NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Meg mindig "hulye" vagyok😊))
DTap

Alexease
Egyeb info!? 😊
DTap

DTap

Met
szerintem a mezõny nagyrészének racing van😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

www.depo.hu
Ezen az oldalon megtudod rendelni 26.500Ft-ért a Lord Dreamland-tõl
a Royal Sprint-el szálítattnak, vidékre 4000 körül kiviszik.
Én is most rendeltem meg tõlük a MOMO Racing kormányom pár napja...
Meg varom az ajanlatokat😊Egyebkent mennyit kell fizetni a szerverert?
Met
momo racing, kicsit több, 32 körül láttam MM-ban de szerintem a legjobb választás

Milyen kormanyt vegyek szerintetek?Olyat mondjatok lehetoleg ami kaphato itthon es nem tobb 30e-nel
Met
mert azzal lehet normálisan menni, billel nem lehet finoman irányítani és amikor pár centire van tõled egy autó akkor elengedhetetlen

Igen, kötelezõ. Kormány nélkül lehetetlen ezt a játékot normálisan használni.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Miert kotelezo a kormany?
Koszi
nascarracers.hsw.hu

Itt mindent megtalálsz. Csatlakozni lehet, amennyiben befizeted az éves szerverbérleti pénzt, és alkalmasnak találod magad online versenyzésre. A futamjaink kedden és pénteken szoktak zajlani. Az NR2003S többféle modjával játszunk, szóval ezeket érdemes/szükséges letöltened ha még nem tetted meg.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Papailaca
már megint a kutya....

Let\'s get ready to Rumble!

Hi

Tudnatok nekem mondani errol a bajnoksagrol valamit?Alapon kivul kell e valami patch,lehet e meg csatlakozni,versenyek hogy zajlanak stb.?!
Met
home sweet home

menj le a ligetbe kutyátsétáltatni😊

Alexease
OFF
Ez a nap nagyon nem jon ossze😞 Nem eleg hogy faj a fejem, itt ez a buzi Budapest Parade, a sok kocsok az utcan csak ugy uvoltozik, a milliomos kolykok turaztatjak a speed motorjaikat, folyamatosan korozget egy rendor hellikopter, fuvet nyirnak, es eppen filmet forgatnak tornazo iskolas gyerekekkel akik meg visitanak mint a faba szorult fereg😊))))))
ON
avcom
Sziasztok!

Egy kis segítségért fordulnék hozzátok. Az új HSW-re csináljuk éppen a MOD adatbázist és jelenleg bevezetõ szövegeket és autó/pályalistákat írogatok különbözõ, többek között NR2003 MOD-okhoz. Sajnos ebben a körben én nem mozgok otthonosan így vannak MOD-ok, amirõl nem tudok fejbõl igazán sokat, mindet felrakni és megnézni pedig nincs elég idõ így szeretnélek titeket megkérni, hogy ha lehetséges írjatok pár tényt a publikusan elérhetõ MOD-okról (pl a GTP 1.1 kapcsán nem találtam sem autó sem pályalistát, az autókat még tudnám, de ha információim nem csalnak fake nevekkel szerepelnek az 1.1-ben, azokat meg nem látom). Remélem nem voltam felületes, körbenéztem 1-2 oldalon, de nem sok hasznos dolgot találtam, valszeg rossz helyen kerestem.

Elõre is köszönöm szépen!

Met
pucold ki

Tihy
Toya! privát ment

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Giovanni
Logitech Momo

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
milyen pedál?

sajoati
szerintem ez azért nem olyan rossz, bár 1 vagy 2 sárga szerintem nagyon elkerülhetõ lett volna. (meg a restartos incidens se kellett volna 😉) )

Summary of yellow flag statistics:
Number of yellows: 8
Number of yellow flag laps: 28
Percentage of racelaps run under yellow: 17.39
Total time run under yellow: 62m50.420s
Percentage of racetime run under yellow: 35.55

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Jó volt a tegnap este, csak kár hogy szarakodott a pedálom, és már a rajttól befogott a fék. Aztán mikor próbáltam elkerülni, hogy Atykának menjek - Bocs Atyka! - teljesen megdöglött.
Van valami tippetek mit lehetne csinálni?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Nextel Cup, Indianapolis, FunRace
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Alexease
En sajnos erre szamitottam😞 Tudtam, ereztem hogy kifogjak lokni. Persze, nem azert mert O "Norbi", hanem az Astrasoknal mindig ez megy. Folyamatos lokdosodes, kanyarlevagas, szelesites stb. Lehet hogy van penzuk versenyezgetni, jol vezetnek es vagy gyorsak az idofutamokon, de hogy epitett palyan mennyi a "versenykultura" azt nem tudom...

Remelem Norbi megcafol, es azt mondja, hogy mind nagyon jo autoversenyzo, es egyszeruen csak versenybaleset volt😊)
sajoati
melyik kanyarban történt, és ki volt az? remélem jól megbüntetik. :-///

DTap
Sajnos hallottam HaZsótol az imént el is vette a kedvem-ráadásul az élrõl!Mit lehet erre mondani...

ibronk
A második körben kilöktek a pályáról!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
nemérdekes

DTap
Sajnos én már a verseny eleje óta csak "kocogni" tudtam mert egy keresztbecsuszó autót nem tudtam kikerülni és megtörtem rendesen (reális törés mellett biztos kiestem volna).Bár lassabb lettem de mintha stabilabbá vált volna az autóm ha nem lett volna sárga 20-25 körrel a vége elött nagyon izgalmas lett volna ,hogy ki hogy taktikázott.Nekem a splash villogott egy darabig de sikerült megspórolnom annyit,hogy talán elég lett volna.
Rednek gratula!

Norbiról nem tud vki vmi friss infót?

HaZso
Alex! Ha nem gond, rakd fel a replayt és csinálj reportot légyszíves! Köszi ;-)

sajoati
elég sokan végigértünk. de majd úgyis mondja ki-ki a saját részét. nekem DQ kvali a pitben speeding miatt (pedig a napi legjobbat futottam kvali, 50:242-õt), futamon kopott a gumi rendesen, kaptam 1 black flaget, zöld alatt pitteltem, utána sárga, a végén 2 kör hátránnyal bekocogtam TD mögött a... asszem 8. helyre. 😊

grat Rednek a gyõzelemhez! ha tudtam volna, hogy így szétmegy a gumi, más íveket kerestem volna. na mind1, fun race-nek nem volt rossz.

atyka
az elso kek-halal-reboot utan meg visszamentem, de a masodik utan mar nem fogok <#zavart1>

JuanG
én elcsesztem...beállok a boxba zöld alatt, kifelé átlépem a limitet, mert közben a quick chat gombot kerestem <#falbav>, soha többé nem fogom használni...BF, aztán még kifele menet a pályára megpördültem, és egy sárga is lett belõle...áááhhh

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sanzik
Met bocs ha elszurtam az estedet.
Amugy voltak itten erdekes dolgok,en eddig birtam,kivancsi leszek ki megy vegig 😊
Cowek
Hát ezt nem így képzeltem...

http://www.f1-info.hu/

Aham hát majd én is rászorulok egy vételére, mert amit találtam már túl régi, mind1 úgyis megyek Kedden Egerbe, viszem a bizonyítványom a suliba, majd lehet beugrok egy boltba.
Met
alaplapi hangkártyával nem szokott jó lenni
nekem egy SB PCI 128-am van😊

Hihi! Találtam egy régi poros audiokártyát fingom nincs milyen tipusú de hátha mûködni fog.
Holnap megbontom a gépet és meglátjuk jó lesz-e!?<#confused>
Naja lehet, hogy ez lesz a vége..<#szomoru1>
sajoati
eszközkezelõben letiltod, veszel egy sb live-ot 4K-ért vagy kb. ennyiért. nem éri meg a szenvedés. 😊

A Realtek audiokártyám driver-e lassítják a Nascar-om.
Alap driver:20-10fps legújabb driver 15-1fps<#nezze>, driver nélkül azaz HANG NÉLKÜL meg 70-50 között mocorgot az fps.
Valami alap, szabványos audio drivert kéne feltennem, de a nyomoronc XP automatic felrakja a Realtek driver-t, nem tudja vki, hogy kerülhetném meg az autofelismerést...túúúl fáradt vagyok már, hogy magamtól rátaláljak a megoldásra.
Ja és eza nyomoronc kártya INTEGRÁLT...
Cowek
Yeeee :-)

Kérdésem lenne a vezetõséghez ICQ-n :-)

Met
attól nem félsz, hogy valamelyik gyerek éppen akkor fog a wc-n ücsörögni?😄

sanzik
Na lehet,hogy ma en is boldogitom a mezonyt.
Azert egy ilyen 100%-os futamon mar csak kivancsisagbol is elindulok.
Viszont mikor olvastam,hogy ez lesz, akkor nekem is a hugyozas jutott eszembe elsore. Na dehat maskor is mentem mar ki kerekcsere alatt,ugyhogy ez nem fog visszatartani. <#vigyor3>
Cowek
<#worship><#nyes><#worship><#worship><#nyes><#worship><#worship><#nyes><#worship>

petesilver
Hatalmas gratula!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class