51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Felőlem is mehetünk, a pálya egyébként is népszerű szokott lenne CUP futamokon.
  • Met
    köszi, így már jobb
  • B Lori
    Felolem mehetunk....
  • B Lori
    Ez hihetetlen....
  • Met
    Imádom ezeket az "izomautókat" tegnap volt a tvben ilyen autós műsor, mutogattak mindeféle enzokat meg porschékat és annyira nem érdekeltek :)
    Dodge Charger, Shelby Cobra, Mustang stb. ezek jöhetnek
  • CodeRed
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW...menjünk már ezzel, mondjuk watkinsban. Azt úgyis mindenki vágja, és ha kevesen is leszünk, legalább együtt maradna a mezőny. Ennek a modnak meg hiába CTS fizikája van, akkora a feelingje mint egy ház!
  • Met
    hát nem, de viszont egy Dodge Charger gyári festés van, Bo Duke a driver :DDDD
  • B Lori
    Hát nem nagy ugy torolni,1-2 kattintás és kész :))Itt van hozzá hang is
  • Met
    tök fasza, hogy múlthéten raktam fel a v 1.1-et
    remélem ez már tartalmaz módosított hangokat
  • B Lori
    GN70 V2.0 for N2K3 Released
  • 72TSanyi
    Versenyt nehezítő körülményként ma számíthattok rám!
  • B Lori
    Látom megint nincs dontés,akkor legyen megint Aero pl a 85-os Darlington-on (idoben eldonteni mert fel kell toltenem)...ha road-ot szeretnétek akkor meg ott a Riverside szintén Aero-val és eredeti track ini-vel nem a 70-es félével....akinek nem tetszik az menjen akarom mondani javasoljon mást
  • IzI
    Ha eredetid van akkor sierra-ra tudsz menni persze ejfel utan erdemes csak :)Mivel amcsi szerverek ezek es enyhe -6oras eltolodas van:)
  • gordon 24
    Jó de az nem baj ha nincs időd. Akkor nem jössz. Ha van jössz. Ennyi nem kell minden vesrenyen elindulni. Csak gyere..
  • CodeRed
    ITT mindent megtudhatsz
  • Szeki26
    Igen tudom már egy párszor megnéztem az oldalt.Csak én mivel nem igazán sűrűn érek rá játszogatni,ezért kérdeztem hogy van-e ebben ilyen eccerű serverkereső lehetőség,de látom sajnos nincs :(
    Mikor van néha egy kis időm felnézek a Gamespy-ra és tök jó,hogy sokan vannak,néha nagyokat lehet versenyezni,de azért az kicsit béna egy ilyen igazi nascar játékhoz,meg most már tele van s*ggfej cheaterekkel.
  • gordon 24
    Hát figyi.. Ingyenest én nem tudok. De ha pl ezt a ligát nézed amibe mi megyünk. Ne gondolj valami egetverő költségre egy évre van a szerverdij ami kb 3000ft. De ez egy teljes év. És itt minden Kedden és Pénteken tudsz játszani. És nem holmi hülyegyerekekkel akik arra mennek hogy összetörjenek meg semmi értelme az egésznek. Hanem egy komoly küzdelmes versenysorozaton tudsz indulni. Gondold végg és jelentkezz. Kattints a Bannerre és mindent megtudsz.

Szia!!
  • Szeki26
    Sziasztok ! Lenne egy olyan kérdésem,hogy vannak a ehhez a játékhoz olyan szerverek,ahova ingyen lehet csatlakozni,és ott játszani egymás ellen,kb úgy mint a Race Driver3-ban Gamespy-al ?
    Van egy F1RST nevű progim,amivel elvileg lehet NR2003-ni,de soha nincs senki aki Nascarozna,csak Rfactor,meg 1-2 F1 challenge.
  • gordon 24
    Hát én is. Majd találjatok ki valami jót. Sajnos holnap Szegedre megyek, és elég hosszu lesz a holnapi nap. De mindenképpen jövök ha hazaérek. De sajnos a megbeszélésből kimaradaok. Ugyhogy majd irjátok le hogy mivel megyünk és hol. Aztán Go..
  • CodeRed
    Remélem lesz valami
  • gordon 24
    Na holnap mi lesz? Mivel megyünk milyen pályán?

(egyébként lehet csak este késön leszek, de remélem hamar tudok jönni.)
  • CodeRed
    Persze. www.hsw.hu a magyarosítás packban van benne a motorhang. Bár azóta már sokmindent átdolgoztam belőle. Majd azt is elérhetővé teszem valamikor.
  • bcs78
    Nekem ez a sound mod kellene (mínusz a magyar szöveg). Le lehet ezt kummantani valahonnan?
  • CodeRed
    OK! Rendben :-) Szinte majd mindegyikkel ez történt. Inkább szerzek vele örömet egy családtagnak, barátnak minthogy pár ezresért túladjak rajta. Annyit nem ér. Kivéve egy esetben. Azt a kormányt kivégeztem. A mostani momo-nak is megvan már az új gazdája. A G25 remélhetőleg jó pár évig kitart majd.
  • Met
    elmicsináltál?
    figyimán, meglesz a G25 utána összehaverkodunk jobban
  • CodeRed
    Nem. Már nem. Azt elajándékoztam, de egyébként tökéletesen működik, nincs vele semmi probléma.
  • 72TSanyi
    Code, te jelenleg Thrustmaster F1 FBB kormányt használsz, ha jól rémlik. Azzal volt valaha valami gond?
  • Alexease
  • CodeRed
    Én a CUP fizika mellett maradnék.
  • gordon 24
    Ti mire szavaztatok? Szerintem a CTS lenne a legjobb. Hiszen az most is COT. És lassabb is mint a cup.
  • gordon 24
    ez komoly... Sok látszik belőle...DDDDD
  • CodeRed
    Még nincsen +. De ha meglesz tuti beszámolok a tapasztalatokról.
  • IzI
    CODERED,
    folyamatos tajekoztatast kerek a G25-rolNyuzzad folyamatosan mert nem akarok 70e Ft feleslegesen kidobni az ablakon :)
  • CodeRed
    EZEN majdnem besírtam. A srác küldött egy "screenshotot" a festéséről.
  • CodeRed
    EZ az 1970 mod.
  • CodeRed
    Az értékeket a VGA teszt után írd át és a felbontás az legyen amiben végigfuttattad a tesztet.
  • CodeRed
    D3D. Amúgy a rend_dxg.ini fájlban az alábbiakra írtam át az értékeket 1280x960-as felbontásnál:

PolyRate=6643.01
    AnisotropicLevel=4
    TextureSetSize=224194304
    BitsPerPixel=32
    TestedFullScreen=1
    Height=960
    Width=1280
    vSyncMode=0
    MipMapLODBias=-0.50
    BestStampVOffset=0.50
    BestStampUOffset=0.50
    UseStencilBuffer=0
    MipFilter=2
    MinFilter=2
    MagFilter=2

És be van kapcsolva a AA és az Aniso + a játékban minden fullon.
  • GPx8
    Ez most OpenGL vagy D3D?
  • CodeRed
    Itt pedig pár shot frissítés után:
  • CodeRed
    Szívesen. Itt látszik mi a különbség a poros és a nem poros levegő között: