NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Hát magyar vagy, találd fel magad...
"Magyar az aki mögötted megy be a forgó ajtón és elõtted jön ki."

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DGray
Ja, egy történet:
a tesztpályán elméletileg 110km/h a max. sebesség. Persze a kollégák között nyilván van tartva, hogy ki mit ment.
A legjobb - asszem - Porsche 911, az egyik gyerek 220-at zúzott. Ez kb. egy 1km-es egyenes, aminek a végén van a macskakõ.
DGray
Versenyautókra van Bosch Motorsport. Most éppen azon gondolkodom, hogy váltok cégen belül, már beszéltem a sportosokkal is. Csak az a baj, hogy azok, akik a pálya közelébe is kerülnek, nagyon kevesen vannak, és most vannak elegen.
DGray
A feltartáshoz annyit, hogy ilyen volt, van és lesz. Valahol ez hozzátartozik a versenyzéshez. Csak nem mindegy, hogy milyen stílusban!

Toya, most mentem mögötted CUP-ban, és CTS-ben is jó sokat úgy, hogy gyorsabb voltam. Tegnap eléggé feszült voltam már sok kör után, mert jó lett volna menni. De csak annyival jössz kijebb, hogy pont ne lehessen elõzni. Volt pár húzós helyzet, de verseny volt. Van ilyen feltartás is, meg olyan is.
Versenyautókkal nem foglalkoztok? 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

DGray
Audi A8-as, Tuareg és Phaeton-ba én csináltam azt a részt, hogy a két vezérlés (4.2l W12es motor, 400+ LE) felismerje, ha nem egyformák.

Persze vannak tesztautók, amiket muszáj kipróbálni a zárt tesztpályán! Csináltattam oda belépõt. 😊

Jó dolog 4x4-el a fellocsolt macskakövön körben csúsztatni. 😊
DGray
A 3. bíró engem nagyon nem szerethet , vagy más mozifilmet nézünk.

Metet iszonyú nehéz megelõzni, szerintem ez nem újdonság senkinek. Emlékezetbõl írom csak, de azt hiszem mentem mögötte akkor is több kört, és ugye lekörözött volt. Aztán mellémentem, nem mentem neki, belül szépen elfordultam. Õ hajt neki a falnak és pattan vissza.

Három bíró nagyjából hasonlóan látja a helyzetet, egy meg homlokegyenest másként? És kapok 20 pont büntetést? Persze magyarázat egy szó se.

Mivel CUP-ban késõn kezdtem, és az elején nem ment jól, nem számít a pontlevonás nagyon. Csak meglep, hogy ilyen eltérõ legyen az ítélkezés, valaki ennyire másképp lássa a dolgokat.

wwwwwoooooooowwwwww

DGray
A Boschnál dolgozom, Stuttgart mellett van a központi fejlesztõrészleg, benzines autókhoz fejlesztünk motorvezérlést. Én VW/AUDI részlegen vagyok, a vezérlési funkciókat gyúrom.
Giovanni
"Baumgartner Zsolt ma kapott rá elõször lehetõséget, hogy kipróbálja a Minardi autóját. A magyar versenyzõ váltóhiba miatt mindössze 6 kört tett meg a PS04B-vel, 1:22.221-es legjobbja így nem számít reprezentatív eredménynek"

Na, aztán mára vége az OFF-nak 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk
Hm, én az f1live.comról szedtem, de az is szerdai, de mégis mások az idõk, fasza

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Hova tünt a #20971 és a #20974-es hozzászólás? Volt ilyen?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Én ezt vettem alapul 😊

ibronk
Van itt még egy, kicsit javitott 😄

12. B. Wirdheim - Jaguar - 1'11"215 - 106 laps
13. M. Webber - Jaguar - 1'11"379 - 51 laps
14. G. Bruni - Minardi - 1'12"485 - 20 laps
15. Z. Baumgartner - Minardi - 1'22"213 - 4 laps

ibronk
Tudod mikor leszek annak a rendszernek a szolgája amit eddig csak kriztáltam 😄 Még pénzért is meggondolnám kétszer 😛

Giovanni
Na jó, picit genyó voltam 😊 Azért azt tegyük hozzá, hogy még csak most ismerkedik a kocsival és csak 6 kört ment

Giovanni
Na jó, picit genyó voltam 😊 Azért azt tegyük hozzá, hogy még csak most ismerkedik a kocsival és csak 6 kört ment

piSTUKA
atyauristen. ettöl meg Yoong is jobb volt...

