NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából árat nem tudunk mondani, de szerintem bõven megfizethetõ kategória lenne.
A RECARO ülés magában 55.000 eFt, de talán sikerül valami hazai változatot szerezni hozzá sokkal olcsóbban 😉

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
ja, hát ez a mókás, hogy Mettel mi is mennyit viaskodtunk, talán még karcolás se lett belõle, míg a restartoknál...

de ez irl is kb. így van

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
igen, a régi rendszer nekem pont nem kedvezett, mert azzal, hogy valaki elindult az elsõ futamon, végig DNF-el gyûjtötte a pontokat.

ilyen szempontból tök jó a rájátszás, mert akiknek igazán fontosak a pontok, azok nyilván oda akarnak bekerülni, ott meg reset, így max. õsszel kell minden hetet szabaddá tenniük.

CodeRed
Jah...visszatérve a tegnapi futamhoz....a restartok voltak a leg életveszélyesebbek....ott minden egyes zöld zászló után 200 volta v érnyomásom....

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Ok...közben rájöttem hogy nem tudok olvasni...Akkor hétvégén Silverstone-t izzítom be BAR mod-al 😄

CodeRed
Igen de talán ez így korrektebb azokkal szemben akik mondjuk mindíg indulnak de nem tudnak jó helyezést elérni.Õk megszenvednek a pontokért míg aki nem indul pár pontal kapna kevesebbet.Szerintem aki nem indul az ne kapjon pontot....miért is kapna?

sajoati
ja, hát igazából az új rendszerben egy nem-résztvevés simán többet árt, mint itt egy rossz helyezés, kiesés, más kérdés, hogy a nem-résztvevéssel nem cseszi el az ember a napját (18-)20-2400 óráig.

CodeRed
Lesz BAR mod a gyakszerveren hétvégén.Csak írjátok meg melyik pályán...

CodeRed
Sajnos engem a sok sárga és karambolok kizökkentettek a ritmusból...el is bénáztam a végét rendesen.Volt mikor nem értettem hogy mondjuk a lekõrözött versenyzõ mit csalingázik az elsõ elõtt, rendesen feltartva azt.Sokszor láttam hogy Toya rutinján múlott hogy nem lett nagyob "katasztrófa" némely esetben.Néha kaotikus állapotok uralkodtak itt-ott.Mindenesetre ez egy jó gyakorlás volt a CUP-ATLANTA-i futamra, és talán az "összeszokást" is elõsegítheti egy-egy ilyen derby.

sajoati
nekem a 2-es volt meg, annyi kiegészítéssel, hogy még eszetlenkedtem is egy sort, amit a jövõben még jobban igyekszem nem tenni. 😊

petesilver
Kis módosítással a tegnapi futam a 3-as vázlat szerint zajlott. Nem elõztek vissza, és nem odacsaptam, hanem telibeverték.

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
hétvégén valamikor nem lehetne a BAR modot kipróbálni vmelyik pályán? mondjuk silverstone-ban?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
Hát én értem is a kicsikét, nézd csak meg:

Norbi (1.)
Õõõõõõõ , nagyon jó verseny volt. A szerelõk, és a csapat nagyon jól dolgozott amit köszönök nekik, õõõõõ . Az autóval sem volt semmi baj, szóval, egy õõõõõ felhõtlen hétvégét hagyhatok magam mögött. Õõõõ .köszönöm!

Ugyanakkor (na kitõl idézek?):

"Nyilatkozat vázlatok a hátsó régiókból:

