NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
pl #34630

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DJ Bee18
Sziasztok! Nem tudnátok megmondani, honnan tudnám letölteni a játékot? Mert egyszer már letöltöttem, de azóta letöröltem a géprõl, és azóta az az oldal megszûnt ahonnan leszedtem.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Cowek
Most próbáltam ki az imént, tuti 7-essel :-)

http://www.f1-info.hu/

5.0 volt a gépemen az nem birt vele, most töoltöm a 7.est hátha azzal sikerül megnyitni...<#duma>
Cowek
Szerintem a JPG-t lassabban generálná le, ezért a programozók egy tömörítésmentes amolyan "lenyomatot" választottak. Egyébként a Photoshop megnyitja, csak társítani kell, vagy a PS-bõl opennel.

Ehh...Sztem nem mondtam még elégszer hogy én very<#lama> vagyok ehhez, még csak pár napja raktam fel a Nascart.
Egy nyomorult SCR-t mért nem lehet jpg-ben menteni mért kell még ezt is tga-ban!
sajoati
szerintem nem ezt akartad kérdezni 😊 a screenshot az teljesen jó a print screenre... a festésüket akarod megszerezni? sajna az is csak 1 rétegu, TGA fájlban lehetséges. azt meg érdemben megmódosítani... (én szívtam ilyennel, azért sem tökéletes az autóm textúrája.)

Endure, in enduring grows strong...

Komplet kész járgányokról, hogy lehet screenshot-kat készíteni?!
PrtScreen-t hiába nyomkodom kapok olyan .tga filéket amikkel én nemtok mit kezdeni...<#conf>
Papailaca
hát elég brutál lenne...

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
eddig a fastból volt kb. egy katt gear ratio állítással (vagy még volt grill tape is, nemtom) fast2, hogy izgalmasabb legyen vezetni 😊, szóval nem hinném, h az expert a jó keddre...

A setupgyártóktól kérdezem, hogy keddre várható e valami módosított beállítás, vagy a pályához mellékelt expert setup lesz használva? Thx.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Hát gondoltam ezt már te is megkérdezted tõle. De majd válszolhat rá õ is, ha olvassa! 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sanzik
Miert nem tole kerdezed? 😊
De szerintem Enzo
Sanzik, te biztos tudod a válszaszt. A 2003-as szezonban KNorbi E Norbi néven indult. Mit jelentett az 'E'?

Srácok, ma 22-tõl a két P Laci biztos részvételével Lausitz-i gyakszerver lesz. Még Janusz is nagy eséllyel jönni fog. Akit érdekel a dolog, a HNR oldalon megtalálja a szükséges IP-t a szerverhez. 1 órás practise lesz, a versenytávot 30-40 közötti körre fogom állítani. Gyertek minél többen!

sanzik
-kedvenc palya szin
-kedvenc noi ill. ferfi ideal
-kedvenc versenyzo tars
-kit utalok legjobban a ligaban
-eddig ennyi balesetet okoztam a hulyesegemmel
-mire szamitok a szezon vegen

tobb most nem jut eszembe,de ezekre kivancsi vagyok <#idiota>
Alexease
Eddig ennyi adat jott ossze, johetnek meg az otletek mit es hogy an lehetne kiiratni, megjeleniteni stb.
http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=profiles_list
Hát ha van egy festett alapod, akkor azt a játékban az Opponent manager-nél tudod egy autóalapra ráhúzni. Nem kell semmit sem konvertálni.

Alexease
Nem konvertaljuk sehova, vagyis nem is hasznalunk semmilyen progit😉
Gondolom sajat autot akarsz csinalni?! Egyszeru a program, de hosszu leirni, szerintem ra josz magadtol is, kezdj el nezelodni az Opponent Manager-ben...
milyen progit hazsnáltok a 'car' formátumú fájlok konvertálásához???
Met
PSP-ban nyomsz egy CTRL-L-t és berakja új layer-nek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
nekem van jobb érvem
"mert szar" 😄DDDDD

PSP-t használok, mostanában PS-t, de corelben is meglehet és nem lesz olyan pixeles

ez eleg gyenge erv a gimp ellen 😊

Janusz

sajoati
nekem a psp a legjobb 😊 gimpben minden kép új ablakban: broáf. ps-ben nem lehet simán CTRL-V-vel a vágólapról új képet létrehozva beilleszteni a tartalmat: broáf. (nem hiszem el, hogy egy 5x annyiba kerülõ programnál nincs ilyen opsün, hogy csak új képbe lehessen betenni a vágólapon levõ adatot???)

na mind1. psp9 ver mindent 😊

en gimppel rajzolgatok

Janusz

ranGer2
PS rulzódik.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Cowek
Adobe Photoshop a legkedveltebb...
Talán még Corellel is lehet, de azt én nem próbáltam.

A autók festése hogy szokot menni, milyen progik kellenek hozzá?
Cowek
Egy kis leírás magunkról viccesebbé tehetné szerintem :-)

Jók a képek! Schumi mint valami züllött alkoholista! <#nyes>

Alexease
Tessek, ezt most gyorsan megirtam😊))
Beta verzio😊) http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=profiles_list
sajoati
kedvenc pálya (ovál, road)
kedvenc széria
legjobb eredmény

Met
milyen kormány, milyen pc

Alexease
Koszi! Jok a kepek😊)))

De mielott neki allunk "kitoltogetni" az infokat, eloszor "otletezni" kellene, hogy mik is legyenek benne. Lehet barmennyi - de azert ertelmes😛 - de ne mar "mukodes kozben" jojjenek az uj dolgok, hogy ne kelljen tobbszor atirnom a programot😉

Vagyis, lehet az also listat boviteni es egyebb otletekkel eloallni😉 Ha meg lesz a lista, megkapja mindenki a veglegest, kitolti, es akkor csak be kell masolnom a DAT fileba es nem kell gepelgetnem😊))))
JuanG
pü ment 😊 <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Tessek, kezdem a gyujtest😊
nick = xxxxx
nev = xxxxx xxxxx
rajtszam = xx
szuletesi_ev = xxxx
lakohely = xxxxxx
csaladi_allapot = xxxxxxx
foglalkozas = xxxxxxxxx
hobby = xxxxxxxx
csapat = xxxxxxx
szponzor = xxxxxxx

Es ehez meg jonne egy fenykep (portre😄) es galeria (sok-sok kep).😊
Alexease
Csinalok en driver profilt ha van ra igeny😊 Nem veszes osszedobni. De csak akkor, ha van mit beleirni (ne csak ket adat legyen benne😄), szinte mindenkitol megkapom az adatokat, es ha mar profil, mindenki tolja a fenykepet hogy erdekesebb legyen a dolog😉)

Johetnek a otletek, mik legyenek benne😊 (Driver statisztikakat ne kerjetek, mert az NR jellege miatt nincs adatbazisba szedve - statikus - nem fogom versenyenkent kezzel toltogetni😄DDDD)
sajoati
azért télleg nem semmi, odakint azért egy picikét jobb lehet a szimek megítélése, vagy úgy egyáltalán a pc-s játékoké (nem csak a gyerekek/kamaszok/it-buzik addikciója)... pl. itt egy másik "csávó", aki

"Married to beautiful woman, 17 grand kids. Retired Police officer over 38 years as
high as Chief of Police. Love this league, been watching for long time. Racing, flying, acting and writing are my passions."

😊)

sajoati
Egy igazi NR simversenyzõ 😊) érdemes megnézni a ligát is, milyen arcok vannak, ilyen driver profile-t mi is csinálhatnánk...

btw délután nem nyomunk vmi funrace-t?

egy dirt tracket esetleg, vagy Meadowland Beta-t. TPTCC moddal mondjuk.
vagy egy CUP ovált, mondjuk egy 1 mérföldest

ranGer2
kay, köszi.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Papailaca
Pete mellett én (Papailaca #20) guggolok, a többi a Proex motorsport versenyzõje,ill. szerelõje.

Let\'s get ready to Rumble!

ranGer2
Ki kicsoda? csak Hazso-t,PeteSilvert,és Norbit ismerem..

sanzik
Arra meg mindig buszke vagyok ,hogy a 2003-as szezonban a legtobb kort megtett versenyzo az szereny szemelyem lenne, mintegy 5177 korrel.
Senki nem volt palyan annyit abban az evadban mint en. <#beka3>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
viszont ez így nem megy :-/

sajoati
ööö. rájöttem közben, h csak be kell kopizni a normált. amúgy van vkinek linkje pályakonvertáláshoz? (GTP-be)

sajoati
GTP Götzi night fent van valahol? megnézném, hogy megy-e nálam 15 frame felett 😊

petesilver
hivatalos jó verzió a PROEXES tesztnapról:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nagy jó! Lehet csemegézni uraim, van mit!!!<#worship><#worship><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
PS iditattasanak koszonhetoen, ravettem amgam, hogy nehany perces munkaval kilinkeljem a HNR futam es bajnoki tablazat archivokat😊
Itt megtalaljatok (baloldali menu): http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?submenu=archive

THX PS!

ui.: Meg nem vegleges, hianyoznak logok, kepek, de majd alakul ez is😉