NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DGray
Szerintem Momo Force volt 😊
A racing az a piros, nem?

Ez fekete, es nem kerek a kormány.
sanzik
Met
Hajtogass belõle toyota emblémát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
50 db ilyen 10 Forintosom van egymas utanni sorszamozassal es hajtatlan
Alexease
Hogy legyen egy kis ON is😉
Ez milyen allat😊 '74-es IROC, es milyen nevek!!!
Met
Holnap délutánra ígérték.

PuMy
Oks.
Amugy elinditottam a szervert, ha valaki szeretne gyakorolni.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
<EXTRA OFF>
Bocsi ez nagyon off lesz, de talan valaki meg nem latott (mar) ilyeneket😊) A nagy pakolasban talaltam oket😉))))

</EXTRA OFF>
Met csapjál már szét a bírók között, hogy döntsenek már a keddi futamról.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Pumy, nem mehetsz idõmérõn!

Met
Az Racing volt.

Met
Kitaláltam, hogy ha nagyon tönkre megy a pedál akkor rendelek egy pedál szettet, abban valszeg nem fog le esni a poti

DGray
Otthon láttam a CORA-ban momo force-ot 32.000Ft-ért.
Az elég jól néz ki, de így olvasva nem biztos, hogy mevenném.
Hát ha jól nézem itt a kormány maga teljesen megegyezik a Racinggel csak ki van rajta cserélve FREX-re a kerék maga :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
PuMy

- FrexGP PRO SERIES -

* Wheel and Pedal kit with MOMO 12C wheel
* Wheel Adapter kit
* Pedal kit with MOMO Force OEM pots
* Output plug code 1 for Shift+ sequential shifter
* Output plug code 2 for PROHshift+ or PROSwitch box
The PROHshift+ and PROSwitch box has Handb+ output and digital clutch switch will suite to FrexGP Clutch+

Also, will be available
* PRO Pot -Potentiometers with plug in socket for FrexGP pedal user.
* MS to PRO Transfer kit- 2 potentiometers, switch wiring harness, plate etc. including minimum parts when MS FrexGP user convert to PRO wheel.
* Analog Clutch Box has 1 analog potentiometer and 4 additional button switch and pan knob.

piSTUKA
Télleg az!

Alexease
Amugy IROC 1974-ota van. Indulnak benne a Winston, Busch, Craftsman es az Indy-bol versenyzok (hamar bajnokok kupaja😄).
Egy cso info itt: www.irocracing.com. Technikai adatok, tortenelem, tablazatok, versenyzok, versenyek stb.

Ezek az emberek, szerintem az agyon kivul mar csak autokban ulnek, aztan mintha elvagtak volna😉) Van aki rendszeresen indul Winston-ban es Busch-ban es meg melette lenyom egy IROC szezont is😉))
Alexease
Ha mar IROC, akkor a jelenlegi allas😊

1 Kurt Busch NASCAR Winston Cup 69 $250,000
2 Mark Martin NASCAR Winston Cup 58 $125,000
3 Jimmie Johnson NASCAR Winston Cup 56 $95,000
4 Mike Bliss NASCAR Craftsman Truck 54 $90,000
5 Kevin Harvick NASCAR Winston Cup 48* $85,000
6 Ryan Newman NASCAR Winston Cup 48* $80,000
7 Greg Biffle NASCAR Busch Series 41 $80,000
8 Sam Hornish IRL Indy Car Series 30 $80,000
9 Danny Lasoski O'Reilly World of Outlaws 27 $80,000
10 Felipe Giaffone/Scott Sharp IRL Indy Car Series 24* $80,000
11 Steve Kinser O'Reilly World of Outlaws 24* $80,000
12 Helio Castroneves IRL Indy Car Series 23 $80,000
Alexease
Ja detto.
1 auto (), 12 pilota (Kevin Harvick, Kurt Busch, Mark Martin, Ryen Newman stb.), 4 "uj", az eredeti Cup-ban is meglevo palya, csak kicsit atdolgozva (Chicagoland, Daytona, Indianapolis, Talladega).
PuMy
A PWF kiadta az IROC MOD-ot.
Letoltes

Met
Jah, legfeljebb oboáznak a hátsó sorban

Prezsi
De ott nincsenek fuvolisták.

