NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Te nem akarsz jönni a nascar bajnokságba Hummer? Vagy legalább a Trans Am-ba 😉

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HPt
csak annyit tudok hozzáfûzni a témához (bár ugyan tényleg semmi közöm hozzá), hogy Piski Tomi szerintem igen hamar bele fog jönni a témába, csak adjatok neki némi idõt

én GPL ligában együtt versenyzek vele, és láttam hogy milyen rohamosan fejlõdött, még rosszabb kocsit is kellett neki szezon közben adni, mert alázta a népet az Eagle-lel 😊 na csak ennyit akartam, peace

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

sanzik
én is errõl beszélek és ezért találtam kicsit furcsának,hogy milyen jogon b@sszák le szerencsétlent pont azok akik ugyanezt mûvelték mikor kezdték...
Met
Senki se kormánnyal a kezébe születik tehát szerencsétlenkedik az elején.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sanzik
na beszolok mán én is,he :
az egy dolog,hogy valakinek nincs még nagy rutinja ebben és néha szerencsétlenkedik és elcseszi mások versenyét,de hogy pont olyanok osszák neki az igét akik ugyanigy mentek az elején az azért elég vicces....
ibronk
Nah, én is törtem zuztam az elején, Marintsville volt az elsõ talán 10 körig birtam és a fal fogott meg aztan utána Darlingtonban volt egy ott is elestem párszor, de hát aztan belejöttem, mindenkinek kell egy kis idõ, csak hát foglalkozni kell vele, nem csak a versenyeken. Engem érdekelt, tetszett, foglalkoztam vele és ez lett belõlem a pályán, ami

Egy olyan körre én is szívesen befizetnék😄

My words are weapons.In which I murder You with?

mondjuk az jo lenne ha elvittek volna az ufok mert akkor talan engem is olyanna tehettek volna mint a Norbi nevu ufot😊

de sajnos eleg szurkalodos stilusom van szerintem ez mar eszreveheto volt😄 de ugylatszik megsem😊) es meg a gond hogy hamar fel tudom kapni a vizet kis faszsagokon is😊 akarcsak apam meg nagyapam szal ez valami genetika lehet😊

Met
Nem ilyen a stílusod, nem szoktál ilyen lenni. Napszúrást kaptál vagy elvittek az ufók?😊

ilyen a stilusom, de azert nem vagyok rossz ember 😊

ok, te dolgod.

Hát a kizárással való fenyegetõzés az hatalmas segítség...
Mások is felhívták a figyelmem a hibáimra, kultúráltan, normálisan.A te hozzászólásaidra ezzel kapcsolatban inkább a "kirekesztõ" és a "kötekedõ" jelzõket használnám.Így az õ véleményükre adok, a tiedre nem.

Met

nem tetszik valami?

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

allj! en nem vadoltam senkit semmivel csak elmondtam a velemenyem ennyi...nem kertem senkit hogy kizaras terhevel sujtson le. Csupan mondtam hogy szerintem nem kene versenyeznie...hol mondtam olyat hogy szandekosan keresztbe tetted a kocst a mezony elott??? te latod valahol? szoval a lenyeg hogy tolem versenyezhetsz csak ha senki sem ro meg a hibaid miatt, akkor lehet nem veszed eszre azokat es igy nem fogsz fejlodni, vagyis tulajdnokeppen segitek is ha igy nezzuk.

Szóval az a "vád", hogy szándékosan keresztbetettem a kocsit a mezõny elõtt?

Ezt ugye senki nem gondolja komolyan?

Lehettem volna óvatosabb, az igaz.De ezért kiverni a parát...

Met
Igen, valaki mindíg haragszik az újjonc, kevésbé gyakorlott versenyzõkre, de talán még se kellene kilátásba helyezni a kizárását.

visszaolvastam, es ebbol veltem azt gondolni hogy megint a rajtnal voltak gondok...#24262

igen voltak vannak lesznek...nemis volt gond/gondom veluk...de valahogy ahogy Piski ur csinalta/csinalja a dolgokat ezt a reakciot valotta ki belollem...szerintem van alapja, de ugyebar ez csak szubjektiv velemeny.

SH:Mielõtt lehúzol, olvass vissza.Nem "erõsködtem", csak nem sikerült az úton tartanom az autót, mivel sérült volt, megperdültem és szerencstlen vége lett.

Met

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Met
Nemhinném, hogy ilyen súlyos lenne a helyzet.
Voltak páran akik az elsõ versenyen faltól falig mentek és még mindíg itt vannak, mert fejlõdtek.

az engem nem erdekel, en csak annyit tudok hogy akkor sem voltal tekintettel semmire, lazan es veszelyesen behuztal mindenki ele es lazan es veszelyesen eroskodtel lekorozottkent. Tudom nincs eloirva hogy ha levagy korozve akkor mar ne is versenyezz, de alap verseny etika hogy ne sodord veszelybe azt akinek meg nagyobb eselye van a gyozelemre. mert sajna te azt csinaltad akkor...es ahogy olvasom most is...amugy meg vegulis van kozom hozza 😊

Igazad van.
Nincs közöd hozzá.

Nem hinném, hogy bárkit meg lehetne itélni 2-3 verseny alapján, ráadásul úgy, hogy még csak ismerkedik a játékkal.
De ha a többiek is így gondolják, abbahagyom, nekem nem kell a bûnbak szerep.

