51527
-
#39346 ezt vajon túlélte a fickó?? -
#39345 http://alexease.uw.hu/files/vid_00803.wmv -
#39344 kafa :DDD...leszedtem a modot, majd ki is próbálom, úgyis rég nyomtam GPL-t... -
#39343 jujj, már sejtem miez :DDD...kiváncsi vagyok milyen, thxa Toya!!! -
#39342 köfönöm! :) -
#39341 csordogál lefele a nafta, bár elég kicsi a viszkozitása -
Toya #39340 Ford Fusion, Ford Five Hundred Template
Chevrolet Monte Carlo Template -
#39339 vki tudna linket adni 2006-os autó template-ekhez? igaz, se a fusion, se a charger nem az az überszépség, de próbálunk közeledni a realitáshoz azzal is, hogy béna kis festésünket egy ilyenre húzzuk rá. :D -
#39338 miezmiez??? ... (tölting) -
Toya #39337 Ezt most csak úgy Juannak :) -
Kovsebi #39336 ol -
#39335 Én is mikrosról beszélek! Az igazsághoz az azonban hozzátartozik, hogy nálunk is lehet hűségnyilatkozattal kötni. Ez 1-3 évig mehet, ha nem kell, akkor 1szeri díj 49E. De ezt is rugalmasan kezeltük .
A legdrágább otthoni mikro-dsl ára 9900Ft havi díj. Ez 1024/192 Kbit/s -os.
De már nem dolgozok itt, és amúgy is csak Szombathely 15km-es körzetében érhető el.
Csak azon voltam kiakadva, hogy Te milyen árat mondasz. Szerintem pofátlanúl drága egy ekkora eléréshez.
Tájékozódás képpen itt megnézheted miről is beszéltem. -
#39334 ezt akartam no...mindegy :)
-
#39333 -
#39332 ezek a mikrósnak a díjai. ugye tudják, hogy amint adsl/kábelnet lehetősége lesz az embernek, elmegy tőlük, ezért próbálnak ilyen elrugaszkodott árat szabni a nem-hűséges embereknek. :-// -
#39331 Ahol én melóztam cégnél, ott az 512/128 MDSL-t szolgáltattuk 7000Ft környékén -
#39330 ahogy nézem, elég egy hurka társaság van itt, nagyon arra mennek ki, hogy hűségnyilatkozatot tegyen náluk az ember.
pl. azzal 12K körül van a 384K-s net, anélkül harmincvalahányK
röhej. -
IzI #39329 Esely van ra de nagyon sok fugg mennyit bir a szolgaltato.Megkene kerdezned par embert akinek van mert annelkul eleg lutri a dolog szerintem -
#39328 figy, szerintetek mikrós nettel van esélyem, hogy normális pingem legyen? egyre kevesebb a reményem egy normális netre. :((((
különben most vettem csak észre Toya videójában az easter egg-szerű hnr crashfan no. 5 2006-ban ad-ot. :) jó, munkahelyen nem tudtam ilyen tüzetesen megnézni a videót. :)
aki meg teheti menjen versenyezni, én itt szomorkodom otthon. :-) :(( -
#39327 jaja...épp az új gépem telepítem... -
#39326 Ezert is irtam, hogy nem valoszinu hogy a setuppal, palyaval, moddal van a problema, hanem szerintem is mindenki pihizik, "hazimunkazik" stb.:) -
IzI #39325 Custom a masik fele.Multheti pl jovolt.Egyszerubb ha keddenkent mondjuk CUP VH probalgatnank -
Toya #39324 Én sem a setup miatt nem járok keddenként.
Egyszerűen kell egy kis kikapcsolódás, elég lesz februártól komolyabban résztvenni a versenyeken (addig pedig olyan hülyeségekkel foglalkozom amire amúgy nem nagyon szakítanék időt) :D -
#39323 Atteszem customra ha kell, de ettol tobben, ugy nez, meg nem lennenk:) -
IzI #39322 Egyenlore egyedul vagyok.Szerintem sok ertelme nincs azoknak a futamoknak ahol fast setup van mert iszonyat rossz altba szerintem.Californian is ez volt alig voltunk + ... setup -
Marco #39321 Ilyenkor sajnálja az ember, hogy elköltötte a pénzét a karácsonyi ajándékokra... -
#39320 SZERVER ELINDITVA!
Pocono, 80 kor, CTS, fixed setup (FAST), yellow, 2x pit. -
#39319 Lesz ma valami futam? -
#39318 lol! -
#39317 -
#39316 mindenkit kielégítő fixed setupot ehhez nem hiszem hogy lehetne csinálni... -
72TSanyi #39315 Hát ha nem is holnap, de a közeljövőben jó lenne egy verenyt rendezni újból a V8moddal. Mondjuk Troies Rivieres-ben. Mondjuk fixed setup mellett. -
#39314 -
#39313 Egy kis kedvcsináló nicko-tól (index) : http://users.atw.hu/bigtwo/nascar.avi -
#39312 Valamit kellene;)
Eredetileg ugy volt, hogy a jovo evi Mixed kpat kellene elokesziteni, az esetleges uj mod(ok) es palyak tesztelesevel, es azokbol otletezve, valasztva futni versenyeket.
De ha nem erkezik hasznalhato es mindenki - de legalabb a tobbseg vagy aki itt megjelenik, indulni akar:) - altal hasznalhato, elfogadhato otlet, akkor - ha hazaerek:) - CTS-t inditok valszeg Oval palyan:) -
#39311 A Gomb nekem is tetszik, regen amugy is szerettem a "vmocit":)
De nekem mindig Doors utoerzetem van ha hallom ezt a gombot (Stoned Immaculate):))) Bar azert, egy kicsit mas...:) -
IzI #39310 Holnap hol fogunk korozni? -
#39309 na mostanra sikerült megnézni:)
ez a gömb c. szám nagyon találó volt, ráadásul vmikor még kisgyerekként hallottam egy kopott, elfeledett kazettán, enélkül a vid. nélkül valszeg sosem lelek rá. -
#39308 köszönöm, már lent is van! :) (ha más nem a dl speed nem rossz benn :)) ) -
Toya #39307 ATW-re felraktam