51527
-
Toya #39466 Csak szólok, hogy a HNR fórumában találtam egy beírást ami szerint kapható a NR2003 hivatalosan valahol pesten.
Akit érdekel nézzen be a fórumba. -
IzI #39465 Ezert mondtam hogy a szunetbe megis nezhetnenk is letudnank szurni a tapasztalatokat -
#39464 éppen eleget mentem VH-val, hogy tudjam mit beszélek és miért -
Toya #39463 Most pénteken ismét megnézhetjük VH-val.
Nekem a múlt péntekivel a legnagyobb gondom az volt, hogy egy fékezés olyan volt mintha orosz rulettet játszottunk volna :) -
Toya #39462 Szavazás volt, az eredmények megvannak, mi kell még?
De azt csak csendben említem meg, hogy ez nem így működik hogy eltolom a súlyt és kész :)
Ha eltolod a súlyt másképpen melegszenek a gumik, bizonytalanabb lehet a kocsi, másképpen kopnak a gumik, stb...
Pl: Tegnap mind a ketten megcsúsztunk VH-val. Történetesen figyeltem a gumikat és bizony akkor már bőven túlmelegedtek. -
#39461 Szerintem az előítélettel van a gond. Mindenki arról papol, hogy a VH nem jó, mert százezer km-t ment Fast-al és utána persze rossz a VH, mert öt kör után eldobja. Azt is ugyanúgy meg lehet szokni. Múlt pénteken végre legalább egyszer megnéztük ad-hoc és ahhoz képest szinte mindenki tudott vele menni. Szerintem addig, amíg nem próbáltuk ki legalább öt-tíz futamon, nincs jogunk véleményt alkotni róla. Fast/Fast2-vel is mindenki esett kelt amikor elkezdte napokig akár még tovább, mégsem mondja a mostaniak közül senki, hogy a NR2003 "vezethetetlen", "instabil", stb. -
IzI #39460 Forr a levego?De szerintem ebbol a VH-bol kilehetne hozni kisebb valtoztatassal jobban kezelheto setup-ot es akkor mind2 tabor elegedet lehetne.Amit irtam korabban csak sulyelosztason kene valtoztatni es teljessen jol vezetheto lenne es szunetbe megis nezhetnenk.Azzal se erunk semmit hogy tabor egyik fele azert partol el mert setup uncsi meg rossz masik nehezen kezelheto ezert ne mmegyek vele.Koztes megoldas kell::) -
#39459 Nem beszólásnak szántam (az durvább lenne).
Csak tény, ami szerinted a jó oldal az Neked jobb lenne, nem?
Engem is érdekel, hogy mi az az oldal... -
#39458 Köszönöm Mindenkinek! -
Toya #39457 Írd már meg (legalább privátban), mert engem érdekel hogy mit látunk másképpen. -
#39456 Beszóltál most elégedett lehetsz. Részemről a kérdés lezárva. -
#39455 BSZ SANZIK!!!! -
#39454 Szerinted (Neked) melyik a jó oldal?
Boldog születésnapot Sanzik! -
#39453 Nyilván a másik oldalnak is igaza van, aki azzal érvel, hogy jó setupal igazán élvezetes a versenyzés-vezetés. Gondolom erre gondolsz. -
#39452 Boldog Szülinapot, Sanzik! -
#39451 Teljesen rossz oldalról közelítitek meg a kérdést. -
#39450 HEPPI BÖRSZDÉJ SANZIK! -
#39449 Érdekes ez a setup mizéria. Beszéljünk róla majd azután, ha végignyomtunk egy idényt max összesen 30 sárgazászlós szakaszal. Bob Stanley is írt anno olyasmit, hogy akkor kell bizgetni a setupot, ha stabilan, hiba nélkül konzekvens körökre képes fast-al az ember. Versenyre ugyanez igaz. Alapvetően nem a setupban kell keresni a hibát szerintem.
Boldog Szülinapot Sanzik!!!! -
#39448 Boldog Szülinapot Sanzik! -
#39447 Errol papoltam multkor is, amikor VH-ert kialtottak az emberek:)))
Szerintem is jobb ha marad a FAST2. Valoban vannak elonyei a VH-nak, de ahoz sokan, biztonsaggal, viszonylag elvezetes versenyeket fussunk, ahoz jobb ha a FAST2 marad. -
#39446 maximálisan egyetértek :) -
Toya #39445 Igazából nem a setup dönti el a futamokat. Ha eltérünk a fast setuptól csak azt érhetjük el, hogy megnőnek a versenyzők közötti eltérések és növekszik a sárga zászlós periódusok száma (erre a legutolsó pénteki futam nagyon jó példa volt).
Szerintem a beállításoknál tökéletesen megfelel a fast2, mivel talán az idei idény hozta a legszorosabb eredményeket (időmérés, futam, stb...).
