8
  • Yfel
    Hogy a MacOS lenne a világ legjobb oprendszere azt elég merész kijelenteni, mert megintcsak attól függ, hogy mire akarod használni, de ebben nem megyek bele mert milliószor megbeszéltük.

Kiadványszerkesztésre szerintem a Windows ugyanolyan jó mint a Mac, grafikában szerintem is a Mac a legjobb, viszont az előző kettő nagyon rossz, ha programozni akarsz tanulni (mint most én is)... erre mindenképpen Linux... Felbecsülhetetlen érték, ha bele tudsz nézni mások forráskódjába, hogy elless egy-két trükköt...

Úgyhogy ilyeneket ne jelentsünk már ki, hogy a "világ legjobb oprendszere", mert olyan nincs.

De fenntartom állításomat, hogy az Apple a világ legnagyobb monopolistája :)))))

Y
  • Gabest
    Az lehet, de hogy a quicktime sdk-ja és dokumentációja a leggyatrább a világon az is biztos :)
  • Omegared
    Nem volt dolgod még Apple géppel ugye?
    a MacOS szerintem a világ legjobb Oprendszere, és a legobban használható progik is Mac-re vannak... Kiadványszerkesztők, grafikai progik stb.)
  • Yfel
    Tipikus monopolisztikus Apple hozzáállás... tudnám miért nem mennek már tönkre és szabadítják meg az emberiséget a hülyeségüktől.

Rosszabbak mint az MS
  • Alexease
    fdhgfdgdg
  • ThePartyFace
    FREE GOGOGO