NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
bocs sajoati!!! Reflexbõl visszaváltottam 2-esbe, nem tudom miért???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Ne húzd fel magad, még egy párszor beidegesedsz, és a munkádba menekülsz, gürizel mint egy állat. Nem jó az hidd el :-) Fogadd meg a jótanácsom :-)
<#banplz>

http://www.f1-info.hu/

DTap
HaZsónak! (ment egy email)<#wave>

Nem tudom felfogni, hogy miért MIÉRT kell a döntött jobb kanyarban beszurni 3.-nak egy sorba????

MIÉRT??? MIÉRT???

Az odáig rendben, hogy Cowek beszurt nekem, mert én elvettem a gázt, hiszen Met jóval elöttem felpattant a falra (miután ráhúzta Mormira) és gondoltam, hogy nem tudja összeszedni az autóját, akkor legyen idõm kikerülni. Erre Szabó fogja magát és beszúr Coweknek is, aki már mellettem volt jobbra, de neki ott és akkor kell megelõzni.

MIÉRT MIÉRT és MIÉRT????

Ezzel a manõverrel csak 2 ember szórakozását tette tönkre, de sebaj. Már alig várom a köv. futamot....Hurrá! Remek!

Cowek
Nem óvok, de a rutinos versenyzõk miért akarnak az elsõ körben mindent elintézni? Mind1 sikerült... úgysem veszi senki magára...

http://www.f1-info.hu/

Papailaca
thx

Let\'s get ready to Rumble!

Megtörtént, csak melózni voltam eddig 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
torrenten nem akarom, amúgy nem lenne nekem sok, de ha vki kiírná azt is megköszönném 😊)))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

TasManXT
jóváhagytam a meghívót 😊

psn: TasManHUN

Met
sok a 3 gigát letölteni?
ha bejutok és lejön nekem, lemásolom neked😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
no az a 700 megás jól jönne 😊)...

Tihy
3 giga, 45 perc, de van egy 700 megás avi változat is.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
Egy DVD film altalaban 4-5 giga kozott van😊)))
JuanG
4 giga??? hány órás? be lehet tömöríteni nem? vagy nem érdemes?

PuMy
Mostmar igen, sorry.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

sziasztok nem tudok csatlakozni a szerverhez megnéznétek hogy nektek megy-e kössz

Met
megjött köszi😊

Met
nem ment el a privi?

petesilver
Azért ritka az olyan nyílt tárhely, ahova ripszropsz felraksz 4 gigás filmet. szvsz más módja nem nagyon lesz😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
Nem lehetne majd, hogy valamelyikõtök felteszi vhova ha leért...én írtozom ezektõl a torrentektõl, melóhelyrõl meg nem is menne a tûzfal miatt...légyszííí...

petesilver
És thx! ezt töltöttem le! Bár XPSP2-es nem észlelte elindításkor, így elsõre a saját portja nem mûködött. Aztán gyorsan tûzfalon port hozzáadásával engedélyeztem, és jó is lett!

petesilver
Asszem sikerült összehoznom. Elég jó sebességek vannak, imax, és Stewart film jön, mindkettõ 50k-val.

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

TasManXT
mi a mail címed?

Metwork
Engem ki tud meghívni?

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
A Bitcomet is jó, vagy Azareus

I will use google before asking stupid questions.

Tihy
Én pl. azureust használok, egyszerû, kulturált.

itt meg válogathatsz kedvedre: http://bittorrent.lap.hu/

petesilver
Milyen torrent kliens érdemes használni? Elsõre valami bit tornado-t találtam meg.

sajoati
GTP OFF

tegnap mentem 1.1 GTP-Sauberrel Spában, 8 kör alatt jött egy 2:02.5, egy abs nem tökéletes körbõl. Vagyis a 12hr-s 1:56.9-es kvali azert nem a vilagvege 😊

(ja, es baseline setuppal, ilyen alapszeruseg, egesz jo mondjuk)

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
Majd a draft gondoskodik a négyesedrõl 😊

Papailaca
azért mondom,sztem az 1.29 kicsit sok lennne...<#wink>

petesilver
Hja, itt cts verseny: 1:21:470, overall: 1:19:437. asszongya a dátum, hogy 2003.10.14-én volt itt verseny😊

petesilver
Lehet rosszul emlékszem. este kiderül minden. Amúgy ez full cts, csak más kasztni? Mert 88 modban van rekordom, de soha nem mentem vele, gondolom a cts rekordot mutatja.

Papailaca
de majd meglátjuk

Papailaca
az ideális idõ sztem 1.22 körül van

petesilver
Akkor valamit rosszul csinálsz. bár lehet hogy én. Szal singlebe asszem 1:29-et mentem végig négyesben szinte, 2 helyen kell hármas, nagyjából akkor gyorsul jól, ha 150Mph-nál rakod fel négyesbe.

Az egész úgyis borulni fog, ha többen leszünk, az már jobb lesz.

Papailaca
Toya légyszi,konfirmáld
thx

Papailaca
elõször én is ezt mondtam,de hidd el, fel lehet😊
(kb 30 kör után jöttem rá)

kiprobaltam a fast setupot papyruson (88 mod) nagyon gagyi a 4. fokozatig fel sem lehet kapcsolni

Papailaca
köszi.egyszerre kettõt is kaptam,mert a Toya is elküldte.Köszönöm.

TasManXT
elment

Papailaca
[email protected] jöhet.köszönöm

Papailaca
nekem is kellene.köszi

TasManXT
esetleg valakinek kell még meghívó?

Tihy
Szívesen, ezt is "ellenjegyeztem".

Roccso
én is megkaptam thx!

JuanG
bocs kicsit összekeveredtem, az megvan 😊)...szóval a CUP festésedre gondoltam az elõzõ hsz-emben...

petesilver
Egyenlõre a második oldalon van linkelve a jelenlegi itt a fórumon, a kép alatt ott a link a festésre.

JuanG
ok, de akkor a festésedet oszd meg velem(ünk), mert a hsw-s nem az amelyikkel mész! 😄DD

JuanG
Srácok!

Ha valaki tud egy nem torrentes linket ehhez a IMAX Nascar cucchoz, dobjon már egy privit nekem legyenszíves!!! Nagyon tetszett a trailer...