NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

höh, akkor engem a 12 eurós, vadiúj eredetimmel átbasztak! <#falbav><#csodalk><#ravasz1>

PuMy
Megkaptam (2x is), ma'r irtam valaszt is.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

CodeRed
Pumy majd jelezd ha esetleg megkapod az sms-em.THX!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

DJ Bee küldtem mailba warez címet, sms webes, jó drága, de megéri😉 sok sikert, elötte olvasgass faqt ha nemtudod hogy kell letölteni.

Én ha kedden 5 percel is késöbb kezdödik kb😊 akkor lépek, nem versenyzek. Így is balhé van itthon😞 Pénteken engedem én is de kedden PLS ne

DJ Bee18
Esetleg más mód?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Az ilyen típusú amcsi oldalakban nem bízok 😄D, meg 70-80$ t kérnek a használtakért is

Ebay-en szokott akadni. Vagy Amazon.

DJ Bee18
Találtam egy torrentet, de valószínûleg senki se tölti 😞, a DC++-t nem ismerem, az is torrent elven mûködik?

CodeRed
Jajaja...az engem is sokkolt...negatívan <#zavart1>

Tihy
ezt szabad idézni?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DJ Bee18
Nagyon sajnálom, hogy akkor még ismertem ezt a játékot, mert még a Thunder sokkjában éltem 😞(

petesilver
Ajjaj! Csak sok sikert tudok hozzá kívánni, boltban már nincs, és warezben sem nagyon, olyan régi. Talán dc++, emule ahol még lehet.

Mission Impossible 2010: PRO Class

PuMy

DJ Bee18
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni ezt a játékot? (bolt, warez, stb.) Mert én még csak most láttam meg a demoját, és nagyon teccik 😄D

<#taps>
Szerintem jó ötlet a szavazás és így a jövõben az ilyen és hasonló kéréseknél (ha lesznek egyáltalán) pontosan így járhatunk el.
Örüljünk, hogy sokan vagyunk és próbáljuk meg véleményen szerint ezt a számot megtartani is (de ez csak én magánvéleményem).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Azért azt becsülni kell, hogy valaki ennyire igyekszik, hogy aztán az elsõ 10 kör valamelyikében lezúzzák, ha nincs szerencséje! Nekem is mindegy lenne, de ismerve az embereket, Pumynak sajna rohadtul igaza van!!!!

petesilver
Eh, ez az imaxfilm letehetetlen. Felváltva zokogok, és csorog a nyálam. 19 éve határoztam meg egy célt az életemben, és most azt kell módosítanom. Anno az volt, hogy nem halhatok meg, amíg nem vezettem egy Lambot. Most váltok, nem halhatok meg, amíg élõben nem láttam egy nascar futamot.

CodeRed
Szia!Szerintem amikor felsorakoztat minket a gép akkor elvileg van majdnem 5 perc mire az uccsó ember is csatlakozhat..Ha esetleg ezzel megoldható akkor szerinem nem kell csúsztatni idõben semmit..Amúgy nem aakrok gonosznak tûnni és nagyon csíplek de szerintem is Pumy-nak van igaza ebben.Azért ez egy nagyon komoly változtatásm mégha nem is tûnik annak.Nekem is rengetegszer elõfordul a munkám miatt hogy nem tudok indulni de ekkora változtatást eszembe nem jutna eszközölni.....

<#nevetes2>
DTap
Tudom-az Öcsém beléptet majd igy No Time-os leszek.
Az utóbbival kapcsolatban nincs elég tapasztalatom de bizom benne,hogy 10 perc is elég sztem 20 nem kell semmiképp.

PuMy
Amugy van vki aki belep helyetted az idomero elott? Csak mert en ugy tudom, hogy a jatek hh-ra meg race-ra csak azokat engedi be akik mar elotte bent voltak. Vagy nem jol tudom?

A masik gond, hogy ezt pontosan nem lehet kiszamolni, marmint a futam indulasat, mivel az idomero hossza az eltero palyahossz miatt valtozo, szal tobbszor volt mar olyan, hogy 21:55-kor mar rajt volt. Szal me'g igy 5-10 perces csusztatasnal is elofordulhat, hogy lemaradsz a rajtrol. Ezert gondolom, hogy ha csusztatunk akkor minimum 15-20 perc kell.

DTap
Lehet ,hogy hozok már gyakorol.<#email>

DTap
Nem szeretnék semmi esetre se problémát okozni a kérésemmel-végeredménytõl függetlenül-elfogadom a döntéseteket.Hosszasan gondolkodtam is mielõtt elõjöttem vele azért is mivel idén kezdtem és nem szeretnék beleszólni a kialakult dolgokba.Átgondoltam mit tehetek.2 választásom maradt:Nem teszem szóvá:
-Akkor minden második pénteken tudok indulni rendesen a többin
körhátrányból kezdek.
-vagy megpróbálom mint ahogy tettem és akkor idõ nélkül hátulról
indulok.(mégse körhátrány)
-keddre nem vonatkozna a kérésem igy MorMi-t nem érintené.Engem
elsõsorban a CUP futamok érdekelnek mint Nascar-rajongót a
realisztikusságuk miatt.
-és az idõt 5-10 perc közé is levihetnénk.(22.00-ra kevés az esélyem
de 22.05 már jó)Tényleg ezen az 5 percen múlik-lemértem.
Tudom,hogy van igazság abban amit Pumy irt (köszi az õszinte
véleményt9-gondolja át mindenki mégegyszer.Köszönöm.

sajoati
nekem is ok,
(mondjuk úgy tudom, keddenként morMotának épphogy jó a cc. 2200-es kezdés, mert nem maradhat fent túl sokáig.)

Endure, in enduring grows strong...

PuMy
Eloszor is bocs DTap, nem szemelyes, ez lenne a velemenyem akkor is ha mas kerne ilyet.
Szal szerintem nem otlet engedni egy ilyen keresnek, ha egyszer engedunk akkor legkozelebb is majd engedni kell meg majd azutan is. Pl mi alapjan fogjuk elutasitani ha legkozelebb xyz ke'r majd me'g 10-15 perc pluszt mert megvaltozott a munkahelyi beosztasa stb.? Vagy ha nem utasitjuk el, akkor az lesz a vege, hogy eloszor fel11-kor, kesobb meg ma'r 11-kor lesz a rajt? En nem azt mondom, ha mindenki megszavazza akkor valtoztassuk meg, de mindenkihez sajnos nem tudjuk beloni az idopontot, ugyis lesz olyan akinek nem lesz jo es talan majd legkozelebb az fog egy ilyen vagy hasonlo keressel elojonni. Jo, tudom, "csak" 10-15 percrol lenne szo, most! En nem is ettol felek hanem majd az esetlegesen kesobbi kovetkezmenyekrol. Ez az idorendi beosztas megy mar 3 eve, ugy hogy eddig mindenemu valtoztatasi kerelmet (mar ha volt, nem emlekszem) elutasitottunk. Lehet, hogy csak en latom mindig tul veszesen a dolgokat, de csak belegondoltam, hogy ha most belemegyunk a dologba akkor mi lesz majd ha legkozelebb masok is ilyen keressel jonnek elo. De mint irtam, meg kell szavazni dolgot es meglatjuk.

Tihy
részemrõl is ok

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

OK. De innentöl nem hiányozhatsz! 😄

Én is benne vagyok!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Én is benne vagyok! 😄

Szintén rendben nálam!

Alexease
Nekem is OK, csak hozz meg egy embert😊))
ibronk
Nekem is jó. <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sanzik
Nekem se gond,lehet kesobb.
HaZso
Részemrõl is rendben, feltéve ha nincs sok sárga ;-)

Részemrõl semmi problémát nem jelent ha 15 perccel késõbb indulnak a versenyek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Kedves Mindenki!
Ezúton szeretném egy "kérésemet" tolmácsolni felétek:
Sajnos a munkahelyi idõbeosztásom (2 mûszak) veszélyezteti az indulásomat(21.50-kor indulok haza).Arról kérném ki a véleményeteket-hogy ha a

BEMELEGITÉS 10 VAGY 15 PERCCEL

több lenne,igy a rajt is 22.05-15-re tólódna ki.Látnátok-e akadályát?
Kérek mindenkit véleményét jelezze.Köszönöm!

JuanG
KÖSZÖNÖM!!! <#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Juan G! Levél feladva ma 13.00-kor.

Cowek
Valóban játszák Pozsonyban, e-mailben lehet jegyet foglalni. Viszonylag gyorsan válaszolnak :-)

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Azért ez a movie se pite: 50_Years_of_F1_On-Board

Fangio, és társai virsligumikon kerékvetõ nélküli pályákon vazze a fûszálakat centizik a gumival az összes kanyarban, 50 év F1 belsõkamerás felvételeibõl válogatás. Pl Jeckie Stewart végigdumálja bukósisak alól a körét, asszem a kamerának, mindezt versenytempóban, de Monacóban nézni a legendás 6 kerekû Tyrell körét sem pite.

petesilver
nem jelöltem még be, húzós mérete van, azért érdeklõdtem, hogy érdemes-e leszedni.

Neked most jön a Road to Daytona2003? Én már több mint 1 hete kezdtem el szedni, de még mindig csak ott tartok, hogy 1,6GB jött le belõle.

sajoati
pozsonyban spec. most épp játszák. ha jók a weboldalas értesüléseim 😊

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Kicsit off, de remélem tudjátok kirõl van szó:

A kétszeres CART-bajnok Gil de Ferrant nevezte ki a BAR-Honda az újonnan létrehozott sportigazgatói tisztségbe. A 37 éves, a versenyzéstõl másfél éve visszavonult brazil feladata a versenycsapat koordinálása lesz a nagydíjhétvégék során.

"A versenytapasztalatot semmi sem tudja pótolni, Gilt pedig senkinek sem kell bemutatni" - mondta Nick Fry csapatfõnök. "Különleges tehetsége révén nemcsak a volán mögött volt sikeres, analitikus gondolkodásmódjának abban is óriási szerepe volt, hogy gyõzelemre vezesse a csapatokat, ahol versenyzett."

petesilver
Naná! Látszik a felvétel minõségén, meg a kamerabeállításokon, hogy nem véletlen vannak. Hozzágondolm közben, hogy itt-ott milyen lehet eredetiben.

Cowek
Azért ha teheted nézz el egyszer egy IMAX 3D moziba (ha még nem voltál), és rájössz hogy a 3. évezred ott kezdõdik :-) Én már alig várom hogy a közelébe legyek és full 3D-ben végignézzem ezt :-)
Kb annyi a különbség mint a monó hang és a 7.1 közt :-)

http://www.f1-info.hu/

Srácok, arról tudtok valamit, hogy a szerver készít valami féle log-ot arról, hogy ki milyen ping-gel kommunkikált a szerverrel?
A helyzet az, hogy a márc. 4-i Las Vegas-i CUP futam óta nem volt olyan futott versenyünk öcsémmel, hogy ne lett volna valami hálózati problémánk. Szinte mindegyik versenyben 1x kilépett a progi, és ez egybõl 2 kör hátrányt jelent.
Szóval jó lenne kideríteni, hogy mi okozza a disconnect-et. Így nincs értelme bajnokságot játszani! 😞

Met
np

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae