömbség a winston széria és a busch között?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FREAK
ok elmagyarázom

úgy hívják, hogy autóverseny, egész pontosan ez egy bajnoki széria az amerikai nascar ligában (NASCAR = National Stock Cars)

a verseny célja, hogy egy hosszú távú futamon a lehetõ legjobb helyen végezz, ha egyáltalán végig tudod csinálni

az autóban van 3 pedál, egy kormány, egy sebváltó, egy ülés, sok merevítés, motor, futõmû, alváz stb

ja és SZÉLVÉDÕ!!! AZ NAGYON FONTOS!

Riszpekk

gabber_saviola
de mi ez?

tudatlan vagyok!

FREAK
talán Busch...

Nascar Busch series

Riszpekk

gabber_saviola
hi!

mi az a bush séria?

please! THX

Alexease
Nem. Nezz at: #22781, #22788, #22790
FREAK
juj de kemény............... nem csak szopatás? 😊

Riszpekk

Alexease
De ez a mega-lol: (SL forum) "Kép beszurása ott alul, utána kéri a kép URL-jét. Oda beirod pl: G:\01.bmp és kész!!!😊" 😄DDDD
Alexease
Nem, levonodik a pont, es kialakul a helyezes. 😉
Alexease
Csak azert csinaltam, hogy szinesen hozzam fel a forumot.😄D Kb. 3 perc volt, semmi nincs allitva. Mega-fake😉 De jobb mint a semmi😉))
FREAK
hehe

majdnem jó, de nem kapott elég fényt, és az orra árnyékban van, míg a többieké meg van világítva

de jó lesz!

Riszpekk

Alexease
UP!!!
PuMy
Mert megovtam Giovanni-t es kapott 15 pont buntetest.

Akkor jöjjön a dolgok kellemetlen része

Büntetések:

Giovanni: Rossz íven tartás az elõzéskor, túl nagy sebesség a kanyarban, felcsúszás és a másik autó kiütése.
Egyértelmûen vezetéstechnikai hiba amiért 15 pontot levontunk az eredménybõl.

Shai: Figyelmeztetjük versenyzõtársunkat,hogy a rajt procedúra fokozott figyelmet követel. Kerülje a hirtelen manõvereket, mert az ilyeneknek beláthatatlan következményei lehetnek.
Az ilyen esetekben a következõ futamtól a versenybíróság bejelentés nélkül is büntetést szab majd ki.

Norbi: Figyelmeztetés. Tudjuk, hogy a kiesés komoly indulatokat vált ki mindenkibõl, de az indulatokat legközelebb jobb lenne megfelelõ formában leírni.
Az ilyen esetekben a következõ futamtól a versenybíróság bejelentés nélkül büntetést szab majd ki a versenyzõre!

Végeredmény:

Atesz, Toya, Shai, Atyka, Norbi, Giovanni...
Nyilatkozatot az elsõ háromnak kötelezõ tennie!!!

Bajnokság állása:

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ibronk

Mnemomic
Akkor Te is elismerted hogy hibáztál azt hitted elférünk 3-an egymás mellett.

Mondom hagyjuk a fenébe. Mostantól az egymás közti kommunikációt is vegyük minimálisra. Kösz.

ibronk
Nem, egyáltalán nem arról van szó hogy ugráltál volna valaha is. Egyszerüen csak Te voltál a közelemben, és kész. Akárkit megkértem volna...
A lowest meg én kicsit máshogy látom természetesen, de rámfoghatod

Alex nem kellene a bíróknak lassan bírni a véleményüket a bejelentett esettel kapcsolatban a megfelelõ helyre?