NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
pezsegj fórum! micsoda kis verseny volt a mai! 2 sárga összvissz, 160 kör alatt. na megyek hajat mosni, majd visszanézek...

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
A fenébe.....már megint lebuktam <#banplz><#eplus2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Következõ idényre a nevezést csak az alábbi rutinfeladatot elvégzõk tehetik meg <#idiota>
Rutinfeladat :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Lehet, majd kiderul... Van 3-4 (orvosi)tipp, abbol a cukor a kissebik rossz...<#wow3><#zavart2><#idiota>
PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Kellene HaZso Daytona-i es Tihy Lowe's-i nyilatkozata.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

K.András
Nem lehet, hogy cukorbeteg vagy csak nem tudsz rola?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tihy
Köszi 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Grat Tihy! <#wow1><#eljen>

Én sajna úton voltam, nem tudtam jönni pénteken, nade majd Doverben!

Alexease
Koszi!
En is - remelem - a frontra tippelek😊 Bar nem vagyok az egeszseg bajnoka, meg a frontnal inkabb csak a fejelm szokott szetmenni, de ilyen meg nem igazan volt😉 Elotte par napig szedulgettem - az irodara, a legkondira, monitorra fogtam😉 - aztan hetvegen ugy ilyedtem fel ejjel hogy megpusztulok, extra szedules, 200-as pulzus, 2x padlora kerules, majdnemmentohivas😊)) Azota csak minimal szedulgetes es nonkonfort erzes van, vagyis jobb😊) De tobben is jeleztek, hogy atlagon felul szarul voltak, meg az "egeszsegesek" is, vagyis azis megnyugtatott, hogy talan ez nem a veg kezdete😊))))

Nahh, ON. Forma1-et tenyleg erdemes nezni. Kivancsi leszek mit csinalnak.
petesilver
Aki szereti az F1-et is, az ne hagyja ki a mai futamot, mert ismét érdekesnek ígérkezik!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Jobbulást Alex!!!

A tippedben leírt életmód ijesztõen hasonlít az enyémre. Nálam 3 napja tart a fronthatás, de most csak lightosan. Ma takarodik ki, csak abba hagyja a nyaggatásunkat!!

Alexease
Meg nem😊 Egyelore kihagynam ha lehet😊 Hirtelen ket lehetoseg van:
- Valamire rafogja es ad valami gyenge vernyomasbeallito tablettat, 1-2 het s ha nem jon be, johet a tunning😉)
- Teljes kivizsgalas (logikusan): ver, vizelet, szem-orr-ful-gegeszet, egyensuly vizsgalat, koponya CT, 2 het befekves kontrollal😉

Tippem szerint inkabb sok KV-cigi, kronikus mozgashiany, rendszertelen etkezes es fronterzekenyseg😊) Eloszor ezeken probalok javitani, ha nem jon be akkor mehetek a daraloba😉)))))
Met
orvos látott már?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ChevyG
vannak "nem fizetös versenyek" is?
(baráti kör ilyesmi)
Alexease
Egy hete szarul vagyok - vernyomas, szedules stb. - igy csak korozgetni mentem be, ereztem hogy versenyen mar nem birnam a gyurodest...
Papailaca
Alex,te hová tûntél a versenyrõl?

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
Nekem ujdonsag, hogy ismet mukodik a Pits😊)
Mit kellene nézni Alex?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Papailaca
köszi, ez igazán jólesett😊

