NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Nem. Pedig a tobbiektol megkapom. Szoval az nagyon kafa lenne ha lennel olyan kedves es privatban elkuldened itt az sg-n.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Giovanni
Pumy, még mindíg nem kaptad meg az emailom? Már kezdek begolyózni
OWR

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Tihy
Leszedtem, felraktam és most már én is azt mondom legyen, a #17 lefoglalva
De ugye semmi setupolgatás, mindenki mennyen a race-val, nem?
Vagy ha nincs fixed setup, akkor csináljon nekem valaki egy Norbi+3mph beállítást

Ugye azt a fixed track.ini-t is felraktátok az Indyhez, ez a neve: tarck_ini_fix_indy.zip?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Met
Én mennék de ha lehet nem 100-ast.
Jah és persze kellene egy übersetup is😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
Szerintem 100%os futam nagyon hosszú nekünk, nagyon kevesen tudják azt teljesíteni.
Mi lenne, ha sprintfutamokat mennénk inkább?
ibronk
Zsir, tarcsunk szavazást ki jönne, aztan meglássuk. Bár már kevés idõ van. De szerintem mindegy, elkezdhetjuk a 100ast aztan ha megunjuk mert elfogyunk abbahagyjuk oszt kész.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tihy
Nem te vagy az egyetlen

petesilver
Ha OWR lesz, megyek, akár qrva billentyûzettel is!

Mission Impossible 2010: PRO Class

PuMy
Mondom ezt ugy, hogy me'g nem is lattam az owr mod-ot.

PuMy
Szerintem jo 5let. Csak ha tul kevesen leszunk akkor felesleges az 100%-os futamtav szvsz.

ibronk
Persze

Tihy
Szóval, ha lesz valami, akkor arra csak normálatlanok jöhetnek?

ibronk
Es mi a vélemény a javaslatomról?
Nem igaz hogy nézitek a forumot oszt nem lehet leirni hogy bennelennéteke vagy neme...

PuMy
Mert olyankor a normalis emberek elmennek szorakozni, tuzijatekot nezni meg ilyenek es emiatt ne keruljenek ma'r hatranyba. Mas unnepnapokon sincs verseny ha ugy esik.

Metwork
Az miért kizáró ok?

I will use google before asking stupid questions.

ibronk
stipistopi #91 usafos gyári festés

ibronk
Tegnap kiprobáltam, nagyon jó. Ha gyors akarsz lenni, és lemész a kanyarokban a vonal alá a bal kerékkel ahogy cupban is csináltunk konnyen megvezeti a kocsit és akkorát lehet esni mint a fél ház. De ez a jó hogy kockáztatni kell a gyorsaságért 😊

Prezsi
Ez sem rossz egyébként 😊

ibronk

ibronk
100%os korai kezdéssel 😊

Prezsi
Továbbképzés bíróknak

ibronk
Legyen OWR funrace Indianapolisban!

petesilver
Tûzijáték, pl. 😊

PuMy
Mivel holnap aug. 20.-a igy nem lesz cup bajnoki futam. A kerdesem, hogy legyen-e egyaltalan valami es ha igen akkor mi?

petesilver
Atesz!
Lécci keress meg, vagy töltsd le, vagy nézd meg a nascarneten a GULF OWR autót, ugyanis sokan kritizálták a szponzori részét. A számot simán ki tudom cserélni 47-esre, csak nem akarok gagyi festéssel wallpapert csinálni neked.Privibe, itt, vagy mailben üzenj lécci, ha megvagy vele.
itt a link:Gulf OWR Toyota

guardian hero
Logitechrõl sok rosszat hallottam (szar potikat gyártanak, saját tapasztalat), MS-t már nem lehet kapni, esetleg Thrustmaster... de a Trust-nak ezerszer jobb volt a boltban a fogása. Na majd meglássuk...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alexease
Mindenfelekeppen FFB legyen, fontos, sokat szamit vezetesi elmenyben, hangulatban.
Ami altalaban elterjedt, sokan hasznalnak, van hozza user support (😄DD) az a Logitech, MS Sidewinder es a Thrustmaster (Ferrari GT FF😎.
guardian hero
Akkor mire lenne érdemes "rámarni"? 😊 Momo kicsit drága... esetleg Logitech Formula Force? Thrustmaster Enzo Ferrari?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Cowek
Nekem nincs tapasztalatom, de tapasztalat nélkül sem marnék rá...
Azért kezdetnek nem rossz, de ha jönni akarsz Nascarozni jól gondold meg :-)

http://www.f1-info.hu/

sajoati
ok, inkább csak frusztrál, hogy mit összebénáztam. 😞 ez a road atlanta nem tûnt nehéznek, de azokat az átok vetõköveket mindig ugyanúgy eltalálni... sose sikerült, szóval inkább magamon bosszankodom 😊

