NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
ahoj, leszedtem az összes szükséges kiegészítõt, CTS és PTA dolgokat, 1 kis help kéne azonban saját festéshez.
PTA-nál láttam, hogy az autók formája is különbözõ, kérdés, ezt mivel tudnám megmódosítani, plusz a textúra rajtuk milyen formátumú, stb, szóval egy picit helpet kérnék ezügyben...

Pumy: megkaptam az emailt, sajnos mhelyrõl nem tudok icq-zni, de befizettem, amit kellett, ha lehet, akkor eleinte gyakorlásokon mennék csak, remélem holnapig mögérkezik a pénz (OTP 2 OTP átutalás volt), illetve kapok kis segítséget custom kocsihoz.
(hogy miért nem jók nekem az aamúgy tök szép Ferrari, Chevro etc-k, annak külön kis sztorija van, csak most mennem kell....)

Endure, in enduring grows strong...

Cowek
Én Köszönöm!

http://www.f1-info.hu/

PuMy
Az attol fugg, hogy melyik honlaprol. Amugy ha a HNR-re gondoltal, akkor koszi, javitottam.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tihy
Nem vagy egyedül...

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Met
Nemtom, én nem azon keresztül jövök ide😊
Viszont változott az sg elérése, valszeg azért nem találja.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Csak nekem, vagy másnak sem mûködik az SG fórum link a honlapról?

piSTUKA
Hát, vége nincs a világnak, bár jó lett volna nyomni Michigan-ben, bírom a pályát nagyon.

Met
Hát ha örökli a Racing pedálját és a Force kormány poti koszolódását és motortartó csavarok lazulását akkor halálra van ítélve😊
Viszont a pedálrész szerintem nem jó, azért kényelmesebb a nagy pedálrész ahol a sarkat is van hova letámasztani.
Ez egy erõsebb pedál mozdulatnál megbillen.

PuMy

Ilyen szokott velem is lenni, ha egyszer kidob akkor sok esetben már csak restart után tudok visszamenni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
😞

piSTUKA
nemtom, kb a negyedik köröm végén leszakadtam a practice-ról, és soha többé nem bírtam bejutni...

Giovanni
Az igaz, de szerencsém sem volt. Pont a sárga elõtt voltam kint kerékcserén....akkor összeszedtem 2 kört....ez maradt a végéig

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

És ebbõl a reportból mi derül ki?
A gyorsaság nem minden 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Giovanni
Köszi!

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy
Gio-nak, csak mert szepen kerte, de nem csinalunk belole rendszert azert. Michigan futam riport

Tihy
Mi történt veled?

Cowek
Jó kis verseny volt, egy sárgával, és az sem ütközés miatt.

Én élveztem csak MET-et sajnáltam, mert nagyon jót versenyztünk :-(

piSTUKA
na, atomtámadás érte michigan-t?

PuMy
Szerver elinditva.

sajoati
ok, jelentkeztem, bár autótípusnak pl. Porschét írtam, ami nemtom, szabályos-e (PTA?) (módosítsam?)

meg nézzétek el, hogy ha nem indulok mindegyiken, a Winston cupot be se ikszeltem ezért, mert ott 3-4-en max, ha tudnék, a többi is attól függ, mennyire tudok gyakorolni, mert ez kell nekem ahhoz, hogy biztonságosan menjek hosszasan, ráadásul e színvonalas kompetisünhöz kb. hasonló idõket v. kevésbé rosszakat. 😊

meg a kormányom se túl jó 😊 (a szokásos duma, de télleg nem egy über darab, maajd szereznem kék jobbat.)

PuMy
A weboldalon van egy olyan menupont, hogy Jelentkezes, elso korben azt kell kitoltened es elkuldened. Utana kapsz majd egy e-mailt amibe minden le van irva reszletesen.

sajoati
eh, elnéztem, mondom nincs fent a bristoli verseny, aszittem az volt most, aztán látom, h nem is. csak mert legutóbb azt írtátok, h a bristoli lesz a köv., és ez igaz is, csak. 😊

Tihy
"kéremszépen, hol vannaka nyilatkozatok?"
Ahol szoktak, már tegnap is fent volt

sajoati
nem volt futam kedden? kéremszépen, hol vannaka nyilatkozatok?
-- egy nézõ

amúgy akkor Pumynak kell jelentkezés ügyben írnom?véletlenül nem hattrickezik/-el? (mert akkor kb. 2 perc alatt tudnék ht-supporterséggel píízt utalni szörvörre.)
egyelõre vsz. csak praktiszozgatnék, ill. ha az alatt nincs chat-csend, akkor kérdezgetnék, mert van pár apróság, amivel jó lenne tisztába jönnöm, setupozgatással stb-vel kapcsolatban.)

HaZso
Köszi :-)

Jó nyaralást!

Prezsi
Jó nyaralást és aludd ki magad! 😊

Met
Jó nyaralást

HaZso
Üdv! Nálam most 2-3 hét nyaralás következik, addig nem leszek. Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra, jó versenyzést mindenkinek!

