NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
ok, még jó, hogy rákérdeztem. 😊

Endure, in enduring grows strong...

CodeRed
Szívesen! <#wave>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Fred Puhn: "How to Make Your Car Handle" címû könyv elektronikus formátumban (.pdf,.jpg-k...) van vkinek? Szívesen tanulmányoznám ha hozzáférhetõ vhol. Thx!

CodeRed
<#vigyor3><#guluszem1><#taps><#zavart1><#worship>

ranGer2
88 az én rajtszámom igaz én nem indulhatok de akkoris 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Alexease
<#vigyor3><#beka3><#idiota><#zavart2><#zavart1>
Alexease
A 44-es rajtszamot lefoglalnam ha nem gond?😊 Bar eddig 404-es voltam, de ha lehet egyszerusitenek😛 De ha nagy gond, akkor jo nekem a 88 is😉
Ja igen. Ha már jégkorong, akkor csak a 66-os lehet a nyerõ! <#nyes>

Azért, mert amit editálni akarsz magas felbontású. (Értsd ez alatt, hogy nagyobb mint 512x512) Azokat meg nem fogod tudni szerkeszteni a játékban lévõ editorral. De ha külsõ progival szerkeszted át, a játékban attól még fogod tudni használni.

sajoati
19 Naslund
44 Bertuzzi
28 a szerencseszamom

44-gyel viszont nagyjabol jol mentem az egyetlen cup futamomon, emellett a 28-nal se a kettes, se a nyolcas nem eleg utos, viszont en inkabb vagyok Naslund-fan, mint Bert-fan, de 19-es pl. Sakic meg Yzerman, es akkor ne mar, bar tan Ocskay is 19-es, na mindegy, hosszu.

csak tudnam, hogy a NR2k3 paint shopja nálam miért összevissza jeleniti meg a texturakat, hogy ha szerkesztgetni akarom ?? 😞<#lookaround>

PuMy
Mitol olyan nehez dontes ez? Csak egy szam az auton. <#ravasz1>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sajoati
köszi! a 19, 28, 44 rajtszámok ugye nem foglaltak? (csak mert én nem láttam annak a CUP versenyzõi listán, és a 28 és 44 eddig free volt, no és a 19?) (mert akkor ezeket foglalnám, még eldöntöm, melyikkel legyek 😊 )

Jacek
icq?😊

A hsw-rõl a mod is leszedhetõ!
link: NR2003SMod-ok

sajoati
király, ez jó lesz template-ek szempontjából

A www.masgrafx.com címen szerintem megtalálod amit keresel. De mindjárt utánanézek a letöltött cuccaim között is.

sajoati
Nekem vmi olyasmi kéne, hogy Ford v. Chevrolet template, PSP-ben, kész autó, layerekkel, amit lehetne bizgerálni, próbaképp.
Meg ugyanez '88-as autóval is (btw az aero88 mod honnan szedhetõ le? csak carseteket találok elsõ lépés(ek)ben)

Köszi, CodeRed! <#worship>
Kár, hogy nem hoztam hamarabb fórumra ezt a problémámat! Ez gyors volt! <#vigyor3>

CodeRed

CodeRed

CodeRed

Srácok!
Ismerõs nektek az alábbi temlate-k valamelyike?
http://hsw.hu/gamespic/nr2003/nlf_lemans_rem.jpg
http://hsw.hu/gamespic/nr2003/nlf_lemans_fe.jpg

Ebbõl gyártanám le a jövõ évi autómat, de a link, amin ezek elérhetõek lennének, már nem élnek. A neten is csak olyan autót találtam, aminek ez a template az alapja. Annak a letakarítása meg plusz szívás lenne.

Ha esetleg korábban leszedtétek volna, légyszi jelezzétek, vagy dobjátok ki valamelyik oldalra, hogy letölthetõ legyen. THX.

sajoati
szerintem a visszajelzés=ha icq-n kérsz szervercímet, passwordöt Pumytól, akkor megkapod 😊 😊

PuMy
"A pénz meg...nem akkora ügy, csak vicc, hogy megint pl. te akarsz segíteni, holott megadtam a HNR -re a szolg.mélemet, de nem õszülök miatta, annyit nem ér az egész."
Nem ertem, volt vmi problema vagy mi?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Valóban!
A Chevy-Dodge között mintha a hátsó szélvédõ alakja lenen külömbözõ, míg
a Ford-Pontiac között a kocsi hátulja térne el egymástól.