Mnemomic
Szalay Balázs interjú egy részlete:

A felépítményrõl sok szó esik, milyen szinten van "kihegyezve" a motor? (afracana26)
- A motor a Nascarban fut, 8-900 lóerõsen, a miénk ugyanaz a motor, amely 430 lóerõre van visszavéve amiatt, hogy a motor tartós legyen, és ne kihegyezett.

Met
Na ja.
V8, rosszul olvasod nem te dübörögsz😊

Alexease
Vagy olyanra, ahol a V8-asok duborognek...
Met
wow, Te ilyen mûvelt vagy? mi csak olyan hangversenyre megyünk ahol 3 gitár és dob is van

Prezsi
Sajnos holnap nem tudok jönni a futamra, hangversenyre megyek. Mindenkinek sok szerencsét!

Mnemomic
Szerintem Monza az elsõ kanyar 😊

Én is ráérek a kormányal vagyis az alkatrészekkel 😊

sanzik
piSTUKA
az, ferrarival, asszem Solitude-on!

piSTUKA
jo a sim, amivel nyomul a kiskrapek!

Jacek
sanzik is kihuzza a momo force-al😛PPP

piSTUKA
jaja, ez igy van!
en spec tudok meg majusig varni, addig meg kihuzom az öreg logitech-kel!

sanzik
vartok meg egy par honapot ,lehet,hogy en is vevo lennek egyre...
szerintem erdemes megvarni meg bent leszunk az EU-ba,mert akkor tutira fognak ide is szallitani es lehet,hogy meg kedvezobb feltetelek is lesznek
Mnemomic
EZT kénne elolvasni aki jól tud angolul. Sajnos ahogy kiveszem hiába van ott Magyarország ahova lehet rendelni e szerint a link szerint mégsem lehet. Remélem rosszul értem.

atyka_melobol
ha valaki benne van meg a kozos rendelesben, a force rs csomagra en is vevo lennek. ja es van pesti cimem, szoval amennyiben tobben rendelunk szivesen szetosztom.

ibronk

Ez de durván fest

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Mnemomic
Az általában tartalmazza. Rendeltem már az amcsiktól és az áron felül volt még postaköltség címén egy összeg. Vámot nem fizettem igaz nem mûszaki cikk volt.

Nem csak postaköltéség jön rá hanem még vám is.

Mnemomic
Hát ott csak ez a pedál 71ezer ahogy átszámoltam 😊

piSTUKA
még az ötven rugany is nehezen lett engedelyezve a csalad penzugyminiszterenel... sztem a frex-full-fem-csoda meg joval afölött fog lebegni, bar ketsegtelen, hogy szivesen gyötörnek egy ilyet...

piSTUKA
huh akkor meg jobb, mert ebben mar a performance pedalok is benne vannak, vagyis az ember kap egy backup pedalt is!

Mnemomic
Ott a fõlapon van egy Hamarosan jön kép. Szerintem ahhoz már ház is lesz.

Drága, de ahogy elnézzem az tényleg nem menne tönkre tiszta fém az egész. Érdemes megnézni a pedáljaikat is az se semmi.

piSTUKA
asszem ezek csak a kormanyok, a rendelesnel is ugy van listazva, hogy "momohoz, msff-hez, stb)... es eleg brutal aruk is van...

Mnemomic

Ez a csomag kerül náluk 55ezer Ftba.

piSTUKA
ja, én is ugy gondoltam, hogy az ACT Labs-tol direktben rendelni, es egy pesti cimre szallittatni. onnan meg a kedves valaki lekuldene mindenkinek (mondjuk nekem a szuleimhez).

Mnemomic
29698 Ft a honlapjukon a Force RS. Még ha erre rájön 10ezer postaköltség az is bõven megére.

Mnemomic
Én benne lennék, de úgy, hogy a tõlük rendelnénk. Nekem az a gyanúm, hogy az UPS-nek azzal van gondja, hogy nem Pesti vagyok és vidékre nem szállítanak vagy mit tudom én. Pár alkatrészt, meg egy kormánykereket én is rendelnék.

Mnemomic
Hát tényleg drága 😞 A honlapjunkon azért olcsóbb igaz még rájön a postaköltség de azt hiszem még úgy is jobban kijöne az ember ha onnan rendeli meg.

Amúgy van még egy FrexGP nevezetû kormány bár annál nekem nem egyértelmû, hogy az egy egész kormány vagy pedig csak kormánykerék ami beszerelhetõ pl a Logitech házába.

Frex