A beállításoknál szerintem sokkal fontosabb szerep jut a sérülésmentes kocsinak, a versenyző tudásának és a monotonia tűrésén - ha valaki ezekben jó, azt általában honorálja is a játék.
Lehet, hogy jó a VH vagy bármelyik setup, de azt el kell ismerni hogy nem vagyunk egyformák és a fast2-t viszonylag biztonságosan, szoros versenyben, kényes szituációkban is mindenki tudja rendesen kezelni és szerintem ez számít nem pedig az hogy 185-el vagy 192-vel tudok bevenni egy kanyart.
De ez csak szigorúan magánvélemény :) -
IzI #39444 Ha hatulja megserul akkor telleg game over van -
#39443 Véleményem szerint ha régi, ha új a VH alkalmatlan fix-nek, ha sérülsz nem lehet vele kezdeni semmit, annyi, csak customra jó, mikor verseny közben is állíthatsz rajta. Ilyen "éles" setupok nem alkalmasak fix-nek, hacsak nem dodgem módba megyünk :) -
IzI #39442 Ha en ratudtam erezni akkor mas is.Csak nem edzes elott kene 20 perccel betoppanni.Ez nem rad vonatkozott ugy altalanossagba mondtam:) -
Toya #39441 Hát ezek a régi VH beállítások elég jók, de a múltkori futamon egy új beállítással mentünk na az szerintem nagyon rossz volt.
Minden fékezésnél keresztbe volt a kocsi, talán ezért is volt hogy Zso egy körben 3x forgott meg. -
#39440 persze, mert kevesebben indulnak szezon végefelé:) -
IzI #39439 Ma is tul sokan voltak:)Egyebkent erdemes lenne atgondolni hogy szezonba mivel mennyunk:)Biztos nagyobb csatakat lehetne vivni igaz valszeg szezon elsofeleben sok sarga is lenne de ez kesobb csokken szerintem. -
#39438 Nem volt valami nagy az erdeklodes:) Voltunk 3-an:)
Engem mondjuk 2x ledobott, nem tudom mi volt a gyikja. -
#39437 SZERVER ELINDITVA!
Nextel VH Test:P, Texas, 134 kor, Fixed Setup (VH2 - amit Toya linkelt!), 1x Pit.
A setupokat ide is fel tettem: http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_setups
Azert Texas, mert az nem lesz a Winter Cup-ban;))
Nalam egy kicsit laza a setup, de eleg jol hasznalhato. Mondjuk 5 kor utan mar eg a lampa (viz), de utana ott meg is allt;) Hogy mit csinal draft-ban azt nem tudom:)) -
#39436 ezt a VH setup dolgot én is kipróbálnám...mondjuk ma nem biztos hogy ráérek egy futamra, de pár kör erejéig benéznék... -
IzI #39435 Kuldtem par setup-ot -
#39434 Ha neked meg van, vagy osszeszeded az osszes palyahoz az uj VH setup-okat, akkor mehetunk azzal is;)
Mindenkepp egysegesiteni kell elore, mert tervezhetonek kell hogy legyen. Az otletszeru, cserelgetos, verseny elott valogatos setupokbol csak kavaras es felreertes van. -
IzI #39433 En jonnek gyakorolni VH-t de akkor mar szerintem ujabb fajtak kellenenk -
#39432 -
#39431 KOSZI!
Emiatt erdeklodtem, mert tudtam hogy tobbfajta van, es nem lenne egeszseges ha kavaras lenne;)
Megnezem ezeket, es ha benne van minden, es ha mindenkinek megfelel, akkor ezeket linkelgetem ki a HNR-re, es ezekkel tesztelhetunk. -
Toya #39430 VH beállítások -
Toya #39429 Nekem a régi VH-k megvannak valahol (kb 1 évesek, amelyek még eltérnek a mostaniaktól), ha kell összecsomagolom őket.
Egyetértek egy kis gyakorlás nem ártana péntekre. -
#39428 Ma ismet Mixed teszt futam lesz. Esetleg valami otlet MOD-ra es/vagy palyara?!
Ha mas nem lesz, esetleg lehetne tesztelni a penteki CUP VH setupokat is. vagyis lehetne egy oval palya, Nextel-lel, VH setuppal?!
De addig is, ha valakinek meg van egyben az osszes VH minden palyahoz, az fel tehetne valahova, hogy fent legyen a szerveren is, es mindenki le tudja szedni.
-
#39427 argh. vki nem tudna egy linket adni v8 template-ekhez? keresgettem, kutatgattam, mindhiába. (ok, elismerem, nem jól tűrőm, ha a google eredményekre több másodpercet kell várnom, az oldalakra meg fél perceket.)
néztem bhmotorsports-ot, masgrafx-et, hsw-t (itt van holden commodore, de cup-hoz, ha jól láttam), de nem találtam v8 supercarzzzt. :(