51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Metwork
    Alex, majd linkeld légyszi, azt a modot és pályát amit felraktál a szerverre.
  • Papailaca
    Heppi börszdéj B Type
  • Giovanni #38864
    Esetleg majd egy link a pályákhoz jól jönne
  • sajoati
    bsz btype, Janusz!
  • Metwork
    Boldog Születésnapot B type
  • 72TSanyi
    Benne vagyok!
  • petesilver
    Szép lesz! Boldog szülinapot Janusz!
  • HaZso
    Boldog Szülinapot Janusz!
  • JuanG
    ??? ...miért? mit csinál?
  • Cowek
    Ez nekem nem indul el...
  • DTap
    Boldog Szülinapot Juannak és Janusznak!!!
  • JuanG
    pályaötlet a v8-hoz: OLD Silverstone...
  • JuanG
    NR2003_GT2_Series_v2.0.exe
  • Cowek
    Bodog szülinapot Janusz!
  • Alexease
    Ezekbol Monza azt hiszem ami biztos ukodik, a tobbi nem lett tesztelve;(
    Amik meg lettek nezve eddig:
    Shanghai
    Bahrain
    Surfers Paradise
    Long Beach
    Mid-Ohio
    Trois Rivieres
    Magny-Course
    Infineon
    Watkins Glen
  • DTap
    Pálya témában V8-hoz AD67-hez jó lenne sztem:
    -Indianapolis road
    -Daytona road
    -Road America
    -Phoenix road
    -Watkins Glen long
    -esetleg Spa vagy Monza
  • 72TSanyi
    V8mod
  • Papailaca
    Heppi börszdéj Janusz!
  • Alexease
    KEDDI MUSOR!:)

A kovetkezo szezonig a keddi napokta tesztelesre, kiserletezesre, funrace-re es egyebekre kell/lehet felhasznalni. Mivel a kovetkezo szezon futamai meg yiltak, nem tudni pontosan milyen modokkal, milyen palyakon, ezert erdemes lenne azokra gyurni.

A Trans-Am-et es a GTP-t ugy nez ki kilottuk;)
    Mint ujdonsag bevezetheto lenne a V8, a GN70 es az AD67.

A GN70-el nem sok gond lehet, fix oval palyak, max a stilusukat, hosszukat kell beloni a mod "lassusaga" miatt:) De ha jol lattam setup-ok sincsenek hozza, vagyis az sem egyszeru...;)

A problemasabb resz a "turaautos tortenet":) V8 es/vagy AD67?! Es a palyak. Sanyi tesztelt par palyat, azok mar jok lesznek, plusz a gyariak es a mar tutin mukodoek. Esetleg kellene lassan egy lista, tobb otlet, file stb.

Hogy valamit dontsunk is, holnap legyen V8 (a MOD :P) teszt. Ehez kernek valakitol egy-egy tuti linket a MOD-ra es a GT2-es kiegeszitesere. (De azert el is kezdem feltolteni:D). Palyara johet valami otlet:)

• Alexease
    Boldog Szulinapot Janusz!
  • JuanG

BSZ Janusz!!!
  • pasztor
    egy hatos még hiányzik a rajtszámból, Juan!
  • pasztor
    Boldog Szülinapot, Janusz!
  • 72TSanyi
    Boldog szülinapot, Janusz!
  • JuanG
    készül a 2006-os verdám :)

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • IzI
    Akit erdekel:)

http://www.tptcc.com/bullrun1000rpl_nov19_2005.rar

• polux
    Nagy Gratula!
  • Roccso
    óriás grat!
  • K.András
    Miután logitech rommá zuzta a hirnevét nem csodálkoznék ha csinálnának uj pedált is, logitech racingesek közül sokan beneveznének rá!
  • ibronk
    Pedált nem csinálnak valami jó fajtát és olcsót?:P
  • K.András
    off: uj act labs válto, 100 dolcsi lesz.
    Info
  • Redvin
    Ha jol emlexem a V8 modot probaljuk ki
  • IzI
    Holnap hol es mivel megyunk ?
  • Metwork
  • Tihy
    Grat! Minden Résztvevőnek!!!
  • HaZso
  • JuanG
    szép volt, gracca
  • sajoati

nagy-nagy gracc mind a hatotoknak, nagyszerű szereplés, a Reload team is mit autózott össze, eszméletlen! :) külön hálahalmok a review-ért!! ahogy néztem, NRTV-t nem tudták összehozni, nagy kár, mert a szurkolást visszaolvasni is remek lett volna.

