9
nForce2
  • Gerry
    A 7njs-en meg már serial-ATA/RAID vezérlő van, meg ha kijön egy újabb szabvány, akkor a következő alaplapon az lesz, a hangkártya meg megint más téma, de abból is egyre újabbak lesznek, lásd SB Live, Live 5.1, Audigy, Audigy2...
  • Laalee
    mi avul el egy raid vezerlon? udma 133 ez mar nem fog valtozni.
  • Gerry
    De minek vegyek kártyákat x ezer FT-ért, ha azok is elavulnak 1 (max 2) éven belül, és nem tudom eladni, mert ki akar egy régi RAID vezérlőt, ami amúgy is rajta van egy jobb alaplapon...
  • Laalee
    kell venni egy raid kartyat meg egy normalis hangkartyat, es nincs szukseg evente a fullextras lapokra
  • Gerry
    Köszi a részletes "árlistát", de marad a Demostudio (eredetileg is azt néztem), nekem fontos a RAID, és az 5.1-es hang, mivel 2 HDD-m van + 1 mobil rack + 1 CDRW + 1 DVD, és így már eleve kevés a chipsetben lévő idevezérlő, pláne, ha be akarok rakni még egy mobil rack-et, nomeg 5.1-es hangrendszerem van, és nem szívesen minősíteném vissza stereo-ra, csak egy nforce2-es chipset kedvéért, úgyhogy marad a 7njs, de még azt az A7N8X Deluxe-ot megnézem, hátha tudja ugyanazt, mint egy 7njs, igaz nem jár hozzá C-box, meg kulcstartó és hengeres IDE kábel, de ha azon kívül minden adott benne, ami nekem kell, akkor fontolóra veszem.
  • StarFist
    A Demostudióban vettem bruttó 55.250-ért. Ugyanitt van extrák nélküli 7NJL1-es bruttó 38.500-ért (3 év garanciával). Vagy a 3T-nél vehetsz A7N8X-et bruttó 34.000-ért, valamint A7N8X Deluxe-ot bruttó 42.400-ért (1 év garanciával). A Hertánál pedig kapható Epox 8RDA, de ezen nincs RAID és csak egy 2 csatornás Realtek hang van rajta, az ára 32.000 bruttó (2 év garanciával).
  • Gerry
    Engem érdekelni, hogy hol vetted és mennyiért, (én sajna csak netto 45900-ért láttam), én is ilyet akarok venni...
  • StarFist
    Nekem Chaintech 7NJS van (full extrás). Mi érdekel?
  • Realist
    Van valakinek ilyen chipsetes(nForce2) alaplapja, ki mit hallott róla?