NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Ja és még mindig megvan 😊

Én ZX81-el kezdtem 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mnemomic
Én is beírtam az elsõ gépemet alul olvasható 😊

Szerintem azoknak a gépeknek a fele sem igaz, errõl beszélgettünk a múltkor Alexszel.
Vagy sok a lottó 5-ös nyertes egyszerûen az SG fórumon 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

PuMy
Nekem ez volt az elso PC-m. Gondoltam a sok hulye a csucs-szuper high-end konfigjat irja be, na mondom akkor en meghulyebb leszek es az elso gepemet irom be.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
uhh volt ilyenem is: 386 DX-40Mhz, 4Mb EDO RAM, Trident 512kb VRAM, 250Mb Western Digital HDD, EGA Monitor. :-D De csak 40 megas vinyoval😊))
De volt egy Sharp XT Notebook-om is, 2 720-as floppy-val, DOS 2-vel😊)))
PuMy
Mar meg ne haragudj, de ha kopott a gumim es tudom, hogy van mellettem valaki a kulso iven, akkor egy kicsit lassabban veszem be a kanyart, pont azert hogy ne csusszak fel a felso ivre.

Alex ha ICQ közelben vagy kapcsold már be egy pillanatra!

DGray
Ahogy meg én látom: próbáltam Jacekot megelõzni, amit õ igen erõsen igyekezett megakadályozni. Ebbe a több kör óta tartó csatába érkeztél meg Pumy. Azt hiszem neki mész a falnak is talán, ezért gondoltam, hogy ott le fogsz maradni, és igazából Jacekra figyeltem. Ugyanazon az íven mentem utána, szerintem lentrõl kezdve a kanyart, a kopott gumikkal normális volt az az ív, amin fordultam.
PuMy
Csak reagalni szeretnek az esetemre a biro1 altal leirtakra (nem biralni akarom vagy vmi).
En pontosan tudtam, hogy ott van mellett Dorian, direkt mentem ki melle a kulso iven. Ha megfigyeli akkor eszreveheti, hogy en is kifele sodrodok egy kicsit a kulso iven. Dorian nem tudta bevenni a kanyart rendesen a belso iven (pedig boven volt neki helye). Ennyi.

Giovanni
Huuuuu Alex, ha ilyen vigyorral fogsz legközelebb versenyezni, inkább lehúzódom elõled :-)

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Mnemomic
Tudom 😊

Giovanni
Jajjjjjj!!! Nem ám félre értesz! Csak vicceltem

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic

Alexease
Giovanni
Ámokfutó

Mnemomic
3-as bíró: vollt gázelvétel idõben elvettem, de megzavart hogy SHant annyira lelassult persze ettõl még az én hibám de azért talán jobban is meg lehetne nézni egy visszajátszást.

4-as bírónak nem megcsúsztam, hanem mivel láttam hogy belemennék Hantba felhúztam az autót és reménykedtem elférek köztük.Sajnos nem 😞(( Ez a szervervisszajátszásban sajnos nem látszik annyira elég érdekes visszajátszást szokott produkálni.

Persze az ítéletek jogosak nem tagadom nem is az a célom, csak gondoltam ne alakuljon már ki az rólam hogy õrült módjára mentem 😊

Met
Jennerstown Ítéletek.

12. kör Prezsi: nincs büntetés
25. kör Cowek: nincs büntetés
36. kör Prezsi: nincs büntetés
45. kör Roccso: nincs büntetés
53. kör Norbi: nincs büntetés
65. kör Met: nincs büntetés
95. kör Roccso: nincs büntetés
110. kör Cowek: nincs büntetés
118. kör Pumy: nincs büntetés
127. kör Prezsi: nincs büntetés
214. kör Pumy: nincs büntetés
248. kör Pumy: nincs büntetés

Biró 1:

12_Prezsi: versenybaleset
25_Cowek: versenybaleset
36_Prezsi: versenybaleset
45_Roccso: versenybaleset
53_Norbi: versenybaleset
65_Met: versenybaleset
95_Roccso: versenybaleset :-D
110_Cowek: versenybaleset
118_Pumy: versenybaleset
127_Prezsi: versenybaleset :-)
214_Pumy: versenybaleset
248_Pumy: versenybaleset

Ilyen is ritkán van, hogy nem kell büntetést kiszabni, csak így tovább!

Biró 2:

Mivel szerencsére egyetlen egy koccanás vagy más hasonló nem történt és a sárga zászlók kicsúszások miatt lettek, így büntetés sincs.

Biró 3:

Nálam ezek mind versenybalesetek voltak, hisz mind ütközés nélkül történt.

A késõbbi ütközéseket nem lenne igazságos büntetni, mert az már fõleg a szerencsén múlott.

