NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a hétvégén néztem, és jövõ keddre írtak egy 1 órás összefoglalóta a Daytona-i futamról. (23.30-tõl fél 1-ig lesz)

sajoati
off: icq-t most újra fel kell töltenem a kontaktokkal, vagy nektek megjavult, vagy mi van most a szerverükkel?

Endure, in enduring grows strong...

PuMy
Jah de, ezer bocsanat, azonnal potolom. <#szomoru1>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Nem is rossz!Probálkoznod kellene a salakmotor versenyben is<#taps>
Met
én is küldtem nyilatkozatot, nem kaptad meg Pumy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
kis igénytelen videócska 2 driftemrõl Monzán

Monza pici videocska 6mb

sajoati
ok, nem vagyok en olyan (nagyon 😊 ), mindjart pakolok ki ide inkabb vmi ertelmesebb szosszenetet

sanzik
nehogy felszivd,ez csak szurka akart lenni 😊
amugy meg majd biztos jon valaki illetekes es elmagyarazza, hogy van szamolva...
sajoati
mar olvastam, csak nem vagom fejbol

foleg nem ugy, hogy a buntetesek alapjan ertelmezhetetlen a tabella.

sanzik
jo,hogy megtalaltad a szabalyzatot...<#vigyor3>
miota is nyomulsz velunk? pont ideje mar elolvasni <#vigyor1>
sajoati
pff, nem értem, mert a táblázatban viszont nincs levonva pontszám (mondjuk Norbitól sincs levonva a nyilatkozatért), szóval az lett a büntetés, hogy a baleset körétõl kiesettnek számítok?

sajoati
ja, most nézem a büntetéseket, majd mindjárt elolvasom a szabályzatot, nem is tudtam, hogy van ilyen, bünti, hogy "kiesés"

sajoati
a daytona cup eredményekben 16.-ként szereplek, pedig 10. lettem.

http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=races&date=050218&data=race

a táblázatban is 95 megtett kört ír, amivel világosan beférek a 11. elé, aki 93 kört futott.

ranGer2
Nekik irsz mi de másnak luxus válaszolni? szép vagy.. htx!!44

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PuMy
Mivel nem lehetett tudni, hogy iden lesz-e nascar osszefoglalo az eurosport-on, ezert irtam nekik egy e-mailt, melyre a kovetkezo valaszt kaptam:
"Unfortunately this year Eurosport do not have the rights to show the 2005 Nascar Season." (sajnos az eurosport nem rendelkezik a 2005-os nascar szezon kozvetitesi jogaival) <#rinya>

Tihy
bár mondjuk én kíváncsi lennék az elsõ szezon eredményeire is...

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Azt nem lehetne megoldani, hogy az oldalon a tavalyi szezonból legalább a bajnokságok végeredményei fent maradjanak? Ha már egyszer van múltunk, ne töröljük el végkép 😊

Metwork
mentem volna csak nem jutottam be és még most sem tudom, hogy miért nem

I will use google before asking stupid questions.

Köszi!Van cola és gumicukor olcson!<#nyes>
Mnemomic
Szerencsére nem Te mert akkor megint mehetnék fel hozzád <#vigyor3>

Akkor az icq szervere szart be.

Hi!Nálam ugyan ez a szitu,már azt hittem én csesztem el valamit!<#conf>
Grat az uj modemhez!<#taps>Reméljük a vonallal nem lesz gond!Anyáméknál a matáv felcserélte a vonalat egy másik számmal és levették a kimenõ hivást,csak fogadni tudtak de vmilyen idegen számon<#falbav>,szóval ennyit a matávról!<#nevetes1>
Mnemomic
Hi!

Nektek jól mûködik az ICQ? Nekem alig akart felmenni a reggel most meg ha betöltöm a contact listámból mindenki eltûnt...

JuanG
😄...a szerelõ normális volt, nem rajta múlt, így neki is bekavartak...fél három helyett, fél öt körül ért haza...

amúgy ezt már otthonról írom, úgyhogy minden fasza...hoztak egy új modemet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Legközelebb egy dobermant ültess oda mellé és ugy biztos sikerül neki!<#wow1>
Ennyit az olcsó és jó minöségi szolgáltatásról
petesilver
thx!

