NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat en benne vagyok😄

Alexease
Ahoz eleg egy "home szerver" is😊)
Alexease
Igy igaz😉 Meg lerendezhetitek😉)))
igen de en ugy gondotlam hogy amjd ugy lesz megoldva hogy az ucso 4 nek restart lesz es akkor csak ok lepnek be a jatekba tobbiek esetleg nezokent...szerintem tokre megoldhato lett volna...

Alexease
Pedig Toya a "menet" elejen, direkt nagy betukkel, ki is irta, hogy uccso, vegig megyunk! 😉) Bar, az csak 1-2 sec-ig latszik, vagyis elnezheto... Amugy en is ugy keszultem, emlekeztem, mintha a vegere 4 marad😉 Bar, a kor szamokbol mar latszodott, hogy nem jon ossze, max, ha az ucccso 2-3 koros😉))))
Alexease
Doriannal tenyleg neha elofordul lag, de csak a trukkos net kapcsolata miatt😊 Neha masnal is, de sokkal kissebb, es szerintem ritkabb. Persze, vannak rejtelyes lag baleset szerusegek, amikor nagyon kozel megy ket auto, es tenyleg, osszeeres nelkul van crash, de mint irtam, en a latvanyosabb, gyakoribb balesetekre gondoltam, es azok mind, egytol-egyig lagmentes, egyertelmu hibakbol vannak.
jaah enis eppen amikor neztem ma a visszajatszast akkor gondolkoztam hogy hulye voltam amikor prezsi meg toya es talan sanzik a kulso iven mentek hogy nem mentem ki enis lett volna ra lehetoseg..es siman elmentunk volna Cowek mellett...csak sajna en teljesen abban a tudatban voltam hogy lesz meg egy 4 es menet es az ovlt a celom hogy az elso 4 ben benne legyek arra meg a belso iven maradast tokeletesen elegendonek tartottam 😞 kar hogy igy felreertettem ezt a dolgot😞

DGray
Ott kapartam ki Neked, hogy a vége elõtt összeütköztem Toyaval. 😞
Utána pedig már nem lehetett megelõzni, úgy, hogy egyedül voltam.
Amikor az utolsó körökben össze akartunk dolgozni Toyaval és Sanzikkal, akkor sajnos õk nem jöttek el a rajttól elég szorosan, egyedül maradtam külsõ íven, és ahogy számítottam, Shai szépen befúrt belülrõl.

Egyébként tényleg ez lenne a legfontosabb: az elõl menõt a második, harmadik, negyedik autó "magára" tudja hagyni a szélben, akkor simán le lehet elõzni. Csak az a nehéz, hogy mindenki fegyelmezett maradjon.
Met
Azért azt nem hiszem, hogy Daytonát 8 autóra tervezték

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

a vege is kurva jo volt amikor mar csak 8 an voltunk

petesilver
Alex, ICQ please!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Azt meg kell mondani, hogy az eleje jó volt. Együtt volt mindenki, vigyázott mindenki, és még helyezkedések is voltak. Aztán az elsõ crash után elszabadult a szokásos.

Met
Kezdem nem annyira sajnálni, hogy nem tudtam indulni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jacek
mar bocsanat en azt hittem hogy most fun racera valo tekintettel nincs chat stop😊

marmint hogy most neztem eppen vissza a replayt😄

nah es ez a sarga vonal alatt elozes😄 hat lattam mastol is egy ket ilyen elozest!😄

Cowek
Az olvasottakból köszönöm DG-nek hogy kikaparta nekem a gesztenyét...

http://www.f1-info.hu/

Na azért vigyázz.
Én például az utolsó CTS futamon a bõrömön tapasztaltam ezt a furcsaságot.
Dorian autója egy fél célegyenest betöltve cikázott elõttem jobbra-balra és elõzni így szinte lehetetlen volt, amikor megpróbáltam kilöktem pedig tuti nem értem hozzá 😞
Megnéztem a szerver oldali replayt ahol ennek nyoma sem volt.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Az utobbi idoben, amikor biraskodtam, es tobb tucat balesetet lattam, tobbszor, reszletesen, de lag-os balesetet talan egyet sem😉)
Ami volt: belemenes, felokleles, iventartasi gond, rossz elozes, feltartas, vezetesi hataraink atlepese (😄) stb.😉))))
Alexease
A hatranyt, nem a kulso ivre ertettem, hanem a "nem idealis ivre", es nem SuperSpeedWay-en, hanem inkabb egy kanyarosabb, fekezosebb palyan.
Ha mindenki jol megy,akkor nincs "hatranyos" iv, egyszeruen csak ki kell hasznalni a lehetosegeket😉)))
Igaz, de a lag miatt sokkal súlyosabbak a következmények.

