NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad a politikát meg jobb lesz teljesen mellõzni, ki a fenét érdekel ki milyen oldali 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Prezsi
Ne ess ennyire neki Alex-nek 😊 Szerintem nem az jön át a szavaiból, hogy mi lennénk ezért a felelõsek, mindketten a médiát okoljátok, tehát egyetértetek. Természetesen az Alföld is Magyarország, ahogy a többi része is.

sanzik
Jacek
volt kis fennakadas😊) mar megy😊

Ezt hogy érted, errõl nem is tudok ?!?

DGray
A szuper N-ben lehet, de a sima N-ben nem 😊
Jacek
81.182.47.122 pass:jacek

transam gyaki😊

PuMy
Neked mitol ilyen nagymeretuek az autoid amugy? Ki van kapcsolva a tomoritett textura?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Miért, szerinted mit kellett volna neki mutogatni? A McDonald's-ot?
Az Alföld már nem Magyarország?
Azért mert az amerikaiak mesterségesen le vannak hülyítve (elég baj is lenne ott ha tudnának gondolkozni), és ebbõl ezeket szûrte le a hiperokos riportercsaj, a hatalmas eszével, nehogy már mi legyünk a felelõsek!
Elnézést, csak egy jobboldali alföldi paraszt voltam, ráadásul Szabolcsból...

Látom mindenki igyekszik a festéssel, akkor én is bemutatom a Trans Am-es autóm, és innen letölthetõ.

Jacek
nem nem mert az Astraban is sir a valto😛P

DGray
Még a múltkor a CMR4-hez akartam hozzáfûzni, csak elfelejtettem:
a legnagyobb szar az egészben, hogy már nincs sírós váltó. Az elsõ részben az volt a legjobb, az volt az elsõ progi, ahol nem a motort lehetett hallani. Egy WRC-ben szinte mindent elnyom a váltó nyüszítése, a CMR4 meg olyan mint egy N-es Astra GSi. 😞
Alexease
Ennyi autoval, ilyen kornyezettel, toressel, altalanos fizikaval, elegge futurisztikus, hogy meg futni is fog, de hat ezt is lejatszottak valamivel😊) Azert bizok bennuk😊))

Ha lesz normalis online, akkor kikapcsolodasnak tokeletes lesz😊)))))))
PuMy
Hat eleg durva szvsz!

Alexease
Ide is beteszem, bar nem kifejezetten szimulator, de alap mu lesz, ugy nez ki😊)))))
FlatOut InGame Movie, TV Rip: http://www.bhmotorsports.com/getMovie/273

Erdemes megnezni, nagyon durva!!!!
Alexease
Az autobemutato kep marad a mostani, kis render valtozassal. A tobi majd kiderul. Ez a QTVR pl. csak akkor lenne, ha mar nagyon raeerek, es nincs jobb dolgom😊
PuMy
Biztos hogy en vagyon igenytelen, de nekem a jelenlegi is megfelel (egy sima kep az autorol, semmi csicsa).

Alexease
A weboldalon lesznek kisebb-nagyobb atlalakitasok. Foleg inkabb bovites szinten, ami uj oldalakat jelent, hasonlo strukturaban, mint jelenleg. Plusz az admin resz, de az most nem lenyeg😊)
Sajnos teljesen uj oldal, teljes design valtas, hightech programozott/adatbazisos resz nem lesz😞( Egyreszt egyelore ido nincs, masreszt, nem tudok programozni😊))

De ha vannak valakinek otletei az oldallal kapcsolatban, akkor johetnek, megnezzuk mit lehet tenni😊

A vesenyzok reszen is tervbe van veve egy-ket valtozas. Pl. volt rola szo, hogy minden versenyzohoz, felkerulne egy "nagy" kep, amin az osszes altala hasznalt auto rajta van egyben. Ez lehet egy design kep, vagy lehet csinalni egy "kozos" HNR-es desktop kepet, amin mindenkinek a sajat autoi vannak.
Az egyik legjobb pelda, PeteSilver altal keszitett "kamionos" render. Pl. ha tobbseg olyat szeretne maganak az autoirol, akkor van ra lehetoseg elvileg, hogy a festesek bemutatoi melle, felkeruljon egy-egy ilyen kep is mindenkihez (persze, ez foleg PS-tol fugg, es a renderelo kapacitasatol😄DD)
Vagyis a mostani 3D Flash-es dolgok kijonnek, es valami hasonlo kerulne a helyere, talan meg hasznosabb is😊)

De van lehtoseg masra is😊 Bar hasznosnak nem hasznos, de a flash-esnel valamivel tobb, hasznalhatobb a dolog. tessek tesztelni, kinek hogy megy, mukodik-e egyaltalan😊) (Eger mozgat/forgat, CTRL/SHIFT kicsinyit, nagyit😄)

Toya QTVR MOV (500k)
Met
Alex icq-t tudol nyitni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Az a FOV allitas, de az maxon van. Bar jo lenne meg vagy 10 fokot feljebb huzni, de nem engedi😊
Alexease
Giovanni
Az csak optikai tuning, máshol kell tankolni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
Rossz helyre tették a tanksapkát

Giovanni
Na, én ezzel indulok a következõ bajnokságon

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
A CTRL-F és az ALT-F-el lehet a távolságon még finomítani.

