NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
Már hazament...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Az a "START YOUR ENGINE!"...na ezért érdemes élni!!!!

petesilver
Hazso ott van még?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Háát. Nekem soha nem jutna eszembe használni a momo-n a botváltót, ha már van rajta pillangó. Hazso régóta mondogatja, hogy próbáljam ki a gombal váltást, de az nekem rizikós, tuti összekeverném a gombokat egy road pályán. Mondjuk én F1 güzüként kezdtem, mindíg is pillangóváltóról álmodtam, amikor még klaviaturáról nyomtem a gp2-õt.

Papailaca
szerver indul

Let\'s get ready to Rumble!

CodeRed
NA EZT SKUBIZZÁTOK MEG NASCAR FANOK!!!!!!!!! egy kis részlet az IMAX-3D NASCAR-ból....hát nem nagyon szoktam csúnyán beszélni de....MAJDNEM BEHOKIZTAM ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ....na ez a videóóóóó...

Papailaca
thx

sajoati
MOMO repair

miértnem TM-ünk van akkor? 😞

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
A pedal is teljesen korrekt! Kenyelmes, szep nagy telitalpas, eros es pontos. A potik nem tudom milyenek, de eddig nem hibaztak. De a "mechanika" az eleg jo, elnyuhetetlen. A pedalt es a ~2mm keresztmetszetu nagy rugokat pedalonkent 1-1 6mm-es, anyaval rogzitett atmenocsavar rogziti😊))
Met
mozsonak van egy leírása
valaki majd belinkeli mert nekem nincs meg😊 de semmi komoly

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Papailaca
milyen hardveres megoldás létezik? "hegesztenem" kell?

sajoati
TM pedálja amúgy jól müxik?

Alexease
Na ez az😊 A kormanyba😉 Nem hiaba van mar kicsit lotyogosre kopva szerencsetlen😊) De ez nagy erdeme is a TM-nek, mert amit kapott mar szerencsetlen, az eleg kemeny, es szerencsere a kormanyresze meg mindig tokeletes (kopp-kopp)😉
sajoati
ugy hogy kapaszkodsz, amikor fekezel? 😉 <#wink>

Alexease
En meg lefele huzva valtok felfele, es felfele tolva valtok lefele<#zavart1><#vigyor2><#zavart2><#idiota><#vigyor3>
Met
sok amerikais filmet nézel😊

sajoati
ti felfele vagy lefele huzva valtotok fel? en ezen sokat toprengtem, vegul is felfele (magamtol elfele 😊 ) valtok fokozatot fol, lefele meg magam fele, lefele huzva a valtot.*

(*az idei szoismetles-verseny bronzermes palyazatat olvashattak.)

Alexease
😊)
Alexease
Sokkal jobb a MOMO, csak a pedalra kell valami megoldas. Hasznaltan (de ujonan dobozba, vagy bontatlanul) olyan 20-25 kozott adjak a MOMO-t. Ezzel erdemes szamolni.
b-type
"hangulatosabb"....pfff, úgy látom bebuktam szókincsbõl..pedig elég kézenfekvõ. ehh
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Met
én rallyban a kéziféknek használtam😊

Alexease
Biztos hogy rosszabbat megyek botvaltoval, mert le kell nyulkalni. De nekem megeri, mert a bot az sokkal hangulatosabb😊) Persze, az F1-et es a "pillangos" autokat nem bottal jatszom😉
Met
Ég és föld a kettõ élményre. Volt a kezemben a nagyon kicsi Logi és olyan volt mintha egy játékautó kormányát tekergettem volna.
Nincs olyan szerencséd, sajnos, ez széria hiba, lehet szoftveresen javítani vagy "hardveresen", utóbbi elsõ alkalommal max. 45 perc
Én cserélném.

Papailaca
persze nem egy-az egyben cserélek,ha cserélek-rá kell fizetnem valamennyit. azt még nemtom,hogy mennyit. Szerintetek mennyi érné meg?
Tényleg csak a váltó a különbség? A Momo természetesen vadi új.
Nem lehet szerencsém,hogy kifogok egy olyat,aminek nincs gond a pedáljával? Ha ennyi reklamáció van a Logi miért nem tesz vmit?
Az nonszensz,hogy egy ekkora vállalat, hagyja ,hogy ezzel húzzák le a márka imázsát...
Van egyébként ennél jobb kormány?(persze ebben az árkategóriában)

b-type
teljesen ki vagy békülve a botváltóval?
elmondom miért kérdezem,
Nordfschleife-n rászoktam BAR-ral, hogy botváltóval megyek, aztán HPCC-ben is elkezdtem használni, mert nagyon feelinges (bocs a szóért, de ez a legjobb szavam rá)
szal használtam 2-3 hétig, aztán egyszer mentem pillangóval szintén Nordfschleife-n, és durván 15ms javulás volt idõben..😞
de még egy másfél perces pályán is minimum 1ms-t bukok, ha botváltózom 😞(
Te megtudod csinálni azonos idõre mindkét váltási variával?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Koszi! Akkor ez nem jott ossze😊)
Bar luxus is lenne talan venni egy MOMO-t csak a valtoja miatt😊) A TM kormanyaval es pedaljaval semmi bajom, teljesen jo, csak a botvaltoja szivat:/ Mondjuk, a MOMO arabol (30e) lehet hogy mar ossze lehetne rakatni (vagy szerezni valahonnan) egy H-patternes valtot😛
Met
Ha jól rémlik akkor a Racingnek, a kormányába kell dugni egy játékporthoz hasonlító (lehet, hogy az) dugót és abból jön ki 2 kábel, 1 a pedálba, 1 a PC-be.
A Forcenak a kormányába egy LPT1-es portba való-hasonlító dugót kell dugni, ebbõl is 2 kábel jön ki, 1 a pedálba, egy a gépbe.

sajoati
a momo jobb, ugyanakkor pedálszerelési skill kell majd hozzzá 😊

Alexease
A MOMO biztos hogy jobb kormany, csak annak a pedaljai gyari hiabasak. De vannak itt tobben akik azt hasznaljak, megtudtak rovidebb-hosszabb idore barkacsolni, vagyis ha osszejon akkor biztos megeri.

Kerdes (bar lehet hogy mar kerdeztem😄D): a MOMO-hoz hogy an csatlakoznak a pedalok? A kormanyba vagy kulon USB? Ha a kormanyba, akkor "telefon/utp" csatival? Ha igen, akkor nem probalta esetleg valaki masik pedallal (pl.: Thrusmaster Ferrari GT)? 😊)))))
Ja igen és már van #3as rajtszámú kocsim, alapból benne van, nem tudom hogy az egyik hires packból van-e, de alap kocsi.

Én most rögtön elcserélném😊 Persze ha nem kamu a momo😊

Papailaca
most lenne lehetõségem ,hogy a kb.3 hete vásárolt formula force gp(piros) kormányomat elcseréljem egy momora.Szerintetek?A kormány fogása biztos jobb...

PuMy
Megkaptam, termeszetesen semmi akadalya, a #3-as rajtszam meg a tied, szal persze, hogy mehetsz azzal.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Pumy küldtem mailt, hogy csatlakoznék Mixedhez is😊 Mailba nem írtam, de #3as rajtszámon maradnék, ha nem foglalt.

Papailaca
Ha Code nem indít,akkor este 21.15-kor indítom a '88-as gyakszervert.

Köszönöm.

Met
Abban a kanyarban van a gond mert (legalább is CTS-ben így volt) szinte keresztben van az autó és oldalt nem látni, hogy mennyire csúszol rá a külsõ ívre

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Köv. kérdésem közbe, AeroWar 1988 MOD-hoz a köv pályához (Papyrus) tudtok linket adni, mert hogy én egyelõre nem találom😊

Meddig szoktak kb. tartani a Mixed futamok? Mert hétköznap(kedden) 11 körül lelépek kb.. Nem tudtok mondani egy átlagot?

petesilver
Nem rossz, bár nem túl bonyolult, az szent. Pont hülyült a pedálom, amint fékre picit ráléptem satuzott, úgyhogy csak fék nélkül mentem rajta hat kört, de itt tömegbe kell gyakni, mert egyedül semmi megoldandó feladat elé nem állít. Meg tömegbe remélem nem fog úgy vánszorogni az autó, mint singleben.

ibronk
Na értem már <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Metwork
Tuti lesz (sajnos) de nem amiatt, hogy valaki megcsúszik hanem azért mert abban a nagyon döntött kanyarban koccanások lesznek, ilyen szempontból az az egyetlen kritikus pontja a pályának.
Naon teccik az a pálya😄D

I will use google before asking stupid questions.

JuanG
jaaa neeeem, b-type volt, csak Toya kocsijával, ami mint HSW TEAM egyik tagja (Misu és Ingy mellett) alapból a HPCC MOD része 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ibronk
Akkor most Toya volt vagy nem? <#vigyor5>

JuanG
Toya porsche-ját b-type koma "csórta" el pár kör erejéig 😄DD...oda is csapta a falhoz, talán egy újrafestés nem árt neki <#alien><#buck>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
biza 😊))...meg Ingy a zöld-fehér (az én voltam) 😄DD...

ibronk
Jé, az ott komolyan Toya benne? Csoda! <#vigyor3>

JuanG
hát az ovál nem tudom milyen lesz...ha jól tudom az F1CH-ben nincs "draft"...legalábbis az ETCC-ben nem volt 😞...

JuanG
bizony, jó bizony 😄