Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
plíz help mí!
igen, de sajnos nincs meg az a szám
Hát olyan zenét raksz a játék alá, amilyet csak szeretnél! Csupán a játék könyvtárában lévõ MyMusic mappát kell teleszórnod, és a játék alatt pedig a music managerrel beállítani, hogy melyek szóljanak alatta.
zalatnai cini
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Egyéb BMW-khez pedig kukk erre a kis gyüjtõoldalra: MBWR sarok
Az 1.6.6.-os peccset pedig MINDENKÉPP rakd fel!!! Nem csak a multihoz fontos, hanem pl. az addon autókhoz is, meg még jópár dologhoz!
Nekem most sikerult jatszanom a jatekkal es szerintem egesz jo!Lattam lentebb hogy van egy rakas uj auto hozza!En BMW fanatikus vagyok es szeretnek egy-ket BMW belerakni!Ahogy visszaolvastam talaltam is M5-ost meg egy ket 5-ost de sajnos egyik link sem ment mar!!!Megkerhetnek vkit hogy rakna fel ujra valahova!
Koszonom
Hajrá Kombik!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Mondjuk nekem nagyon bejönnek a kombik, mert praktikus autók. Nagy dolgokat bele lehet tenni még akkor is ha kisebb a csomitartó ürtartalma mint egy lépcsõs kocsinak 😊. Példának szoktál hozni a Ventót hogy milyen fantasztikus a csomagtartója, erre azt mondom ember legyen a talpán aki könyedén kiveszi belõle a nehéz súlyokat 😊 (ha egyáltalán belefér a kis szájnyilástól valami komolyabb dolog) 😊.
allucanget-tel asszem már az összes pálya, s autó választható.
Ha névnek ezt adod meg: allucanget, akkor élbõl 73 vagy hány %-ról indulsz...s az összes autó elérhetõ lesz.