NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Na akkor majd holnap kikérdezek mindenkit 😊

DGray
Nagyon jó verseny volt!
HaZso
Sziasztok! Sajnos lekéstem a rajtot, majdnem sikerült pedig megcsinálni a gépet. A netre nem tudtam menni, miután a villám a modemet is tönkretette féligmeddig... Kb 15 percen múlott a dolog...:-/ Na azért remélem, jó versenyt produkáltok az egyik kedvenc pályámon.. :-)

ibronk
Csak megbeszéljük 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Bucser
Nem hiszem el, hogy még mindig ezen vitatkoztok....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ibronk
Mert ha te fáztál rá sem jó, azért.

Mnemomic
Azt nem mondtam. Csak nem tudom miért hozod fel nekem mikor eddig mindig én fáztam rá.

ibronk
Asszed..

ibronk
Mondom a pályán, azon kivül valóban nem mindenkit 😛

Asszen én örülök neki hogy állandóan összemegyünk?

Mnemomic
Én is mindenkivel próbálok ugyanúgy bánni. Az hogy tisztelsz másokat hát nem tudom sokszor nem ez jön le.

Az utolsó mondatod nem semmi azt hiszem eddig nem te jártál soha rosszabul kettõnk közül...

Met
Ha néha nagyritkán beérek valakit aki lassabb nálam és nem látványosan lassabb mint én akkor szoktam 2-3 kört menni mögötte, hogy kiderüljön tartós vagy csak átmeneti a lassulása.
Persze ha lehuzódik vagy üzen, hogy melyik oldalról kerüljem akkor rögtön elõzök.

Úgy is kezdhettem volna a mondatot, hogy "Ha egyszer olyan helyzetbe kerülök, hogy elõzöm a lassabbat...."

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
Ne haragudj de ahogy mész a pályán, és beszélsz velem, együtt nagyon is arra enged következtetni.
Az lehet, hogy én is utállak 😉, DE a pályán személytõl függetlenül probálok odafigyelni, és tisztelni mindenkit, mindig. De véletlenek mindig vannak, de ez veled ez már nemtom mi...

ibronk
Nem várom el hogy elengedjen, de akkor haladjon ahogy te is mondtad az utolsó mondatodban. De õ nem haladt ahogy tudott, legalábbis ezt állitja.

"Eddig az volt számomra tiszta, hogy lekörözendõ elengedi a körözõt vita nélkül..." hat sajna ez sem szokott elofordulni minden esetben 😊

Mnemomic
De ügyesen levezetted magadban jól van

Bucser
OK! VAn egyszer a szokásjog és egyszer a szabályzat ha jól értem.. Nem akarok senki felett pálcát törni, de a szabály által megengedett kereteken belül amíg azokat nem sérti IMO azt csinál amit akar. Ha a szokásjogot megsérti azért max a közösség vehet rajta revansot tegyük fel hasonló helyzetben vele is így fognak viselkedni... Mást nem tudok... NEm vagyok benne a közösségben így a szokásjogokat annyira nem ismerem... Eddig az volt számomra tiszta, hogy lekörözendõ elengedi a körözõt vita nélkül... De ez más helyzet volt... MInd1 nem szólok bele... de szerintem akkor sem várhatod el senkitõl , hogy elengedjen, ha fogni akarja helyét még ha lasabb is nálad... Ez IMO abnormális... Õ meg ha tud jobbat autózzon jobbat....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ibronk
És pont itt jön le az autósport elképzelhetõ legrosszabb hozzáállása Atesz részérõl, én neki nem egy ellenfél vagyok, hanem ellenség a pályán.

ibronk
Szal mondom, tartson fel, de akkor pakolja neki maxon, és akkor késõbb talán be is tudja bizonyitani hogy jogosan kaptam meg a büntetésem, mert valóban lelassult tõle.

ibronk
Õ mondta, hogy milyen köridõket tudott volna menni, és azoktól messze volt, tehát arra következtet az ember hogy biztonságit autózott, ilyenkor meg nem áll le verekedni, akármilyen verseny van, fõleg nem a 7. körben.
Amugy ha versenyeznél tudnád hogy, - ahogy én észrevettem - legalábbis az élmezõnyben biztos kölcsönösen müködik hogy hagyjuk épp aktuálisan gyorsabbat érvényesülni, legalábbis a verseny elején. A végén már persze verekszünk, de közben hagyjuk egymást, hiszen hosszu a verseny...
De értesed meg még mindig nem azt akarom elérni hogy igenis engedjen el ha mögötte vagyok, hanem hogy minek
erõlködni, meg balesetet kockáztatni a 7. körben, mikor õ mondta hogy biztonságit autózott! Ennek egész egyszerûen nincsen értelme.

