NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
ok, hát végül is egy nagyon jó versenyem lett az, csak az lenne a jó, ha a sárga beintésekor is lenne vmi lassítás.
persze-persze, a cpu sem tesz így, de... hát tkp nem is tom. ha jó ez így mindenkinek, ahogy most van, akkor jó nekem is. ezúttal is akadtak olyanok, akik ha nincsenek körhátrányban, jókora fejfájást okozhattak volna nekem 😊

Endure, in enduring grows strong...

Pumy, ahogy néztem az én IROC festésem is hibás. Oldalt még TS szerepel helyesen az autón, de a kocsi hátsó lökhárítóján már a TD monogram szerepel! <#vigyor3>
Ha lesz idõd, javítanád? Thx.

ibronk
Sajnos nem <#wilting>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Szerintem többek között én is megelõztelek akkor, dehát balesetben voltál érintett, és azokat az autókat nem kell megvárni.

JuanG
csupa addon pálya lesz, amik nagy részét hanyagolja a szim-társadalom 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
off
Vasárnap lesz az elsõ futam a HPCC bajnokságban, ha valakit esetleg érdekelne még jelentkezhet (minden nascar racer jogosult), indul az oldal is:
HPCC bajnokság

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
nem óvom meg, jóllehet akkor úgy tûnt, hogy emiatt helyezést és pontokat vesztek (no lead lap)
muszáj[/apró]

és mi az, hogy a másik honnan tudja, hogy mennyivel mész? tudja, ha mögéd áll.
de pl. a végigvágta miatt nem lehet kört visszavenni, hacsak nem vagy az elsõk közelében. ezért írtam, hogy nem igazán müxik nálunk a lucky dog, és nem tûnik úgy, hogy az elsõk megállnának.

<C <#mf1><#worship>

b-type
off:
kis összefoglaló a hétvégi Jerez-i MotoGp futamról 😊
-MotoGp 2005 Jerez
(hétvégén is lesz, tudod) 😊
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Fel, ha tudod a számom😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

DTap
Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni mire képes és mire nem.Elég gáz lenne ha az élbolyban okozna az ember egy balesetet 3 kör minusszal abban a reményben hogy egyet esetleg visszavesz.Persze lehet szerencséd is ha rajt után hamar sárga lesz-de ezt elõre senki nem tudhatja.Magabiztosság kell a dologhoz ha a pályát nem érzi az ember maximálisan vagy épp kizökkensz a ritmusból nem szabad eröltetni.Mindenkinek van kedvenc vagy kevésbé kedvenc pályája de jó és rossz napja is szerintem.A vezetés élménye többet ér a kiesésnél.

CodeRed
Pete!Felhívhatlak telefonon?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Tihy
És azt a másik honnan tudja, hogy te mennyivel mész?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Metwork
muszály mindenre valami szabályt kitalálni?
ki fogja méregetni, hogy mennyivel ment?
ha esetleg Te megfelelõ sebességgel mentél és még is megelõztek akkor megóvod?
szerintem ezt mindenki el tudja dönteni, hogy le tud e biztonságosan lassítani ahhoz, hogy ne elõzze meg a másikat

I will use google before asking stupid questions.

sajoati
oké, akkor majd megnézem a replayt. definiálni kéne, hogy hány mph-ig minõsíthetõ "magát összeszedõ autó"-nak valaki. 30? 55?

Metwork
ez nem igaz, meg van beszélve, hogy amikor beintik a sárgát onnantól nincs harc, a körhátrányosok mehetnek ha az elsõ meg tud biztonságosan állni a célvonal elõtt, hogy vissza tudják venni a kört

ha egy magát éppen akkor összeszedõ autó van elõttem akkor azt én is megelõzöm mert megállni azért mégsem fogok a pálya közepén, hogy jól belémjöjjenek😊

I will use google before asking stupid questions.

sajoati
a lucky doggal az a baj, hogy nálunk sárgánál a célvonalon való áthaladásig mindenki nyomja neki, én is, mert folyton parázok, hogy megelõznek

(volt is rá példa pénteken: amikor megcsúsztam, Papailacával ütköztem, nagy nehezen nekivágtam ismét, erre megelõztek, sárga alatt. ok, nem mentem még túl gyorsan, de akkor is.)

DTap
De Gordon nem egy kezdõ...Leforditva a HNR-re itt is vannak akik képesek lennének rá de nem az újoncok.

sajoati
hehe, bizti azért mert tavaly a rájátszásban velük találkoztunk, sõt, a klub leghíresebb szériája, '94-ben is pont a Calgary ellen kumulálódott zenitjére. <#vigyor2>

amúgy ha it könyvek kellenek, pü-zzetek, bár biztos ismeritek azt az íbukszájtot, amin ilyen nem túl új íbukok vannak.

Nyugtass meg, hogy ajándékba kaptad!<#wow1><#nevetes1>
ibronk
OFF:
Eladó alig használtan (értsd: ki se nyitottam ) Andrew S. Tanenbaum, és Albert S. Woodhull majd' 1000 oldalas Operációs Rendszerek címû hõskölteménye. Nem érdekel valakit esetleg?

Bocs 😊

petesilver
Igen, ezeket én is megtaláltam, de ez a calgary becsapott. Pedig a meccsekrõl talált fotók minimum felén a calgary van a jég alatt címerként a GM-ben.

sajoati
sajoati
Jelenlegi NHL logók

ûû, a lángos az a Calgary, azt nem szeressük! 😊 valami hasonló nekünk is volt, de az nem láng, és nem C betû, hanem Canucks felirat

szóval el a Flames-szel 😊)

petesilver
Háát Canucksból már büfé vagyok. Van highlights videóm, meg minden, de az istennek sehol nem találom a néhol elõforduló égõ C-betûs logot, pedig az tetszik, és kéne. Ati neked nincs véletlenül?

PuMy
A setup-guru oldalon talalsz jobbakat.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Melyikkel lehet jobban menni?

Tihy
Meg a valóságban van egy úgynevezett "lucky dog" szabály, így csak annyi az érintett dolga, hogy a lekörözöttek közül legelõrébb legyen és a sárgánál máris visszaveheti a körét.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

PuMy
Probalj ki mas setup-ot.

szerintem ez is a v0.99-es!

CodeRed
Szedd le EZT ebben van pár javítás.Olvasd el a mellékelt útmutatókat...

A Magyarítással kapcsolatban: a végén úgy láttam hogy a verziószáma 0.99publicbeta! Létezik már az 1.0-ás???

A vezetési segítségek( kipörgésgátló, blokkolásgátló, menetstabilizátor, auto váltó) növelnek vagy csökkentenek az idõeredményeken??

Se a BS setuppal, se a gyári setupokkal esélyem sincs. Mit baszok el??? Vagy ilyen erõs lenne az AI 90%-on???

Szóval akárhogy nyomom pl. a DAytona vagy Talladega nevû pályákon a tökéletes íven, nem tudok 90% AI ellen az elsõ tízben lenni az idõmérõn!!

PuMy
Asszem 'n' betuvel lehet kikapcsolni, hogy ne latszodjon a kaszni a visszapillantoban. Patch-rol nem tudok.

PuMy
Martinsville-ben konnyen megoldhato, a ligaban is volt ma'r ra precedens. <#vigyor>

Két kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:

- van-e olyan patch vagy valami buherálás, amivel a visszapillantó tükröt lehet módosítani, hogy lássak is benne valamit, mert így csak a saját autóm kaszniját látom tisztán
- 90%-ra állítva az AI-t még versenyen elmegy, de idõmérõm esélyem sincs az elsõ tízben lenni, de általában húszban sem, ennek mi az oka??

Bucser
Nem akarok a körözés kérdésbe nagyon belekotyogni, de Jeff Gordon tegnap este 3 kör hátrányból jött vissza és gyõzött Martinsville-ben... Persze õ egy Jeff Gordon<#ravasz1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papailaca
én is szertnék egyenfestést,ha lehet,bár a 21-es foglalt😊

Let\'s get ready to Rumble!

PuMy
Nem, a "babralt" csak cup-ba van, itt sima fast lesz.
Amugy felkerult Ciccio, Cowek, Sajoati, Mikuc es Petesilver javitott rajtszamu iroc festeseik, lehet toltogetni a MIXED VERSENYZOK reszrol.

sajoati
én is kérnék ipt

Papailaca
szerver elidítva

Let\'s get ready to Rumble!

privátba ment az ip
Met
gondolom a babrált fixed lesz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Hehe, én sem tudom soha, aztán észrevettem, hogy a versenynaptárban a pályánál jobbra oda van írva. Amúgy fixed.

Met
Norbi vagy Hazso bír ez ügyben nyilatkozni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CodeRed
Tudja valaki milyen setup-al lesz a kedd-i futam?

sajoati
priv ment

CodeRed
Én mennék....esetleg ICQ szám?