NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
én GPL ligában együtt versenyzek vele, és láttam hogy milyen rohamosan fejlõdött, még rosszabb kocsit is kellett neki szezon közben adni, mert alázta a népet az Eagle-lel 😊 na csak ennyit akartam, peace
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az egy dolog,hogy valakinek nincs még nagy rutinja ebben és néha szerencsétlenkedik és elcseszi mások versenyét,de hogy pont olyanok osszák neki az igét akik ugyanigy mentek az elején az azért elég vicces....

My words are weapons.In which I murder You with?
Mások is felhívták a figyelmem a hibáimra, kultúráltan, normálisan.A te hozzászólásaidra ezzel kapcsolatban inkább a "kirekesztõ" és a "kötekedõ" jelzõket használnám.Így az õ véleményükre adok, a tiedre nem.

Ezt ugye senki nem gondolja komolyan?
Lehettem volna óvatosabb, az igaz.De ezért kiverni a parát...
Voltak páran akik az elsõ versenyen faltól falig mentek és még mindíg itt vannak, mert fejlõdtek.
Nincs közöd hozzá.
Nem hinném, hogy bárkit meg lehetne itélni 2-3 verseny alapján, ráadásul úgy, hogy még csak ismerkedik a játékkal.
De ha a többiek is így gondolják, abbahagyom, nekem nem kell a bûnbak szerep.
Egyébként az említett Martinsville-i futamon volt vagy 30 sárga, abból kb 3-hoz volt közöm.
azert a forma1 ben is van vita:
f1
Nincs harag, valszeg magamat kentem volna a falra elõbb utóbb😄
Az tényleg mûködõ módszer, hogy a mögötted levõt megkérdezed privátban, hogy mennyi maradt hátul. A spotter is bemondja ha hiányosságok támadnak😊
Ha nem tudtok Daytonában AI ellen legalább 40 kört menni, akkor szerintem online sem lesztek igazán jók velünk.
Az egy alap tanács, hogy AI ellen egy 60-80 körös verseny, olyan beállítással, amikor egy kicsit lassabbak Nálad, és ne a gyõzelem legyen a cél. Ott lehet tanulni sebességfelvételt, helyezkedést, stb. Sõt, az AI szerintem jobban kivídi a hibáid, mint online a valós emberek.
Úgyhogy, inkább gyakorlojatok.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Norbinak kotelezo😊))
Mission Impossible 2010: PRO Class
Aztan a sarganal vsszavettem egy kort, egybol jobb kedvem lett, vissza jott a verseny szellem😊)
De a sarga utani startnal, elottem megcsuszas, lassitottam de hatulrol belem csusztak. Total kar😊 Meg ment, igaz csak 160-165 volt a vege, de azert gondoltam vegig megyek meg😊)
De nem jott ossze. Ismet elo jott a rejtelyes hiba, hogy menet kozben leall az egesz progi, egy pillanatra el megy a kep, a net, aztan ki resetel az FFB is, utana megy tovabb rendesen, laszamitva, hogy eltunik az FFB es nullara van kalibralva minden. Vagyis ezutan falnakmenes volt😊))
Nem tudok rajonni hogy mi a gyikja, de szerintem mar egyszeruen a hardware kezd meg halni:/
Nem volt szarrá zúzva a gép.Még...

Kár hogy nem tudok elmenni.