1. Pár körig jó volt menni a mezõnnyel, aztán telibeverték a verdát-odacsaptam a verdát, és
sajna hamar vége lett. Azóta olvastam a fórumban, hogy sok sárga volt még.
2. Pár körig jó volt menni a mezõnnyel, aztán telibeverték a verdát-odacsaptam a verdát, és utána már csak lassan tudtam körözgetni. Így a sok sárga nem igazán zavart engem, mert nagy különbség nem volt.
3. Ma éreztem a pályát, bár nem gyakoroltam, éreztem ez az én versenyem lesz. Qualon nem indultam, mert hátulról akartam megmutatni! Sokkal gyorsabb voltam a hátsó traktusnál, mégis mindíg simán visszaelõztek, amikor elmentem mellettük. Azért nyomtam neki, had szóljon! Aztán telibeverték a verdát-odacsaptam a verdát, és sajna hamar vége lett. Azóta olvastam a fórumban, hogy sok sárga volt még.
4. Apám, ezt a versenyt, ezt a pályát!!! Nem titok, gyakoroltam egész héten, napi három órát, és ez most meg is látszott!! Indultam a Qualon, és többek között Hazsot is megelõztem, ami azért nem semmi tekintve, hogy a múlt heti futamot megnyerte. Ezután bizakodva vártam a rajtot a 15-ik helyrõl!
Jól elkaptam a rajtot, simán megelõztem a kanyarig vagy négy autót, bár a kanyarnál adódtak kisebb gondjaim /sorry Alex!/ és utána a sárga után újra jól eljöttem. Nyomtam neki, mert éreztem a pályát, de folyton feltartottak. Az egyik ilyen szitunál telibeverték a verdát-odacsaptam a verdát, és sajna hamar vége lett. Azóta olvastam a fórumban, hogy sok sárga volt még.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

CodeRed
"1 nyilatkozatra éhes szépségkirálynõ-wannabe (különös érdeklõdéssel a középmezõnyben végzõ pilóták iránt)"

<#nevetes1><#worship><#nevetes1><#worship><#nevetes1><#worship><#nevetes1><#worship>

sajoati
áá, nekem is kell ilyen cucc! egy recaro mennyi? 30K körül? lehet beszélek az orgazdával, akinél van az ellopott 924-es Porkém, és visszaveszek egy ülést, esetleg az is beszerelhetõ lenne ebbe?

ami még kéne:
1 tûzálló maszk
1 nascaros bukósisak
1 pár kesztyû
(az overállról lemondok 😊 )

1 nyilatkozatkor föltehetõ bézbólpapka
(és 1 db NASCAR bajusz (meg a hozzátartozó farm Wisconsinban)... ja, most már ezek annyira nem kellenek)
1 nyilatkozatra éhes szépségkirálynõ-wannabe (különös érdeklõdéssel a középmezõnyben végzõ pilóták iránt)

CodeRed
Este 20:00 körül gyakszerver lesz.CUP - Las Vegas

CodeRed
Maszk van...sisak jöhet <#vigyor1>

sanzik
en meg tudok olcson szerezni tuzalo maszkot es bukosisakt ha kell hozza valakinek <#idiota><#vigyor3><#vigyor>
CodeRed
Vedd úgy hogy megkerestelek ICQ-n 😄 Asszem este lesz mirõl beszélgetnünk <#eplus2>

JuanG
egyszer én is csinálok egy ilyen cuccot, csak most helyem sincs ahova tehetném...amúgy mennyi kb. a cucc, ülés nélkül???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Errõl jutott eszembe, hogy munkatársaimmal összedobunk egy ilyet:

Ha valaki úgy gondolja kell neki az szóljon ICQ-n vagy emailben.
Ha csak a keret kell, mert ülést rak majd maga rá (az eredeti Recaro kicsit drága) az is megkereshet nyugodtan 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
vizuális típus vagyok 😄DD

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

JuanG
...tegnap futam közben a rozoga, toldozott-fódozott székem háttámlája hátradõlt, és nem bírtam támasztani a hátam, azt hittem megõrülök ...aztán jött egy boxkiállás és ahogy beálltam, és elkezdték cserélni a kerekeket, felpattantam a székrõl és megreparáltam a háttámlát , látnotok kellett volna, dolgoztak a szerelõk meg én is (õk gyorsabbak voltak picit) <#alien>

Metwork
én is arra gondoltam, hogy azért küzdesz, hogy vissza tudj venni egy kört de akkor én is vissza kaptam volna egyet így ugyan úgy megmaradt volna az 1 körös különbség
de nekem tetszett😊

