NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DGray
mi volt tegnap este?
egyetlen hozzászólás sem volt a futammal kapcsolatban. Furcsa, ilyen nem szokott lenni.
K.András
Részemröl sorry és befejeztem,jol be is fürödtem ma ezzel a dologgal,na de nem untatok vele senkit...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PuMy
Teljesen szetoffoljatok a forumot.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Panther
OK. Semmi gond, igazad van. Én csak aróól beszéltem, hogy telejsen igazad van, Nascarban lassítanak a segítségek (és ez így van jól), ETCC-ben viszont a kormányzási segítségnél jobban tapadnak a gumik.

Én azért szoktam rá a TC-re, mert a BMW-t az ETCC-ben nem tudtam máshogyan vezetni. 😊)) Folyton kipörgött, ahogy támadtam a kanyarokat, bár most már nem kell TC, mert egy AWD-s Audival megyek. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

K.András
Nem becsült le senki,arrol van szo,hogy ha ptc-ben segitséggel mész,akkor kapsz 2-3 mp-t,ennyi és nem több.
Szal félreértettél valszeg.

Panther
Hát ma nekünk is szervernapunk volt, ETCC szerver, úgyhogy ezt kihagytam. Az a 2-3mp azért durva. Nem hiszem, hogy ennyire le kellene becsülni bennünket. Watkinsban TC-vel mentem 1:08-at és lehet, hogy ezt lebecsülöd, mert épp az nem volt kikapcsolva, de nem hiszem, hogy ennyivel meg tudnál verni NEM OVÁLPÁLYÁN, sõt.

Nascarban biztosan lassítanak a segítségek, de szerintem menj egyszer végig kormányzási segítséggel az A1 Ringen, vagy valami komplexebb pályán, utána kapcsold ki. meg fogsz lepõdni, mert nem húz ívre, csak jobban tapadnak a gumik, kisebb féktávot tudsz venni és gyorsabb leszel. De ne hidd el nekem, nem érdekes. Távol álljon tõlem, hogy vitatkozni akarjak, csak tanácsot kértem és kaptam, ennyi.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Giovanni
Én köszi 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy
Megtortent, koszi hogy szoltal.

Giovanni
Valaki illetékes, restart szerver. Köszi 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

K.András
Mielött valaki megint megtalálna icq-n, hogy nagyképü voltam,elöre bocsájtom,nem azért irtam amit, hogy dicsekedjek,csak megállapitottam, hogy Atesz nagyon jol vezet,és hogy jol lehet vele csatázni!Szal,béke!

PuMy
Gio meg Prezsi bent van, megy rendesen a szerver.

Mnemomic
Vmi gebasz van a szerverrel. Kidobott a desktopra és nem tudok visszamenni.

PuMy
Elinditottam a szervert.

K.András
Lassabban lehet menni segitségekkel ez tuti, de abban igazad van,hogy ha nem lehetne se akarnám megszokni.
Etcc-ben pedig azért nem jön ez ki mert alapbol lassu az egész(ptc-hez vagy F1-hez képest),tehát több idöd van helyezkedni a helyes ivre huzni stb...

K.András
Együtt mentünk Alex 😉
Csak Duda "álnéven" szoktam repeszteni 😊))

b-type
nem azért mert igazán nem is akarod megszokni? 😊
én sem használok semmit sehol, mert berzenkedem tõle, ha bekapcsolom nem is leszek tõle gyorsabb, se Etcc, se Trans-Am, ám nem is akarom megszokni.
ma néztem pont Etcc-re Laguna Seca idõket, és a legfullabb idõ amatour idõ, a második(1ms)ugyanazon arc expert ideje.
valamint egyversenytávban gondolkodva, a gumikopás sem egyformán alakul. sztem számít az Etcc-ben (mégha nem is minden pályán egyformán).
NR2003 modban nem hiszem, vagy legalábbis nem vettem észre.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Semmi szerénység! Tényleg béna vagyok! De honnan tudnám mennyire vagyok béna, ha nem indulnék a menõk között? Apropó. Mostanában hogy setupolgatok hirtelen, a következõ történik, az elsõ pl 10 kör frankó, aztán az autó nem óhajt bekanyarodni, és a segge jön elõre. Lehetne hosszan tesztelni a problémát, de Daytonára minek? 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
arty
tudomééén 😊

Forza.

PuMy
Pedig csak szerenykedik.

arty
Pete te állandoan azzal jössz itt h milyen béna vagy 😄

Forza.