Papailaca
minek veszekedni, amikor verekedni is lehet?😊

Papailaca
de,icq-n vagyok

Papailaca
<#vigyor2>

ibronk
Kemény vagy <#idiota>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Szerintem is hagyjuk, mert ennek így tényleg semmi értelme. De ha nem kezded el ezzel a lámázással, nem is lett volna semmi baj. Azt hiszem erre mondják: Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna... Mert így ezzel és azutáni beszólásaiddal csak kiállítottál magadról egy szegénységi bizonyítványt. De majd ha visszaveszel abból a fenenagy egódból, és a bunkó stílusodból, akkor nemcsak versenyeket fogsz nyerni, hanem normális kultúrált ember benyomását is kelted majd, akivel lehet értelmesen beszélgetni, vagy netán vitatkozni. Mert így hogy egy sértõ és alaptalan megjegyzéssel leszólsz valakit, utána pedig még Te vagy megsértõdve, ha visszaszól jogosan, nem sokra mégy. Majd rájössz erre idõvel magadtól, vagy emlékeztetnek rá majd más direktebb módon, de az már fájdalmasabb lesz...
Részemrõl lezártam a dolgot, és elnézést kérek a többiektõl a történtekért.

Laci nagyon kerrektül nyomtad, panasz biztos nem lehet rád! Én már csak ennek köszönhetõen írogattam mindig, becsülendõ, hogy valaki ennyire figyeli a mötötte gyorsabban haladókat. Thx mégegyszer! <#worship>

Met
Ha már versenyezni nem tudunk együtt legalább kultúráltan tanuljunk meg vitatkozni, ilyen "kurvaszádaspofokodós" dolgokat nem szeretnék itt olvasni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#nyes><#nyes><#nyes>Én a 71-es rajtszámú vagyok!
petesilver
Azért valjuk be, szerencsés a két BMW fan PL monogrammú manusz. Õk azon ritka emberek közé tartoznak, akik minden körülmények között tisztában vannak azzal, hogy kettejük közül épen ki melyik 😊)))

Pápailaca,nem lenne kedved egy kis multi SWAT-hoz?
Sziasztok!Gratula a Tihynek!Igazán sajnálom hogy kihagytam ezt a tüzes estét,kiváncsian várom a replayt!<#wink>
Giovanni
Mennyivel jobb nyugodtan átszórakozni a péntek estéket, mint átidegeskedni. Úgy látom jól döntöttem, hogy... <#banplz>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Tihy
Köszi mindenkinek a gratulációt 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Cowek
Huuuhhh, ennyi csúny kefejezést egész évben nem láttam még itt...
Remélem nem minõsíti az egész ligánkat, mert akkor el vagyok keseredve...
Hagyjatok ki léccci :-) Csak a véleményem írtam le :-)
<#banplz>

GRAT TIHY! Új gyõztesünk van :-)

http://www.f1-info.hu/

Papailaca
Huh,engem ne keverjetek bele,ha lehet, mert én úgy kb 20 kör hátránnyal voltam a pályán, tehát nekem már úgy is mindegy volt😊
Mindenkitõl elnézést kérek,hogy ilyen lassú kocsival benntmaradtam, de arra számítottam,hogy sokan fognak kiesni,és akkor jó helyezésem lesz.Nem lett😊
És gratula Tihy!

ibronk
Á, nem is akarod megérteni mit magyarázok, hagyjuk a picsába az egészet!
De legalább olyanokat ne mondanál amiket mondassz ember, NEM IS ISMERSZ!!!!! Hogy mersz ilyeneket kijelenteni?! Együtt töltünk hetente 2 órát bazzeg a pályán, ahol bizony ha nyerni akar az ember, kurva arrogánsan kell menni (talán ez a nagy titok?), de majd rájössz ha egyáltalán lesz esélyed néha a gyõzelemre...

Tudod, Te vagy egy no comment ember, és ez most már tény. Tudod, én nem szoktam lefikázni, meg lelámázni, azt aki hibázik. Ez is egy szint, amitõl Te még nagyon messze vagy. De ez nem is csoda. Ja és hogy nem akartam elõzni. Persze, Te ezt is jobban tudod nálam... Eddig is látszott hogy beképzelt vagy és tudatlan is, (elég rossz két emberi tulajdonság), de most errõl is meggyõztél bõven. Nem is tudtam, hogy újabban pszichológus is vagy, de sajnos téves a kisebbségi komplexusos diagnózisod. Tudod, nem mindegy hogy az okos ember hülyéskedik, vagy a hülye ember okoskodik. Ja és ha jól emlékszem, valaki panaszkodott a futam után, hogy többször is meglökted hátulról... De nyilván ezt is csak képzeltem.

ibronk
Istenem, ez no comment. Legalább néznéd meg a replayt, meg hogy miket írtál, hogy elõzni akartál én meg eléd vágtam, szó nem volt ilyesmirõl, így naná hogy igazam van bazzeg, akármit magyarázol, meg fikázol össze vissza a kisebbségi komplexusod miatt.

Nem is vártam mást, megszólalt a géniusz, a non plus ultra. Tudjuk, hogy csak neki lehet igaza, és õt mindenkinek el kell engednie, mert õ tud vezetni, de a többiek nem. Én is azért értem el, amit eddig, mert nem tudok vezetni nyilván. Gratulálok, ez a mai fiatalság, ez Magyarország jövõje... Szomorú.
Szerintem inkább te gondold meg mit beszélsz és kinek, mert kurva nagy pofonokat lehet ám kapni. És ezt általánosságban mondtam. Eddig sem zártalak a szívembe, de most már látom, hogy nem is baj, nem volt alaptalan.

petesilver
Ami eddig, megy minden tovább. Minden bajnokságban van egy ilyen periódus.

ibronk
Egyébként meg kösz a szép jelzõket, de fele se igaz. Most is arra basztam rá, hogy okosan akartam nyerni, ahelyett letoltam volna mindenkit a picsába. Igazán elgondolkozhatnál miket beszélsz bazzeg, és kinek.

ibronk
Milyen eléd vágtam a kurva szádat, 20 méterrel mögöttem jöttél, én meg simán bekanyarodtam íven, KÖZEL NEM VOLTÁL ELÕZÉSI HELYZETBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mikor rámfutsz akkor meg kicsúszol bazmeg, mert ha már kicsit vezetni kéne az autót, akkor már elfogy a tudomány, csak amíg a lendület visz addig vagy nyeregben.

petesilver
Sorry, remélem nem nagyon sérültél miattam. Kerestem, melyik billentyûvel tudok üzenni Prezsinek meg neked, hogy a belsõ íven menjetek el. Aztán a külsõ ívest nyomtam meg, mert nem emlékeztem, éppen az esc-nél tartottam, hogy akkor nyomom az 5-ös billt, amikor éreztem a kormányon, hogy valami nem stimmel az autóval. akkor néztem föl, és láttam, hogy a füvön vagyok a pálya helyett. Na ez aztán lámaság volt javából!!

petesilver
Nnnaaa!!! Gratula!!! Így már mindjárt más várni a szombati real racet!!! 😊

sanzik
naon romlik a moral emberek
mi lesz igy? <#vigyor1><#banplz>
Röhej, hogy még Neked áll feljebb, hogy jössz fel a pályára, szemmel láthatóan jóval lassabban mint én, aki éppen versenytempóban jövök, és szerintem jogosan megpróbállak megelõzni. Erre bevágsz elém. Köszi, csak gratulálni tudok Hozzá...
Egyébként akkor most én is mondok valamit, ami nagyon a bögyömben van egy ideje. Még a Texasi futamon történt, hogy majdem felökleltél a kettes kanyarban, miközben azonos körben voltunk, még cask nem is voltam körhátrányban, csak lassabb voltam egy kicsit de már rajta voltam a beslõ íven. De ha nem rántom hirtelen félre akkor a kormányt, simán belémjössz hátulról. Szerintem elõzni nem a másikon keresztül szoktak. Nem vagyok az aki nem endedi el a gyorsabbat, csak ott ahol van rá lehetõség. Szerinted erre mit mondjak? Lehet hogy láma vagyok (bár az eddigi eredményeim nem ezt bizonyítják szerintem), de inkább vagyok ez, mint egy ilyen arrogáns full gáz-no ész ember mint Te. Errõl ennyit.

Prezsi
Ezen csak pelenkával 😊

DTap
Gratulálok!!!

ibronk
V8 te mekkora láma vagy