51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    a hnr oldal mikor frissül?
  • Alexease
    Nekem "egeszsegugyi" okok miatt:) Eddig egyszer sem tudtam vegig menni rajta, mindig ki kellett hogy lepjek.
  • Giovanni #40428
    Nem tudtam miért nem szimpatikus nekem Bristol....már tudom :)
  • Alexease
    Talaltam egy jokis letolto helyet, kozvetlen linkekkel: http://www.raceservers.net/Software_Downloads.htm
  • DTap
    Nekem volt alaplapcsere után hasonló gondom,és az is a hangkártya miatt volt.
  • sajoati
    Gio: ok, bent vagy. :) azért kéne vki, akinek van rendes nete, és hajlandó kicsit szervezősködni is, pl. carset mailezgetés (egyáltalán: kéne csinálni egyet...), stb.

Zso, szerintem elég a 3 sofőr, a 4 opcionális. (bár 3 fővel kétségtelenül húzósabbb a dolog.)

• Alexease
    Write Combining (ez macerasabb)?! :)
  • Met
    fast write?
  • CodeRed
    Nekem 9600XT-m volt.Mondjuk azon sosem ment jól az NR2003.Van egy beállítás az ATI kártyákon amit most meg nem mondok fejből, de ha az alapból bekapcsolva van sokszor tud ugyanilyen galibát okozni.
  • Giovanni #40421
    Nem lehet, hogy alaplapi hangkártyád van? Nekem az indította újra
  • Met
    nekem is olyan kártyám van és nem indul újra;)
  • csm
    kösz, megpróbálom
  • Alexease
    A patch-et tedd fel. A 3D hangokat - ha be vannak kapcsolva - kapcsold ki. Pobald a D3D/OpenGl allitasokat.
  • csm
    patch nincs, verseny közben csinálja, at 9600 pro 128mb a kártyám, a geforce 4 mx 440-el nem csinálta.
  • Giovanni #40416
    Ha mindent elintéztek helyettem, akkor lehet, hogy én is kipróbálnám magam egy ilyen versenyen :) Jah, meg ha megfelelek :)
  • Alexease
    KOSZI!
  • Met
    nem tudom ki volt de köszi a meghívót:)
  • Toya
    SZERVER ELINDÍTVA - CUP BRISTOL 250 kör
  • CodeRed
    konfig? verzió? patchek rendben? mikor csinálja? reinstall megvolt?
  • csm
    mindig újraindul a játék, pedig régen nem csinálta :(
  • HaZso
    Erről majd Norbit és Prezsit kell megkérdezni, és úgy látom, kell egy 4. ember is :-)
  • 72TSanyi
    Ugyan má', fő az optimizus!
  • CodeRed
    Inkább gyúrjon mindenki az esti futamra.Azthiszem lesz ott ma sokminden
  • sajoati
    figy, induljatok már Ti is, lesz élő videóközvetítés, meg díjak, menő dolog lenne, ha egy top ungarische csapat is szaladna :)

Go here http://www.fsrracing.com/reg/gtp2
  • HaZso
    Ja ok, így világos ;-)
  • sajoati
    A titok nyitja ott rejlik, hogy a Merci, Jaguar a normál GTP osztályban indul, a Mazda meg a light-ban. No és egyrészt én szeretem a Mazdát, másrészt nincs kedvem olyan ipsékkel izmozni a normál osztályban, akik között tavaly Spában a polesitter pl. 1:56 alatt ért körbe...

A light-ban meg hátha kihullik előlünk mindenki, és akkor kapunk egy-két matricát, ilyesmit. ;-)
  • JuanG
    plö
  • HaZso
    Nehogymár Mazdával menjetek, ott van a Merci vagy a Jaguar - szerintem sokkal jobb ;-)
  • Cowek
  • sajoati
    ööö. nincs :( sőt, késő délutáni infó szerint lehet, csak április végén lesz. :(

na mindegy, van egy Hungarian Nascar Racers Light nevű team reggelve, esetleg a "megszokott" HNR team is mehetne.

Cowek: ok, bent vagy! :)
  • CodeRed
    Azt nem tudom, de büntet!
  • Cowek
    Szerintem bepróbálnám megint

Egyébként ez milyen kormány set?
    Kormány...
  • pasztor
    akkor van neted! bristolban már ott leszel?
  • sajoati
    ja télleg, GTP 1.1 lesz szerintem, vagyis csak eredeti gaméval rendelkezők (vagy törték már az 1.1-et?) indulhatnak akkor.

központozás nélkül több értelme is lehet(ne) a mondatodnak btw :) ("megment" a broáf-smiley. :) )
  • IzI
    En biztos nem az erossegem a GTP
  • sajoati
    hm-hm, április 8-án 12 órás GTP endurance verseny Daytona RC-n. Keresek csapattagokat a light osztályba, Mazda autóval gurulnánk.

a versenyt élőben közvetíti az RlmTV, a győzteseket (jól szereplőket?) díjazzák. (pl. ilyennel http://www.sim-gear.com/794354.html)

endurance tapasztalatosok előnyben :)
  • IzI
    Szerintem semmilyen:)
  • ChevyG work
    milyen mod az?
  • IzI
    Lehet hulyeseget kerdeztem
  • IzI
    Tud vki linket vagy oldalt ahonnan letudnam tolteni standard-stockcars modot ?