NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Vagy a másik, az erõviszonyok figyelmen kívül hagyása. Az ok, hogy ez verseny, de nem kéne erõlködni, feltartani, és ezzel balesetet okozni olyan versenyzõt, aki nyilvánvalóan gyorsabb, lazán sokkal jobb köridõkre képes folyamatosan. Fordítva: nem kéne erõlködve, lehetetlen féktávokkal-íveken megpróbálni elmenni a nyilvánvalóan gyorsabb versenyzõ mellett.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hát ja! Felvenni a pálya ritmusát az elsõ két körben, kitapasztalni az elõtted lévõ féktávját, keresni a helyet, ahol otthagyod, várni amíg bemelegszik a gumi?????? Mi a frásznak????? Nyomni teligraftal a boly közepén elején végén, tökmindegy, csak nyomni ahogy lehet, mert ott még elmegyek, ott még beférek, ott még elnyomom!! Tisztelet a kivételnek, mert azért akad az is!!!! De ez a kevesebb!!

faszán nyomtad V8...
Alexease
En meg egyszeruen kileptem, mert meguntam, hogy az emberek nem kepesek normalisan versenyezni;((
petesilver
Ez nevetséges!! Így kiesni! Persze gyökkettõvel megkoccolok oldalról egy keresztbe álló autót, és tönkremegy a motor!!! Hahaha! Még egy versenyvég tropa motor miatt!! Ehhh.....

Alexease
ÁjjLe BoBBi
hat ez beszaras. rohadt elso korben rogton el kellett keruljek egy utkozest a sikan elott ezert levagtam lassan. hat persze hogy fekete zaszlo. de rogton nyomta a sargat. sarga alatt mar a sikan utan jartunk amikor is hirtelen eltunt az osszes auto ami korulottem volt. ez azt jelenti hogy szakadok par mp-n belul. 😞( isten bassza meg hat nem igaz mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egesz rohadt nap semmi gaz nem volt ezzel a sazrral, erre most megszakad. pedig ez egy kurvajo palya, es vegig szerettem volna menni. raadasul az elozo heten indianapolisban is net miatt kenyszerultem feladni a kuzdelmet. 😞( hat ez mar nem lesz jo :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mnemomic
😊

Alexease
Uhh, es most jut eszembe, napok ota szrakodik a valtom;((( Ne csodalkozzatok, ha esetleg meglepetes szeruen, 4-bol, "visszarakom" 1-be😉 Bar, nem sok ilyet bir ki a motor, de a blokkolas miatt kelemetlen;(
Alexease
Na mingjart odaverek neki az 1:20-ammal😉)))))
petesilver
Benéztem a szerverre az idõkért, Norbi 1:14:084-nél tart!!!!!!!!!!!

petesilver
Tegnap érdekes élményben volt részem!! Atesz felvetette a témát, hogy gyakorolni kéne a mai futamra. Lett is neki írva, hogy neki minek???? Nézni a porfelhõjét, késõbb még azt sem, ráérünk mais!!! 😊))))

Alexease
HI!
Mar kerestelek volna, mert "gond" volt a szerverrel. Vagyis nalam erdekes jelenseg mutatkozott😉)
PuMy
Inditottam.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Cowek
Tudunk indítani szervert gyakorolni?

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Alexease
Igy napkozben ra-ra nezek a szerverre, figyegetem hogy megy-e😉 De este, azert majd erdeklodunk, hogy nehogy verseny kozben legyen valami gond.
Met
Azért érdelõdjétek meg a sysnetnél, mert legnap is volt leállás.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
- Lehet gorgetni a palyavalasztot, vagyis lekezel eleg sokat.
- Ami az ETCC-hez jott ki palya, azt csak be kell masolni egyszeruen az../ETC03SeasonData/Circuits konyvtarba es mukodik. Amiket konvertalni kell, azok nem mindig mukodnek.
Alexease

Persze, hogy megtartjuk😉
atyka_melobol
sziasztok...azert a nascar-futamokat megtartjuk?

Sracok!
Hogyan lehet beizzitani az osszes ETCC palyat egyszerre?? A palyavalaszto kepernyon csak 20 palyanak van hely. Akkor egyszerre csak ennyit tud kezelni??
Egyebkent probalom importalni az ETCC 2003 inditojaval, de a legtobb palyara failed lesz az eredmeny. Amelyikre azt irta, hogy sikerult (Laguna Seca) az pedig nem jelenik meg a palyavalaszto kepernyon, pedig lenne neki hely.
Nem tudnatok segiteni??
Koszi!

sanzik
jo reggelt!
Alexease
ETCC szerver megy, eddig ketten vagyunk. Suzuka 2003 😉
Alexease
nascar
Alexease
Ha valaki akar jonni, szoljon, inditok ETCC-t. Most ugy is a palyakat tesztelem archivalas elott😉
petesilver
Pumi =Pumy - ejtsd: pumáj
Szabi=Szaby- ejtsd: szabály
Tehát:
Nyilván az új szabályok letölthetõ festés verziója mutat rossz linkre 😊)))))

Met
Ki az a Szaby?

petesilver
Lesz ma valami RACE valahol??????

