USER üzenetek száma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
nemtudom miért nem vállalnám az összes hozzászólást amit itt vagy bárhol elkövetek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
jelentem túl vagyok a 20k-n!! 😄DDDDDD

és mind kivétel nélkül tartalmas, humoros, építõ jellegû comment volt!!

MINT EZ IS!

Riszpekk

indexen van ez az user hozzászolásainak megjelenítése... szerintem nagyon gáz
rákattintasz egy emberre, és ha odajár pár hónapja, akkor gyakorlatilag az egész életét megismered
mit csinál napközben, este, milyen hobbija van, milyen a politikai és a vallási világnézete, stb.
én teljesen meztelennek érzem magam ott, esélyed sincs "hülyülni", vagy poénkodni... nem is járok oda 😊

ST az az ST aki a Chip mag.-ba írt annó híreket?

\"Life is around you and in you.\"

Dzsini
szólj St-nek... szerintem keresztbe lenyel :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gery1980
Kell csinálni új engine-t😊

Dzsini
ha pár szóra emléxel belõle akkor a fórumkeresõben már meg lehet csípni... de télleg nem ártana egy adott témán belüli keresõ.

Hülyét lehet kapni, amikor valamihet 5000-en hozzászólnak és megpróbálok visszakeresni egy hozzászólást de képtelenség, mert nem emléxem hogy 1500-nál volt vagy 3200-nál... 😊

Te csak õrizd a lámpást 😊

Egyébként jó lenne keresési lehetõséget biztosítani egy-egy topic-on belül, illetve lehetõséget adni egyes userek hozzászólásainak megjelenítésére.

Dzsini
mivel akarod még terhelni az amúgy is kifáradt fórumengine-t? 😊

Jelenleg az User infoban látható hogy ki hány hozzászólást követett el. Érdekes lenne látni, hány karaktert írt be összesen. Pl: ha valaki monden nap hozzámosolyog minden témához akkor hamar több ezer hozzászólása lesz, bár nem sok mondanivalót hordoznak ezek a nyúlfarknyi beröffenések.

Véleményetek?