Alexease
Igaz, de azert mar a "sajat" szerveren, nincsenek mar akkora lagok, hogy egy autonyi tavolsagot kelljen hagyni, vagy csak egy sorban lehessen autokazni😉))))) Persze, azert szamolni kell vele😉
Tapasztalataim szerint, az elobbiekben leirt hibak, hianyossagok, problemak nem a lagnak koszonhetoek😉))))
Na, na, na.
Ott te külsõre csúsztál és én belül mentem melléd :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Talladegában meg folyamatosan 3 sávban autóznak és nincs hátránya a külsõ íven haladónak.
Sajnos mindenki azt hiszi gyorsabb ha az elsõ mögött autózik pedig ha tegnap még néhány pilóta kilép az elsõ mögül akkor nevetve körbe autóztuk volna külsõ íven is 😊
A végére jött össze a csapat rá, de akkor meg az egyikünket kitolták :-)

Amúgy szerintem a legnagyobb gond a fegyelmezetlenség ami egy SuperSpeedway-en halmozottan látszik is.
Tegnap jó példa volt erre a chat stop amit érdekes módon büntetés nélkül a többség képtelen betartani - és ez elszomorító 😞
Ez a fegyelmezetlenség csak halmozódik amikor valaki képtelen a másik mögött autózni és ilyen pályán elõzni kezd, pedig elõnyt nem nagyon lehet szerezni.
Érdemes elgondolkodni azoknak akik elõzgetnek, hogy vajon azok akik jók az ilyen stílusú pályákon miért "cammognak" egymás mögött 2/3 gázzal.
Õk miért tudják elvenni a gázt ha utólérnek valakit és miért nem törekednek arra, hogy a vonat élén álljanak?

Igen és az is futurisztikus még, hogy ne kelljen számolni a laggal 😊

ibronk
Ez nem teljesen ismeretlen azért, igaz Toya?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Lehet hogy futurisztikus, de pl. egy Bristolon is a folyamatos ket sorban valo autokazas lenne az egyik taktikai, elozesi szemppont. Mivel az "idealis iv" a kanyarnal "bejarja" a palya teljes szelesseget, igy aki/akik kivulre mennek elozni, ugyan ugy a belsoket es magukat is "rossz" ivere kenyszeritik. De ilyenkor, egy jo iven autozassal, turelemmel, megvarva hogy a masik iven autozo "ne birja a gyurodest" - persze NEM crash szinten - ott is elorebb lehetne jutni😉 Egy ilyen "manover" sok koron keresztul tart, es ilyen "manover" sok-sok kell, es akkor (lenne) igazan jo a verseny😉)

De ez is csak elv😉))) Nalunk egyelore csak villam start, lenduletbol "bebujas", gyorsan megelozes van;DDDD Es persze, az ebbol "logikusan" adodo crashek😉) Persze, ha 20 ember autozna ket oszlopban, akkor meg negyed koronkent carsh😉))))

De fejlodes van. Meg ha nem is latvanyos, de erezheto😉) Talan kesobb elerjuk, hogy termeszetes lesz 2 esetleg 3 oszlopban is autozni, es nem ugy mint most, "kigyoban" a 3-5 savos uton😉)))
ibronk

Na mindegy, majd indianapolis remélem jobb lesz

Alexease
Nem neked mondtam😉)
ibronk
Ezt ne nekem mond, nekem nincsenek ilyen gondjaim.

Alexease
Persze, ezek csak "elvek" voltak😊) Amikor valakinek egy kanyarvetel utan, 2-3 "himbi-limbire" van szuksege, hogy egyenesbe hozza, iventartsa az autot, akkor az ilyen taktikai huzasok, manoverek tenyleg abszolut kudarcba fulladnak😉))
ibronk
Ja, hát igen, így kéne. De mivel ez nem így megy nálunk ezért ha valaki nem akarja hogy megelõzzék, akkor NEM LEHET.
Hiába megyek ki kivülre, ha esetleg 1-2 ember még jön velem a sor beelõzi õket alul, és a vége az lesz hogy akik kiléptek azok szépen az egész végén találják magukat, ha nincs akkora mákjuk hogy van egy luk az alsó sorban ahova be lehet rántani...

