NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Van ennek a bajnokságnak 2 vezetõje, nekik kellene nyilatkozni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
Össze se lehet hasonlitani õket... De nem értem miért nem szól senki egy szót se, de most komolyan. Mindenkinek ennyire kurvára mindegy, mert ennyi erõvel akár el is maradhatna az egész futam..

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Cowek
Jól multkor láttam egy multimonitoros patch-ot az NR-hez.
Tud valaki tapasztalatot mondani róla? Vagy hogy érdemes-e leszedni?

http://www.f1-info.hu/

DGray
Én leszedtem, de még nem raktam fel.
Ha tényleg szebb, akkor menjünk azzal!
Az MG nekem is nagyon bejön.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Szépek!

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Mondom semmi, összeolvastam két sort.

ibronk
http://www.onlineracin.com/pwf/download.asp?cid=4
Itt van a 2. az, de nem ugy néz ki hogy bárkit is érdekelne, szal ne szedd még 😊

DGray
Ha Mosportot frissebb verzióval futjuk, akkor légyszivel tegyetek be ide egy linket, hogy honnan lehet letölteni. Köszi.
Hát nem örülök, hogy mûteni kell 😞 De ne izgulj ezek már rutin mûtétek, és a legrosszabb része az lesz amikor a drén-csövet kihúzzák
Én is szorítok nagyon !

Mit találtál abban a nyilatkozatban annyira viccesnek?
Baromira fúrja az oldalamat mivel sikerült Atesznak mosolyt csalnia az arcodra.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

PuMy
Nem is jatszok a TPTCC-vel amugy.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Valóban nem, de hátha layeres 😊

PuMy
Neztem en is, de ez egy kesz festes es nem template.

Egy TPTCC template PuMynak :-)

Egy TPTCC template pedig Norbinak :-)

ibronk
Semmi, nem szóltam 😊

Met
Mi abban a vicces?

ibronk
Atesz a phoenixi nyilatkozatodat ugye viccelõdésnek szántad?

Prezsi
A CTS Track Pack-ben lévõ Mosport pálya óta van egy PWF verzió is, ami sokkal jobb. Az eredetin például hiányoznak a rázókövek, az új szebb is. Javaslom, jövõ kedden inkább azon legyen megrendezve a futam.

Cowek
Nem semmi egy gyõzelem volt...
Ennyire nyomni a gázt hogy másnap meg kell mûteni a térded. :-)

Hajrá! Pár nap és ismét futkoshatsz :-)

http://www.f1-info.hu/

piSTUKA
Szorítunk!

HaZso
Atyka! Reméljük mindannyian, hogy minél hamarabb helyrejössz! Ahogy Sanzik is írta, Veled vagyunk és szorítunk Neked!

atyka
koszi! bal, nem tudtam fekezni mar tegnap sem 😄

atyka
valaki leirna nekem mondjuk ICQ-n, hogyan lehet waprol ide benezni? ez lesz a kapcsom a kulvilaggal...

sanzik
ez melyik labad lesz?
amelyikkel a gazt nyomod vagy amelyikkel a feket?
figyelj oda ,nehogy elszurjak
azert majd szoritunk Neked
ha tulelted adj majd eletjelet feltetlenul

Kitartas, Veled vagyunk !!!
Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

atyka
ok...tehat buntit kaptam, mert a palyara keresztben betolato autonak nekimentem...raadasul sarga alatt mentem neki. hihetetlen, hogy milyen allat tudok lenni neha! nem is ertem, hogy lehetek olyan barom, hogy nem keszulok erre, hiszen ez a normalis modja a palyara valo visszateresnek, nem? (nem v8 ellen szolok, vele ezt akkor megbeszeltuk)

DGray
bakker 😞
Mnemomic

atyka
reggel befekszem, muteni kell 😞

Atyka !
Mi újság a térdeddel ?

petesilver
Alex, icq please! Talán befejezhetjük, azt is amikor egy hete elkezdtél valamit, és azóta se hallottam felõled! 😊 Olyan Alexos volt az egész! 😊

Alexease
Hungarian Nascar Racers

A fooldalon felul a piros reszt, es a Szabalyzatot olvasd el.
Sziasztok!
Szivesen jatszanek en is multiplayerben, mit kell tennem az ugy erdekeben, hogy en is bekeruljek?

petesilver
Amúgy a képpel nagyon nem stimmel valami. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyen alakú McLaren Fordban szerintem életében nem ült Senna.

petesilver
Köszi, nagyon jók!!! Simán menni fog! 😊 De mire ilyet renderel egy játék, hááát az nem ma lesz! Konzolos kütyün sajna viszont elõbb, mint pc-n! De hogy megérjük még az tuti!

