NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen az oldalon megtudod rendelni 26.500Ft-ért a Lord Dreamland-tõl
a Royal Sprint-el szálítattnak, vidékre 4000 körül kiviszik.
Én is most rendeltem meg tõlük a MOMO Racing kormányom pár napja...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Itt mindent megtalálsz. Csatlakozni lehet, amennyiben befizeted az éves szerverbérleti pénzt, és alkalmasnak találod magad online versenyzésre. A futamjaink kedden és pénteken szoktak zajlani. Az NR2003S többféle modjával játszunk, szóval ezeket érdemes/szükséges letöltened ha még nem tetted meg.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Tudnatok nekem mondani errol a bajnoksagrol valamit?Alapon kivul kell e valami patch,lehet e meg csatlakozni,versenyek hogy zajlanak stb.?!
Ez a nap nagyon nem jon ossze😞 Nem eleg hogy faj a fejem, itt ez a buzi Budapest Parade, a sok kocsok az utcan csak ugy uvoltozik, a milliomos kolykok turaztatjak a speed motorjaikat, folyamatosan korozget egy rendor hellikopter, fuvet nyirnak, es eppen filmet forgatnak tornazo iskolas gyerekekkel akik meg visitanak mint a faba szorult fereg😊))))))
ON
Egy kis segítségért fordulnék hozzátok. Az új HSW-re csináljuk éppen a MOD adatbázist és jelenleg bevezetõ szövegeket és autó/pályalistákat írogatok különbözõ, többek között NR2003 MOD-okhoz. Sajnos ebben a körben én nem mozgok otthonosan így vannak MOD-ok, amirõl nem tudok fejbõl igazán sokat, mindet felrakni és megnézni pedig nincs elég idõ így szeretnélek titeket megkérni, hogy ha lehetséges írjatok pár tényt a publikusan elérhetõ MOD-okról (pl a GTP 1.1 kapcsán nem találtam sem autó sem pályalistát, az autókat még tudnám, de ha információim nem csalnak fake nevekkel szerepelnek az 1.1-ben, azokat meg nem látom). Remélem nem voltam felületes, körbenéztem 1-2 oldalon, de nem sok hasznos dolgot találtam, valszeg rossz helyen kerestem.
Elõre is köszönöm szépen!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Summary of yellow flag statistics:
Number of yellows: 8
Number of yellow flag laps: 28
Percentage of racelaps run under yellow: 17.39
Total time run under yellow: 62m50.420s
Percentage of racetime run under yellow: 35.55
Endure, in enduring grows strong...
Van valami tippetek mit lehetne csinálni?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Remelem Norbi megcafol, es azt mondja, hogy mind nagyon jo autoversenyzo, es egyszeruen csak versenybaleset volt😊)
Rednek gratula!
Norbiról nem tud vki vmi friss infót?
grat Rednek a gyõzelemhez! ha tudtam volna, hogy így szétmegy a gumi, más íveket kerestem volna. na mind1, fun race-nek nem volt rossz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amugy voltak itten erdekes dolgok,en eddig birtam,kivancsi leszek ki megy vegig 😊
nekem egy SB PCI 128-am van😊
Holnap megbontom a gépet és meglátjuk jó lesz-e!?<#confused>#confused>
Alap driver:20-10fps legújabb driver 15-1fps<#nezze>#nezze>, driver nélkül azaz HANG NÉLKÜL meg 70-50 között mocorgot az fps.
Valami alap, szabványos audio drivert kéne feltennem, de a nyomoronc XP automatic felrakja a Realtek driver-t, nem tudja vki, hogy kerülhetném meg az autofelismerést...túúúl fáradt vagyok már, hogy magamtól rátaláljak a megoldásra.
Ja és eza nyomoronc kártya INTEGRÁLT...
Azert egy ilyen 100%-os futamon mar csak kivancsisagbol is elindulok.
Viszont mikor olvastam,hogy ez lesz, akkor nekem is a hugyozas jutott eszembe elsore. Na dehat maskor is mentem mar ki kerekcsere alatt,ugyhogy ez nem fog visszatartani. <#vigyor3>#vigyor3>
http://www.f1-info.hu/