NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indianapolisban kimondottan igyekeztem figyelni, nehogy bajt okozzam. Erre mégis bejött két eset.
Sajnálom õket, és tényleg én voltam a hibás. A büntetés jogos.
3. kör Code: nincs büntetés
12. kör Gio: nincs büntetés
26. kör Gio: nincs büntetés
34. kör Dorian-Roccso sokan: Dorian - 14 pont
42. kör Roccso: nincs büntetés
53. kör Cowek: nincs büntetés
63. kör Pumy: nincs büntetés
75. kör Met: nincs büntetés
110. kör Hazso: nincs büntetés
116. kör Szaby-Toya: H. Szaby - 13 pont
122. kör Szaby-Prezsi: H. Szaby - 3 pont
166. kör Norbi: nincs büntetés
211. kör Dorian-Prezsi: Dorian - 13 pont
239. kör Toya-Prezsi: Toya - 1 pont
248. kör Norbi-Atesz-sokan: Norbi - 14 pont
248. kör Toya-Prezsi: Toya - 3 pont, Prezsi - 8 pont
Biró 1:
3. Code: Versenybaleset
12. Gio: Versenybaleset
26. Gio: Versenybaleset
34. Dorian-Roccso sokan: Dorian :-20+fekete
42. Roccso: Versenybaleset
53. Cowek: Versenybaleset
63. Pumy: Versenybaleset
75. Met: Versenybaleset
110. Hazso: Versenybaleset
116. Szaby-Toya: Az ideális vonalon autózót kilöki Szaby: -20+fekete
122. Szaby-Prezsi: Versenybaleset
166. Norbi: Versenybaleset
211. Dorian-Prezsi: Prezsi nem ment lassabban mint az átlag, ezért Dorian: -20 pont
239. Toya-Prezsi: Toya nagyon picit húz csak az ívre, és a helyzet meg is bosszulja magát: Versenybaleset
248. Norbi-Atesz-sokan: Norbi: -15 pont, enyhítéssel
248. Toya-Prezsi: Toyának ilyen helyzetben kötelessége elengedni a gyorsabbakat, fõleg 2 körrel a vége elõtt: Toya: -10 pont, Prezsi a türelmetlenségért: -5 pont
Biró 2:
3 GSzabo: nincs bünti
12 Gio: nincs bünti
26 Gio: nincs bünti
34 Dorian_Roccso: Dorian felcsúszik elég merész egy elõzés akart lenni. -10 pont Dorian
42 Roccso: nincs bünti
53 Cowek: nincs bünti
63 Pumy: nincs bünti
75 Met: nincs bünti
110 Hazso: nincs bünti
116 Szaby_Toya: -10 Szaby-nak szintén túl gyorsan megy bele. Sokan próbáltak úgy elõzni itt, hogy lementek az ideális ívrõl. Igaz nem volt ott sárga vonal, hanem fehér szaggatott, de elég balesetveszélyes is volt ez, mint látjuk, és eléggé sportszerûtlen is, mivel a másikat kellemetlen helyzetbe lehetett hozni.
122 Szaby_Prezsi:Szaby megcsúszik. Úgy érzem lett volna rá alkalma, hogy esetleg megálljon és várjon, de õ mindenkép tovább akart menni. Prezsi meg mindenképp meg akarja elõzni, de lejjebb is húzhatná az autóját. Mindkét
versenyzõnek 1 fekete.
166 Norbi: nincs bünti
211 Dorian_Prezsi: nincs is róla mit beszélni. -10 pont Dorian
239 Toya_Prezsi: Toya egy leheletnyit ráhúz Prezsire. -3 Toya
248 Toya_Prezsi: Prezsi -15 pont nem is értem hogy gondolta ezt az elõzést
248 Norbi_Atesz: az elõzõ visszajátszáson látszik ahogy Norbi elkezdi az elõzést ezen már csak a végeredmény van rajta. Mint korábban leírtam az, hogy valaki lement a szaggatott alá elég nagy balesetveszélyt okozott és ráadásul eléggé sportszerûtlen így kiharcolni egy elõzést. A kanyar bejáratánál is csak azért nem következett be, mert Atesz felhúzta az autóját. -20 pont Norbi
Biró 3:
Csak azokról az esetekrõl írok ahol valóban büntetést is alkalmaztam, a kicsúszásokról és megforgásokról most nem teszek említést.
