NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha kell, valasztasz palyat, toborozol embereket, es inditom is a szervert😊 Egesznap Nascar szerver van, vagyis barmikor, barki mehet gyakorolni, versenyezni. csak szoljatok.
ibronk
Fogalmam sincs, de szerintem ez csak a véletlen mûve lehet, mert ilyent szándékosan összehozni 😄

Nem lenne kedvetek valamikor délután/este a trans am elõtt egy kis cup, ovál futamhoz? Nekem tök hiányzik

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Ezt versenyben csinaltak, vagy csak a poen miatt egyutt mentek? 😊
ibronk

Alexease
Tolunk a legfrissebb futam replay-t mindig letoltheted😊)
HNR
Panther
Nem tudtok olyan oldalt mondani, ahonnan versenyben készült replayeket lehet leszedni? Tehát nem csak gyors köröket...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Én is offolok egy kicsit, de csak féloff. 😊) Szóval jobban megnéztem én azokat a köröket, amiket ezek a gyerekek futottak, ott a hotlaps.de oldalon. Lekértem az adataikat, stb. Hát mit mondjak....

Azon még elsiklottam volna, hogy minden segítség megengedett. Azon viszont már nem, hogy egybecsapták a szimulációs és az arcade módot. 😞

Rendben van, gyûjtögessék csak a hotlapokat, de legalább válogassák szét õket, hogy ki milyen módban érte el õket. A gyerek, aki Daytonában 200mph-t ért el, szintén arcade módban futott. Az én telejsítményem (195-196mph) ezek szerint nem is olyan rossz teljesítmény szimulációban. Igaz, minden 4.-ik körben besül, vagy felrobbana motor, annyira kihegyeztem, de semmi baj. 😊))

Szóval egy ilyen gány oldalt...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Extra OFF😊 Irany az EU😊 Kivancsi leszek, hogy fognak mutatni ezek a kiemelt feliratok, egy markasabb cigi dobozan (pl. Pall Mall)😄D
Alexease
81.182.57.30.
Met
Portland gyaksi
Házigazda: Atyka
IP: 81.182.0.234
Pass: szokásos

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
Ez a vége elõtti ütközés, amit említesz?

Én pár másodpercig a desktopon voltam, aztán mikor visszamentem, láttam, hogy Atyka kilép.
Met
Mi történt? Én sejtem.
Atyka leállította az autót, lenyomta az Esc gombot a billentyûzetén, megfogta az egeret és a felugró ablakban a Retire gombra kattintott.

Alexease
A CTS Oval reszhez talatam nehany jonak tuno palyat. Meg tesztelni nem volt idom oket, de majd az is meg lesz. Akinek van kedve, ideje majd nezegethene oket, hogy jok lesznek-e (pit, pacecar, korszamlalas, sarga, utkozes, fps stb.)
Az egyiket felmasoltam - Gateway - aki akarja, tesztelheti😊) Tracks
Alexease
Ezt inkabb nem akartam boncolgatni, mert valszeg nem muszaki problemak adodtak😞(
Engem inkább Dorian második megállása lepett meg amiután Atyka elengedte.
Ezután a megállás után Atyka is megállt és kilépett.

Na az érdekelne, ekkor mi történhetett 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ez erdekes eset volt, es elvileg jo "versenyhelyzet" 😊)

Dorian es en voltunk egy korben, o volt elottem. Kozte es koztem Atyka volt, mogottem Sanzik, mindketten egy kor hatranyban.
Nekem Doriant "kellett" volna megeloznom, Sanziknak Atykat, igy voltunk "verseny parban"😊) Mivel Atyka amugy sem akart elengedni, Doriant meg valszeg nem tudtam volna megelozni, igy Sanzikot magamele engedtem, hogy kuzdjon egyet Atykaval, gondoltam, O azert beprobalkozik😊)
Arra szamitottam, hogy majd Atyka "menekulni" akar, megelozni Doriant. De tudtam, hogy Dorian nem fogja elengedni, egyreszt akkor el kellene Sanzikot is, mert ok "versenyeznek", masreszt akkor meg en kerulnek moge, harmadreszt, amugy sem engedne el, mert Atyka hozza kepest korhatranyban van😊)))
Vagyis erdekesen alakult, tetszett😊) Bar gozom sincs, hogy ki mit gondolt, tervezett, de en igy gondoltam😄D

Sajnos nem versenyben dolt el a baleset miatt, de ez valahogy benne volt, ugy hogy az utolso 10 korre maradt egy kis izgalom😊)
Long Beach egyetlen elbírálandó esete - Letöltés

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Portland, rajtam kivul, OpenGl-ben szokott masnak is fagyni?
Mnemomic
81.182.107.35

TransAm, Portland

petesilver
Utolsó két kép. Egy mega igénytelen, és egy ötlet a csendes, jó hûtésû gépre:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hja, a kép nem fake ránézésre, így viszont a rárakódott nikotinsárgaság, az égetett részek, és a mérhetetlen kosz egyvelege nem kis munka lehetett!! 😊 Valami elképesztõ förtelem, ezért rulez! 😊

Alexease
Akinek kellenek majd a palyak, akkor az alabbi linken leszedheti azokat, amire szuksege lesz. Mivel hivatalosan nem igazan lehetne felmasolni (de fel kell, hogy fent legyen majd a szerveren😄), foleg kilinkelni, igy egy ilyen "trukkos" link lesz csak😊) Ahogy veglegesednek a palyak, ugy majd sorba maslgatom fel oket.
Tracks
Alexease
Mega LOL! Ha csak a foto miatt keszult meg akkor is nagyon gazul nez ki😊
Met
Ez nem fanatikusság, ez igénytelenség

Cowek
Picikét fanatikusnak tûnik az illetõ :-)

http://www.f1-info.hu/

Met
Undorító

petesilver
Alex, vigyázz a cigivel, nehogy ez legyen belõle!! 😊))

ibronk
Portland
#22207-ben van a többi is.