Biró 4:

Mivel mindegyik esett egyszerû megcsúszás nincs bünti senkinek

További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Kansas Ítéletek

2. kör Atesz – Giovanni: Atesz - 14 pont Fekete 1
9. kör Toya – Code Red: Toya - 3 pont, Code - 2 pont
78. kör PuMy – Dorian: Dorian - 12 pont
133. kör Jacek – Hant Szaby: Szaby - 4 pont, Jacek - 3 pont

Biró 1:

2 Atesz_Gio: Atesznak -15 pont+1 fekete. Megjegyzem SHant szerintem indokolatlanul nagyon lelassul és ez is megzavarhatta Ateszt.

9 Toya_Code: Toya húzz rá Code-ra. Toya -5 pont

78 Pumy_Dorian: versenybaleset. Dorian figyelhetett volna, hogy ott van mögötte Pumy, és ilyenkor célszerû lenne lejjebb menni nem hagyni az autónak, hogy felsodródjon. Pumy meg azt nézhette volna, hogy Dorian valószínûleg ott van.

133 Jacek_SHant: nem igazán értem a szitut, de gondolom Code be akart menni a pitbe. Jacek felhúzódik a pálya közepére ami nem túl szerencsés talán ilyen sebességnél rögtön vissza kellett volna mennie lentre ahogy kikerült Code-ot. SHant nem sok mindent tud csinálni bár talán lassíthatott volna. Nincs bünti senkinek.

Biró 2:

2_Atesz_Gio_bevar: Atesz -10pont

9_Toya_Code: versenybaleset

78_Pumy_Dorian: Dorian -10pont

133_Jacek_Saby: Saby -5pont

Biró 3:

2_Atesz_Gio_bevar: Atesz példásan az egyik legsúlyosabb balesetet mutatta be. Alulról felsõ ívre a 2. körben a gázelvétel nélkül: Atesz -20+fekete

9_Toya_Code: Toya tarthatta volna a külsõ ívet, Code tarthatta volna a belsõt: -5pont mindkettõjüknek

78_PuMy_Dorian: Dorian a belsõ ívet nem tudta tartani: -20pont+fekete

133_Jacek_Szaby: Jacek lassúsága ellenére nem húzódott félre: -10pont

Biró 4:

Atesz_Gio: Atesz felcsúszik valószínûleg a hideg gumik miatt, ami nem lenne baj de ott van Gio aki a falhoz közel megfelelõ óvatossággal kanyarodik, Atesz sajnos eltalálja és így meg is van a baj.
Szerencsére Atesz bevárja a sérült kocsit. Atesz -10 pont.

Code_Toya: Semmi különös. Két autó eltérõ íven, az egyik lefele a másik felfele csúszik. Versenybaleset.

PuMy_Dorian: PuMy észleli Doriant és hagy is neki helyet bõven, azonban ebben az esetben ez is kevésnek bizonyul és Dorian felcsúszva kiüti PuMy-t. Dorian -15 pont

Jacek_Szaby: Igazából nem tudom ez itt a végén mire volt jó, az utolsó körben de komolyan befolyásolta a verseny végeredményét. Jacek óvatosan fordul, mert Code kocsija lelassul, ezt kilométerekrõl látni és ezért nem is értem miért nem vigyázott Szaby egy kicsit jobban. Jacek tökéletesen megy Szaby azonban nem tudja olyan íven venni a kanyart mint ahogy kellene.
Ennek következménye, hogy Jacek elveszti a második helyét, Szaby a harmadikat és Zso fut be elõttük. Szaby -10 pont

További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PuMy
Jah, de.

Alexease

Ez akkor lenne meg durvabb, ha a "kaszni" elott a falon, lenne egy batar nagy plazma, amibol eppen csak a cockpit-et takarna ki a "doboz"😊)
Ha nyerek a lotton, csinalok is egy ilyet😊)))))))
ibronk
Dedurva 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DGray
CodeRed
88 nem?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

DGray
Ahogy nézem, még itt Németországban sem nagyon lehet venni Act Labs kormányt.
Amcsiból lehet megrendelni, nagyjából 150 Euro szállítással (UPS) együtt.
Ha esetleg valaki még gondolkozik vásárláson, akkor szóljon, lehet együtt rendelni, aztán majd hazaviszem.
PuMy

Alexease
CodeRed
HNRtrackupdate2004

Alexease
Koszi! Epp ma akartam felvetni, talan ilyenkor tobben vannak, hogy ertekeljuk ki, zarjuk le a szavazast, es beszeljuk at a kovetkezo szavazas(-ok) temait😉 Mar megint tubonyolitottam volna😉) Igy gyorsabb, egyserubb volt😉)
ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Ok

CodeRed
Majd a többivel együtt fog jönni...