Alexease
A draft verseny, "tarsasjatek". Ossze kellene dolgozni. Az egyeduli elozes, a szolo akcio szinte lehetetlen a draft miatt. Folyamatos, stabil sort kellene tartani, ahonnan neha kilep valaki, es azt azonnal 1-2 embernek kovetnie kellene, minnel szorosabban osszedolgozva, megprobalni elore jutni.
A verseny vegen volt ra jo pelda. Toya es Prezsi hatrabb kerult. Egyedul lehetetlen lenne elorebb jutni, igy Toya "kilepett" a sorbol, Prezsi kozvetlen moge zarkozott, es minnel szorosabb draft-tal probaltak kulsoiven elorebb jutni. Ami sikerult is neha, csak a belso sor "hintazasa, kilengese" miatt, mindig tempot vesztettek. Sajnos ehez a mutatvanyhoz, de az egesz drafthoz az kellene, hogy mindenki, barmilyen iven - kivul, belul, kozepen - minnel korrektebbul tudja tartani az ivet, minnel kozelebb az elotte levohoz. Egyreszt a sajat draftja miatt gyorsabb, masreszt, nem "ijesztgeti", tartja fel a mas iven erkezoket a draftjukban.
De sajnos, szinte lehetetlen normalis draft-sort venni, mert ha meg egysoros is az egesz, akkor is mindenki, egyenkent, onaloan jobbra-balra "hintazik", olyan a sor, mint egy lassan mozgo, megvadult kigyo😉))
Itt tenyleg alap es szuksegszeru lenne a 2 oszlopos haladas, de ahoz tenyleg korrekt ivek kellenek, nagy odafigyeles, es egy kis taktikai erzek, hogy felmerjuk a draftot, osszedolgozzunk, atlassuk a sort stb.
De amikor hatulrol, kanyarrol-kanyarra latom, hogy egyre szetszortabb a draft, mar szinte az iventartasok a gondok, elore latni, hogy 1-2 kanyar, es belogatjak a sargazaszlot😉)
igen volt belolle vita...de tudjuk hogy earnhardtnak nyalnak tovig mint f1 ben schuminak...😊

Junior's yellow line move prompts debate

Ernhardt-ot azért nem büntették meg, mert már megelõzte Kenseth-et, mikor lement a sárga alá. Persze nem mindenki értett ezzel egyet.

HaZso
Azért fájt a fogam arra az #5-ös kocsira (utólag)

jah mar jol elis huztal az 5. helyen 😄 fene aze megprobalommeg visszaszerezni...baaar egy ilyen Tom Cruise sractol nehez lesz😄D

HaZso
Abszolút így van! Köszi, igyekszem

hat a srag vonal alatt semmikepp😊 talan uy lehet megprobalniu hogy kcisit lemaradsz uyg 0.6 0.7 secre es onnan veszel egy draft lenduletett es kivulrol porobalod lenduletbol megelozni...persze ehez az is kell hogy valaki hatulrol segitsen neked...ez meg mar mas kerdes😊

CodeRed
KÖSZÖNÖM!!!!.Ezekszerint sikerült a meglepi 😄DD hajrá Zso!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ibronk
Akkor elmondhatnátok hogyan lehet elõzni, mert ha ugy megy valaki ahogy Toya ment az élen, szabályosan sosem lehet megelõzni, hanem akarja. Egy darabig türelmes voltam, de mikor már 10 körön át ugy ment, akkor elfogyott...

Ez valami iszonyat jooo!!😄D waaahaaa 😄 GRat CodeRed...irgalmatlanul fejlodsz ilyen moviezas teren 😄DD...nagyon feeling az egesz...es oteletes is...le a kalappal

mar nekem s gyun 😄

hehe ez azert lehetete mert mostanaban abszolute nem vagyok ICQ-n 😄 de akkor ma fellepek 😄

Jacek

HaZso
Tudom, meg sem érdemlem 😉

petesilver
Azért Hazsot bazira kényeztetjük itten! 😊)))

HaZso
Hát egyszerûen hihetetlen :-) Csatlakozom Pete-hez, mostmár sok oldal ""-t rakhatnék be, de lehet, hogy az is kevés ;-)
Köszi szépen Gabi, nagyon nagy meglepetés volt ez és hatalmas örömöt szereztél nekem!!!