DGray
Egy linket tudnátok Portlandhoz betenni?
Köszi.
piSTUKA

Mnemomic

Alexease
Nem😊 Topo terkepet kerestem Budapestrol, de persze Magyarorszag nem volt benne, de nagy meglepetesre, volt Budapest az USA-ban😊) Gondoltam beteszem😊))
Mnemomic
Unatkozol?

Alexease
Budapest, Georgia. Nem egy hatalmas hely, es nem is valami fenyes😊))
Alexease
Off, de erdekessegnek jo😊)

Panther
Isten mentsen bármiféle átírogatástól, vagy csalástól, egyszerûen csak nincs idõm jelenleg versenyeket menni (meg jön az ETCC bajnokság is) és csak teszteléseken mentem eddig és azon is fogok menni. Köszi a válaszokat egyébként. 😊

ibronk
SSW-n fixed a rugó hátul 😉

Met
Az se lenne hátrány ha gyakorlod, hogy 150mph-val, hogy tudod kikerülni az eléd pattanó autóroncsokat😄

Több dolog is bevethetõ a jó idõ elérése érdekében, ezek azonban szerintem kimerítik a csalás fogalmát.
Persze nem tudom mit kell beküldeni a hotlaps.de köridõkkel együtt.

1. A Playerrec.ini fileban simán át lehet írni az idõket a Notepaddel.
2. A daytonai pálya jellemzõje, hogy a motorok le vannak szabályozva a játékban is mint az életben.
Ezt is lehet módosítani a Notepad segítségével és akkor a gyors oválokon használatos szûkítõ mellõzve van a játékban is és akkor a köridõk is hatalmasat javulnak.

Véleményem szerint a hotlapozásnak amúgy sem sok értelme van, mert a Nascar nem arról szól hogy ki tud egy kört gyorsan megtenni - sokkal inkább szól a megbízható vezetésrõl, a kevés hibáról és a magas monotonitás tûrésrõl 😄

piSTUKA
Tedd a spoilert a legalacsonyabbra, a rugókat hátul a lehetö legpuhábbra (leül az autó hátulja, csökken a légellenállás), és told a súlyt annyira hátra, amivel be tudsz még fordulni. Ha még mindig nem elég gyors, akkor emeld egy kicsit a magasságát az autónak.

Amúgy valszeg az a setup amivel a 200-as kört menték kb a vezethetöség határát súrolta. Versenyben - tömegben - valszeg vezethetetlen lenne. A Nascarban nem a leggyorsabb kör számít.

A Setup Guru fórumon találhatsz egy-két qualy setupot Daytonára, azokat is próbáld ki!

Met
Szerintem Daytonában nem, ott csak padlógáz kell azt annyi, jóformán a kanyart is magától beveszi az autó.
Lehet mindenféle tuning setupokat gyártani amikkel lehet repeszteni, de azok általában egy kört bírnak ki vagy annyira instabil, hogy vezethetetlen.

Panther
Értem, de akkor ezen kívül nem is lehet ezt a sebességet elérni? A www.hotlaps.de oldalon a legjobb idõ 44.8xx és a fickó 200mph-val ment egyedül. Tudom, ott minden segítség megengedett és én csak TC-t használok, de gondolom attól nem nõ a sebesség, hogy valaki például menetstabilizátort használ, vagy igen?

Met
Igen, minnél többen vagytok annál gyorsabb.

b-type
Met, draft alatt a 'vonatozás'-t érted?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Met
200-at draftal tudsz elérni, de akkor figyelni kell arra, hogy néha "szellõztesd" a motort nehogy felforrjon😊

Panther
Egy dologban segíthetnétek, mint a Nascarhoz értõk. Daytonában sehogyan sem sikerül elérnem a 200mph-t.Ez azért lenne fontos, mert sebességben eddig csak 195mph-t sikerült elérnem és ez az idõn is meglátszik (45.749). Ráadásul ezt is 40F és borús idõjárás mellett. 200mph környékén már 44.xx-es idõket lehet menni, de edzésen, tesztelésen még a közelébe sem kerülök. Vannak olyan setupjaim, amik direkt 40F-re valók és már én is állítottam a váltón, stb. de maradt a 195mph.

DGray
Érdekes, szerintem én minden pitkiállásnál mentem gyorsabban a megengedetnél.. 😊)
Alexease
03.12.: Portland
03.19.: Road Atlanta
03.26.: Norisring
Mondja már meg valaki, hol megyünk majd pénteken?

HaZso
1 mérfölddel meghaladtam a pit-ben a megengedett sebességet, úgyhogy az utolsó helyre kellett menni :-P