Giovanni
De nem jó ülni a motorháztetõn, mert levisz a menetszél

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy
Ha jol emlekszem, PAGE UP es PAGE DOWN.

DGray
Ezek a képek mindent ütnek. Tisztára, mint egy fotó.
Menet közben hol lehet kamerát váltani?

Mnemomic
Ja meg azt is remélem hogy valamikor -talán nem is sokára- ilyen grafikája lesz egy játéknak valós idõben számolva mint most ezeknek a rendereknek a képe.

Mnemomic
PeteSilver! Ezeket most találtam. Remélem hamarosan Te is tudsz majd ilyet csinálni 😊 :

A többi kép itt van.

piSTUKA
Egyetertek a bunteteseimmel, sot en a 115 köri Dorianos esetert meg többet vonnek. Igaz, hogy Dorian is megcsuszik picit, de nem sok helyet hagytam neki gond esetere, es ugye gond volt.

Cowek-kel lebeszeltük a 105-öt meg a verseny alatt, ott en meg sem akartam öt elözni (gondoltam inkabb hibara kenyszeritem), de ö ugy gondoltam, hogy igenis menjek. Kicsit meglepödtem, es a pillanatnyi tetovazas eleg volt a galibahoz.

A 150-ben amugy semmi kiszoritosdi nem volt, gyengebb volt a motorom, es vegig Met mellett autoztam az egyenesben, hagytam volna neki helyet a kanyarban is (azert is fekeztem hamarabb, hogy szükebb iven el tudjak fordulni).

Amugy a versenyt nagyon elveztem, annak ellenere, hogy a 115 utan eleg hurka lett a motorom.

Met
Phoenix Ítéletek

5. kör Atyka: nincs büntetés
28. kör V8: nincs büntetés
33. kör Dorian – PuMy: PuMy - 9 pont
42. kör Met: nincs büntetés
48. kör Atyka: nincs büntetés
48. kör Cowek – Hazso: Cowek - 1 pont
56. kör V8 – Atyka: Atyka - 4 pont, V8 - 2 pont
62. kör Shai - V8: V8 - 2 pont
92. kör V8: nincs büntetés
99. kör Met – Alex: Alex - 2 pont
105. kör Cowek – Pistuka: Pistuka - 5 pont
115. kör Pistuka: Pistuka - 1 pont
137. kör PuMy: nincs büntetés
143. kör Cowek – Hazso: Cowek - 1 pont
150. kör Shai: nincs büntetés
150. kör Pistuka – Hazso: Hazso - 7 pont

Biró1:

5 Atyka: nincs bünti
28 V8_Atyka: nincs bünti
33 Dorian_Pumy: Pumy -8
42 Met: nincs bünti
48 Atyka: nincs bünti
48 Cowek_Hazso: -3 Cowek igaz megcsúszik de ekkora sebességnél talán jobban is meg lehetett volna oldani a dolgot
56 V8_Atyka: -3 Atyka figyelhetett volna a tolató V8-ra
62 Shai_V8: V8 -8
92 V8: nincs bünti
99 Met_Alex: Alex -8
105 Cowek_Pistuka: -8 Pistuka
115 Pistuka: -2 óvatosabb vezetéssel ez elkerülhetõ lett volna
137 Pumy: nincs bünti
143 Hazso_Cowek: -2 Cowek
150 Shai: nincs bünti
150 Pistuka_Hazso: -8 Hazso

Biró 2:

Ahol nem írok semmit, ott versenybalesetnek minõsítettem az esetet.

33 - Pumy visszahúzódik Dorian mögé, majd meglöki hátulról. Pumy -10 pont
56 - Nincs büntetés, de nem értettem, hogy Atyka miért ment bele V8-ba a pörgések után.
62 - Nincs büntetés, de V8 figyeljen jobban, ha valaki megcsúszik elõtte. Hamarabb lassíthatott volna, akkor nem megy bele Shai-ba
105 - Pisti túl közel megy Cowekhez, ez online különösen veszélyes. Pisti -5 pont
150 - Szerintem Pisti volt legelöl, HaZso várhatott volna még, egy kis lassítással maga elé engedhette volna Pistit, aztán támadhatta volna kedvére. HaZso -5 pont

Biró 3:

33_Dorian_PuMy: PuMy új gumijai megbosszulják magukat és meglöki egy picit a sokkal lassabban kanyarodó Doriant. PuMy -5 pont

56_Atyka_V8: Nem az eset miatt, mert az két szimpla kicsúszás hanem a visszahajtás miatt szabok ki büntetést. V8 -5 pont

105_Cowek_Pistuka: Két versenyzõ akik csatáznak. Figyelmeztetés Pistukának, hogy kicsit nagyobb távolságot hagyjon, amúgy büntetés nincs.

