10
Forma1-es mendzserjátékok, van valami új?
  • narazzino
    nincs
  • Naszvadi Gábor
    Helló emberek!

Akit érdekel a Grand Prix World az látogasson el az oldalamra! Az oldal célja az, hogy összehozza a magyar GPWorld társadalmat!

Bár az oldal még szerkesztés alatt áll, várom a GPW Fan-okat! Regisztráljatok!

Grand Prix World Fan Page
  • donpedro25
    Ugyanez a kérdésem nekem is...
  • Nyiri
    hol lehet letolteni a gpw-t
    full-t
    mert az en cdm eltort :(
  • a.carkey
    Ja, csak a EA F1 (2000) Manager, még kicsit csúnya megjelenésű és kicsit (nagyon) hülye a AI benne. Pl. a "Meki", a "Jordi", "Wili" és a "Feri" kivételével lófasz se tud első szezonban nyerni vele, akármekkora fejlesztésbe is fog. Legalábbis nekem nem sikerült kisebb csapattal. Ha nézni akarod akkor a GPW. Annak legalább verseny szaga is van.
  • FREAK
    wow én imádom a manager játékokat

ezekben rendesen végig lehet nézni a versenyt?? kóla, csipsz, minden?? :)
  • a.carkey
    Nincs ... Buta AI. Sajna.
    A POLE POSITION volt a király anno. Aztán más németek is csináltak f1 manager néven progit, de az nekem csak törve volt meg és vsz hibásan, mert gyorsan kilépett mindig. Most az olaszok csinálnak egy managert, de még nagyon a közepén vannak és a jogokat sem szerezték meg. Én egy olasz managerrel nyomtam a legtöbbet, de még C64en. A nevére már nem emlékszem, de pár old game siton bizti fent van. Asszem a 89es szezont "szimulálta" - meg ha beleturkáltál akkor átírhattad az adatokat és szineket és akkor a többit is. Csinálhattál csapatot benne, Piquet még a Judd motoros Camel Lotusban volt, ami állandóan befosott alatta, szóval jó kis game volt. Később kiadtak belőle motor managert is, de az már szarabb volt, bár szebb.

Nálam a lista PC-re:
    1. GPW
    2. POLE POSITION
    3. F1 MANAGER (ASCON ?)

utolsó helyen a EA F1 MANAGER
  • Nyiri
    En annak idejen a F1 Grand Prix World-el nyomtam nagyon sokat. Most szereztem meg a F1 manager 2000-ret remelem van olyan jo
  • ronny666
    Én nem tudok róla....
  • Fehérember
    Üdv! Nagyon jónak találom a játékoknál ezt a műfajt és szeretném megtudni, hogy van-e valami új manadzsels játék.