K.András
Atesz jol nyomja(öt láttam innen vezetni egyenlöre csak,meg Alexet de ö neki a PTC nem jön be),kb egyforma gyorsak vagyunk,legutobbi ptc-edzésen nagyjábol egyforma köröket mentünk,ilyen két-három tized van közöttünk,hol az én hol az ö javára,pl spaban 2 tizeddel gyorsabb volt nálam,de én meg magny-ban voltam jobb nála ugyannyivel.Vele lehet csatázni faszán,bár közben én nézem a megtett köröket és azt is abbol mennyi sikerül,és szerintem én ebben jobb vagyok,mert szinte minden köröm egyforma gyors tehát folymatosan megyek azzal a gyorsasággal 😊))
Na jo nem futattom magam tovább 😄DD

arty
ok, de ahoz h hosszu/nehezebb pályáju versenyeken az AI ellen eséllyek küzdhessek, elõször stabilan kellene mennem 100 kört 😊 és még ez sem megy 😊 most olyan 15-25 körre vagyok hitelesitve 😊 A könnyû pályákon azért mentem, hogy tanuljam a tömegben való manõverezgetést 😊 Mert nálam a nehezebb pálya+tömeg=baleset - jelenleg 😞

Amugy, ha az ETCC mod F1C alá van, akkor az az állitolagos rossz netkodja miatt hogyan fog menni egy 256 uploados szerveren ? 😊 Én amugy semilyen segitséget nem engednék, megszokható a belsõ nézet is 😊 Ez a nascaros tapasztalatom 😊 PEdig nálam nagyobb külsõnézetest aligha találsz 😄 ETCCben is mindig a seatom segge mögül tolom 😊

Forza.

petesilver
A segítségek addíg jók, amíg egyáltalán nem tudsz menni az autóval. Aztán ha elkezded érezni az autót+ van tapasztalat dögivel, akkor csak feltartanak, és idegesítenek a segítségek, mert nem arra megy az autó, és nem azt csinálja, amit szeretnél. Segítségekkel elképzelhetetlen olyan íveken autózni, ahol rendszerint Norbi,Atesz, Hazso, Toya vagy Pumy autózik./vagy engem kivéve az egész mezõny/

Mission Impossible 2010: PRO Class

K.András
A kormányzási segitség meg ráhuz az ivre,tehát nem autozhatsz szabadon, igy azzal is idöt vesztesz...
Egyedül a kuplung segitséget használom,mivel nincsen kuplungom és gombal azt nem lehet értelmesen használni.
Bármelyik segitséget bekapcsolom ezen kivül, nem tudok olyan gyors lenni mint segitség nélkül!Ha kormányzási segitséggel jönnél mondjuk PTC-ben, körönként kapnál tölem minimum 2-3 mp-t 😊
Este ki is probálhatjuk ha van kedved...

Panther
Ha be van kapcsolva a fékezisipont segítség, de azt épeszû ember nem kapcsolja be. 😊)) A kormányzási segítség megnöveli a gumik tapadását, így 2-3mp-vel gyorsabb köridõt lehet futni, de a stabilitásis egítség is nagyon sokat segít, ha valaki használja.

K.András
EA-s játékoknál sem gyorsitanak a segitségek,mivel hamarabb elkezd fékezni stb...

Panther
Köszönöm. 😊

PuMy
"Hardcore mode now has separate options for driving aids and visual restrictions. When driving aids are restricted, anti-lock brakes, stability control, steering assistance, and traction control will be disabled for all drivers."

Panther
Olyan versenyeket nem lehet már letölteni, amik régebben mentek és nem oválpálya volt? Watkinsra gondolok, vagy Sears Pointra.

Panther
Kösz. Sokan nem tudnak belsõ nézetbõl vezetni és sokan megszokták már a TC-t is. Egyébként olvasgattam a readme-ben, hogy a segítségek nem igazán olyan hatást érnek el, mint az EA játékainál, nem gyorsítanak, sõt.

Váltó esetében mindenki kézi váltót használ, azzal sincs gond.

Alexease
Peldaul ez a verseny az en "home szerveremen" zajlott: Pocono

De itt az osszes versenyt "nalam" rendeztuk: Races Archives
Alexease
1. Nalam meg az Axelero kabelen, ami 512/128 volt, 10-11 ember kenyelmesen versenyzett problema nelkul (de 20k volt a feltoltesem!!) De elvileg kliensenkent 2k-val lehet szamolni, vagyis a 256-os feltoltesednel minimum 16 embert el kell hogy birjon.

2. Ha beallitod a Hardcore modot (csak belsonezet), es a szerveren letiltod a segitsegeket akkor TUTI hogy a kliens oldalon is ugy lesz😊 Vagyis rendesen mukodik.

TC mi a reteknek kell?!?! Gondolom light-os versenyek lesznek, minden kontrollere, csak az a baj - ha jol tudom, allitolag - a TC automatan idealis ivre huzza az autot, vagyis komolyan baleset veszelyes😊 Az AI-nal gondolom jo, mert elmenekul, meg ugy is sokan vannak hagy fogyanak, de online, mas embereknel problemas lehet😉)
Panther
Májustól az ETCC bajnokság mellett indítunk - tervezünk indítani - a DTM helyett egy Trans Am/TPTCC bajnokságot is. Egyelõre még az én 768/256-os netemen. kérdések:

1. Mennyi ember nyomulhat egy ilyen neten, ha a sávszél - hála az új UPC modemnek - most már állandónak mondható?
2. Indítottam már TPTCC és Trans Am szervert is, de mi a helyzet a segítségekkel? Tehát ha letiltok mindent a szerveren kivéve TC, akkor a kliensgépeknél is le elsz tiltva, vagy ez nem úgy mûködik, mint az EA játékoknál (F1 Challenge, stb)? Vagy ez csak hardcore módban mûködik?