b-type
hajnal óta, idáig Nordschleife-t nyomtam OWR-rel 😊))
Ha megjön Juan, virítani akarok neki vmi replay-t 😊
amugy is most endurance kedvem van, nekicsapattam a nagy pályáknak.
A pénz meg...nem akkora ügy, csak vicc, hogy megint pl. te akarsz segíteni, holott megadtam a HNR -re a szolg.mélemet, de nem õszülök miatta, annyit nem ér az egész.
Ez ide tartozott még, Le Mans-t, és a többit a PH!-n 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
"sajnos úgy alakult, hogy nálunk(PH!) sem lesz Cts, se Owr, GTR n-gt lesz 😞(("

Hát igen NGT, de legalább GT lenne. 😞( Na mind1. Mi ez a dolog a pénzzel? Én Mozsonak elküldtem, meg is írtam neki. Ha errõl van szó megadom az emailcímét és írjál neki, vagy megadom emailben a számlaszámot és leellenõrizheted. Jössz Le Mans-ra késõ délután? (Itt kell feltennem a kérdést, ha már a PH-ra nem írsz.)
<#zavart1><#ravasz1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
ááá, Man szigeten nem volt jó, Nagy Spa-n sokkal jobb, Man sziget a sok huppanóval, tekeri a kormányt össze-vissza.
Ebben a modban az az egyik jó sztem, hogy amikor kanyar elõtt leveszem a gázt, majd tövig nyomom, és a kisteher végig rallyzik a kanyaron.
pl. Bhm/NR2003/download/track, itt van lejjebb az Avus (Berlin) pálya, nagyon rövid, hamar meg lehet ismerni, a pálya végén van egy nagy ívû kanyar, ez vezet a célegyenesre, ez tipikusan jó látványos kanyar. Sajnos a kameraállás nincs a helyzet magaslatán, de a kanyar nagyon jó.

Az meg hogy CTS nem lesz, hát sajnálom én is, de az OWR-t jobban, bár ahogy figyelgetek, itt is nálunk is, csak nekem tetszik 😊
bár itt ki tudja 😊)) ..azért remélem a pályán nincs ekkora hangulat mint itt. 😊
tényleg, ha már:
Légyszives jelezzen vissza akinek elküldtem a pénzt, mert lövésem sincs, ha sz@r cimre ment remélem legalább örülnek neki...
tom hogy kezdõ hal vagyok, valszeg ennek is nekem kellene utána járnom, ha már a pénzt megkeresni meg tudtam,...de ezt inkább nem is folytatom, mert berágok. szal légyszives.

visszatérve:
sajnos úgy alakult, hogy nálunk(PH!) sem lesz Cts, se Owr, GTR n-gt lesz 😞((

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
figy, még egy CTS verseny van utána kalap-kabát szegénykének 😊 (valamilyen szinten kár azér' 😞 )

de nem, sajnos annyi minden érdekel, plusz még dolgoznék is, hogy nem jut idõm letesztelni a pályákat.

man szigetén fuvaros munkát is lehetne vállalni CTS truckkal 😊

sajoati
nem baj, ha 2.3-as van, nekem jó lenne az. 2.31-es nem kell, mert ahhoz... na mind1 😊

petesilver
THX!😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type
ha már hosszú pályák..:
a régi nagy Spa-t, és Nordschleife-t próbáltad már CTS-el?
most mentem mindkettõn, nagyon nagy! megnézem Man szigeten is...

Alexease
Abbol csak fizetos van ha jol tudom...
sajoati
nekem meg kéne Nascar Replay Analyzer 2.3 (a sitejukon fizetõs 2.31 van...) ppont en is most tettem volna föl az iom-ot btw 😊

Alexease
petesilver
valaki be tudja again rakni ide annak a hosszú csodapályának a linkjét? megköszönném!

