NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk
Én személy szerint úgy gondolom azzal nincs gond ha valaki gyorsan megy sárga alatt bármilyen okból, csak ha így tesz, akkor legyen is képben, és ha valami van elõtte, akkor képes legyen idõben megállni, kikerülni az autókat, és akkor nincs semmi.
Másik meg hogy idõlegesen lehet elõzni sárga alatt, pl. valaki hirtelen lassít, elkerülheted, csak végül ha megoldodott a helyzet, akkor az eredeti sorrendbe vissza kell rendezõdni.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sajoati
*****BOCS, HOGY IDE, DE BEÍRTAM, ÉS NEM MEGY MOST A PÜ ITT, MHELYEN**
Dtap-nak:

hi
a licit csak akkor erdekes, h 13Euro, ha mar mindjart lejar. 😊 amugy alabbiakra erdemes figyelni:
Milyen orszagbol van az elado? (Tavolkelet veszelyes, vagy hamis a cucc. Amerika viszonylag nagy postakoltseg, UK: mindent fontban szamolnak, csaloka lehet)

Milyen fizetesi modszert fogad el? (Paypal - nalunk nincs; VISA - veszelyes lehet, de irto kenyelmes; a legjobb a BIDPAY; money transfer is OK, csak akkor megsarcol a bankod, netbankos utalasnal biztosan) szoval BIDPAY!! (kerdezhetsz az eladotol licit alatt is alt.)

Postaz-e International? Ships to Worldwide kell, mert Ships to USA nekünk nem bejövõs ugye?

+quantity: ha van 1-nél többje, lehetsz rendes a ligatársakkal szemben. 😊

a pkg. amúgy Angliából tök olcsó, 1-2K HUF, nálam most azért volt 15euro, mert DHL-ezett a csávó.
Ja, és figyelj arra, hogy sok pozitív visszhangja legyen (feedback), ha van negatív, olvasd el, mi az, és az alapján dönts.

+a licit akkor jár le, amikor vége van, tehát nincs egymásra licitkor idõkorlát-kitolás.

És még1x, ha nem órákon belül jár le a cucc, tkp. fölösleges licitálni.
Én amúgy Buyitnow! price-on vettem meg, vagyis a user kirakta 45euróért, rákattintottam, és már meg is volt!

Ha nyertél, konzultálj az eladóval, mielõtt 1 centet is fizetnél!

üdv
sajoati

Endure, in enduring grows strong...

Prezsi
Szerintem itt Pumy "önóvott", azért ez nem semmi! <#worship>

A végeredmény pontozásánál úgy látom, P Laci-tól nem lett levonva a büntetése.

sajoati
Szívesen; majd nézelõdök az ebayen, hátha találok vmi hasonló jó ajánlatot, egyenként nem lenne kedvem licitálni, a buyitnow! price-okat meg tök magasra tették, ez egy szerencsés találat volt, azért is hitetlenkedtem végig.
(ha belegondoltok, a csávó 45 eurót kapott (a többi DHL-nek ment 😊 ), vagyis kb. 10eFT-t 3 Nr2k3-ért. (Mondjuk Németo-ban lehet nem olyan néposzerû a cucc(?) )

Alexease
Megegyszer koszi! Megerkezett!!
sajoati
ok, elfogadom. de akkor kérek mindenkit -- magamat is beleértve --, hogy sárgánál lassítson le rendesen a beintéskor, mert úgy vettem észre, hogy az egész mezõny (az élboly is) nyomja neki a warning elsõ körében. vagy is ha én fokozatosan lemegyek 50mph-ra, akkor a mögöttem levõ is pls. (a szabályzat alapján ilyenkor amúgy se elõzhetne meg.)

lehet Pumy is azért ment ennyivel, mert azt hitte, megelõzném, ha lassít.

Met
szó nélkül kicserélik mert a Loginak nincsen magyarországon szervíze
a cserével max azt éred el, hogy 2-3 napig jól fog mûködni, ez típus hiba elõbb utóbb mindenkinél elõ fog jönni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Attól, hogy, megfeszegeted nem biztos, hogy úgy is marad.
Én szoktam tenni a poti tengelyén (amit a pedálba kell bedugni) lévõ sík részre is egy réteg szigszallagot mert úgy vettem észre, hogy annélkül igen lazán van benne, szalaggal meg kicsit szorosan megy bele

Egy kérdés bennem is felmerül ezzel kapcsolatban: ha ez hiba (szerintem az) akkor ennek garaciálisnak kellene lennie. Szerintem. De vajon mit mondanának az eladóhelyen?

b-type
simán,.csak.mit.csinálok.míg.végzel??
...->ph!.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ibronk
YEEEE!
Ugy sikerült megcsinálni hogy oldalról jól összenyomtam a potit, mert arra gondoltam a kopás miatt nem érintkezik már, akkor ez majd segithet, meg az oldalán lévõ lukba beledugtam a csavarhuzót és azt is jól megfeszegettem hogy jobban tartson, és ugynézki bevállt az elméletem, mert jobb mint újkorában
Kérdés persze megint az hogy meddig.

ibronk
Hát, autók álltak keresztben a pályán, és Ti csak mentek, semmi elõrelátás. Ha a kanyarból kijössz vezesd végig a szemed az egyenesen, fõleg egy ilyen pici pályán.

Beszéltem Toyával, és Õ tartja az álláspontját, ahogy én is, sajnálom.

sajoati
közben rájöttem, h nekem volt csak 199. kör, amúgy 209 😊 sorry a flood-ért

sajoati
de persze ha marad a többségi igen, akkor elfogadom. csak utólag ez nem jön jól, hogy aszittem, volt egy hibamentes futamom.
(pl. sok kört mentem sanzik mögött, anélkül, hogy kilöktem volna 😊 )

sajoati
na itt van, belülrõl, 199. kör
Baleset

én akkor tök úgy voltam vele, hogy Prezsi lecsúszik (igazából sok gondolkodási idõ nem volt), vagy ha nem is, de simán elmegyünk kettejük között.
a 80mph az a sárgás elõzgetések miatt volt, hogy nehogy megtörténjen (sárga emiatt a baleset miatt lett, pár mp-vel ezelõtt)

szóval haladva a baleset felé, úgy tûnt, ki tudjuk kerülni. azt, hogy ezt nem most írom mentségképp, a futam utáni jókedvem is bizonyítja: eszembe se jutott, hogy hibás lehetek az ottani koccanásért. (és ahogy Pumy ütközik, látható, hogy padlófékezek is.)

sajoati
szeretnék óvni: Bristol CUP, 209. körben kaptam 45 pont büntetést. megnéztem, semmi nem történt akkor.

ha arra gondoltok (nem is tom, ezen a futamon volt-e??), hogy valakibe belementem, akkor ott füst szállt fel abban a pillanatban, amikor elõttem Pumy belement a megcsúszókba, és kurv@ra nem láttam semmit, azért nem lassítottam.
De az biztos, hogy ez nem a 209. kör volt. Szóval indoklást kérnék.

sajoati
én nagyon megutáltam a Logitechet emaitt a pedálprobléma miatt. bár megszereltem, most jónak tûnik (THX MOZSO FOR YOUR LEÍRÁS! 😊 , de milyen gáz volt már, hogy most nem tudtam, azért vagyok ilyen csiga, mert, vagy azért, mert pedál...

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Pedál video
Momo rulez! <#idiota><#zavart2>
Ezt hogy lehet megcsinálni?

Met
igen

Met
persze, hogy aztán spiccesen elveszítse a frissen megkapott játékát😄

JuanG
Kinek kell elküldeni a nyilatkozatot??? Pumynak?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ha már felbuszozol, megihatnánk egy sert, nemde??? 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Na most irígylem azokat akiknek eredeti nascar+gtp combója van. Ugyanis Watkinsglenre van egy AT replay, 1:31-es köridõvel. számomra az annyira ûri idõ, hogy elképzelni sem tudom, mivel-hogyan lehet ott ilyen idõt autózni, és nagyon megnézném. De nem tudom😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
De ha most is tudsz adni egy cimet, nevet, lehet hogy mar reggel odakuldok valakit😊))
Alexease
KOSZI!!!
Holnap estig dolgozom, vagyis elmenni nem tudok, de ha delelott megtudjuk beszelni (forum, ICQ) akkor lehet hogy kuldok erte futart. Ha nem, akkor jo lesz jovoheten a posta is😉)

Es ha lehet brutto osszeget mondjal, vagyis postakoltseggel, egyebekkel egyutt, ne te fizesd ki!!! Mondtam, hogy nekem egy 10-est meger, vagyis szamolj csak rendesen😊

Csorog-e a nyálam? 😊

<#nyes>

Metwork
Miért nem akkor jelentkeztetek amikor megkérdezte, hogy kinek kell?

I will use google before asking stupid questions.

HaZso
Ha maradna, én is vevõ lennék rá! <#vigyor>

DTap
Ha maradna NR03S vevõ lennék rá!<#wave>

b-type
sirályság! 😊
ma passzolok, de holnap felbuszozom örömmel délig.
off:
bázz, jogsi: nem fogadták el a mentõsvizsgámat, ezt tudták közölni másfél hét OMSZ/Közl.felügy/b-type fax/telefonforgalom után,..bejelentkeztem a Vöröskereszthez, 1hónapra kaptam vizsgaidõt, ami megvolt (volt kolléga volt a vizsgáztató), most várom a papirt, bementem okmányiródára, hogy sürgessek, viszem a pairokat (összes), bejutok, mondom mi van, csaj:
-ÁÁ, látom a papir nincs itt!
én:- dehogynem minden papir itt van...
õ:- igen, de a 'fõ igazoló papir' az nincs...azt majd küldik.
összeomlottam kérdõjeleket küldözgettem felé:...-akkor?
õ: majd ha jön, jöjjön, de volt akinek elfelejtették, szal nem baj ha néha benéz...
hántoltam magamról némi bõrt, osz eljöttem pffff.
2hónapja, 2és fél hónap alatt levizsgáztam,..no comment. bazz.
on:
sry ez kiszakadt, félkézbõl elcseszték a tavaszi programomat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
ja, átvétel helye: Kossuth tér, péntekig vagy 2 hét múlva (köv. héten szabin leszek)

pénteken 1200-ig dolgozom.
ma 1630-ig

esetleg szombaton délelõtt is OK, de akkor Moszkva tér. (oda is le kell buszoznom, szóval rendes fölajánlás tõlem. 😊 )

vagy jövõ hét: posta.

sajoati
Alex, Btype! Itt vannak nálam a NR2k3-ak. Jó hír, hogy bontatlan, finom, stb. Rossz, hogy Deutsche Kurzanleitung, bár Original Englische version, vagyis a kézikönyvecskéje német.

ha esetleg emiatt nem kell vmelyikõtöknek, jelezze.

5K HUFért átvehetõ. (a rohadt erste netbank miatt persze veszteséges leszek, ezek után sohatöbbé!, inkább bidpay, az olcsóbb... (röhej, hogy 60 eurós tételre 2300 forint átutalást számolnak. a kurv@anyjukat! megszállók, megszállók!!! 😊 )

Elég extrém, ezt már mikrobusznak is hívhatnánk! <#nevetes1>

Nos Pete ez nekem baromira túlkormányzott és nagyon csúszkál is (mintha a Sauberbe ültem volna vissza).
Ezzel a beállítással lehetett dolgod a futamon.

A tieddel 1:39.3-at tudtam menni, viszont az alappal mentem 1:38.5-öt.

De mint említettem ez a beállítás távol áll tõlem.
Ezzel Norbi tudna hatalmasakat élvezkedni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Bristol mikor lesz kinn oldalon pumy?😛

sanzik
A szerveren ma GTR tesztfutam lesz Brno-ban az 1.2.3-as patchel.
Akinek van kedve jojjon, csak elobb az egyedi festeseket szedje le a liga forumabol,kulonben problemai lesznek a csatlakozasnal.
Várjuk!

Közbe rájöttem itt sgn is legtöbbeknél ott az ICQ szám😄 Utáltam mindig is ezt az sg fórumot, sõt most is utálom, ez az egyetlen téma amit nézek😊 Azért nem vágtam😊

Upsz Met véletlen elutasítottam tied😄 sorry, majd újra esetleg😄

Új ICQt reggeltem másiknak a kódját elvesztettem
ICQ Number: 349-016-718
Aki tud vegyen már fel nem akarom mindenkitõl elkérni megint a számát😊

ibronk
<#duma>

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
thx

Let\'s get ready to Rumble!

Prezsi
Norbi kedvenc pályája <#vigyor>

Tihy
mármint a player infonál

Tihy
A lastnaméba írd és akkor mutatja.

Papailaca
nem tudja vki,hogy mit kell átírni ahhoz,hogy ne csak a nevem kezdõbeûit mutassa a futam közben az eredménylistán?

Let\'s get ready to Rumble!