Prezsi
Jacek nem lenne gond, ha mondjuk ahogy már te is javasoltad, a két szélsõ érték törlõdne és a maradék három bíró ítéletét átlagolnák. Az is benne van a pakliban, ha valaki kiesik, a hibás kap mondjuk 5-10-20 pontot, de a kiesõ kapásból veszíthet akár 40-et is.

Giovanni
...
10. Takuma Sato BAR-Honda M 1:11.091 99
11. Franck Montagny Renault M 1:11.284 106
12. Mark Webber Jaguar-Cosworth M 1:11.386 49
13. Björn Wirdheim Jaguar-Cosworth M 1:11.791 104
14. Gianmaria Bruni Minardi-Ford B 1:12.469 22
15. Baumgartner Zsolt Minardi-Ford B 1:22.221 6

Ilyen idõt sztem bármelyikõnk megy

piSTUKA
egyetertek a büntetesemmel, utolag en is azt mondom, hogy jobban lassitanom kellett volna. plane ugy, hogy total szepen mentem (addig), annak ellenere, hogy nem nagyon ismertem a palyat...

Ott valóban én rontottam és ezt el is ismertem ott azonnal.
Ez benne van sajnos, szerencsére nem szokásom ilyen amatõr hibákat véteni.

Gondolom a másik amirõl majd a CTS itéletek után beszélünk az a feltartás lesz.
Bennünket ez futamok óta súlyt, pl. történetesen én is ott voltam amikor Met sok kör hátrányban nem engedte el Doriant és még sem okolom a balesetért Mettet, mert õ is csak versenyzett.
A feltartásról lehet vitatkozni szerintem, de kötelezni senkit nem lehet hogy engedje el a másikat.

Jacek
nah 😊 vagyok ujra😊

Norbi a valszeg meguresedett biroi allasomra jelolnelek😊)
megneznem utanna a szajkoptatast😊))

ibronk
Az a gond ám hogy hiába koptatjuk a szánkat, az egyetlen megoldás egyenlõre hogy nem veszel tudomást az itélekrõl.

Prezsi
Bíró 1-nek és 2-nek: Az ütközés után Toya feltûnõen lassan haladt, azt hittem el akar engedni. Egy ideig követtem, majd gázt adtam és megpróbáltam balról megkerülni. A visszajátszásból már láttam, hogy azért volt olyan lassú, mert fogta a fal, szerencsétlen módon pont akkor engedte el, amikor odaértem.

Bíró 1-nek még annyit mondanék, hogy a motorom annyira tönkrement az ütközés miatt, hogy kénytelen voltam feladni a versenyt. Ezért kissé furcsának találom, hogy szerinte ezért 3 pontot érdemelt Toya egy ekkora amatõr hibáért. Teljesen felül mentem, egyértelmûen el akartam engedni, szinte négy autó is elfért volna alattam, Toyának ez is kevés volt.

Ismét bebizonyosodott, hogy nem lehet úgy ítéleteket hozni, ha elõtte nem hallgatják meg a résztvevõket. Részemrõl, ha bármelyik bírónak kérdése merülne fel a jövõben is, e-mail-en vagy ICQ-n bármikor rendelkezésre állok.

A másik hasfájásom a tegnapi futamon történtekhez kapcsolódik, félek tõle hogy errõl is csak a büntetések után fogunk beszélgetni...