Tihy
röviden: eleje, hátulja, és C-oszlop 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
Spa-ban meg csak 2.06.xx-ig tudtam lemenni, de meg allitgatni is kell, es szinte az osszes fontos kanyart elbaltazom😊) Talan meg 1-2 sec-et letudok faragni😉 De tobbet tuti hogy nem...
Alexease
Az NSR uninstall utan (😄) tesztelgettem egy kicsit a GTP modot, hogy baratkozzak vele, teljesen mas kategoria😉)
Tetszik a mod, nagyon jol lehet vezetni. Meg az autokkal baratkozom, mert nem tudom eldonteni, melyiket is "szeressem"😊))) Van amelyiknek a belsonezete teszik (Merci, Toyota), van aminek a hangja (Jaguar, Mazda), a kasznija (Toyota, Mazda, Merci), a vezethetosege (talan Jaguar, Merci, Toyota, Mazda😄) stb.😊))) Nehez szules lesz😉 Foleg, hogy olyat akarok majd, amit a tobbseg nem, hogy ne legyunk stockcar😉)))
petesilver
Az autótest kialakítása is más picit, de elsõsorban a segge, és elõl a lökhárítón kívül más egy picit a motorháztetõ íve is.

Ez attól függ milyen template-re készült a kocsi.
A program támogatja a 1024x1024-et éppen úgy mint a 512x512-es textúrákat is, bár mintha már láttam volna nagyobbat is 😊
Igazából eltérés talán a lökhárítók környékén van, de mivel a kocsik meglehetõsen szigorú szabványok szerint készülnek már vagy 20 éve, így nagy eltérésre nem számíthatsz.

Az eltérésekrõl Tihy tudna neked mesélni, mert õ sokkal otthonosabban mozog a valódi Nascar témában és tudja mit kell nézni a játékban is 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ötleteket kérnék azzal kapcsolatban, hogy hogy lehet az, hogy ha a játékban kiexportálom egy autó festését, akkor minek köszönhetem azt, hogy van olyan file aminek a febontása nem 512x512x24 hanem 1024x1024x24 lesz.
Másik kérdésem: tudtok legalább 1 eltérést mondani két külömbözõ autómárka alakja között?

arty
na, megnéztem Codered videoját(DOT), ez minden idõk eddigi legjobb fun(game)muvija ... csak igy egyszerüen 😊 Az ötlet+megvalositás nagyon üt. A végén a credit alatti páros képek ... brutál.

aki meg tud barátkozni a 200 megával, szedje le mindenképpen!!! (hsw.hu)

Forza.

Met
akkor ne nézz filmet az ágyból<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
az a másik szobában van 😊

Met
azért a látószög terén volt egy kis fejlõdés😊
ha filmet nézel akkor meg küld ki a tv-re a képet

sajoati
akárki akármit mond, én utálom, hogy a tft-t csak egy szögbõl nézve látom normálisan, amúgy sötétebb a képe; 17-es DELLen dolgozom mindennap, oké, szép a képe, jó a fényereje, stb. de lehet, hogy az ágyból nem tudnék filmet nézni rajta olyan jól, mint az otthoni 19-es LG crt-n

Met
Miért csak 19-es jó?
Nagyon drága és mint lentebb írták nagyon nagyok a pixelek.
Az én 17"-osomnak kb 40 cm a képátlója, kevés neked?
LG, Samsung, Sony ami szóbajöhet, a többi már a gagyibb kategóriába tartozik viszont olcsóbb😊.

arty
Alexease:

25ms alapbol felejtõs, játékra alkalmatlan. Haver nézte a neovokat, de végül õ is az LG mellett döntött, mert szebb volt a képe. 19" TFT sztem kevesebb kompromisszummal olyan 160-180 körül kezdõdik 😞 Jah, és 19" 120-140 közt DVI nélküli, enyémen sincs - EU jogszabály miatt a DVI bemenetes eszköz nem számtech cucc, igy azt adoztatják, mert az már szorakoztato elektronika 😞 nevetséges ...

mért nem vettél sulinetben??? 😊

Forza.

Alexease
Koszi!
Ez a TFT nagy szivatas es rohadt draga;( En mindenkepp 19"-ost vennek, de abban ami elerheto talan a Samsung, es azok is 25ms korul vannak (~ 300cd, 800:1). Talan meg a Neovo ami 15ms es megfizetheto, de azt meg abszolut nem ismerem (mint marka).

Az a baj, hogy CRT-ben mar harmad ennyiert lehet venni egy 19"-ost, vagy 2 db eleg jo 19"-ost, vagy boven kijon belole egy zsir uj, teljesen jo 21"-os, es meg mindig marad 40-60 ruganyo😉 Ha igy nezem, meg mindig eleg luxusnak tunik a TFT;(

Majd valahol letesztelek egy 19-es TFT-t, aztan kiderul. Valszeg az fog donteni...