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
néha tényleg elég húzós volt de végig urai voltunk a helyzetnek😊

sajoati
háát... elõször azt hittem, nem vagyok 1 körrel mögötted, aztán valahogy arra gondoltam, hogy ha vissza tudom venni a körhátrányt, és sárga, akkor én is csak -2L leszek... miután rájöttem, hogy ez hülyeség, utána már csak megszokásból.

meg hogy történjen valami 😊

Tihy
A ti csatátok is néha hajmeresztõ volt, többször arra készültem, hogyan vágok majd át a roncsokon 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Metwork
M75 és Ciccio (sorry ha rosszul írom a neved) is érdekes volt, gyakorlatilag lehetetlen volt megelõzni Õket.

Sajóati, jót csatáztunk nem értettem, hogy miért harcolsz de jó volt és legalább történt valami😄

Cowek
Sorrry :-(
Az elsõ kanyarban nem értettem ,mindenki tolta elöl, és Te hirtelen belassultál. Sajnos nem számítottam rá pedig kellett volna.
Tényleg nagyon sajnálom, nem szerettem volna mindjárt kimaradni az elején a draftból, és nem számítottam a lassulásra.
<#rinya>

http://www.f1-info.hu/

sajoati
hát ez az, h a belsõ lineba kellett volna mennem, vagyis a fél mezõnyt még jogomban állt megelõzni, viszont így a restartnál volt x mph sebességelõnyöm.

ez persze nem mentesít semmi alól, meg tök értelmetlen move volt, na mind1 😞(

JuanG
és amikor megláttad a mezõnyt, miért nem lassítottál, ha nem elõzhetsz a célvonal elõtt???...amúgy nincs harag 😊...

sajoati
amúgy azért jöttem esztelenül, mert restartnál nem értem még el a mezõny végét, és túlzottan nyomtam neki, de mondom: tényleg hamarabb ki kellett volna ma állnom. (jellemzõ, hogy tán még sose csesztem el kvalifikációs kört, ma ez is megvolt, így az 1. körös idõmmel lettem 1x.) 😞

sajoati
sorry, akinek ma gondot okoztam, annyira nem voltam itt most, hogy csak na. konkrétan Juannak, akit fellöktem a falra, és Petenek, akit õ így kiütött.

A 100. kör tájékán engem is megütöttek, de a bajt magamnak okoztam a koncentrációhiányommal, már az elsõ v. második sárgánál egyszerúen túl nagy gázt adva lecsúsztam az útról, karc (persze innentõl köridõ rosszabb 1-2 mp-vel), leszakadás, aztán feketét kaptam, mert megelõztem sárga alatt az elõttem lévõt.

szóval ez egy borzasztó rossz nap borzasztó rossz futama volt, a végén Mettel "csatáztam" (=1 körrel mögötte keménykedtem vele 😊 ) egy jót, de úgy éreztem, hogy kész, ki kell állnom, mert ma már csak gondot okozok. Közel álltam ehhez a döntéshez már 1-2 futamon, de ezúttal meg kellett lépnem.

JuanG
"Ééés restartnál újra gyökketõvel startol, de figyeltem, fal mellett elosontam, gondoltam túlvagyok a nehezén, amikor falratapadva azt látom, hogy JG-t valaki felpörgeti elém a falra, motor heló, autó heló."

hát igen az szép volt...meg is néztem visszajátszásban (ami lehet hibás?), de sajoati kicsit esztelen módon jött elõre, a célvonal elõtt, belsõ íven elõzve, lemenve a pályáról...elõttem Alexease ment, koncentrációm nagy része rá irányult mert jobban sikerült a rajtom, és úgy éreztem emellett hagytam helyet a belsõ íven (mert láttam, hogy valaki nagyon jön-megy)...aztán bááiiinggggg...késõbb clutch hibával elszállt a motorom a sárga alatt, így végem lett 😊...

