NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Nekem Laguna is gyanús, hogy az IC2-bõl való.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ugye az Indycar2-bõl nem lehet ebbe a játékba pályát importálni? Leszedtem Surfer Paradise-t, és kísértetiesen hasonlít az említett játékban található pálya erre. <#nevetes1> Páldául a boxból kijövet az elsõ bal-jobbos sikán még itt is úgy van meg, hogy fal van húzva akadálynak a kerékvetõk helyett! <#csodalk>

ibronk
Hol elõztem fûvön ?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Cowek
Azért Norbi nem elõz csak úgy a fûrõl :-) Inkább a klsõ ívre törekedj mindig ha el akarsz engedni valakit :-) Jó lesz az :-)

http://www.f1-info.hu/

Hát én is rengeteget hibáztam és nem is ment annyira, de amikor norbi rajtnál agresszívan a füvön probált megelõzni, akkor én is megrendültem😊
Gyorsan probáltam bentebb menni, lehet valakit így meg is koccantottam😞 De azért tényleg elég agresszív volt. És még utána is rögtön külsõn elõzött tovább és ott ki is csusztak páran, azt nem tudom hogy történt, de mind1😉

Giovanni
Én nem cseszegetni akartalak, meg én sem vagyok hibátlan. Csak restartnál nem kell uggrálni, fõleg hogy belsõ íven ilyenkor általában lassabban mennek a lekõrözöttek. Ez meg nem ítélkezés, csak megállípítás, a véleményem. Végre volt egy jó verseny, amit élveztem, és mérges voltam hogy önhibámon kívül kiestem. Ennyi...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Nem hiszem, hogy eltoltad volna mások versenyét, ez tényleg minden két soros rajtnál elõfordulhat.
Nekem mázlim volt, mert valahogy átevickéltem a csúszkáló kocsik között, de legközelebb lehet hogy éppen én keveredem majd valami hasonló helyzetbe vagy én okozok ilyen galibát.
Nem tartom túl jó dolognak ezért megróni a másikat, hiszen ezek a dolgok tényleg mindenkivel elõfordulhatnak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Persze, én toltam el mindenki versenyét... <#kuss>

Ha ez kielégít, szóltam a versenybíróknak, hogy nézzék meg. Részemröl: Met megcsúszott, én fékezek, de jobbról jön Norbi kb 10 mph-val gyorsabban, mint én, arra nem tudok menekülni. Ha ennyire profin kened az ítélkezést, talán jelentkezz bírónak... <#fejvakaras>

Thx, az egyiket meg is találtam ott! <#worship>

PuMy
En tudom. Dedikalt szervernel meg kell adni, hogy mekkora legyen a replay buffer, ez jelenleg 200mb, ami eddig eleg volt. Most viszont, hogy tobben vagyunk, tobb az info is amit menteni kell, igy viszont mar nem fer bele. Majd novelni kell a buffert es akkor jo lesz megint.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Srácok, találkoztatok már Surfer Paradise-al vagy akár Houston városi pályával NR2003-hoz? Tök jó lehetne a BAR modhoz.

Met
milyenben?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
na igen, érdekes volt amikor mentem mögötted és elpukkantottál egy fekete felhõt😊 hirtelen azthittem, hogy egy tintahal van elõttem<#idiota>

abba ne merd hagyni!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
köszi! kár hogy kiestél a tömegbalesetben 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
próbáltam lépést tartani 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Giovanni
Jé, most látom, én futottam a versenyen a leggyorsabb kört! <#wow1><#vigyor2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Azért érdekes megmozdulás volt, mikor a verserny 2/3-ában restartnál Metet hátulról felnyársaltad, majd engem a palánkra küldtél, aztán a mögöttünk jövõ maradék mezõny kuglizott egyet. Addíg egész jó verseny volt...<#rinya><#szomoru1>

Jé a futam végén futottam meg Juannal együtt a legjobb körömet 😊

ibronk
Practice meg qual nemtom miért nincs benne <#wilting>

ibronk

Roger, majd dolgozom az ügyön.
Tegnap nekem amúgy egyáltalán nem ment😞 Egy idõ után 169 max sebességgel döcögtem, balesetet is okoztam stb. De beértem😊

Pumy, a Replay Analyser Riportot is be tudnád linkelni? Köszi! <#worship>

A futamhoz:
Papailaca meg Pete festését nem láttam, rossz a fájl, amit a HNR-re küldtek?

