NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
rajt utani karambolnal en a restart ellen vagyok kulomben csakhogy itt nem ez volt😞(( hanem 20 metert jottek a pace kcar utan a boxbol..... vb hozza allas rajt utan be tudzs lepni hat lol kerem szepen rosszat nem akarok feltetelezni de hat vicces volt....

Alexease
En is amelett vagyok, hogy ez elsosorban jatek, szorakozas, kikapcsolodas, ami osszehozza az embereket stb.😊 Termeszetesen kellenek a szabalyok, de valamilyen szinten lehet lazitani is😉 Persze, leirni nem kell es nem is lehet semmit, de vannak ilyen helyzetek, ahol lehetne merlegelni, szerintem senki nem sertodne meg, nem veszit semmit😊)) Persze, a normalitas es rendszeresseg kereteben😊)))

Persze, most nem voltam ott, vagyis csak ugy altalanossagban irtam😛PPPPPPPPPPP
Metwork
Azt hiszem érdemes lenne az illetékeseknek elgondolkozni azon, hogy feltétlenül szükséges e ennyire szigorúan venni a szabályoknak azon részét ami hatással van arra, hogy hány autó van a pályán.

I will use google before asking stupid questions.

PuMy
Akkor meg te voltal bena, miert nem figyelted, hogy mikor lesz vege a hh-nak es mikor kezdodik a race.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Tuldramatizalod a dolgokat.

hat igen...kezdenek itten elvadulni a dolgok...halsiten en mar nem vagyok kozvetlen reszese 😊 bar azert asszem poconora meg talladegara muszaj lesz visszaternem😊 remelem itthon leszek

Jacek
egyebkent volt meg egy perc csak kimentem inni valoert mert meleg volt ennyi mikor vissza ertem az ajtobol halottam hogy inditsak be a motorokat😊) meg zold volt az a szar😊)

Jacek
Itt fizetnek a helyezesekert vagy mi ez? ez egy jatek😊
Igy is lehet jatszani jo szorakozast hozza pfff

sanzik
Hat eleg egyertelmuen mondta Jacek,hogy mi van,legalabb is nekem egybol lejott,de hat nem en vagyok az illetekes elvtars.
Kulonben meg volt egybol hivatalos vb allasfoglalas az ugyben,ugyhogy nincs min vitazni.

Az meg mas kerdes ,hogy gyakorlatilag meg alltunk a rajtracson es nem hiszem,hogy gondodt okozott volna egy restart.
Dehat mint tudjuk itt szigoru szabalyok vannak es kulonben is aki versenyezni akar az ne maszkaljon el rajt elott...
Cowek
Ezt most nem értem annyira...
Nehéz lett volna azt mondani: Légyszi induljunk újra mert lemaradtam...
Nekem nem jött le hogy ez történt...
Egyébként ebben az esetben sem támogatnám az újraindulást, ugyani a felvezetõkör már a verseny része, és ha müszaki hiba történik alatta, akkor sincsen restart.

http://www.f1-info.hu/

Jacek
hol latod hogy en azt mondtam hogy hibasak csak szimplan unfranko volt a dolog de mindegy biztos ettol szorakoztatok jol gratulalok😊)) tovabb nem irkalok csa

Jacek
igen csak nem volt meg verseny errol ennyit😊

petesilver
Sebaj. Majd ezt is túlragozzuk!😊 elnevezzük a startot restartnak, és akkor mindíg lesz restart!

Mission Impossible 2010: PRO Class

PuMy
Erdekes, hogy 14 embernek sikerul belepni 1 perc alatt, neked meg nem. Persze, hogy mi vagyunk a hibasak.
Restart meg nincs, amugyis elegge kenyes kerdes lett ez mostanaban.

Jacek
ebbol abszolute nem volt leszurheto hogy nem jutottam be a jatekba😊)

Met
Megpróbálom idézni😊

jajj
jajjajajajaja
nemenged be
kimentem inni

kb. ennyi

Ja, Jacek, látod az alkohol öl, butit...😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Nem voltam ott😊 Azert kerdeztem hogy mi volt.
Met
Nem figyeltek? Nyilvánosan jajjgatott, hogy nem engedi be.

Met
Nincs beírva a szabályba, hogy ilyenkor mit kell csinálni. Ott nem lehet megszavazni, majd kitalálnak valamit erre az esetre is.
Tudod, szabály az szabály.

Alexease
Szandekosan nem engedtek be?!?! Ezt azert nem ertem😞 Ennyire azert nem komoly a dolog. Ha meg 5-10 percet kesel, azt megertem. Meg ha 2-3-at akkor is. De hat a pitbol kijovet😞((
Jacek
20 metert jottek ki a pitbol nem inditottak ujra...
Merthogy majd be tudok lepni ja 1 kor hatrannyal nem kicsit lettem ideges de mindegy nem erdekes.

Alexease
Lekested a rajtot es nem engedtek be (nem inditottak ujra)?!😞((
Vagy nem figyeltek, vagy "tul szigoruan" veszik 😞(
Jacek
Nem ertem mindegy😞 nem veszekszem nincs ertelme vissza jottem ide versenyezni de nem ertem...
20 meterre voltatok a pit kijarattol mikor vissza ertem nem lehetett volna ujra indulni?? volt mar ilyen hangsulyozom ez nem a rajt utan lett volna, na ugy latom itt sem kell mar versenyeznem😊)
Koszi regen jo volt csaoka!

Giovanni
Igen, így sikerûlt. Még1x kössz

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
megpróbálom, köszi

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Töröld a régi verziót és úgy már mennie kell ha szimplán csak ez kerül be a pályák közé.
A felülírást lehetõleg kerüld el.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
Onnan biza

Met
Innen töltötted le?

Giovanni
Nem tudok csatlakozni, mert azt írja ki, hogy eltérõ pályageometriák/és vagy grafika hiba. Honnan töltsem le a pályát, milyen verzió ez???
Nekem ez van fent:
monza.zip

PuMy
Szerver elinditva.

sanzik
Kellene egy kis segítség nekem remélem valaki jelentkezik majd 😊
Az az igazság, hogy szükségünk lenne egy bíróra, mert bár általában négyen is tudunk itélkezni, mert egyformán látjuk az eseteket de most ez nem megy 😞
Ezért nincs is meg még a pénteki futam itélete.

Szóval szükségünk lenne egy pótbíróra, aki pótolná a kiesõ 5.tagot.
Egyetlen egy feltétel van, hogy a bajnokság végéig egyaránt elérhessük kedden és pénteken is és tudjon itéletet hozni a szabályok fényében.

Aki úgy érzi szivesen elvállaja ezt a feladatot az jelezze már nekem ICQ-n!
Köszönöm!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

piSTUKA
hadd tippeljek, TEXAS?

sanzik
Nekem is volt mar ilyen versenyem nem is olyan reg,direkt ovatosan mentem,mert tudytam,hogy milyen a setup,de az elso 3 kanyarban mind 3szor megporogtem.
Csak en szerencsere nem kaszaltam el senkit es meg sarga se lett belole.
Aztan gyorsan kileptem es anyaztam egy jot....
HaZso
Itt pontosan az a helyzet, mint ami velem történt az elsõ atlantai versenyen az elõzõ szezonban. Szintén Pole, szintén túlkormányzott beállítás és az elsõ körben okozott baleset. Alá tudom támasztani, amit mondtál. Ilyen beállításnál ha óvatos az ember, relatíve kevesebb gázzal megy, akkor még könnyebben megcsúszik, én is átéltem már ezt...

ibronk
Vigyázni kell az olyan setupokkal amik már friss gumikon is túlkormányzottak, mert ahogy egyre többet mész nagyon valószinu hogy egyre jobban tulkormányzott lesz, és ha az ember már az elején könnyen elesik, 20 kör után meg már biztos hogy el fog.
Amugy én VH-val tolom már rég. Nem is kérek már a VG-sektõl setupot darlington óta. Teljesen jók azok a setupok változtatás nélkül bátran, elsõre stabilan és gyorsan tudok vele menni, mintha nekem csinálta volna õket 😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Sajnos számítottam rá, hogy nagy visszhangja lesz a legutóbbi versenyen az elsõ kanyarban történt balesetnek. Elismerem, hogy hibáztam, elnézést kérek mindenkitõl, akit érintett a dolog. Biztos meg is kapom érte a büntetést. Nem ez a gond. Ahogy elolvasgattam a reakciókat, egy valami nem hagy nyugodni. Többen azt mondták, hogy ez azért volt, mert ész nélkül nyomtam a gázt, meg nyomultam. Na ez az, ami nagyon nem így van. Egész egyszerûen az történt, hogy a verseny setup-jaim közül, ahogy végigpróbálgattam õket, egyik sem volt igazán stabil, mindegyik túlkormányzott volt. Ott követtem el a hibát, hogy kockáztattam és mégis az egyik ilyennel indultam el, azért, hogy ne maradjak le nagyon, mert a fast beállítás stabil, de nem elég gyors. Ez okozta a gondot. Nem nyomtam mint az állat, pont ez az, hogy próbáltam vigyázni, nehogy gond legyen, direkt kevesebb gázzal mentem az elsõ kanyarba, de ez sem volt elég, csak elindult a hátulja és nem tudtam megfogni. Ez az igazság. Szerintem balesetet nem csak ész nélküli száguldozás okozhat, ezt jó lenne ha figyelembe vennék azok, akik megvádoltak ezzel. A valóságban is megcsúsznak és okoznak balesetet versenyzõk, pedig õk aztán tudják, hogy ha valahol, akkor itt nagyon nem célravezetõ ész nélkül nyomni. Rám sem jellemzõ ez, nem is értem, miért lehet csak erre gondolni azonnal, és fikázni a másikat. Ha ilyen lennék, azt hiszem már nem versenyeznék régen ebben a bajnokságban. Ennyit akartam elmondani az esettel kapcsolatban. Ezentúl megpróbálok még óvatosabb lenni a beállításokkal, nem kockáztatok még egyszer egy ilyen esetet.

Még nem a végleges változat.

b-type
egész jó eddig, viszont vmiért nincs háttere a belsõ nézetnek, tehát csak a mozgó dolgokat mutatja, pl. mutató ok, de a számlap nincs 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A Nascar Heat-hez is volt, es nagyon igenyes! Ez nem tudom milyen.
Cowek
ÚJ MOD!

Hát ez még egy érdekes sikerülvény...

videjo kene rola...

Alexease
SHIFT-R
Giovanni
Majd restartol 😊

Alexease
Ez kellemetlen lehetett😊)
petesilver

Hja, és Corvette-el, Ameican LeMans verseny practiceon.

petesilver

petesilver
Most volt az RTL-en, Ifj. Ernhart karambolozott roadpályán, és eszméletlen volt, miközben kigyulladt a kocsija. Szerencsére a pályamunkások idejében kimentették, agy égésekkel megúszta az esetet.

Cowek
Hát azt láttam :-)))
Csak egyszínû ruhás emberek lábai álltak ki a tömegbõl :-)
Ekkora balhét még nem láttam :-)

robotnyk
😄DD