Mivel foglalkozol pontosan ? Kíváncsivá tettél 😊

Alexease
Met
Lowe’s Night Ítéletek

8. kör Toya – Prezsi: Toya - 11 pont, Prezsi - 3 pont
18. kör Code - Dorian: Dorian - 14 pont
44. kör Cowek - Gio - Shai - Met: Cowek - 5 pont
115. kör Met - Dorian - Pistuka: Met - 4 pont, Dorian - 7 pont, Pistuka - 2 pont

Biró 1:

8 Toya_Prezsi: Egy szerencsétlen esett Toya nagyon lemegy a pályáról ami hiba. Prezsi aztán számomra érthetetlen módon belemegy hátulról ami igen érdekes, ha nem ismerném az itt versenyzõket azt hinném, hogy szándékos de tudom, hogy ez nem volt az csak sajnos nem vigyázott elégé. Toya -3 pont, Prezsi -6 pont

18 Code_Dorian: Dorian nagy hibát csinál ilyenkor bõven kéne hagyni helyett de õ úgy megy mintha Code ott sem lenne. Dorian -10 pont

44 Cowek_Gio_Shai_Met: hát igen ez egy olyan helyzet, ahol a hátulról jövõk nem igen tudnak mit csinálni, bár megjegyzem azért a lassítást sem vitték túlzásba de azért volt ami ahhoz hasonlít. Cowek okozza az egész esettet egy megcsúszás miatt de õ sem hibáztatható igazán. Nincs bünti.

115 Met_Dorian_Pistuka: Met hozzácsapódik a falhoz. Sajnos elõfordul, de ha vannak az ember mellett erre figyelni kéne. Dorian nem tud mit csinálni. Pistuka sem, lassít de szerintem jobban is lassíthatott volna, de lehet akkor sem tud kerülni. Legközelebb azért jobban kellene vigyázni. Most nincs bünti senkinek itt sem.

Biró 2:

8_Toya_Prezsi: Érdekes eset, Toya lecsúszik ív alá és eltalálja Prezsit amikor az autó visszatér a pályára, ezek után a falon halad egy darabig amitõl jelentõsen lelassul. Ezt Prezsi nem érzékeli és hátulról eltalálja a lassan haladó autót amit éppen akkor enged el a fal.
Balszerencsék sorozata. Toya -10 pont, Prezsi -5 pont

18_Code_Dorian: Itt is egyértelmûen megvan a hunyó. Dorian nem számol azzal hogy Code nem közelíti majd meg a falat, így bátran jön ki a kanyarból a megszokott sebességgel.
Sajnos nagyon rácsúszik Codera, amibõl komoly ütközés lesz. Dorian -15 pont

44_Cowek_Gio_Shai_Met: Ez itt egyértelmûen Cowek vesszõfutása. Fal-lelassuló kocsi majd ráadásnak egy megcsúszás és máris komoly baleset alakul ki.
A mögötte jövõknek lehetõségük sem volt elkerülni a kiszámíthatatlanul csúszkáló kocsit. Cowek -10 pont

115_Met_Dorian_Pistuka: Ezekkel a falról megpattanó autókkal nem nagyon lehet mit kezdeni ha már egyszer elrontottuk a kanyart, túl közel vagyunk egymáshoz és az ilyenkor lelassuló és kicsit visszavágó autók komoly balesetveszélyt jelentenek.
Ebben az esetben sincs ez másképp, sajnos egyik versenyzõ sem tudja elkerülni az esetet, Pistuka kieséséért pedig már tényleg nem lehet felelõssé tenni senkit, mivel az autók csak tehetetlenül forogtak. Met talán elengedhette volna a tõle kevesebb körhátrányban lévõket, akkor ez az egész szitu nem alakul ki. Met -10 pont

Biró 3:

8. kör: Toya-Prezsi: Toya: -20 pont
16. kör: Code-Dorian: Dorian: -20 pont
44. kör: Cowek Gio stb.: versenybaleset
115. kör: Met-Pistuka-Dorian: Dorian -20 pont

Biró 4:

8_Toya_Prezsi: Toya -10pont
18_Code_Dorian: Dorian -10pont
44_Cowek_Gio_Shai_Met: Cowek -10pont, ilyenkor a falon kell maradni és jobbra tartani, mert ebbõl hatalmas balesetek szoktak lenni
15_Met_Dorian_Pistuka: Met -5pont, Dorian -5 pont(jobban fékezhetett volna), Pistuka -5pont (ekkora füstnél azért jobban kellene fékezni)

