17
mit érdemes meglépni a teljesítmény érdekében???
  • Atus01
    Benne van a könyvében, hogy mi micsoda.
  • [Walaki]D`Lair
    fú ezt így marha nehéz elmagyarázni...ahhoz látnom kéne a BIOS-t, de akkor meg netezni nem tudok :DDDD
  • yellowcab
    Na azért kérdeztem,mi micsoda!Mit kell állítani.Egyébként,ha kapok tanácsokat hamar rá fogok jönni,mi miért van
  • [Walaki]D`Lair
    Használj Detonatort a videókártyához. A BIOS-t, meg ne nagyon állítgasd, ha nemtudod mi micsoda...
  • [Walaki]D`Lair
    Vegyél hozzá Gigabyte-ot...azok kurva jók...és mélykék szinűek :))
  • [Walaki]D`Lair
    BIOS-ban, nemtom meddig húzható, nekem 1.8-am van...az most +600MHz-en van...
  • yellowcab
    ill. az eredeti kérdésemre is tudnál válaszolni?
  • yellowcab
    és a 2.4A meddig húzható(na meg milyen alaplapban)
    és hol kell állítani???
  • [Walaki]D`Lair
    a 400MHz FSB-s procik sokkal jobban húzhatóak...Mert a valós FSB 100MHz és azt a legtöbbnél föl lehet rakni 133MHz-re (533), de az 533-at nem lehet sokkal följebb tornászni. Amúgy a 1.8A és a 2.4B TELJESEN UGYANAZ!! Apámnak 2.4B-je van, nekem 1.8A-m és nekem is 2.4-en megy, az alaplap is 2.4B-nek ismeri föl. Így spóroltam majd' 15eFT-ot....
  • yellowcab
    mi a különbség?
  • [Walaki]D`Lair
    400-asat vegyél!!!!
  • yellowcab
    még nem vettem meg,de miért baj az?
  • [Walaki]D`Lair
    Miért 533-as procit vettél?????
  • yellowcab
    azt csak kiprobálnám,mennyire lehet húzni
    Az optimális beállítások érdekelnek
  • Manta
    DVD: Secondary Slave...
  • Manta
    Mi a faszért akarsz húzni egy ilyen gépet???
    Szerintem:
    Maxtor: Primary Master
    Rack: Primary Slave (ha nem sokat használod)
    CD-RW: Secondary Master
  • yellowcab
    Sziasztok!
    A napokban tervezem megvenni a következő összeállítású gépet:
    P4 2.4(512 533), Abit Ti4200 128DDr, 512DDr(333), Maxtor 60Gb 7200(133),Abit BE7
    (emellett lesz még benne LG CD-író ill. DVD,mobile rack)
    A kérdésem a következő:
    Bár már nem ez lesz az első gépem,és turkáltam már a BIOSban,soha nem tudtam,mivel is lehetne jobb teljesírményre ösztönözni a gépet.Miket kell beállítani a BIOSban és Windowsban(XP lesz) egyaránt.,pl. a videókártyánál az OPENGL,Direct3D stb.ugyanígy a proci és a memória beállításai.Milyen programmal érdemes húzni és meddig?
    Milyen sorrendben érdemes beszerelni az IDE eszközöket és milyen kábelre kössem őket?
    Mikor érdemes egy Vga-nál bejelölni ilyeneket,hogy triple-buffer,antialiasing stb.
    ill. bármilyen hasznis infót a beállításokkal kapcs. szívesen fogadnék és előre is köszönök
    Hi
    YellowCab