Giovanni
Az tök jó, és majd le lehet tölteni is, vagy csak elhúztad a mézesmadzagot? :-))

CodeRed
A hangok javítása már készen van 😊))))

Giovanni
Na és persze ha már ennyi munkát belefeccöltek a fiúk, nem sértem meg õket azzal, hogy nem használom ;-)

ejnyebejnye😄D

Giovanni
Persze, angolul van meg a feelingje, viszont nekem azért jó a magyarosítás, mert idõnként nem figyelek az angol szövegre 😊))

nem hasznalom a magyarositast😊 (de megneztem es fasza, csak szerintem a nascar az angolul nascar😊 ) , nah meg amugy is en spec utaloma magyarositasokat, olyan idegen😊 szal nem azzal volt a gond...😞

PuMy
Na lezártam a szavazást a HNR fórumban. Tehát a következõ szezonban keddenként CTS és Trans Am lesz felváltva, péntekenként pedig CUP. A következõ dolog amit szerintem meg kéne szavazni, hogy mely bajnokságban milyen tipusú pályákon versenyezzünk. Ezért a HNR fórumba indítottam három, erre a kérdésre irányuló szavazást (CUP, CTS és Trans Am). Lehet menni szavazni.

Giovanni
A spotterrel kapcsolatban már akartam mondani, hogy a magyarosításban azt vettem észre, hogy néha a mondott rajtszám, és a fent kiírt nem egyezik.
P.: Sárga zászló alatt azt mondja "állj a következõ autó elé, aminek a száma: 3..1..1" Viszont a képernyõ tetején azt írja ki, hogy 24. Amúgy meg tényleg a közelemben sincs a 311, de ha megelõzöm a 24-st, akkor abba hagyja az ugatást.
(ezeket a rajtszámokat csak példának hoztam fel)

LOL 😊 "Hogy ne hoy visszmenjek a palyara, maszivan kanyarodtam jobbra😊))))"

Alexease
Egyszer SEM tudtam ...
Alexease
En is szivtam egyet-kettot😉)
- A start utan kozvetlenul valami tortent elottem, lassitottam, lemaradtam fel korrel.
- Az elso sarga utan kozvetlenul valami tortent elottem, lassitottam, lemaradtam felkorrel😊)
- Nem sokkal ezekutan, balesetek elottem, sarga, kikerulom oket. Spotter mondja alljak be X moge. Beallok. Aztan mondja, engedjem el (de kit?!). Utana beosontam a Pit-be, es nyomott egy feketet😊))
Valszeg, a PC mogottem jott ki, es azt eloztem meg😊)))
- Aztan a kovetkezo sarga utani startnal, mogottem jottek mint a gep, gyorsan felmenekultem a falhoz, jol le is vettem. Hogy ne hoy visszmenjek a palyara, maszivan kanyarodtam jobbra😊))))
- Aztan kialltam, kileptem😊)

De valahogy az egesz nem akart osszejonni. Egyszer nem tudtam normalisan beallni a pit-be, es folyamatosa vizelnem kellett😊)))))))))
nah irok man' valamit... szal pechsorozatom ismet folytatodott...kezdve ott hogy a 10.kor kornyekene az elso sarga utani restartnal a momo racing pedalom faszan ugyeskedett...ugye tudjuk mirol van szo...hiaba nyomtam padlot nem gyorsult...gyorsan felrealltam lassitottam es usb ki usb be...aztan utana jo votl vegig...ez volt az elso gebasz...

masodik...elszzallt 2 esem..ami vegulis nem oly nagy problema..

harmadik...coweket sikeresen nem tudtam kikerulni ...paff...motor megserult...docoges...halleluja...

negyedik...buzi spotter azt ugatja elozzem meg Alexeaset, hat en turtam neki hogy ele keruljek, aztan amikor athaladtunk rajtvonalon...aszongya fekete zaszlot kaptam sarga alatti elozesenl...ha' mondom KBF...ahogy elneztem Alexease is feketet kapott...restartnal rogotn alltunk is ki...en nagyon ugyesen a pit bejaratnal meg meg is perdultem a hideg gumikon...mindez zold alatt..eljen..

otodik...asozngya spotter egy masik sargas esetnel hogy pit is open, de en nem mehetek ki mert korhatranyban vagyok, jovan mondom akkor megyek meg egy kort...erre amikor kiallok aztmondja bementem a closed pitbe..bunti...hat megintcsak mondom KBF...

hatodik...kocsog wallmagnet...majdnem bazi nagy balesetett okoztam emiatt a faszsag miatt..ratapadtam aztan ugye nem huztam le nehogy besodrodjak valaki ele hanem hagytam hagy vezessen meg...erre lelassutlam faszan allora...zold alatt...lett is sarga...

hetedik a fejem miert ne ilyenkor fajna pluszba mint a rossebb...

na iyg hirtelen ennyi jutott eszembe...pa

PuMy

HaZso
Egyetértek 😊

Nem titok, de szerintem annak az egy bírónak a kivételével a CTS is megvan már rég.

Én azt mondom, hogy hirdessük ki az itéleteket a hiányzó bíró véleménye nélkül.
Majd keresünk helyette mást a következõ szezonra.