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
hát sajnálom srácok rohadtul, hogy nem tudtam indulni...tegnap 1,5 órát kint volt nálam a matávos szerelõ, hogy csak hipphopp visszakapcsolják az ADSL-t, de nem jött össze (miért is jött volna?)...nagy nehezen sikerült megoldani, hogy a SYNC végre zöldre váltson (portcsere), de csatlakozni akkor sem tudtam, és kiderült hogy a központban sem sikerül a kapcsolatot létrehozni...ma folytatás következik...

jól jellemzi az irónikus helyzetet: a szerelõ egyfolytában telefonált a kollegáknak (a központba), gyakran több mint tíz percet várakozott a nõi gépi hangot, vagy muzsikát hallgatva...pfff, mekkora blamázs!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
futamon írtatok valami netcímet, ahonnan le lehet rántani a nascar futamokat. Megadnátok a linket? pls.

b-type
levizsgáztam ma, nem menekül az emberiség az utakon, ezért inkább örömködtem kicsit. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jól nyomtátok Ati.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
ez egy olllyankirály verseny lehetett volna (az elején az is volt), fõleg, ha még páran jönnek, Tihy-sanzik-Pete mind nagyon közel voltak idõkben egymáshoz, én is csak egy picit elõrébb, és egy-két picivel nálam Toya.
Ha még btype és Juan is ottkörül ment volna, akkor 6-7 tök hasonló versenyzõ, hm-hm 😊

sokáig mentem Toya mögött 2-3 seccel, aztán -- tekintve, hogy nem volt semmi jelzõtábla -- elmértem a féltávot. (az aszfalt sötétebb részénél fékeztem mindig a parabolica elõtt, illetve ott volt egy világosabb sötét és egy rendes sötét, no amikor elgombáztam, akkor a rendes sötétet hittem az amúgy korábban "érkezõ" világosabb sötétnek, de még így is sikerült egy (számomra) hihetetlen mentéssel bozótba terelnem az autót. 😊 )

petesilver
ehh. Második hely, erre elbambulom a féktávot parabolica elõtt. 4 helyrõl nyomtam mint atom, éppen harcolhattam volna a második helyért újra, mire újbol bambula parabolica elõtt, de most neki is megyek a falnak. Pit, autó már nem megy úgy, elszáll a második a 21-ik körben, nyomom tovább, elszállt a harmadik is, na akkor kiléptem😞

sajoati
eh, elszállt a motorom. clutch-ot ír, de igazából a grill tape-et elfelejtettem levenni, figyelni rá, és meghótt. (bár mondjuk nem füstölt, szóval lehet mégis clutch?)

amúgy jó kis verseny volt, amíg bent voltam, csak kár hogy 6-7-en indultunk 😞

(jellemzõ, hogy végre egy pálya, ahol versenyképes-szerû voltam, Toyát üldöztem, leszakadtam, féltávon 20mp-es elõny, erre vmit elrontott a pitnél (gondolom fekete), mert megint vissza kellett mennie. kár, hogy nekem 1 körrel elõtte halt meg az autóm. meg lap leaded sincs így 😞 )

HaZso
Engem se, mivel "lekéstem" a rajtot :-(

sanzik
Juan,b-type hol vagytok ???
CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Met
nem tudok bemenni a szerverre, valami track and/or geometry hiba miatt, az elõbb töltöttem le a pályát mégegyszer

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Oké minden a szerverrel?10 perce probáltam de nem engedet be!<#help>
sajoati
6 szavazat

Sarga: 4 / 6 = 66%
Juan
PLaci
sajoati
TS v. TZ

No Sarga: 2 /6 = 33%
sanzik
Toya

Én is a sárga mellett tenném le a voksomat.

Mnemomic
PuMy
Szerver elinditva.

Hi!Én a sárga zászlóra szavaznék,úgy életszerübb és talán izgalmasabb is<#nyes>
PuMy
Tuti, csak biztos megint sokan toltenek a hsw-rol es ezert nincs szabad "letoltesi slot". <#vigyor>

Tihy
biztos, hogy ott van?

sajoati
hmm, eddig

Sarga: 2
Juan
sajoati

No Sarga: 2
sanzik
Toya

sanzik
Azert mert van sarga az nem pihenot jelent szerintem hanem eppen az ellenkezojet, mert emiatt megno idoben a verseny es amit le lehet tekerni masfel ora lalatt abbol 2 ora lesz.
En meg igy se tudok egy oranal tobbet egy helyben ulni. <#vigyor3>

Meg kulonben is most volt egy szezon sargaval,ez jo ha nincs tobb 1-2-nel,de nem ez a jellemzo,hanem inkabb az amit Toya mond.

Ha valaki megkerdezi en a mellett vagyok,hogy ne legyen sarga.
sajoati
lehetne akkor 2/3-os szavazás, így a pénteken induló "tömeg" szezon közben elpárolgó része nem kényszerítheti rá választását a nem-kiszálló társaira.

😊