PuMy
thx!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Bucser
Ez olyan mintha Scumacher jobb köröket futna mint Alonso de Alonso mögött menne valamiért. Versenyhelyzet.. Szerinted Alonso elengedi????? Akár lassabb akár nem ha van esélye hogy maga mögött tartsa ott fogja tartani... ÉS Schumacher ha begõzöl (amit kétlek) és el akar menni mellette és felkenõdnek a falra nem kezdi el neki mondani, hogy "BAsszus miért nem negedtél el én voltam a gyorsabb!!!" hát nézzenek oda.. Ez LOL😊

Bucser
NEm versenyzek csak figyelemmel kísérem a topicot és igazán a vitát sem értem... Ez ugye Liga tehát verseny.. Nem lekörözés volt, hanem versenyhelyzet... Már miért engedne el mégha gyorsabb is vagy???? Te meg miért vagy türelmetlen?? HA annyival gyorsabb vagy elõzd meg.. NE Mnemonic álljon már arrább mert te megérkezel mögé... MIlyen már... NEm gondolod, hogy kicsit visszás ez a dolog???

mar 7. 😊

Met
szerver restart kellene

Mnemomic
Meg tudtommal itt versenyzünk vagy mi fene. Ennyi erõvel fussa le mindenki a 50% távot egyedül és a végén beküldjük az eredményeket és akkor ütközés sem lesz egymással ugye.

Mnemomic
Hát nem tudom én már ragadtam be lassabb versenyzõ mögé úgy hogy nem engedett el sõt úgy is hogy köröztem volna. De én nem csináltam belõle nyavalygást.

ibronk
Jóvan hagyjuk télleg ezt a blablat, fogd fel, hogy nem kell elengedni a másikat, DE MÉGIS mindenki a mezõnyben képes rá hogy elengedje a gyorsabbat még akkor is ha õ is siet, kivéve te engem, ez korrekt tõled végülis... ezt gondolod át.. hogy mindenki elenged mindenkit, csak te nem!

Mnemomic
Igazán rendes tõled így csak a következõ körben lettem a falon 😊

De van olyan. Egy picit még várni akartam azzal hogy meindulok nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Azért nem engedtelek el mert nem akartam hogy elhúzzál de nem is igazán értem miért kell ezt megmagyaráznom mint már irtam tudtommal nem körözésrõl volt szó hanem pozicóharcról.

Részemrõl be is fejeztem a témát mivel nem értem mit kénne ezen megmagyaráznom ha nehéz felfogni hát sajnálom.

ibronk
A 2-esben, akarom irni.

ibronk
Az agresszivitás meg a parasztság közt nagy különbség van tudod... ha paraszt lettem volna veled már a 3-asban a falon lettél volna. Az a kár hogy tök nincs értelme annak ahogy megmagyaráztad, mert olyan nincs hogy kergetnek te meg nem hajtassz, aztan ha meg beelõznek nem hagyod magad... ez parasztság!

Mnemomic
Hát hogy ki a nagyobb paraszt elõzéseknél meg egyéb manõvereknél ne menjünk inkább bele.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
Jó lenne ha némi tiszteletet csempésznél a hozzászólásodba!

ibronk
Jaja, persze, kergetlek, te meg majd picit késõbb huzol bele, gratulálok 😊
Látom még mindig nem érted, NEM RÓLAM VAN SZÓ! Nézd meg, Hazso is megdicsérte Pistukát, mert milyen rendes módon hagyta õt elmenni mikor gyorsabb volt, és Toyával milyen mérgesek volt Piskire amiért feltartotta õket. Hasonlóan lenne rendes tõled is egy elengedés, hogyha gondolod majd csak picit késõbb húzol csak bele.... Ami mellesleg azért lett volna jó neked, mert nincs a baleset, és akkor késõbb jöhettek volna a 15.7-ek. 😊 Ennyi, az egész.