34_Dorian_Roccso_sokan: Roccso hagy helyet belül ám Dorian kocsija felcsúszik és ez egy tömegbaleset elõzménye lesz. Dorian -15 pont
116_Szaby_Toya: Szaby kicsit furcsán veszi a kanyart, lent kezdi pár komoly sor van elõtte és nem tudja megtartani alul a kocsit. Számomra kicsit meggondolatlan manõvernek tûnt ez az elõzés. Szaby -10 pont
122_Szaby_Prezsi: Szaby megcsúszik, de megfogja a kocsit. Nem feltételezem, hogy Prezsi elé be akarna vágni, de a tükröt tuti nem használta 😞
Jobb lett volna fent maradni, persze utólag könnyû okoskodni... Szaby -10 pont (nagyon veszélyes szitu lett pillanatok alatt)
211_Dorian_Prezsi: Nem tudom mi történt (Dorian vette fel késõn Prezsi ritmusát vagy Prezsi vette óvatosabban a kanyart), de tény hogy meglöki Dorian. Se bevárás, se semmi. Dorian -10 pont
248_Toya_Prezsi: Bár az elõzõ kanyarban még fej-fej mellett van a két kocsi Prezsi elrontja a kijövetet és így Toya mögé kell besorolnia. Toya ezt ki is használja és egybõl ráhúz az ideális ívre, ami alatt megjelenik Prezsi sokkal gyorsabban és kiüti. Prezsi -10 pont
Norbi_Atesz_sokan: Az egyetlen egy baleset ami a sárga zászló beintése után történt.
Az elsõ helyért megy a csata, de Norbi ront és kilöki Atesz kocsiját. Dorian_Roccso_sokan esetet vettem a megitélésnél alapul, hiszen itt szintén tömegbaleset lett a vége.
Norbi bevárja Ateszt, szomorú hogy így mind a ketten nagyon vissza esnek.
Norbi -10 pont
Biró 4:
03_GSzabo: versenybaleset
12_Gio: versenybaleset
26_Gio: versenybaleset
34_Dorian_Rocso_sokan: Dorian -10pont
42_Roccso: versenybaleset
53_Cowek: versenybaleset
63_Pumy: versenybaleset
75_Met: versenybaleset
110_HaZso: versenybaleset
116_Szaby_Toya: Szaby -10pont
122_Szaby_Prezsi: versenybaleset
166_Norbi: versenybaleset
211_Dorian_Prezsi: Dorian -10pont
239_Toya_Prezsi: versenybaleset
248_Norbi_Atesz_sokan_bevar: Norbi -10pont
248_Toya_Prezsi: versenybaleset
További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Úgyhogy maradok HNR-es egyelöre a Cup-ban! Reszkessetek!

Nekem mindig recsegett, már a kezdetektõl.
Nemrég letöltöttem valami új motorhangot, azóta nem recseg. Ezek wav-ban vannak a könyvtárban.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A kicsi vagy gyenge a ventilator es/vagy a hutoborda, akkor csereld le. 1-2000-ert is lehet normalisat kapni, nem kell valami mumajare 20000 HUF-fos. Max kicsit hangosabb. De a motorzaj ugy is elmnyomja😊))
Ha meg normalis huto van rajta, es esetleg nem te tetted fel, akkor szedd le, pucold ki, szilikont ala, es jo passzentosan - ovatosan! 😉) - tutin fel kell rakni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De az elozo helyen bazimeleg volt a szoba nyaron, ugy volt a proci 55-60 fokos, es gond nelkul ment.
Teljesen normal, olcso hutessel.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nahh, jot kuzdottunk egy pitbullal😞( Szeretem az ilyen embereket, akik mindennel foglalkoznak, csak azzal nem, hogy a kutyajuk mit csinal

Nem egy szorakoztato elfoglaltsag egy nemetjuhaszt visszatartani, amikor egy pitbull ugral korulottunk😊)
A gazdaja meg sem akarta, tudta fogni😞( Szerencsere, light-os kutya volt, szuka raadasul kicsit tulsulyos is, vagyis nekunk mar nem mert jonni😊
Aztan gondoltam, mar tajekoztatom a gazdajat, hogy ha meg is nekunk jon, akkor O meg toloszekben elei le az eletet, szivoszalon fog etkezni, es pelankaba vegzi majd a dogat😊)) De aztan, csak meg fogta a lanccal😊))
Az elozo helyen meg egy Sarpej - vagy mi, (mu harci kutya-szeruseg, allitolag) - jott nekunk parszor, pedig 1-2-szer el kellet egy ilyen utan vinni osszevarogatni, meg en is adtam neki, de nem adta fel soha😊) Ilyenkor a kutyat sajnalom, mert csak a gazdaja tehet rola😞((
ON
CUP bajnoksag: az igazi Nascar bajnokság pályái
CTS bajnoksag: vegyes (ovál/road)
TA bajnoksag: csak road pályák
A kovetkezo korben a setupokrol szavazunk, keretik a hnr forumba atfaradni.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Megtudja mondani mekkora proci hõmérsékletig stabil a gép?
Új procim van, és aggódom a hûtése miatt.
Köszi!
http://www.f1-info.hu/
Tobben vannak, akik tenyleg komolyabban veszik a versenyt es a felkeszulest, es elsosorban nem azert, hogy jobb helyezest erjenek el mindenkepp, hanem azert, hogy jobb, elvezetesebb versenyt mehessenek. De sajnos vannak, akik felkeszules nelkul tartjak elsodlegesnek a jobb helyezest, poziciot😞(
Es igen, a tegnapi verseny remalom volt. Pontosabban, versenynek nem neveznem😞((
Csak tudod, ha szépen felkészülök egy versenyre (én legalább három órát gyakorlok az adott pályára még az online practice elött), pepecselek az autófestéssel (nem vagyok egy picasso, nekem ez lassan megy), a komplett péntek estét a gép elött töltöm, ahelyett, hogy a feleségemmel foglalkoznék, aztán hiába versenyzek elövigyázatosan mégis befuccsol a versenyem, akkor úgy érzem nem kapom meg azt az örömöt (a versenyzés örömét), amiért érdemes egyéb dolgokat félretennem.
Azt hiszem az atlantai ovált még megpróbálom, de ha ott is keserü szájízzel állok fel, akkor inkább megyek máshova.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
En csak arra, ugy gondoltam, ha valaki ujal "gond" van, akkor jobb a verseny vegen szolni a biraknak, akik atnezik a problmas eseteket, es "hivatalosan" szolnak neki, tanacsot adnak stb. Igy sokkal baratsagosabb, mintha valakit maganba, meg szinte ismeretlenul "leteremtenek"😊
Ha mar verseny moralban egy kis gond van (28 sarga😄DD), akkor legalabb "emberileg" ne alakuljon ki egy negativ velemeny senkirol😊))
Nem a kisded gyermekem a liga, de hirtelen kellemetlenul erzetem magam, es nekem volt lelkiismeret-furdalasom, hogy valaki igy hirtelen kiakar lepni, es valszeg azert, mert egy "regi" versenyzo "beszol, kioktat stb.".
Ha valaki X modon versenyez, es ha Y modon tarsalog egy uj emberrel, azzal nem csak magarol, hanem a csapatrol, az egesz ligarol, minden versenyzorol alakit ki egy velemenyt😞(
Ez most nem Norbi-nak, csak ugy altalanosan. Gondolom Norbi sem verkomolyan gondolta, csak igy jott ossze😊)
De szerettem volna vele megbeszélni icq-n, csak nem volt fent, de még mindig szeretném ugyhogy majd legyél valamikor Pistuka!

Szóval megkeresett ICQ-n, azt hiszem nagyon korrektül és minden harag nélkül megbeszéltük az ügyet.
Úgy látom, hogy ezzel le is tudtuk zárni a történetet.
Csak ez is egy példa, hogy meg lehet mindent értelmesen beszélni, ha úgy állunk hozzá.
Én megköszöntem a bírónak a lehetõséget.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Közel 7MB-ra rúg a kivágott esetek mérete.

neked olyan képességeid vannak, hogy nálad gyakorlatilag nincs olyan a pályán, hogy "véletlen". Max olyan van, hogy mivel iszonyú gyors vagy (talán tudat alatt) elvárod, hogy félreálljanak elötted. Én ezt a Lowe-n meg is tettem, mert ott nem éreztem versenyképesnek magam, de itt sztem elég jó eredményt értem volna el, ha a verseny normálisan alakul (a végére a sok ütközéstöl már nekem is csak 3-asom volt, de tudtam 20.1xx-eket menni).
Szóval töled elvártam volna, hogy ne öklelj fel.
Amúgy, ha gondolod, be tudlak vinni a Virtual-Games Nascar csapatába (Roland Ehnström (2 x ERL bajnok), Joao Vaz (VRW bajnok), és nemzetközi szinten is képviselhetnéd Magyarországot (mondjuk az FFRL-ben - lehet, hogy én is oda megyek), asszem sok örömet okoznál nekünk, büszkék lehetnénk rád (én láttam már Rolandot teszteken, sztem gyorsabb vagy).
Az a kis lökdösödés semmi jelentöséggel nem bír, mivel már versenyen kívül történt (való életben azért nem mennék bele nyilván senkibe...)
Részemröl sportszerü versenyeket szeretnék. Ha valaki pl. utál engem, és a verseny elött mindenféle seggfejnek elmond, a verseny után meg szétszecskázza a kocsimat, de a zöld és a kockás zászló között profi, sportszerü módon versenyez ellenem, akkor azzal az emberrel szívesen állok rajthoz. Én versenyezni szeretnék, nem úri szalonba járni. Inkább versenyzek egy rakás tahóval, ha azok a pályán sportszerüek, mint sok úriemberrel, akik a pályán felejtik el, mi is az a sportszerüség, profizmus.