Mnemomic
Szép!

petesilver
Azért a Team Redline futamán sem volt minden tökéletes😊
Video

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hja, és egyenlõre leállok az ilyesmivel. Ez az OWR elég áz, minipikszeles tákolás eléggé, és jönnek ki rá a jó skinek dögivel pár embertõl. Úgyhogy tanulás jön, és legközelebb akkor festegetek, ha tudok már eleget. Addig bezár a bolt. 😞

petesilver
Köszi a bizaémat, de ezeket most nem én csináltam, összeomlott a rendszerem, és azt buherálom, de 2 éjszaka után már világos, hogy itt C format lesz. De elõtte alszok ma egyet.

sanzik
Pete,azert neha aludjal is....
latom egesz ejszaka ezeken meloztal
sanzik
petesilver
Hja, és persze Sanziknak:

petesilver
Atesznak:

Az autó szép, de sponzori, és egyéb problémák is vannak vele, keverednek a dolgok rendesen, amiért kap is a srác😊)) De szép!

Metwork
A villogás véletlenül nem attól van, hogy opengl-ben nézed? Nekem fehér a mûszerfal és néha el is tûnik, d3d-ben tökéletes.

A pedált körbe is kented valami ragasztóval? Esetleg nincs megtörve a kábel?

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Tudjátok, szenvedtem és is, hogy nem tudok belépni, illetve betudtam de amint a continue gombra kattintottam, a hang elakadt (mint amikor a bakelit lemez megakad)és rögtön le is vágott.
Rájöttem, hogy a Netlimiter zavarja, pedig nincs is semmilyen korlátozás a játékra.

I will use google before asking stupid questions.

Alexease
Szeptemberig remelem mar en is megoldom. Addig egy reinstall mar biztos belefer, remelem segit es nem hardware-es hiba, a monitort meg le tudom csrelni valahogy.

Mondjuk, a munkaidot is kurtitati kellene, mert 10 elott mostanaban ritkan erek haza😊)
Alexease
Az a progi sogoromat is szivatta, tobb programban is, azota likvidalta, most mast hasznal😊)
petesilver
Akkor mesélek én is! Nekem régóta villog a játék menet közben, de már hozzászoktam. Tegnap felraktam a norton Internet security-t. Ma gondoltam, kiszedem a játék erejéig a startupból, nehogy bezevarjon. Aztán hálából olyan betontûzfalat csinált a gépre, hogy semmit nem engedett kifelé, nem tudtam csatlakozni a szerverre. De még a program sem indult el többet. Aztán ezen túllépve, jött a kormány elromlása. Már visítottam a röhögéstõl, amikor padlógáznál 2 percbe telt, mire kigurultam a pitbõl, mert rapszódikusan volt kevés gáz+annak hiánya. Sebaj kilép, és reinstall driver. Nem segített. WD40 mindenhova. Nem segített. Átdugtam másik usb csatiba. Nem segített, de ezután úgy elszállt, hogy csak kombinált pedál volt. Reinstall. Utána jó lett, de talált a kormány, és a 2 pedál mellett az NR2003 még egy axist, ami fogalmam sincs mi lehet. De ez sem segített, mert ugyanúgy szar maradt a pedálrész, úgyhogy el sem indultam. Sebaj! Jön kb 3-4 hét pihenõ, utána visszatérek újra, hátha. Jó nyaralást, versenyzést mindenkinek, remélem szeptemberben már Alex ellen is kûzdhetek! Sziasztok, legyetek jók, majd jövök!!!!!

PuMy
Nalam vegulis kiderult, hogy a ZoneAlarm kavart be. Amiota lelovom a futam elott azota nem fagy.

Alexease
Az Audigy engem is beszivatott multkor😞( NR2003 uj install, ugyanugy fagyas, install, fagyas, Audigy driver install (persze az osszes tobbi driverrel egyutt) de fagyas, ismet egy sorozat, fagyas, es egy Audigy driver insall utan mar ment😊)) Valszeg a teljes kipucolas segitett neki😊)

De a resetelesre meg mindig nem jottem ra:/
Giovanni
Én meg mentem összesen 2 kört 😊 Elõtte meg edzettem vagy fél napot (szabin vagyok)

Mnemomic
Nekem meg a 4-es ment el minden ok nélkül romlotak is a köridõk aztán 2 körrel rá a falhoz vágtam az autót mivel már rohadtul nem érdekelt így a dolog és nem figyeltem eléggé.

Giovanni

PuMy
Szerintem a gepem utalja ezt a jatekot. Nem is olyan regen az nr2003 + audigy + zonealarm trio borzolta az idegeimet azzal, hogy allandoan kifagyott a jatek es kb 1 honap volt mire rajottem mi volt a problema. Erre ma meg a hulye arnyekbeallitasok miatt a palya nehany reszen meg a celegyenesben kemeny 2-3 fps-re esett le a sebesseg (persze gyakorlason meg hh-n nem jott elo a hiba). Igy kenytelen voltam kilepni, mert igy jatszhatatlan volt. Szal elmehet a jatek meg a gepem is a $#%$#%$%$^$^$%@#$@!#%^%&^&-ba.

malter
valaki tud linket a gaméhoz?már régota körözöm,dc++on is csak a thunder van meg mindenkinek warezokon sem találtam