Alexease
Tudjuk, nem baj, ezert (is) teszteljuk😊 De kissebb belessulason kivul ha jol emlexem nem volt vele baj.

De a leggyakoribb problema a feketezaszlo eltorlese😞( Nem tudom mi lehget a trukk, egyszeruen kimarad, vagy egy teljesen mas, jobb, tobb palya beallitast, scriptelest igenyel - bar kiosztani kiosztja, figyelmeztet is, a pit is mukodik - de jo lenne megfejteni. Ha valaki tud valamit, vagy utana tud nezni, erdeklodni az nagyon jo lenne!! THX!
Mnemomic
Köszi.

Ez még béta nem baj? Amúgy jó ötlet volt jó kis verseny lesz 😊

Alexease
Mnemomic
Hi!

Kyalami-t honnan tudom leszedni?

Alexease
Nincs ket egyforma palya, es versenyben, hosszutavon egyik sem egyszeru. Ez legnagyobb reszt "tarsas jatek", vagyis az ember egy vagy tobb masik autohoz kenytelen igazodni, foleg a draft-os palyakon. Ahol meg lehet "egyedul is menni", ott meg a taktika jatszik fobb szerepet (foleg a gumik, beallitasok, piteles). De a taktika minden palyara igaz, sokkal jobban szamit mint egyebb mas versenyeken.
Az "egyszeru" palyak es a taktikai "elemek" mind azt szolgaljak, hogy a mezony minnel jobban egyseges es egyutt maradjon, hogy minnel izgalmasabb versenyek alakulhassanak ki.

A lenyeg, a gyakorlas elsosorban nem a palyanmaradast jelenti, hanem az elobb emlitettek felismereset es kiaknazasat😉))))) Vagyis menj AI ellen korrekt, hosszu versenyeket (~95%).😉
arty
hát, sztnék menni sok kört elszállás nélkül a nascar2003al, h eccer majd felengedjetek a szerverre 1-1 versenyre 😄

szal akkor joléreztem, h ezek a tövignyomomagázt pályák nem sokat érnek egy kezdönek, max játékélmény, h együtt lehetek a másik 40 kocsival 😊

viszont watkins glen sem jó, mert ha odafigyelek, ott se szállok el... max elfékezem és defekt.

nemtom hol lenne érdemes körözni ...

Forza.

PuMy
Nem feltetlenul konnyebb egy-egy superspeedway palya, inkabb mas vezetesi/versenyzesi stilust kivan meg. Gyakorolni szerintem mindenfelekeppen olyan palyan erdemes ahol nem csak tovig kell nyomni a gazt, hanem fekezni is kell neha. Persze, meg attol is fugg, hogy mire treningezel.

arty
Jól érzem h az Eight Bowl vagy akár a Daytona könnyebb pályák? Ezeken nem szállok el ... talán nem is lehet 😊

érdemes ezeken köröznöm vagy inkább olyanon tréningezzek, ahol nehezebb bentmaradni ?

Forza.

Nem.
Ami hût az az oldalsó ablakon található kis háromszög amire egy csõ van csatlakoztatva.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

K.András
Feltünt nekem is 😊

Giovanni
Én mindíg azt hittem, hogy az üzemanyagjelzõ nem mutat normálisan 😊

"Nincs üzemanyagszint-mérõ sem, helyette a mûszer az üzemanyag nyomását méri a karburátor szívónyílásánál. Ha ez csökkenni kezd, akkor itt az ideje a bokszkiállásnak."

PuMy
"...és a hátsó mûanyag szélvédõn elhelyezett levegõbeömlõk segítségével hûtik."
Akkor ez lenne az a 3 piros potty a hatso szelvedon ami a patch utan jelent meg rajta?

Alexease
Ez jo volt, THX! Foleg az illusztracionak szolgalo belsonezet!! 😉
Ez jó kis írás.
A másik. Természetesen a vezetõre van hagyva a döntés, hiszen neki kell tudnia mennyire lehet lassítani, mennyire vannak közel hozzá a többiek, stb...
A lényeg,hogy õ sem nagyon fékezhet hiszen ezzel olyan helyzetet teremt amivel a mögötte érkezõk nem tudnak mit kezdeni. Szerintem ez lényegében annyit jelent, hogy olyan háromnegyed gázzal fejezik be a kört az elõl haladók és tartják a pozíciójukat, a lekörözöttek meg elmennek ha tudnak és mernek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
KITT-nek is azzal volt feltöltve, így tudott olyan nagyokat uggrani. A Nascarban is pont ezért alkalmazzák