Endure, in enduring grows strong...

guardian hero
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy van-e valamelyikõtöknek tapasztalata a Trust FF380 kormányról, esetleg használ-e ilyet? Elég jónak néz ki és olcsó. Íme: http://www.trust.com/home/default.htm?viewpage=products/product.htm%3Fartnr%3D12933

atyka
a jo szandekod senki nem vonta ketsegbe, nyugi! 😊

sajoati
na jó, akkor egy-két dolog így reggel: azért chateltem annyit, mert kettõs elsõ defektem volt, persze a spotterre gondolhattam volna, de emiatt mentem a füvön is, ugyanis az autó irányíthatatlan volt, és ha hússzal megyek az aszfalton, akkor hiába spotter, tuti nekem jött volna valaki, szóval ezért jeleztem mindig.

bocs, hogy ez zavaró lett, de legalább mindenki látta, hogy valami folyamatos gond van, nem csak épp kicsúsztam.

egy ócska kettõs defekt miatt meg nem akartam feladni 😊 amúgy az object levétellel jól összekavartam magamat, aztán nyomkodtam az O-t, és visszaállítottam a megfelelõ módba, csak ekkor már elfékeztem magamat rendesen, és csak döglõdtem ilyen 1:13-as köröket.
aztán egy második elfékezés már az említett defektet hozta.

késõbb az autóm is megsérült, az engine is szétment a végén egy kicsúszásnál, összességében sz@r volt minden, tegnapelõtt mentem egy 1:09.5-öt, és még ezen úgy gondoltam, javíthatok, de az elsõ kanyart nem tudtam megtalálni.

az F2+space-t használtam

Prezsi
Sajoati megnéztem a 12. körödet. Ha kicsúszol, nyomd meg az F2-t, utána a space-t akkor látni fogod, hány másodpercre jönnek mögötted, biztonságosan visszajöhetsz a pályára és nem kell a pitkijáratig a füvön araszolva menned.

ibronk
Pedál porvédelem by Palee v0.01:

atyka
egyetertek...kicsit sok volt...de csak egy kicsit, vegulis koronkent 15-20 mondatban figyelmeztetni a versenyzotarsakat a veszelyre (amit mellesleg a spotter is megtesz) igazan kedves figyelmesseg! 😄DD

PuMy
Nem rosszindulatbol, de ajanlom figyelmedbe a HNR oldalon a Szabalyok menupont `Autochat üzenetek` reszet. Plusz szerintem azert ennyi chat uzenetet ne hasznalj, mert a tul sok ma'r nagyon zavaro, legalabbis nekem, a tobbiek nem tudom, hogy vannak vele. A vegen ma'r azert is szoltam be, nem torodve a chat-stoppal.

sajoati
en meg levettem az objectszamot, hogy verseny alatt nehogy baj legyen a framerettel, csak epp a fétávos fáim így eltûntek 😊

Az igaz 😊)))
Szerencsésebb voltam 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

atyka
de te legalabb nem ot korrel a vege elott csinaltad 😄DD

Én meg szimplán fasz voltam és elnéztem egy kanyart 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

atyka
ok, ez is legalabb olyan jo 😄

petesilver
Ez semmi! Egymást követõ két versenyen azért kiesni, mert: még a kanyar elõtt állítok a monitor fényerején! És soha nem fejeztem be kanyar elõtt a mûveletet!

atyka
ez szep volt. megyek a 4. helyen, v8 korhatranyban erkezik mogem. nekem mar hianyzik a fel autom, visszaengedem. megkoszoni, es mikozben beirom, hogy nincs mit, nekimegyek a falnak...ekkora barmot!

sajoati
hát ez egy igazán ronda "verseny" volt részemrõl 😊

Giovanni
Szóval az enyémet még mindíg nem 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

PuMy
Igaz, eddig a kovetkezo emberektol kaptam mailt:
Dorian, Atesz, Met, Sanzik, Tihy, Norbi, Prezsi.

Met
Pumy esetleg dobnál egy visszaigazoló mailt azoknak akiktõl kaptál mailt?
Így könnyebb lenne.
Az enyémet megkaptad?😄D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Hja, és feljött a második helyre a top downloadsban!!!

petesilver
Mert gondoltam megkérdezem, hogy akkor most freemail, vagy hsw? 😊)) Egész nap 2 megás maileket küldözgettem, kicsit elegem lett a mailezésbõl, de estére kiheverem, és küldöm! 😊
Toya mûve 122 letöltésnél tart, és már dícsérték is!