NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én marhára élveztem a tegnapi versenyt (mi lett volna, ha még a fékerö elosztás is jó... 😉), jó kis csaták voltak hátul a pakkban. Nagyon sportszerüen ment mindenki, le a kalappal (bár az a 19-es, ocsmány festésü autó nem nagyon akarta elfogadni, hogy úúúúúgyis megelözöm! <#bohoc>). A 2. fokozat kicsit hiányzott ugyan a 6 kör után, de messze a szezon legélvezetesebb versenye volt ez számomra, még akkor is, ha a blokkolgatásokkal végülis pont az utolsó körre téptem szét a bal elsöt... <#falbav><#wilting>

Srácok! Ma 15:00-tõl indítanék gyakszervert Daytona-ra. Akit érdekel keressen, és mondok egy ip-t!

Met
Az utolsó sárgánál én is gondolkoztam, hogy kimenjek e, de mivel nem nagyon mentek ki ezért maradtam én is. Nem néztem de szerintem a végére már pirosak voltak a gumik😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát ennek tudtában még 1x nem fog elõfordulni! 😄

Cowek
Pedig épp mostanában gondolkodam rajta hogy mennyivel kevesebb LAG baleset van, amióta felduplázták a sebességeket. Erre tessék :-)
Modjuk az egymásközeli helyzetekben nincs is olyan sok "egymásraugrálás" típusú lagbaleset :-) De ma este valamit nagyon bütyköltek, mert fél mezõnynek eltünt mindenki. Én csak azt láátam, amikor visszajött a kép, mindenki más helyen volt :-)

http://www.f1-info.hu/

sajoati
no, ha ekkora a pangás, azért elmondom, hogy az volt a taktikám, hogy 25 körrel a vége elõtt, amikor besárgultunk, kiállok (más szerintem nem is volt kinn, csak tán még Norbi, meg Cowek(?) ), és így a legközelebbi sárgánál lesz lead lapom (fene gondolta volna, h Norbi is kiáll velem egyidõben), illetve jól elõre kerülök, és kibekkelem az utolsó pár kört.
VAGY, ha végig zöld, úgyis elkopnak a gumik, és kiáll pár ember elõlem.

Hát nem jött össze, illetve PásztorI a végén defektezett, de így zseniális taktikám felemás eredményt hozott. 😊

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
nem, nem, mondom, jól el voltam utána, np! 😊

Alexease
Beled mentem sarga alatt?!?!? SORRY!!! Nekem semmi nem jott le belole. Pedig lassitottam is es kihuzodtam a szelere hogy ne legyen gond. Akkor ugy nez ki volt;(
Tihy
Picit a szívbajt hoztad rám 😊 Egyszer csak eltûntél, a következõ pillanatban már a te kocsidon keresztül láttam a világot 😊), de nem sérült semmim.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
ja, hát néztük, is, hogy miért szálltál belém sárga alatt, de szerencsére egy kis pörgésen kívül nem nagyon sérül az autóm 😊

aszittem meguntad, hogy 20-30 mph-val tötyögünk

amúgy meg köszi mindenkinek, nagyon jó versenyeket vívtam mindenkivel ma, teccett a pálya, a csónak 😊, meg a versenyezgetés. (a végén a chatrõl véletlenül léptem le, ne tessék bunkónak gondolni. <#vigyor2> )

DTap
10 körrel a vége elött én is kiszálltam motorhibával.A verseny 2/3-ig egész jól boldogultam (FFB-nélkül)-de a vége felé a kopott gumikhoz már nem volt fantáziám,hogy hozzáképzeljem a tapadást(azt a keveset)és párszol megfordultam...Valójában csak 2-3 versenyzõtársam ellen volt esélyem ezzel a csigasebességgel ezért örülök ennek a szerencsés 12. helynek hosszu távollét után.Ja és köszönet az elengedésért Mikuc nem mertem futam közben irni.

Alexease
En meg kenytelen voltam feladni😞 Nem tudom mi volt, ilyet meg nem lattam, de rendszeresen el-el tunt az egesz mezony 2-4 masodperceker (mintha meg akarna szakadni), de volt - szerencsere sarga alatt - hogy majd' 10 masodpercig nem lattam senkit?! Versenyben azert durva volt, vakon kovetni a nepet😊))

Pedig - bar sok a sarga - visszonylag jo csatak (vagy inkabb uldozesek😄) vannak.
Alexease
De minek jatek kozben a hatterben ilyen progi?!?! Minden sz*rt ki kell loni a hatterbol...
Papailaca
ezexerint nem tanultál a múltkori esetembõl😊
Nekem akkor külsõ támadást jelzett,mert az nagyon fontos volt😊
Ki kell kapcsolni az automata frissítést,én pl.mindig délutánonként frissítek,ill. este scannelek. Természetesen az is manual.
Még egy ilyen van az Antispyware,de azt kikapcsolom,mert verseny közben úgysem nézek weblapokat.😊

Let\'s get ready to Rumble!

Hát ez nem az én versenyem volt. A 13 kör körül elszállt a 3dik fokozatom, a 17kör környékén a 4dik fokozatom. Game Over!!
Hát ennyi volt.
Gratulálok az elsõnek!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Ezt nem hiszem el! Ez a g*ci NOD32 víruskeresõ gondolt egyet, és frissítette magát. (Pedig úgy van beállítva, hogy az elsõ induláskor frissítsen csak.) Erre a játék fogta magát, és lement a tálcára. Remélem nem esett ki egyikõtök sem ez miatt az incidens miatt. Nekem sikerült, pedig visszaengedett a játékba! Szét tudnám verni ezt a sz@r gépet! <#falbav><#duhos2>

DTap
Nem FFB-s csak vibrációs most este vettem észre(már az mondjuk gyanus volt hogy feltünõen könnyû és nincs külön tápja sem).Gyakorlatilag nem ér semmit.Amerre kanyarodok egy motor rezgeti a kezem-mindegy a semminél jobb legalább a minimum pontom meglesz...Talán egyszer visszakapom a másikat.

HaZso
Ok, nekem jó. Akkor legyen 11:00, remélem, mindenkinek megfelel ;-)

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Ja, az a 2. kép Alex képei közül, mikor a piros elkolbászol aztán visszafelé belemegy a kékbe <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Ja, lehet szavazni kéne, 2/3-os többséggel még az alkotmányt is le lehet, nem? 😊

sajoati
ööö... ééérted? ez poén volt? a ha az ideális íven mész, az arról lecsúszkáló embereket könnyû lesz megelõzni, amíg a homokot kajálják a pálya mentén
😊

Cowek
Nem lehetne sárga nélkül? :-(

petesilver
Ezen a pályán alap, hogy meg se próbálj elõzni, mert abból sárga lesz!! Várd ki, míg eldobja a verdát az elötted menõ, abból is sárga lesz talán, de sérülés nélkül jutsz elõbbre. A 2003-as futamon elõzésenként egy sárga, és persze a fél mezõny restart után már elõzni akart. Itt rohadthosszú 2 sárga alatti kör!!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
csak szólok, hogy a mezõnyben a legbiztonságosabb elõzési hely az ideális ív lesz, azon úgyse fognak sokan menni 😊)

petesilver
Zso, vagy 10.00-ra, vagy 11.00-ra kéne fixálni a vasárnapi megjelenést a budaringre. Mit te szólsz ehez?

petesilver
Majd a sok sárga alatt lesz idõd memorizálni a kanyarokat!

Papailaca
<#taps>

DTap
Ma végre leszek (sikerült egy cserekormányt szerezni mig a MOMO elkészül)-bár ez egy Genius-FFB és még semmit nem tudok róla-nagyon zsúfolt a napom de estére összehozom mindenképp.Sajnos a pár oválról kimaradtam és Infineonnal kezdeni meredek lesz(nem az erõsségem)-de alig várom,hogy ismét résztvegyek.

Mnemomic
Ok bár hozzánk nehéz igazodni 😊 Inkább majd mi próbálunk 😊

HaZso
Na akkor a következõt (talán 1 hónap múlva?) úgy intézzük, hogy lehetõleg Nektek is jó legyen.

Met
kihíjunk a ringre egy mentõt<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mnemomic
Sajnos nem nyáron mér nehezen megoldható meg mostmár nem is 24-ezhetünk 😞 Laci amúgy kamionozik nem mentõzik õ még annyira sem tud cserélni.

Alexease
Kivancsi leszek, mennyi 3wide lesz?😊)))))
sajoati
azért ez az Infinenon megér egy misét 😊 hiába vagyok döglassú rajta, élvezem a hullámvasutat!!

(de ha lesz 10-20 "zöldes" kör, gratulálok a mezõnynek 😊 )

HaZso
Oké, rendben <#worship>

HaZso
Kösz, hogy szóltál! Sajnálom, azért remélem legközelebb el tudtok jönni Ti is! Cserélni nem tudtok kollegákkal?

HaZso
Hát igen, benne van a pakliban, én is ettõl tartok, de ha esik ha fúj, mostmár menni kéne :-)

HaZso
Azaz<#wink>

Cowek
Kis Counter Strike beütés :-) Hajrá :-)

PuMy
Kellene Cowek es Alexease Pocono-i nyilatkozata.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Papailaca
alanyi jogon jár mindenkinek az olajeladás utáni osztalék. Nem is adnak állampolgárságot külföldinek.😊

ibronk
Mi a picsa, hogyan van az? Arab akarok lenni <#vigyor3>

Alexease
Ebbol egy eve volt egy kis "balhe, beszelgetes, miegymas"😊) Akkor a zuzos Arab-drift filmek jottek ki, hogyan csapnak el lazan embereket😉)) Amugy hulyere unjak magukat, dolgozni nem kell, mindenkinek jar az XX milla, kepesek csak emiatt leaszfaltozni egy darab sivatagot es luxus kocsikkal kemenyen csapatni😊)))
ibronk
Na Hazso, jövök én is Papailacával, de egy kicsit késni fogunk, mert csak úgy indul vonatom arrafelé. Kb. 11-re érünk oda majd.

Cowek
LOL
<#zavart1><#worship><#worship><#worship><#zavart1>

Papailaca
Ezek nem normálisak<#wow1><#guluszem1><#vigyor2>
Video

ibronk
Na ez alapján a #xxx45-ben nem nekem volt igazam, az apex akkor az ahol érinted a belsõ vonalat.

ibronk
<#nyes><#nyes><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Tudja.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu