NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik meg hogy idõlegesen lehet elõzni sárga alatt, pl. valaki hirtelen lassít, elkerülheted, csak végül ha megoldodott a helyzet, akkor az eredeti sorrendbe vissza kell rendezõdni.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Dtap-nak:
hi
a licit csak akkor erdekes, h 13Euro, ha mar mindjart lejar. 😊 amugy alabbiakra erdemes figyelni:
Milyen orszagbol van az elado? (Tavolkelet veszelyes, vagy hamis a cucc. Amerika viszonylag nagy postakoltseg, UK: mindent fontban szamolnak, csaloka lehet)
Milyen fizetesi modszert fogad el? (Paypal - nalunk nincs; VISA - veszelyes lehet, de irto kenyelmes; a legjobb a BIDPAY; money transfer is OK, csak akkor megsarcol a bankod, netbankos utalasnal biztosan) szoval BIDPAY!! (kerdezhetsz az eladotol licit alatt is alt.)
Postaz-e International? Ships to Worldwide kell, mert Ships to USA nekünk nem bejövõs ugye?
+quantity: ha van 1-nél többje, lehetsz rendes a ligatársakkal szemben. 😊
a pkg. amúgy Angliából tök olcsó, 1-2K HUF, nálam most azért volt 15euro, mert DHL-ezett a csávó.
Ja, és figyelj arra, hogy sok pozitív visszhangja legyen (feedback), ha van negatív, olvasd el, mi az, és az alapján dönts.
+a licit akkor jár le, amikor vége van, tehát nincs egymásra licitkor idõkorlát-kitolás.
És még1x, ha nem órákon belül jár le a cucc, tkp. fölösleges licitálni.
Én amúgy Buyitnow! price-on vettem meg, vagyis a user kirakta 45euróért, rákattintottam, és már meg is volt!
Ha nyertél, konzultálj az eladóval, mielõtt 1 centet is fizetnél!
üdv
sajoati
Endure, in enduring grows strong...
A végeredmény pontozásánál úgy látom, P Laci-tól nem lett levonva a büntetése.
(ha belegondoltok, a csávó 45 eurót kapott (a többi DHL-nek ment 😊 ), vagyis kb. 10eFT-t 3 Nr2k3-ért. (Mondjuk Németo-ban lehet nem olyan néposzerû a cucc(?) )
lehet Pumy is azért ment ennyivel, mert azt hitte, megelõzném, ha lassít.
a cserével max azt éred el, hogy 2-3 napig jól fog mûködni, ez típus hiba elõbb utóbb mindenkinél elõ fog jönni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én szoktam tenni a poti tengelyén (amit a pedálba kell bedugni) lévõ sík részre is egy réteg szigszallagot mert úgy vettem észre, hogy annélkül igen lazán van benne, szalaggal meg kicsit szorosan megy bele
...->ph!.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ugy sikerült megcsinálni hogy oldalról jól összenyomtam a potit, mert arra gondoltam a kopás miatt nem érintkezik már, akkor ez majd segithet, meg az oldalán lévõ lukba beledugtam a csavarhuzót és azt is jól megfeszegettem hogy jobban tartson, és ugynézki bevállt az elméletem, mert jobb mint újkorában
Kérdés persze megint az hogy meddig.
Beszéltem Toyával, és Õ tartja az álláspontját, ahogy én is, sajnálom.
(pl. sok kört mentem sanzik mögött, anélkül, hogy kilöktem volna 😊 )
Baleset
én akkor tök úgy voltam vele, hogy Prezsi lecsúszik (igazából sok gondolkodási idõ nem volt), vagy ha nem is, de simán elmegyünk kettejük között.
a 80mph az a sárgás elõzgetések miatt volt, hogy nehogy megtörténjen (sárga emiatt a baleset miatt lett, pár mp-vel ezelõtt)
szóval haladva a baleset felé, úgy tûnt, ki tudjuk kerülni. azt, hogy ezt nem most írom mentségképp, a futam utáni jókedvem is bizonyítja: eszembe se jutott, hogy hibás lehetek az ottani koccanásért. (és ahogy Pumy ütközik, látható, hogy padlófékezek is.)
ha arra gondoltok (nem is tom, ezen a futamon volt-e??), hogy valakibe belementem, akkor ott füst szállt fel abban a pillanatban, amikor elõttem Pumy belement a megcsúszókba, és kurv@ra nem láttam semmit, azért nem lassítottam.
De az biztos, hogy ez nem a 209. kör volt. Szóval indoklást kérnék.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mission Impossible 2010: PRO Class
Holnap estig dolgozom, vagyis elmenni nem tudok, de ha delelott megtudjuk beszelni (forum, ICQ) akkor lehet hogy kuldok erte futart. Ha nem, akkor jo lesz jovoheten a posta is😉)
Es ha lehet brutto osszeget mondjal, vagyis postakoltseggel, egyebekkel egyutt, ne te fizesd ki!!! Mondtam, hogy nekem egy 10-est meger, vagyis szamolj csak rendesen😊

I will use google before asking stupid questions.
ma passzolok, de holnap felbuszozom örömmel délig.
off:
bázz, jogsi: nem fogadták el a mentõsvizsgámat, ezt tudták közölni másfél hét OMSZ/Közl.felügy/b-type fax/telefonforgalom után,..bejelentkeztem a Vöröskereszthez, 1hónapra kaptam vizsgaidõt, ami megvolt (volt kolléga volt a vizsgáztató), most várom a papirt, bementem okmányiródára, hogy sürgessek, viszem a pairokat (összes), bejutok, mondom mi van, csaj:
-ÁÁ, látom a papir nincs itt!
én:- dehogynem minden papir itt van...
õ:- igen, de a 'fõ igazoló papir' az nincs...azt majd küldik.
összeomlottam kérdõjeleket küldözgettem felé:...-akkor?
õ: majd ha jön, jöjjön, de volt akinek elfelejtették, szal nem baj ha néha benéz...
hántoltam magamról némi bõrt, osz eljöttem pffff.
2hónapja, 2és fél hónap alatt levizsgáztam,..no comment. bazz.
on:
sry ez kiszakadt, félkézbõl elcseszték a tavaszi programomat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
pénteken 1200-ig dolgozom.
ma 1630-ig
esetleg szombaton délelõtt is OK, de akkor Moszkva tér. (oda is le kell buszoznom, szóval rendes fölajánlás tõlem. 😊 )
vagy jövõ hét: posta.
ha esetleg emiatt nem kell vmelyikõtöknek, jelezze.
5K HUFért átvehetõ. (a rohadt erste netbank miatt persze veszteséges leszek, ezek után sohatöbbé!, inkább bidpay, az olcsóbb... (röhej, hogy 60 eurós tételre 2300 forint átutalást számolnak. a kurv@anyjukat! megszállók, megszállók!!! 😊 )
3 üléses Ferrari - 1. kép
3 üléses Ferrari - 2. kép
3 üléses Ferrari - 3. kép
3 üléses Ferrari - 4. kép
3 üléses Ferrari - 5. kép
Ezzel a beállítással lehetett dolgod a futamon.
A tieddel 1:39.3-at tudtam menni, viszont az alappal mentem 1:38.5-öt.
De mint említettem ez a beállítás távol áll tõlem.
Ezzel Norbi tudna hatalmasakat élvezkedni 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Akinek van kedve jojjon, csak elobb az egyedi festeseket szedje le a liga forumabol,kulonben problemai lesznek a csatlakozasnal.
ICQ Number: 349-016-718
Aki tud vegyen már fel nem akarom mindenkitõl elkérni megint a számát😊
Mission Impossible 2010: PRO Class