BAZE jó volt pole-ról indulni, a többit hagyjuk, most magamnak köszönhetem a "jó" helyezésem. <#nezze>

Mormotának egy tanács/kérés:
Használd a gyorsüzeneteket (alul elözz, felül elözz), mikor leköröznek, mert anélkül elég kemény helyzetek alakulhatnak ki. Én kétszer is nehezen tudtam rájönni, hogy hol is akarsz elendegni. Csak egy ötlet.

Papailaca
akkor sorry, ezek szerint az elején voltam k**va béna,utána meg csak kicsit. Pedig de jó lett volna,ha elháríthatom a felelõsséget azért, hogy az elején ilyen lassú voltam. Na mindegy,majd legközelebb.
Pete, abba ne hagyd, ezen az alapon a Schumacher is abbahagyhatná, õt inkább ez még jobban motiválja. Legyen ez így nálad is....

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
javitok:HOGY ez az NR...

DTap
Ne add fel ilyen könnyen ha vigasztal én is pechesnek érzem magam de bizok a jobb folytatásban.(Daytona óta mindig volt vmi talán ott elhasználtam a szerencseadagom)De a való életben is van ilyen Tomas Scheckter az IRL-ben több mint egy éve kiesett minden futamon (baleset-müszakihiba-önhiba) de a csapata ennek ellenére elégedett vele.Biznak benne ha egyszer abbamarad ez a sorozata sokra viheti.Engem is itt a többiek vigasztaltak eddig,hogy ne vegyem a szivemre és ez jólesett-már pusztán az öröm számomra egy ez a NR bajnokság itt Magyarországon létezik és egyre többen leszünk!Kár lenne ha bárki is kiszállna.

Ne add fel.
Azt hittem megbeszéltük már, hogy milyen formában kell kezelni ezt a bajnokságot.

sajoati
szvsz ha már végigszenvedted azokat a futamokat, ahol kezd összerázódni a mezõny, akkor hülyeség most kiszállni.
esetleg még annak van értelme, hogy pár hétig vársz még a még óvatosabb korszak hajnaláig, harmatos reggeléig.

a mixedek 50%-a ráadásul ugyanilyen ovális, sárgadobálós ismerkedõest.

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Áhh, nincs értelme. Mindent kipróbáltam a saját szintemen, az óvatos, bekkelõs taktikát, mindent. Nyilván peches is vagyok, de a 7 futamból talán egyet fejeztem be, és egy balesetet sem okoztam. Most is nem nyomom, lassú voltam, mint a tetû, elvoltam a végn, erre második sárga. Valaki kicsúszott elõl kanyarban, az elsõ autó jobbról, érintõ kocc, na megúsztam, de akkor balról jött valami ami falra küldött, még ezt is kivédtem, csak oldalával kaptam el a falat, de akor jött hátulról valami, és az beleküldött lent orral a falba. Akkor már csak utas voltam. És ehez kísértetiesen hasonló szituk 7-bõl hat futamon, de volt olyan hogy három balesetet is kivédtem, és a negyedik vágott haza. Egy védelem lenne, ha az elején tudnék folyamatosan indulni, de annyira jó meg nem vagyok. Mondjuk akadt olyan is, de akkor a rohadt kétkörös rajtnál úgyis jön a keveredés, és dettó, megzúznak, pit, és megint a darálóból startolsz. Az utolsó csepp a pohárban már apróság, most egyszerûen felrobbant a motor, mivel megsérült a karambolban, mezõny el, félreállok, kilépek, és kiírja nekem, hogy accident. Frászt accident a jó életbe, szétrobbant a motor.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Nincsenek, csak 1 fajta gumi van.

sajoati
1000 thx

Prezsi
sajoati
valaki egy stat fájlt benyomhatna

Bejelentések a szokásos módon jöhetnek - SG Privát, ICQ, email

Tihy
Azért sikerült, mert az eleje még nem volt kint kerékcserén, szóval új vs kopott gumi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Az elején viszont egészen korrektet csatáztunk, azt negyon élveztem és még a 70-80. kör környékén is volt elszámolnivalónk egymással 😊 Szintén elég jó volt az is.

Nagyon meglepõdtem, hogy ez milyen "sima" futam volt (a kevés sárgát értem ezalatt).

<#taps> <#taps> JUAN_G: GRATULÁLOK A 3. HELYEDHEZ! <#taps> <#taps>

JuanG
sztem nagyon jó futam volt 😊...szerencsére egy balhéban sem voltam benne, és egész jól ment, sokat elõztem, de nem gondoltam volna hogy 3. leszek...ha Pumy és V8man nem kap büntit érdekes csata lett volna, így csak néztem Norbit és Toya-t hátulról 😊))...

Elmondom azért, hogy mikor Hazso kilöktelek, akkor pont belépett Papailaca és 2 másodperc, vagy többre megfagyott a játék és mikor visszatért akkor már pattantam vissza a falról, neked. 😞 Sorry, de tényleg így volt. 😛

sanzik
pff,nekem nem jott be ez a futam most amugy se...
nem ezen mulott,emiatt ne furdaljon a lelkiismeret 😊
Prezsi
Pete, az eleje egész jó volt, az elsõ sárga után a többi a tömeg folyománya volt. Egyre jobban összeszokik a mezõny és jó hogy ilyen sokan vagyunk, szóval gyere csak!

Ezt meg nézzétek meg, persze lehet hogy mák is van benne de szerintem csúcs 😊 : TexasJelenet

Cowek
Szerintem nincsenek különbözõ gumiszettek, csak lehet hogy az elején belesatuztál egyet, és hirtelen megkopott. De cáfoljatok meg ha nem így van.

http://www.f1-info.hu/

DTap
Semmi probléma a büntivel már ugyis leredukáltam az esélyemet.Onnantól kezdve csak a szerencsében biztam de ahogy nézem a verseny további menetét nem sokat tudtam volna javitani.(a körhátrányok szinte nem változtak semmit azóta)Az ilyen szitukban az a rossz,hogy nehéz jó döntést hozni,hogy merre kerülj vagy nem is lehet.NP.

Papailaca
nagyon szar gumik voltak a kocsimon az elején. Nem tudtam,hogy különbõzõ gumiszettek vannak! Mint az életben! A hamincadik körben bementem kereket cserélni,és utána a Norbiék négyes bolya mögé kerültem,az elsõ két körben megelõzött az elsõ 5, de utána elkezdtem visszaelõzni õket! Utolsóként! Fantasztikus gumiim voltak, én úgy éreztem,hogy gyorsabb voltam náluk. Ezután kb. a 7-ik megtett körben megfõtt a motor. Ez van,ezért szimuláció és nem NFS. De azért kurva szar érzés.

Phoenix International Speedway lesz a köv futam.
Az sajna én voltam, aki ott keresztbe állt (a 3.kanyarban). Kicsit lassabban melegedtek be a gumik a kelleténél, de reménykedtem benne, hogy senkinek nem származott belõle hátránya. Sajnálom, ha így volt! Sorry!

DTap
Az elsõ cseréig élveztem a versenyt-öröm volt az élboly mögött menni majd spórolni kezdtem.A cserénél hibáztam büntit kaptam.Sajnos a féltávnál történt rajtbalesetet nem tudtam kikerülni(fent nagy füstöt és pattogást láttam ezért lent próbálkoztam)-vki keresztbe csúszott igy nem jött be-ez bennevan a pakliban.A rajthelyem azért vigasztal.Talán majd legközelebb...hol is megyünk?

Jól mondja kend, sajnos...olyan ártatlan bárányka voltam és olyan szinten kiestem most, hogy "öröm" volt nézni<#szomoru1>

petesilver
Asszem most jött el a pillanat, hogy nagy ívben, magasról leszarjam a cup bajnokságot! Elegem van a kurva sárgazászlós lutrifutamokból. Koncentrálok inkább a mixedre, ott legalább nincs sárgazászló. Ezek a restartok vazze survivor tanfolyamok stohlbuci nélkül.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Bocs Sanzik a boxkiállás miatt, elbakkantottam és láttam, hogy emiatt Te hátrányba kerültél. Sorry 😞

Papailaca
vazze...megfõztem a motort.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"