Ez a futam nekem sem jött be! A 7végén lecseréltem a gépem prociján és videokártáján a ventiket passzív heatpipe-os hûtésre. A 3x.-ik körre olyannyira belassult a kártya, hogy 9-12 fps-el tudtam csak követni az eseményeket. (Ekkor sikerült is keresztbe fordulva a célegyenes után a pályán ácsorognom.) 3 piteléssel próbálkoztam, közben egyre lejjebb vettem a grafikát, de javulás nem igen volt.
Aztán egy új rajtot követõen nekem is sikerült egy baleset aktív résztvevõjévé válnom! 😞

petesilver
Nem pite. Még örültem, hogy az elsõ felében rajtolhatok, ami biztonságosabb. Figyelek ezerrel elõre, hogy ne legyen gubanc, erre az elsõ kanyarban valaki telibever hátulról, és megpörget, páran nekem jönnek még pörgés közben. ok pit, restart. Srácok azt a visszajátszást érdemes lenne megnézni. Azt se tudtam hirtelen mit csináljak, ugyanis M75 brutál mit mûvel start címén!! Lightos gyorsításnál is satuzni kellett fel ne ökleljem a célegyens elõtt. ezt valahogy túléltem majd jött a halálfélelem. 2 autó körökön keresztül keresztbekacsázva, íveken csúszkálva oda vissza úgy feltartott gyökketõvel, hogy nem mertem semmit csinálni a fékezésen-lassításon kívül. Remegõ lábakkal végre valahogy valószínûségszámolás fejben után sikerült túlleni rajtuk, irány a többiek után. Utolértem egy autót. Ez se volt pite. Célegyenesre forduló kanyar végén külsõ ívrõl minden kanyarban levágódott alulra, onnan vissza ívre. túllettem rajta, kis idõ után sárga. éééés újra pitben elémkerül m75. Ééés restartnál újra gyökketõvel startol, de figyeltem, fal mellett elosontam, gondoltam túlvagyok a nehezén, amikor falratapadva azt látom, hogy JG-t valaki felpörgeti elém a falra, motor heló, autó heló.

szóval összegzésképp: én még nascar futamon ennyire nem féltem sem startnál, sem verseny közben, amit a hátsó régió ma mûvelt, az döbbenetes volt!!! Köszönet annak aki megtorpedózott az elején, megtanultam igazán félni futam alatt!!! hja és ennek dacára egy balesetet sem én okoztam.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Roccso
naná hogy beszoptam az elöttem lévõ balesetet az elsõ körben,bassza meg..<#falbav> a motor rögtön sérült és 30 kör után végleg beadta a kulcsot...<#nemtudom>

Aki még a qvalifikáció elõtti utolsó pillnatokban is a fórumut bújja, annak ajánlom figyelmébe:
72_TSanyi_2005.88mod.zip
<#nyes>

Roccso
megvan!<#nyes>

Roccso
ajaj nincs szerver jelszavam,help!<#vigyor5>

Alexease
Az autoletolteseknel itt is probalkozhattok: HNR Mixed Cars Downloads😉

Meg nagyon betas, most csaptam ossze😉))
Alexease
Met
thx

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DGray
miért hagyták ki?

amúgy nagyon szar a nsr?
Köszönöm a segitségeteket!
Akkor választok valami gyári csapatot.
A CTS mod is fent van!!

THX

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

<#falbav><#nyes>
sajoati
ha nincs festésed, válassz vmi gyárit, ami teccik, én pl. az elsõ cts-emen a tûzoltók által szponzorált 28-assal voltam, jól is jött ki, hogy minden baleset után nem sokkal elhalad a tûzoltóautó 😊)

PuMy
Nem, szerintem mast nem. Viszont azt tegnap me'g nem tudtam, hogy az Aero88 mod-hoz kell a CTS (Craftman Truck Series) mod is, szal annak is fent kell lennie.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Szia Pumy!!

Akkor a ma esti versenyen én is indulnék. Kell még valamilyen cuccot telepiteni vagy csak azokat amiket tegnap mondtál?

THX

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc