NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
csak úgy, te voltál szem elõtt 😄DDDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Az F1 skinek honnan vannak?! Publikus?
Alexease
<#wow1><#vigyor1><#idiota><#vigyor3><#zavart2><#zavart1><#eljen><#worship>
Rakom fel Nascart és újból játszok, egyelõre gyakorlásokra járok legalább, ha valakit zavar szóljon😄D

Tihy
Már az is kiderült ki közvetíti : Gyulai Miklós

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Prezsi
Indy reloaded <#vigyor3> (Made by Palee&Tasman)

Tihy
Nem a 2, hanem a Sport1-en😊 élõben, innentõl az összes Cup futam. A kommentátorokról még személy szerint nem tudok semmit. Most hétvégén a Pepsi 400, meg nem vasárnap éjjel lesz, hanem szombat éjjel...vagyis az már vasárnap hajnal (1:45)

sajoati
naa, ezt most miért kaptam? 😊

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Osszefoglalom😊
Nekem viszonylag jo versenyem volt, tobb "problemara" szamitottam a csaloka gumikopas es sodrodas miatt. De nem volt semmi kulonosebb gondom, kellemesen lehetett autozni kivul-belul.

A vege elott huszon X korrel sajnos kifogyoban volt a benyom - az az elotti pit-elesnel taktikai okokbol nem tankoltam (nem is jott be😄) - igy kenytelen voltam szinte egyedul kimenni a boxba, es majd' utolso helyrol rajktolni😞

Volt 20 korom, toltam neki ahogy tudtam, de elegge elhuzott az eleje. Az otodik helyig birtam - viszonylag gyorsan😊 - magam feltornaszni, MET moge. Ott "megragadtam"😊 Draft-ot probaltam, de nem igazan akart csokkenni Ati-hoz a tavolsag, gondoltam elore megyek, tuti elbenazok valamit. Ugy sem volt jo, mindig elnyultam Met-tol😊 valamit tudtam faragni, Ati is leszakadt, de kellett volna meg par kor;DDDD

Igazandibol, kicsit turelmetlen voltam😊))) Lehet ha Met mogott maradok, fel tudtunk volna jonni;PPP
JuanG
Juannak bevérzett a szeme <#alien><#alien2>...ne menekülj ATI!!!<#taps><#zavart1>

poén

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
OFF
Tud valaki esetleg egy jó memória tesztelõ progit?
ON

Alexease
MIXED, AEROWAR, MICHIGAN
- Eredmenyek
- Visszajatszas
Alexease
SZIA!!! <#wave><#integet2>
Igen hallottuk, de en speciel nem tudok semmi pontosat..
Hali!

Bocs, hogy ekkora szünet után bepofátlankodok, csak láttam hogy fog menni élõ Nascar a Sport2n, vasárnap éjjel! 😊

Errõl tudtok vmi bõvebbet? Ki fog közvetíteni? Szerintem a legjobb lenne ha innen meghívnának vkit és igazi szakértelem lenne 😉
Cowek
Hálám örökké üldözni fog! Köszi! <#wink>

Atyka Happy SzüliDay-t! <#awink>

http://www.f1-info.hu/

Papailaca
<#worship><#worship><#worship><#eljen>
THX!!!

Let\'s get ready to Rumble!

b-type
ja, ez nem a Julian-ék féle 😞
ez a MotoGP verzió..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
én már csak offolni írok..ehh 😊))

Assen 125ccm teljes futam wmv-ben
lelövöm a poént: a végén Talma nyer.. 😊)))
(thx Rix!)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bulldog szülinapot Atyka!

petesilver
Boldog Szülinapot Atyka!

Mission Impossible 2010: PRO Class

atyka
sziasztok,

koszi, ez tok jo erzes. kar, hogy csak egy van evente 😄

mas: en bent leszek a varosban, szal max 4 embert ki tudok vinni a talalkara...

Boldog Szülinapot Kivánok én is!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
AeroWar, Michigen, 80 kor, Fixed
sanzik
Boldog Szulinapot kivanok en is !
Alexease
Boldog Szulinapot!!
Metwork
szerintem úgy is találkozunk a Móriczon valamikor és onnan együtt megyünk falkában 😊

I will use google before asking stupid questions.

Papailaca
Isten éltessen #9!

Let\'s get ready to Rumble!

HaZso
Boldog szülinapot! <#taps>

sajoati
boldog szülinapot!

btw hogy lehet ki jutni a-tudjátok-hova? 😊

Endure, in enduring grows strong...

Metwork
Gokartozhatsz is, ott lesz Atesz majd újraéleszt ha nem bírja a ketyegõd azt a kis megterhelést😛

Boldog születésnapot!😊

I will use google before asking stupid questions.

Boldog születésnapot, Atyka! <#integet2>

Hepi Börzdéj!<#vigyor2><#taps>
Mnemomic
Boldog Szülinapot Atyka!

JuanG
Boldog szülinapot Atyka!!!

DTap
Boldog születésnapot!

DTap
kérdésem lenne:
a soron következõ CUP futamokhoz lehet -e letölteni fast2-õt?Sajnos valószinüleg 3 héten keresztül délutános leszek (szabadságolások miatt) igy a futamra vagy az elsõ körökre "épp" csak hazaérek-de szeretnék a szabadidõmben kicsit rágyakorolni.

és gyertek minnél többen aki csak teheti vasárnap!

Tihy
Boldog szülinapot Atyka!

HaZso
Még jó hogy....!!! <#worship><#worship>

És Alex, Te meg beszéld le a fõnöködet a melóról :-)

b-type

atyka
gokartozni nem fogok, de a szerver-atjarhatosag kereteben odamennek....lehet? 😄

HaZso
Azt mondták, 10 fõ indulhat, de mivel mondtam, hogy ez egy nagyon összeszokott banda, stb :-) , azt a választ kaptam, hogy maxxxx 12 :-) De akkor már plusz 10k gokartonként. Tehát úgy kell számolni, hogy 10eFt/fõ/óra így is, úgy is... Veled együtt 12-en lennénk, ha jól számoltam.

JuanG
úgy néz ki megyek 😊)...aztán lehet gokartoznék is, ha beférek, vagy csak kipróbálnám pár kör erejéig, majd meglátjuk...

HaZso
A pálya 13:00-tól 14:00-ig van kibérelve, de azért nem baj, ha 10:00-11:00 fele már találkozunk 😊

HaZso
Na gyerekek... ne felejtsétek, ehéten vasárnap HNR találkozó! <#smile>
A gokartozók névsora eddig:
Atesz, CodeRed, DTap, HaZso, Met, PapaiLaca, PeteSilver, PLaci, Prezsi, TSTZ (+1)
Akik nem gokartoznak, de eljönnek:
Toya, Cowek?, Giovanni?, SajoAti?, Sanzik?, JuanG?

Lehet, hogy nagyon hamar elkészül a Crashfan Movie Vol5 ?! :-)
Ha kifelejtettem valakit, szóljatok pls!

Tihy

szevasz!velem is összefutottál már biztos és talán már seggbe is löttél vagy én téged!<#violent>Csak ott Boscorelli néven nyomulok!<#wave>
Hi bocs hogy zavarom a körötöket😉

Én swatolok ha esetleg találkozunk szoljatok😊 s4hu|morMota néven, asszem Papailacával már összefutottam egyszer😊 hamarosan lesz szerverünk, bár mi csak Rapid deploymentet nyomunk.

Cowek
OFF
mtv1:
22:20 TS - Összefoglaló a hét eseményeirõl: Talma összefoglaló!
ON

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Meg...😊 THX!
Alexease
Nezem...