sajnos jövőre már rFactor-ral megy a móka, abból én biztos kimaradok, más meg nem tudom, szervez-e hasonló event-et. :-/
  • Cowek
    2005. 11. 19. CET17:00 Magyarország
    Bullrun 1000 Endurance verseny, 14 ország, közel 90 versenyző, 35 induló csapat
    2 magyar csapat:
    HSW Racing: Kiss Norbi; Prezsi; Hazsó
    HSW Reload Team: IzI; Red; Cowek

Edzés megkezdődik...
    Szegény ausztrálok nyavajognak mert az egyik csapatuknál éjjel 1 óra van a másiknál hajnali 5:00 :-)
    Végeredménye: az első helyen Kiss Norbert 1:31:707-el bemelegíti csapatát (ami valószínűleg minden idők leggyorsabb köre is egyben ezen a pályán).
    3-4 helyen IzI és Red osztozik - ebben a sorrendben - a HSW Reload Team versenyzői.
    CET 18:00:
    Qualification:
    POLE: HSW Racing 1:31:860 Norbi
    #8: HSW Reload Team 1:33.169 IzI

VERSENY CET 18:15 - 171 kör - 5 óra:
    A HSW Racing taktikája: versenyzőnkénti 60 kör, 2x csere
    A HSW Reload Team taktikája: kiállásonkiént csere, ami az első kiállás után 50 körönkénti 3x cserére módosult.

a HSW Racing csapat pár kör alatt elszakadni látszott a mezőnytől, de az 555 számú dE Racing német csapat visszakapaszkodik.
    Sajnos a 7. körben a Reload csapat Porschejének az egyik legfontosabb sebességi fokozata a 3. eltörik.
    Kb 10 kör elteltével, egy lekörözöttek közti párbaj áldozatául esik Norbi, ezzel visszaesve a 2. helyre.
    Közben HSW Reload Team a rajt utáni 9. helyről kis időre 7., majd a 8. helyet biztosítja be magának.
    Az első váltást a Reload csapat kezdi meg a 27 körben, ezzel visszaesve a 26. helyre. (Erről vannak bővebb információim, itt ugyanis én vittem az autót 52 körön keresztül). Sikerült egy kicsit óvatosabb idővel, kicsúszás nélkül végigmenni a részem, így a váltásnál ismét a 8. helyen voltunk. Jött Red aki már az első körben a 15. helyről a 13-on volt, majd egy igen gyors tempóval egészen a 8. helyre felkapaszkodott.
    A HSW Racing csapat pilótát vált, ami pár körre az 8. helyre sorolja őket hátra, de Prezsi stabil versenyzésével ismét a 2 helyen köröznek.
    A verseny felénél, bekövetkezett amitől kicsit tartottunk, hogy belehibáz valamelyikünk. Szerencsénkre és Red lélekjelenlétének köszönhetően karcolás nélkül megfogta a kicsúszást, amit csak a gumik bántak. Red nagy tempójának köszönhetően a kerékcsere után még pozíciót sem veszítve maradt a 8. helyen. Red a következő váltásig egészen a 6. helyig zárkózik.
    Az utolsó váltásnál a Racing csapat 5. helyig csúszik vissza amit. Hazsó - szokásához híven - igen gyorsan faragni kezdi a hátrányt, így ismét a 2. helyen száguld.

Finish CET 23:12
    Az első helyen autózó "Vader Trophy Racing 1" britt csapat, valószínűleg a legjobb taktikát választotta, ugyanis ekkor már előnye tetemesnek volt mondható.
    Így Hazsó biztos vezetéssel a kimagaslóan jó eredménynek számító 2. helyre hozza a HSW Racing csapatot.

A Reload csapat autójában IzI az utolsó körökben mindent egy lapra feltéve 26 mp-ről 7 mp-re megközelíti a 7. helyen álló "B FRcg" ausztrál csapat autóját, de a kockás zászló megmenti a virrasztókat.

Ezen a versenyen a HSW Racing csapaton kívül senki sem volt képes 1:32 alá menni, ezt Norbi 2x is megtette. A HSW Racing csapat futotta a leggyorsabb edzés időt, a versenyben futott leggyorsabb kört, és a pole pozíció önmagáért beszél.

Szép volt Norbi, Prezsi, Hazsó, IzI, Red ! Sikerült bebizonyítani hogy a mi ligánk az egyik legerősebb a világon :-)

Az esetleges pontatlanságokért elnézést, nagy részét emlékezetből írtam :-)
    Köszönjük SajoAtinak a szervezést, remléljük legközelebb már Ő is fényezi a magyar színű autónkat :-)
  • JuanG
    THX ALL!!! :DDD