Hát eleinte elõzni, aztan miután paraszt mondon lementél a vonal mellé ("lowlining", a külföldi ligákban tiltott az utolsó 3 körig, sõt még sierra servereken sem engednik a hostok addig...) hogy blokkolj, utána már csak a kanyart néztem, és pont visszamentem mögéd mikor belassitottál.

Mnemomic
Igen én is próbáltam de nekem se küldenek semmit a UPS-re hivatkozva.

Mnemomic
Nálam úgy látszott az esett mint a szerveroldalin azért mertem bevágni.

A 15.7 ment volna csak gondoltam egy picit késõbb nem igazán értem még mindig hogy miért is kénne elengednem téged tudtommal nem lekörözés volt.

Darlingtonban meg PS miatt lassítottam de az egód ezt már nem fogja fel. A mai napig sem értem mit akartál ott a bal oldalomon ugyanis ott már nem volt pálya.

ibronk
Amugy meg nem szoktam félretenni embereket, de ugy, amiket te csinálsz hogy lassitasz az egyenesben 1 méterrel elõttem, meg bevágsz elém, ugy nem nehéz, mert le se reagálom, de már seggel elõre vagy.

Bucser
ACT LABS-ra...

Ez már lassan 3 hónapja így van sajna😞 Ami külön idegesítõ, hogy Magyarországra nem tudnak szállítani... A Gázpedálomba akartam csere potit rendelni mert meghalt szegény😞(( Aztán gondoltam rendelek teljes új pedált és azt sem szállítanak.. Hát csesszék meg...

ibronk
Nem... arról van szó hogy ha harcolni akarsz akkor haladj aztán lejátszuk, én örülnék a legjobban ha így lenne, de ha meg 3 tizedre biztonságizól a pb-dtõl (te mondtad...) akkor alap versenyzõi inteligencia hogy hagyom menni azt aki meg fél seccel gyorsabb. (Vagy esetleg mégse ment annyira az a 15.7, ezért álltál le verekedni?)

Met
Estére megint a legnépszerûbb témák között leszünk😊

piSTUKA

Mnemomic
Nem igazán értem minek kénne elengedni téged. Jó tudom hozzá vagy már szokva hogy aki meglátt a tükörben rögtön kotródik az utadból vagy pedig te teszed félre 😊

Bocs nem is tudom hogy gondolhattam hogy a nagy Norbit feltartom igazán. Szánom bánom a bûnömet.

petesilver
Érdemes átnézni a szabályzatukat is. Pl a másik versenyzõ feltartása nem ideális íven autózással poziciótartás céljából, csak a verseny utolsó 2%-ában engedélyezett. Kiváncsi lennék mekkora ollóshátast dobnának V8-tól, amit lekörözöttként szokott csinálni! 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Aki esetleg unatkozik szerda esténként, annak itt van egy remek lehetõség:Jelentkezés

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Akkor azt nem értem ha 16.0-ával biztonságiztál elõttem, miért nem hagytál had menjen a hülyegyerek? Mit gondoltál majd fél másodpercet szopok körönként mögötted aztan eltüröm? Legalább ilyenkor hagynál már... ugyis tudod hogy nem fogok nyugton maradni mögötted... Pedig ez a saját érdeked lett volna.

JuanG
reméljük hasonlóan történnek majd velük a dolgok, mint a Simbin-el, és egy profi játékot kapunk tõlük

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mnemomic
Ha nem tört volna össze az autóm hátulja akkor 15.7-et is tudtam volna mint a Happyn.

Bucser
Nincsen semmi rászállás meg semmi.. Ajánlatot kaptak egy kiadótól, hogy csináljanak egy szimulátor progit. Minden letölthetõ dolgot leszednek mert, nincsennek tisztában a Copyrightokkal de a fórum és az oldal megmarad. Dolgozni fognak és továbbra is informálják a népet a fejlesztésekrõl... Nem szállt rájuk senki. Megbízást kaptak egy profi szim készítésére tehát játékírásra ez szerintem csak jó hír lehet😊

Igazából az elejét nem láttam mert elég messze voltam tõletek akkor úgy tünt próbálsz elénk visszajönni.
Elnézést a privátért is amit akkor írtam bár bántó nem volt benne csak kissé ideges lettem 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu