NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Endure, in enduring grows strong...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Rutinfeladat :-)
http://www.f1-info.hu/
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Én sajna úton voltam, nem tudtam jönni pénteken, nade majd Doverben!
En is - remelem - a frontra tippelek😊 Bar nem vagyok az egeszseg bajnoka, meg a frontnal inkabb csak a fejelm szokott szetmenni, de ilyen meg nem igazan volt😉 Elotte par napig szedulgettem - az irodara, a legkondira, monitorra fogtam😉 - aztan hetvegen ugy ilyedtem fel ejjel hogy megpusztulok, extra szedules, 200-as pulzus, 2x padlora kerules, majdnemmentohivas😊)) Azota csak minimal szedulgetes es nonkonfort erzes van, vagyis jobb😊) De tobben is jeleztek, hogy atlagon felul szarul voltak, meg az "egeszsegesek" is, vagyis azis megnyugtatott, hogy talan ez nem a veg kezdete😊))))
Nahh, ON. Forma1-et tenyleg erdemes nezni. Kivancsi leszek mit csinalnak.
Mission Impossible 2010: PRO Class
A tippedben leírt életmód ijesztõen hasonlít az enyémre. Nálam 3 napja tart a fronthatás, de most csak lightosan. Ma takarodik ki, csak abba hagyja a nyaggatásunkat!!
- Valamire rafogja es ad valami gyenge vernyomasbeallito tablettat, 1-2 het s ha nem jon be, johet a tunning😉)
- Teljes kivizsgalas (logikusan): ver, vizelet, szem-orr-ful-gegeszet, egyensuly vizsgalat, koponya CT, 2 het befekves kontrollal😉
Tippem szerint inkabb sok KV-cigi, kronikus mozgashiany, rendszertelen etkezes es fronterzekenyseg😊) Eloszor ezeken probalok javitani, ha nem jon be akkor mehetek a daraloba😉)))))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Részemrõl lezártam a dolgot, és elnézést kérek a többiektõl a történtekért.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Remélem nem minõsíti az egész ligánkat, mert akkor el vagyok keseredve...
Hagyjatok ki léccci :-) Csak a véleményem írtam le :-)
<#banplz>#banplz>
GRAT TIHY! Új gyõztesünk van :-)
http://www.f1-info.hu/
Mindenkitõl elnézést kérek,hogy ilyen lassú kocsival benntmaradtam, de arra számítottam,hogy sokan fognak kiesni,és akkor jó helyezésem lesz.Nem lett😊
És gratula Tihy!
Let\'s get ready to Rumble!
De legalább olyanokat ne mondanál amiket mondassz ember, NEM IS ISMERSZ!!!!! Hogy mersz ilyeneket kijelenteni?! Együtt töltünk hetente 2 órát bazzeg a pályán, ahol bizony ha nyerni akar az ember, kurva arrogánsan kell menni (talán ez a nagy titok?), de majd rájössz ha egyáltalán lesz esélyed néha a gyõzelemre...
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Szerintem inkább te gondold meg mit beszélsz és kinek, mert kurva nagy pofonokat lehet ám kapni. És ezt általánosságban mondtam. Eddig sem zártalak a szívembe, de most már látom, hogy nem is baj, nem volt alaptalan.
Egyébként akkor most én is mondok valamit, ami nagyon a bögyömben van egy ideje. Még a Texasi futamon történt, hogy majdem felökleltél a kettes kanyarban, miközben azonos körben voltunk, még cask nem is voltam körhátrányban, csak lassabb voltam egy kicsit de már rajta voltam a beslõ íven. De ha nem rántom hirtelen félre akkor a kormányt, simán belémjössz hátulról. Szerintem elõzni nem a másikon keresztül szoktak. Nem vagyok az aki nem endedi el a gyorsabbat, csak ott ahol van rá lehetõség. Szerinted erre mit mondjak? Lehet hogy láma vagyok (bár az eddigi eredményeim nem ezt bizonyítják szerintem), de inkább vagyok ez, mint egy ilyen arrogáns full gáz-no ész ember mint Te. Errõl ennyit.