NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
hmm elképzelhetõ 😊

petesilver
Amúgy meg csak a miheztartás végett, mintha ez a bünti még érvénybe lenne, nem?

V8Man: III.kategória -30 pont + 5 futamra szóló utolsó rajthelyrõl való indulás.

További jó versenyzést!

VERSENYBÍRÓSÁG
2004.07.21

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Megyek mint a tetû, nem siettem direkt, mert be akartam fejezni végre egy cup futamot. Egyszer csak szétszakad a motor és lefullad, minden elõzmény nélkül. Erre üvölt velem a spotter, hogy most nézd meg mit csináltál, és kiírja a progi, hogy baleset miatt estem ki, mert nem jött le a falról az autó hajtás hiányában. Na elmegy a program a .........! Kiejt, és még kamuzik is!!! 😊)))

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Beneztem, thx!
PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Na azért nem, a 3-as kanyarban enyhén durvábban megy a korábbi setupjaimnál.

petesilver
Mindíg meg van nehezítve az életem, mindíg! Akkor 18.00-tól setupolhatok, mint a barom! hjajj😞

Hát ez a beállítás nagy vonalakban ilyen is.
Az eddigi legrosszabb VH amit láttam.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Tökéletes!!! Gázt adsz, és az autó kormányzás nélkül megfordul önmaga körül! Mint a dodgem a vidámparkban! 😊

petesilver
Rosszul jól beállítani is tudni kell!!!! 😊))

HaZso
Hát a +7/-7 kerékdõlés mindenesetre elég érdekes...

ibronk
Remélem néztétek az VH pocono setupjait, meg elolvasátotok a topikot. Ennyit a patcholt nascarrol meg a bugos sutupokról 😛

Tihy
Igen eleve "gyári" festésre gondoltam, arra a pár futamra nem érdemes másikat keresnem, nektek meg töltögetni.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Alex, ha erre jársz, nézz be ide lécci: Marseus

petesilver
Hát, ha kedden jösz CTS-re a bristoli betonozott csirkefuttatóra, akkor lehet elmegy a kedved. szemét egy pálya az. 200 kör úgy néz ki, hogy 400 X padlógáz, satu, elrántbalra, kanyar gyökkettõvel, kigyorsít. Szal nem a legkellemesebb pálya.

PuMy
Nem gond, de vagy kuldjel festest vagy hasznalj alap cts festest, hogy ne egy csupasz autot kelljen nezni.

Mnemomic
Nem tesz tönkre semmit nagyon szépen beépül a játékba. A setupok teljesen mások még a fájlok kiterjesztése is.

sajoati
mm.. a CTS-hez letöltött dolgok nem cseszik szét a feltett NSR-t? csak mert pl. gp3-ban fölülírja az alap setup-ot...

de lehet, hogy arra én is benéznék, persze vsz le leszek maradva, de legalább színesebb lesz az összkép 😊

(este lehet megkeresem icq-n valamelyik szervezõt.)

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
CTS-rõl jut eszembe, ugye a következõ Bristolban lesz?
Ha nem nagy gond arra én is mennék, mert a kedvencem.

Tihy
A CTS-is NASCAR 😊

nem egyszeru az elet😄

sajoati
argh, mondjuk nekem a péntek az pont nem olyan jó, mert hétvégenként le szoktam ugrani haza, pont pénteken 😞

fun versenyek idõnként nincsenek? vagy más eu szerverek, ahova magyarok is járnak?

Mnemomic
Kedden CTS vagy TransAm futamok mennek. Szóval ha a Nascar autók érdekelnek akkor pénteken kell benézned 😊 De a szerver jelszavas szóval az nem úgy megy hogy benézzek jelentkezned kell 😊 De mondom én ezt csak felvetettem hogy gyakorlásra bejöhetnél az illetékesek-Alex Pumy ha jól tudom- majd döntenek gondolom.

sajoati
na jóó, köv. kedden lehet benéznék egy gyakorlásra...

petesilver
Één például kenek mindenkit a bajnokságban, itt, ebben. Idei legjobb teljesítményem pl. valamelyik versenyen az elsõ kanyarban kiestem úgy, hogy hátul óvatoskodtam, és még padlógázig sem jutottam el. Szal ezt a hurkatöltõt felejtsd el gyorsan, esélyed nincs! Bõven enyém a poszt!!!

sajoati
az okés, csak azt írtá(to)k, hogy nem lehet regisztrálni ingyenes emailcímrõl, én meg ilyen freemailember vagyok. (mhelyit meg csak ne 😊 )

Mnemomic
Tréning versenyek nincsenek. Esetleg ha bajnoki futamon bejössz csak a gyakorásra az megoldható lenne egy ideig. De majd az illetékesek döntenek errõl 😊

Fizetés azért kell mert a szerver díjat fizetni kell, több bajnokság megy a szerveren és azokon oszlik meg a pénz. De ha egyszer befizetsz indulhatsz a többiben is-GPL, LFS, F1.

sajoati
öö, ez a fizetõs emailrõl való reggelés miért szükséges? plusz tréning versenyeket mikor lehet menni, amin liszensz szerezhetõ?