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Valszeg az egesz DAT es nincs kulon a file😊
De ha valakinek kell tobb fajta tesztelni, akkor itt vanna tobbi, kulonfele magassagokkal: http://www.mosportgp.com/prather/ferrizzle/

Ha valkinek az "enyem" kell - magasabb es hatrebb - akkor szoljon, fel teszem szerverre.
Alexease
17 mega, mit tettek bele?! 😊)
Na ez egy igazi túlélõ verseny lesz pénteken az tuti.
Annak lehet esélye aki keveset hibázik majd és a sebesség annyira nem is számít majd, mert egy kicsúszást ledolgozni nem túl könnyû feladat egy sárga nélküli futamon.

Remélem azért jó kis verseny kerekedik majd.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Cowek
Én ezzel az opcióval elkerülhettem volna a tömegbalesetet a leszakadásomnál.
Aki ott volt emlékszik rá :-)

Cowek
Vezetés közben:
Use Ctrl-C in a multiplayer race to monitor connection quality

Met
Az volt az igazi orszag image amikor a romák megindultak és döngették a mellüket, hogy jöttem hungary ahol kergettek.

Alexease
Szerver megy!
Alexease
Ahogy sogorom mondta eppen, macsohimzes😊
Alexease
Giovanni
Na, ez aztán az országimage :-D

Alexease
2 perc es inditok! 😊
Gyorsan en is osszetakoltam az autot, lehet tolteni: Alexease TA Car
Remelem eleg feltuno lesz😉)
Giovanni
LOL

Alexease
De az is tipikus Magyar lett volna. Menne a 3 diplomas magyar ertelmisegi, tarisznyaval meg cellux tepuvel, es ragasztgatna az oszlopokra, ahogy a csovon kifer😊))))
Giovanni
Ebben vagyunk nagyon jók....hogy kell lejáratni magunkat és segget csinálni a szánkból (pl: MOL) Sokkal 1xûbb lett volna, és olcsóbb, ha lefotózzák magyaroszág nevezetességeit, és körbelpakátolják vele európát.

Alexease
Az orszagimage ceg vagy miafene is tipikus (volt)😊 Arrol szolt, hogy az ott naplopo kivaltsagosok, egesz evben kozpenzbol utazgathattak, persze tengerentulra, extra helyekre, hogy ott hintseg az iget, a felszolgalo kislanyoknak, meg a felreszeg barpultos negereknek😊))
Giovanni
Tipikus országimage, vagy mi. Most volt hogy a külföldiek nagy része inkább Prágát választja Budapest helyett. Hát így nem is csodálom.

Alexease
Es ez a sok hulyeseget, legtobbszor a TV-bol veszik.
Pl. egyik musor, ami bemutatja a nemzetek eteleit, etkezesi szokasait, Magyarorszagott mutatta be. Persze "nagyalfold", parasztbacsi, faasztal, zsirszalonna, hagyma, paprika, meg minden jo.😊 A bacsi meg ott kinalgatta, az amcsi kislanyt, es kezzel-bicskaval nyujtogatta neki a szalonnat, "nee, tessek, egyen" 😄
A riporter kiscsaj meg folyamatosan beszelt: "Nem mosott kezet!", "Itt kezel esznek!!", "Huu milyen zsiros" stb. 😊)

Aztan persze, masik orszag, masik varos - pl. mondjuk Praga - es valami extra kastely, zsir elegans etterem, meg ami kell😊) Tipikus😊

Gondolom, megkerdeztek valami Magyar okostojast, hogy hol lehetne eredeti magyar izeket talani, a barom meg elkuldte az Alfoldre😊)))
Giovanni
Ismerõs a dolog 😊 Egy idegenvezetõ haverom mesélte, hogy egy francia tánccsoport túrnézott Romániában és hazafele megálltak Celldömölkön aludni. Vitték a szállásra a hálózsákot, termoszt. Majd teljesen elhültek, hogy van víz, ágy, WC....sõt TV is (színes). Amúgy a haverom mondta, hogy már akkor furán néztek rá, mikor elõvett egy videókamerát 😊 Pedig a Franciák nem is élnek olyannagyon messze...

Alexease
Alexease
Dolgoztam tobbszor Amcsi cegeknek, amikoris az egyikkel mar tobb levelet valtottunk, irta hogy mar reg el szeretne jonni erre fele egyszer nyaralni, mert itt "olyan csodas" az ocean. ?!?! Irtam neki, hogy itt nincs ocean, sot meg tenger sincs, csak egy mar majdnem kiszaradt Balaton.
Aztan, kiderult, hogy O azt hitte, hogy Hungary az valamilyen karibtengeri szigetcsoport egyike😊))))

de a nagyatlag tudta hogy europaban vagyunk, max azon csodalkoztak, hogy van net meg szamitogep😊

Az egyik ismeros valami levelezo partnere amikor idejott, az meg komoly terep-turafelszerelessel erkezett, mert ugy tudta, hogy lovas nemzet vagyunk, kint a prerin a pusztaban. Aztan csodalkozott, hogy van aszfalt ut is😊)
Giovanni
Lehet hogy ebédidõben gépelte a csaj 😊

Alexease

De legalabb mar rajta vagyunk😊)))))
Giovanni
Vettem ma egy joy-t és kivételesen megnéztem a papírját...nem kellett volna, azóta is röhögök, bár nem is biztos hogy olyan vicces...

Alexease
Ez a beszed, legalabb jo verseny lesz😊)))) De amig gyuritek egymast, addig en jol elhuzok😊))))