150_Pistuka_HaZso: Indokolni nem nagyon kell, talán vitatkozhatunk mennyire volt fair Pistuka kiszorítósdija, de ez más kérdés. HaZso -5 pont. Pistuka figyelmeztetés.

Biró 4:

5_Atyka: versenybaleset
28_V8esAtyka: versenybaleset
33_Dorian_Pumy: Pumy -10pont
42_Met: versenybaleset
48_Cowek_HaZso: versenybaleset
48_Atyka_sokan: versenybaleset
56_V8_Atyka_stb.: Atyka -10pont, mert sárga alatt ment bele V8-ba
62_Shai_V8: versenybaleset
92_V8: versenybaleset
99_Met_Alex: versenybaleset (Dorian és Cowek megcsúsztak, Met fékez, Alexnek pedig nincs elég ideje lelassítani)
105_Cowek_Pistuka: Pistuka -5pont
115_Pistuka: versenybaleset
137_Pumy: versenybaleset
143_HaZso_Cowek: versenybaleset
150_Pistuka_HaZso: HaZso -10pont a bevárás miatt
150_Shai: versenybaleset

További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.

Met
Nashville Ítéletek

6. kör Atyka: nincs büntetés
14. kör Met – Cowek: Met - 8 pont
26. kör Atyka: nincs büntetés
36. kör Sanzik – Gio: Gio - 5 pont
56. kör Atyka: nincs büntetés
57. kör Cowek: Cowek - 5 pont
121. kör Prezsi – PuMy: Prezsi - 3 pont

Biró 1:

6 Atyka: nincs bünti
14 Met_Cowek: -8 Met
26 Atyka: nincs bünti
36 Sanzik_Gio: szerintem itt mindketten elkerülhették volna a dolgot. Versenybaleset.
56 Atyka: nincs bünti
57 Cowek: -10 pont. Eddig ha vki leszakadt az nem kapott büntit de egy sárga alatt azért kellene rá gondolni, hogy valószínûleg nem azért tûntek el a többiek mert hirtelen felgyorsultak. Cowek reakciójából ahogy felgyorsul ez következik, hogy erre gondolhatott. Ilyenkor szépen le kell húzódni és várni lassan gurulva fõleg így sárga alatt eléggé elkerülhetõ lett volna a dolog.
121 Pumy_Prezsi: van benne lag bár azért ez nem mentheti fel Prezsit a meggondolatlan elõzésért. -3 Prezsi a lag miatt.

Biró 2:

14_Met_Cowek: Cowek elõbb fékez amit Met nem igazán vesz figyelembe, fékez de csak egy kicsit elkésve és így meglöki Cowek autóját. Met -5 pont

36_Sanzik_Gio: Bár Sanzik hagy helyet ez kevésnek bizonyul és kilökik. Gio -5 pont

57_Cowek: Ha következetes akarok lenni és a múltkor büntettem a figyelmetlenséget a kapcsolat hibájakor, akkor most is így kell tennem. Cowek -5 pont

121_PuMy_Prezsi: Aki ott volt a versenyen az tudja ebben a szituációban bele volt kódolva a baleset.
Prezsi két kör hátrányban autózik, amit megpróbál csökkenteni minden eszközzel. Az elõzés pillanatában lecsúszik a sárga vonal alá és az ívben lévõ törés megdobja a kocsiját így kevésnek bizonyul a hely amit PuMy hagyott neki. Prezsi: -5 pont

Biró 3:

6_Atyka: versenybaleset
14_Met_Cowek: Met -10pont
26_Atyka: versenybaleset
36_Sanzik_Gio: Gio -10pont
56_Atyka: versenybaleset
57_Cowek: Cowek az egész mezonyön keresztül mehetett volna akár, ez volt a 2. eset, ha jól számolom, ne forduljon elo többet!... 0 pont
121_Pumy😛rezsi: versenybaleset

További jó versenyzést és balesetmentes közlekedést.

Met
Sorry Sanzik, pumpáltam a féket, hogy ne csússzak fel rád, de nem sikerült eléggé😞

atyka
sziasztok! megegyszer koszonom mindenkinek a tegnapi versenyt, a harcot, az elengedeseket es a gratulaciokat. pumy azert kuldtem ilyen hamar nyilatkozatot, mert lehet, hogy most egy-ket hetig nem leszek gep kozeleben. ha buntit kapok, akkor targytalan 😄 pa fiuk!

PuMy

atyka
thx 😊

Prezsi
Pumynak