Alexease
Mar jo.
Alexease
thx
PuMy
Alex, Szaby festesenek a letoltese a toya.cup.zip-re mutat.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Szivesen😉 nemsokat=ra a CTS autok is meglesznek, csak az egy kicsit bonyibb😉)
Cowek
Köszi Alex a Flash3D autókat :-)

Alexease
OFF😉
Nem sokat tudtam kihamozni, de a Lengyeleknel keszul valami uj versenypalya (Newpond Circuit - 2001). Azert erdemes ellatogatni az oldalra, es jol korbe nezni😉))
Newpond Circuit - Poland
Alexease
A "track-site" elhalalozasabol is latszik, hogy azert kint, eleg nepszeru a dolog😉) Es abbol is, hogy tobb szimulatoros/autos site indit minden nap, tobb free ETCC szervert (M4, DrivingItalia).
Nekem meg vannak a palyak😉) De sajnos a merete miatt (482Mb), nem tudom feltolteni. Szerintem hamarosan, fent lesznek mashol is. Erdemes figyelni a "szak-oldalakat": www.hsw.hu, www.m4driving.sm, www.bhmotorsport.com, www.drivingitalia.net, www.racesimcentral.com
Alexease
- Ez a Nascar topic😉
- Sajnos, ugy nez ki, "nalunk" az ETCC (es/vagy az F1C) nem annyira nepszeru, valszeg szimlatoros jellege miatt, igy felesleges uj topicot nyitni. Nezd meg az F1 Challenge '99-02 topic-ot. Oda mindig beirom, ha azzal a jatekkal kapcsolatban, van valami ujdonsag. Az ETCC is bent van, de az ottani latogatottsag, szinte nulla.
Sracok!
Ez most nascar topik vagy etcc?? Nem kellene az Etcc-nek kulon csinalni egyet, vagy az F1C topikban nyomni az etcc-s dolgokat?
Egyebkent a http://www.etcc03tracks.de.ms oldalt lelottek mert 35 gigas volt a forgalma. Nincsenek meg valakinek azok a palyak amik azon voltak??

Alexease
OFF
Kiprobaltam a Skodat, es teccccik😉) Azonnal 3 mp-vel jobbat mentem vele😉 Le kell hogy csereljem a KVdaralomat erre😉)
ON
Alexease
Inditottam ETCC szervert. Egyelore A1-Ring, de bent lehet majd szavazni😉)) Most kajalok, 10 perc es vagyok😉
GameName: Alexease
Password: nascar
Alexease
Bocsi;(( Ez nem az en napom😉))))))))
Alexease
En nem talaltam meg. De kb 20 perc mulva inditok.
Met
Nem megy már a szerver?

petesilver
Egy szálon tölt, 20mp várakozási idõvel. De nem akar jönni!!! 😞((

petesilver
Amit írtál bakker!! 😊)) Mi van ma veled?????? 😊)))
hsw.hu

Alexease
Honnan toltod (-ted)?
Alexease
Az ETCC modban, gyarilag van konverter. Persze, a mar csak a fizkalisan jo palyakat konvertalja at, foleg script szinten (F1 2002 es F1C-bol). Meg nem teszteltem a konvertaltakat, hogy milyen az AI es a Pit resz nem tudom (ott lehetnek problemak).
petesilver
ETCC letöltés eljutott 50%-ig aztán server is busy 😞(( Na ma ezzel se nyomulok 😞((

petesilver
Kérdés: Mivel konvertáltad õket?

Alexease
Leszedtem, teszteltem a palyakat, amik lentebb voltak linkelve. A tegnapi, egy csomagban levo palyak, azok az F1 hez vannak, vagyis, konvertalgatni kell oket ETCC, vagy mas mod ala.
Amit Toya linkelt oldalt, ahol kulon-kulon vannak a palyak, azok jok!
Bar en, az eddig meglevo GT palyaimat, meg ez az egycsomagosat is atkonvertaltam ETCC-hez, igy most, egyelore van 48😉))))))) Eleg lesz😉
Cowek
Délután lenyomtam egy 50%-ost 39 gép ellen karc nélkül. Gondoltam stabilan végig tudok menni este a futamon...
A kedvenc pályám lett volna. Azért csak volna, mert pont jövõ héten kedden kell elutaznom, és csak szerdán jövök haza . Várhatok egy évet a kedvenc pályámra :-(
Ilyen a technika ördöge, hogy az ördög vinné el :-)