NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piSTUKA
mea culpa!

a barom, aki hardware firewall-lal vedi magat, az ne akarjon csak ugy fajlokat cserelgetni!

köszi mindenkinek, Dorian szervererol lejott minden (video, autok is) szuperek!

Giovanni
Rohadt TAR nem mûxik...De innen már le lehet szedni 😊

Cowek , Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

piSTUKA
ma egy fel oraja könyörgök, hogy küldd at icq-n, de nem terjeszted megsem...

Cowek
Félelmetes ez a videó!
Ha valaki nem gondolná hogy ez a világ legjobb szimulátora, csak ezt kell megnéznie!

Én terjesztem ezt a videót :-)
Grat!

http://www.f1-info.hu/

piSTUKA
telleg...

PuMy
Erre (is) valo az e-mail.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

piSTUKA
a hsw szerverre is fel lehetne tenni? mert en nemtok tar-as file-okat leszedni!

atyka_melobol
soha nem szokott...mindig hajnalban teszi be ide a cuccokat 😄

Alexease

Latom csak nem aludtal az ejjel😊))
PuMy
Akkor jo.

Giovanni
Ugyanaz, az nem lett megváltoztatva

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy
Csakis akkor ha ugyanaz a festes neve mint a reginek, hogy annal is latszodjon aki a regi festeseteket hasznalja.

Giovanni
Na, jó reggelt! 😊 Íme egy hír!

Cowek és jómagam úgy döntöttünk, hogy a 2004-es évet 1 csapatban folytatjuk. Ezért létrehoztuk a Ford Discovery Universe Team -et.
A festések letölthetõek, ha akarjátok már használhatjátok (ha tetszik)

Cowek , Giovanni

ibronk
Valami még nemjó a géppel, igen csúszkál

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
A mai Road Atlanta-i TPTCC edzes egy kepe😊) Sajnos, a tobbi kepet elbezatam, pedig mindenkirol (Codered, HaZso, RCH meg jomagam😊 direkt csinaltam egyet-egyet.
Alexease
LOL! A futomuveket is behuztad?!😊)
atyka
csak beraktad? en csak mondtam, hogy a fast nem is olyan lassu...

Met
Atyka készítette ezt a képet.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PuMy
Mondjuk nem basztatni akarlak vagy vmi, de ugyis tudod, hogy elso vagy akkor miert varsz a nyilatkozat megirasaval es elkuldesevel az utolso pillanatig? Atesz, Prezsi meg mindenki mas ma'r a futam utani napon megirja es elkuldi.

PuMy
Norbi, dobjal ma'r meg egy Lacrosse CTS futam nyilatkozattal.

Alexease
Alexease
Inditottam TPTCC 2.1 szervert, Road Atlanta. Csak tesztelgetes😊
Road Atlanta
Alexease GT40
Köszi!

A tetején a szám rossz irányba áll :-)
Az nem viccbõl szokott befele fordítva lenni, elvileg a pálya szemben lévõ részén ilyenkor könnyebben tudják azonosítani a nézõk a kocsit :-))))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

CodeRed
Alex ha netközelben vagy légyszi juttasd már el nekem ha megvan a 3dsmax-hoz való NASCAR CUP 3D-s formákat plíííz.De ha vki másnak lennének meg arra is vevõ vagyok 😄DD emailre mehet : [email protected]

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Ok Reméltem, hogy ilyen lesz. Nyomtam is neki Daytonában

Met
Azt leszámítva jó😊

Met
Hosszanti irányba van elfolyva😊 Nem vártad meg míg megszárad és mentél vele, a menetszél elkente

Köszi a segítséget Shai !! Jó a szemed, már javítom is 😊
Met, azt hogy el van folyva, hogy érted ? Csináltam neki egy kis árnyékot meg inner glow-t (magyarul), lehet hogy azért ?

Met
ez mi?

Mephi
vd

piSTUKA
1et ertek, ha nagy leszek en is veszek egy ilyem csodat!

ibronk
A golyos egérre gondoltam, ahol a golyó két tengelyt teker, és azt érzékeli egy optika, ahogy a momo racingben is

DGray
Egyébként meg esztergályosban is van különbség. Nekem volt egy kontaktom, egy papa nyomta a cuccokat a garázsban.
Húzattunk fel fékdobokat nála, elég olcsó volt.
Csinált ezt-azt még, így volt 10es felett a sürítés a trabimban, sose hagytam ott a gatyám.
DGray
namost nem mindegy, hogy milyen optikai dolgokról beszélünk, és milyen felbontásról.
Az optikai egérnek semmi köze ehhez a szöghelyzet érzékeléshez. Az más módon oldja meg a problémát.
ibronk
Momo Racing is optikai és mégse darabos, sõt az egerek sem darabosak, jó ez nagyon!

Giovanni
Én csak poénnak mondtam, de 1000$ azért.....😊)))

Met
LOL, odamész egy esztergályoshoz, hogy csináljon 2 darab akármit mond egy olyan árat amitõl ketté áll a füled (én is esztergályosnak tanultam vagy mi😊)
Sokat kellene legyártatni ahhoz, hogy megérje , ha mégis lenne rá keret akkor meg még el is kellene adni, hogy legyen értelme az egésznek😊

DGray
Én réges-régen csináltam magamank kormányt, persze nem FF-t.

A gond az, hogy potit nem igazán lehet olyan minõségben szerezni, ami bírná a gyûrõdést. Én cserélgettem 2 havonta.
Ha meg opto-sra csinálod, akkor nem végtelen a felbontás. A Saitek-emben ilyen megoldás van, sosem kopik el, de érzékelhetõ a darabosság.
Giovanni
Szerintem akkor már tervezzünk egy újat a saját tapasztalataink alapján, gyártsuk le és áruljuk 😊))

Met
Nem igazán a szerkezet megépítésével van a gond, hanem az elektronikával, hogy mondjuk pontos is legyen ne csak szép legyen és nehéz a sok vastól😊

Mnemomic
Hát igen. Tiszta fém az egész. Amúgy ha egy ilyenek megszereznéd a tervrajzát egy ügyes esztergályos talán meg is tudná csinálni.

Meg ez az elõnye is, ha esetleg vmi eltörne benne ami kétlek max a drótok, akkor elviszed az alkatrészt egy hozzáértõhöz és megcsinálja neked 😊

Met
Ezeknek tuti nem lesz poti hibás a pedálja😊

Giovanni
Én egy picit meghökkentem, mikor ráakadtam 😊

Mnemomic
Nevetek rajta pedig megéri egy ilyenre befektetni. Ezek a kormányok tuti jól bírják a nyúzást és visszahozzák a pénzüket. Én egyszer veszek majd egy ilyesmit ami így meg van csinálva.

Mnemomic
Jól nézz ki. Már nekem is megvan a 2004-es autóm, majd kell hozzá segítség, a rajtszámot kell majd átírni egy profinak-Petesilver, Alex- nem lenne gond 😊
Amúgy a többi autóm is ilyen festésû lesz majd- CTS, TransAm.

De egyenlõre nem fedem fel csak annyit, hogy Dodge lesz 😊

ibronk
Még matricát is kérhetsz a kormány borítására😊

Met
El van folyva a szürke 😊

Giovanni
Érdemes megnézni a honlapjukat 😊