PuMy

sajoati
okés, thanx. a bajnokságotok állását, eredményeket hol lehet megnézni?

PuMy
- Ha felraktad a patch-et akkor mas teendod mar nincs.
- Az alap setup-ok max gyakorlasra/megszokasra jok. Jo beallitasokat pl a Setup-Guru weboldalon talalsz (ingyenes regisztracio szukseges).
- TGA.

sajoati
hi, nemrég szedtem le a NSR2k3-at, ahhoz, hogy pl az itt fórumozók egyikével multit nyomhassak, vagyis hogy egy olyan versenyben részt vegyek, mit kell feltelepítenem rá?

1.2 körüli patch felment az auto update-tel, egyéb teendõ?

az alap setup-ok mennyire jók? pl. a fast/qual könyvtárba valók?
tudom, hogy doksiban megnézhetõ, de most nem otthon vagyok, ezért kérdem, h a custom texturánál importáláskor milyen fájlformátumot vár?

thx elõre is, ha lesz új bajnokság, lehet beszállok, egy ideig valszeg hurkatöltõnek 😊)

Metwork
Ja, ez a sírás nekem is feltünt, "Jaj, utálom ezt a pályát"
"Jaj nem tudtam gyakorolni" "Jaj nem jó a kormányom" stb.
Na mindegy, aki a legjobban sír az nyer😄

I will use google before asking stupid questions.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Ahogy a nyilatkozatokban is olvasható, meg vagyok áldva ezzel a két ficerével! Más örül a setupnak, és használja, ezek meg mindíg bizgetik, mindíg!!!! 😊))) De ami sokkal elgondolkodtatóbb, hogy a saját setupommal mindíg minimum 2 másodpercet vernek rám road pályán, mindíg!!! Hja, és Ti abból kimaradtok, hogy mindíg sírnak, mindíg! Ahol nyernek, vagy az elsõ háromban végeznek, az úgy kezdõdik, hogy na az a pálya aztán nem megy nekem, vagy na azt nem szeretem, és elsõ háromban végeznek! Most képzeljétek, ha még szeretnék is a pályát!! Prezsinek nem sok jót jósolok, mert most olyan jön majd, amit az egyik szeret!!! Majd verseny után ki fog derülni, hogy ki az 😊))))

Panther
Minden benne van, kivéve persze a Le mans pályát, amit a www.rsdg.net-rõl, a fejelsztõk honlapjáról tudsz leszedni. Gyakorlásra most nem lesz idõm, mert jön egy ETCC bajnoki futam, aztán mindenki annak lázában ég. 😊)

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk
Miért van a szélvédõ alján reklám a corvetteben hogy még csak véletlen se lássa az ember az utat ?😛

ibronk
Most egy kis ismerkedés a játékkal, gyakorláshoz nincs kedved? 😊

ibronk
Ja, fel, nézegettem ma mielõtt elmentem itthonról, de csak 5 percem volt, az meg ráment hogy megtaláljam a Ferrarikat benne 😄
A pálya bennevan alapból vagy le kell szedni valahonnan?

Panther
A 2002-es. Kocsit nem kell elõre lefoglalni, többen is lehetnek ugyanazzal, nincs jelentõsége.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Valszeg tolódik a jövõ hétre, mert ezen a héten nem nagyunk tudunk idõt szakítani. Feltetted a gammát?

sanzik
es melyik lemans palya lesz kulonben?
a 99-es vagy a 2002-es?
ibronk
Kiraly, GTS rulez!
Kell elõre kocsit stipistopizni, vagy lehet többen is ugyan azzal?

HaZso

petesilver
Asszongya HaZso a nyilatkozatban:
....de Toyát nem tudtam beérni, különben is utolérni Õt egy dolog, megelõzni pedig szinte lehetetlenség, kivéve ha úgy akarja :-)

Vazze Zso, miért nem szólsz ??? Majd pénteken megmutizom hogyan kell versenyen!!! Lehet büntit kapok sárga zászló alatti elõzésért, de tényleg me tudom mutatni!!!! 😊))))))))

JuanG
kicsit még odébb lesz, gyakorolnak az emberek 😄...amúgy valszeg GTS osztályban megyünk majd...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Elküldve

PuMy
A lausitzringi cts futam utan nem lettek buntetesek kiszabva, maradt az eredeti befuto. Igy HaZso-nak, Dorian-nek es Toya-nak kell nyilatkozatot kuldeni (Dorian-et es Toya-et megkaptam).