Egyébként az említett Martinsville-i futamon volt vagy 30 sárga, abból kb 3-hoz volt közöm.

hello, tudom hogy sok kozom nicnis hozza, de Piski Tomi meg egyszer tavaly is versenyzet egy martinsvilel futamon ha jol emlexem es akkor is megkereseritette sokak eletet..en mar akkor mondtam hogy nem kene versenyeznie😊 na de ti tudjatok...

azert a forma1 ben is van vita:

f1

Met
Igazából nem értettem én se, hogy törött autóval miért sietsz annyira de gondoltam tudod mit csinálsz, tudni tudtad csak nem sikerült😊
Nincs harag, valszeg magamat kentem volna a falra elõbb utóbb😄

Az tényleg mûködõ módszer, hogy a mögötted levõt megkérdezed privátban, hogy mennyi maradt hátul. A spotter is bemondja ha hiányosságok támadnak😊

DGray
Azért annyira nem rossz az AI, sõt.
Ha nem tudtok Daytonában AI ellen legalább 40 kört menni, akkor szerintem online sem lesztek igazán jók velünk.
Az egy alap tanács, hogy AI ellen egy 60-80 körös verseny, olyan beállítással, amikor egy kicsit lassabbak Nálad, és ne a gyõzelem legyen a cél. Ott lehet tanulni sebességfelvételt, helyezkedést, stb. Sõt, az AI szerintem jobban kivídi a hibáid, mint online a valós emberek.
Úgyhogy, inkább gyakorlojatok.
ibronk
Kiprobálta már a setupokat valaki? Milyenek?

ibronk
Kár hogy nem tudok elmenni.

JuanG
bocs, bunkó voltam: Üdv mindenkinek!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Mentek ma futamot??? Kipróbálnám online a Nascar2003-at, eddig csak nagyrészt a TPTCC-vel mentem, meg a nascart toltuk haverral LAN-ba daytonában, de egy versenyt se tudtunk végigmenni (40 kör) az AI miatt, mert mindíg betett...erõsítsetek meg, hogy az AI nem túl okos, mert sztem nem vagyunk olyan bénák ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ha valaki meg nem hallotta volna meg😉 Az Arkadban Ferrari "kiallitas" van, uszkve egy tucat Ferrarival. Tobbek kozott: 550, 360, 456GT, P4, F1, 512, 355. 😉)Kepek

Norbinak kotelezo😊))
ibronk
A qualon nem sokat változtattam, de a versenyen elég sokat, más a sulypont meg elég sokminden, azért bátorkodtam a nevemre venni.

ibronk

petesilver
Van eredmény Atesz? Vagy kiestél?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nem veszem személyes támadásnak. Már megszoktam az ilyesmit, ráadásul nem is vezetek jól. Nekem nem oszt, nem szoroz. És én harmadik voltam, nem nekem jöttél. Csak nem értem a dolgot, ennyi. Pl Hazso elém jött, és megkérdezte sárga alatt, hogy törött-e az autója hátulja? Írtam neki, hogy nem, tökéletes. Ezek után tudta, hogy nyomhatja neki. Ez pl egy jó megoldás.

Mnemomic
Mondjuk az igaz hogy kétszer egymás utáni rajtnál eljátszani ugyanazt elég durva már ne is haragudj.

Félelmetes!😄DD

Nemtudom miért veszed személyes támadásnak a dolgot.Szerettem volna a pályán maradni, nem sikerült, bocsánatot kértem.Ne tégy úgy, mintha te sohasem sodortál volna magaddal senkit.

petesilver
Hát én láttam, hogy a segge tropa, ami ugye a leszorító erõ hiányát eredményezi. 90%ban biztos voltam benne, hogy nem veszed be vele a kanyart úgy, 10%-ot fentartottam a Te biztos tudod mit csinálsz-nak. Nos nyertem sajna, és nem úsztam meg 😞

Alexease
A macskaidnak tedd ki a kutyam kepet, talan halara remulnek, es rendbe szedik magukat😊)))))))
Alexease
A start nekem is jol sikerult😉 Kitett a palyara a gep, es ahogy beindultak volna a motorok, ugy ahogy van, ki resetelt az egesz gep😊))) Amire be bootoltam, felallt az ADSL szarsag, elinditottam a progit, mar kaptam 6 kort😉))

Aztan a sarganal vsszavettem egy kort, egybol jobb kedvem lett, vissza jott a verseny szellem😊)

De a sarga utani startnal, elottem megcsuszas, lassitottam de hatulrol belem csusztak. Total kar😊 Meg ment, igaz csak 160-165 volt a vege, de azert gondoltam vegig megyek meg😊)

De nem jott ossze. Ismet elo jott a rejtelyes hiba, hogy menet kozben leall az egesz progi, egy pillanatra el megy a kep, a net, aztan ki resetel az FFB is, utana megy tovabb rendesen, laszamitva, hogy eltunik az FFB es nullara van kalibralva minden. Vagyis ezutan falnakmenes volt😊))

Nem tudok rajonni hogy mi a gyikja, de szerintem mar egyszeruen a hardware kezd meg halni:/
Macskák😄
Nem volt szarrá zúzva a gép.Még...

petesilver
Azt azért nem vágom, hogy 2 megpördülés után, szarrázúzott autóval miért kell bemenni a második helyezett elé az elsõ kanyarban a rajt után? Hazso bocs, de van 5 6hetes kismacskánk, és rájuk jött a bolondóra. A pedálnál jó játéknak vették, hogy pofozzák a lábam, a székre hátulról felmásztak, és pont a kanyarban felugrott az egyik a jobb combomra, és ahogy csúszott le, szétkarmolt. Jobb kézzel ledobtam, de akkor már késõ volt. Szal be lettek dobozolva a MOMO dobozba. Hiába😞

Igen direkt megnéztem

Bocs a dupláért😞

Met
A garázsban az edzés setup volt berakva a versenyhez?