További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
Amerikával kapcsolatban jut eszembe:

nekünk ugye egybol az USA ugrik be, viszont a brazil kollégák mindig ki kellett hangsúlyozni, hogy USA, mert hát ok is Amerikában laknak! 😊

csináltam nemrég egy funkciót motorvezérlésbe, ami a tankolás után megállapítja, hogy milyen az összetétele a betankolt cuccnak, mennyi a benzin/alkohol arány. Amiknál gondok voltak, mert szokás, hogy a klíma miatt nem állítják le a motort tankolásnál (mégha tiltott is) v. akár a szupermarketbe is bemennek, otthagyva a kocsit járó motorral. Erre oda kellett figyelni, mert kérte a megrendelo!
DGray
Itt 768/128, korlátlan adatforgalom, T-Online elõfizetés (ez lényeges, mert ezzel rendesen lehet mindent csinálni), a kapcsolt árúként hozzájövõ ISDN-el (nem telefonálok rajta) havonta 67 euro, azaz 18.000Ft.

Amerikát meg nem érdemes net szempontjából nézni. De máshoz sem érdemes hasonlítani. 300 millio ember...
Na, ez is egy UFO 😊))

petesilver
Alex, ICQ please.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Giovanni
Jah, ezt én is olvastam.....Úgy látszik õk is olyanok, mint a MOL.

Alexease
"A sportminisztérium levelet küldött Baumgartneréknek, amelyben közlik: az ígért négymillió dollárra nem látnak garanciát, a család által felajánlott ingatlanfedezetet nem tudják elfogadni. Válasz eddig nem érkezett."
Alexease
3000/384 kb/s -> 45 CAD (~7000 Ft) Kanada, az elso 3 honap felaron😊))))
Persze, a fizetes 3-5-szoros😊))))
Giovanni
Na igen, elég szomorú. Amerikában a mi ADSL-ünknek megfelelõ korlátlan csomag 40$ és elõre kell fizetni.

...Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy ez 1 éves díj...

Alexease
"A holland Chello legkisebb, 400 Kbit-es csomagja 500 MB adatkorláttal havonta 22,95 euróba (körülbelül 6000 forintba) kerül. A 768 Kbps-es csomag ára 1 GB-os korláttal havi 32,95 euró (8600 forint). A "Classic" csomag, mely 1500 Kbit sebességû letöltést produkál, 49,95 euróba (13 000 forintba) kerül, és nincs rajta forgalmi korlát. A legnagyobb holland Chello-csomag 3000 Kbit-es, adatkorlát nélküli, és havonta 79,95 eurót (nagyjából 20 000 forintot) kell érte fizetni.
A magyar Chello havidíja 11-12 000 forint körül van hûségnyilatkozattól függõen, ezért a felhasználók 512 Kbps-os letöltési sebességet kapnak 15 GB havi korláttal. A Chello Plusért határozatlan idõre szóló szerzõdés esetén 30 000 forintot, egy-két éves hûségnyilatkozattal 16-17 000 kell fizetni, a csomag 768 KBps sebességet biztosít 20 GB adatkorláttal."

Aki meg nem olvasta (es rohogot vagy sirt rajta): Magyar net arak
Giovanni

Alexease
Hogy a Ferrarinak kell gyoznie😉 A tobbit ugy alakitjak ahogy akarjak
Alexease
Mivel az en adombol is tamogatjak, ajallom hogy jol menjen
Giovanni
Mi biztos a Forma1-ben? 😊

DGray
Biztos, hogy megy?
Ma is azt olvastam, hogy még nem tuti.
ibronk

Giovanni
Azért attól nem kell félni, hogy a Ferrari babérjaira tör 😊 De azért jobb lesz így nézni az F1-et, nem?

ibronk
Csak összehozták neki, nem semmi 😊

Giovanni

Giovanni
Remélem nem haragszotok egy kis OFF-ért 😊