Asus A7N8X
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felejtsd el, a live jobb mint az alaplapi prüntyögö.
Egyedül a soundstormos digitális kimenet jobb mint live.
Egyedül a soundstormos digitális kimenet jobb mint live.
nem tudjátok az abit nf7-hez milyen hangkártya van? Nekem van egy sb live 5.1-esem, melyiket érdemesebb használni az integráltat vagy a pci-osat?
"5.1 van simán is ..."
Na jah. Csak nem mindegy, hogy sima szoftveres Realtek ALC650 vagy a SoundStorm. Picurka különbség van köztük. 😊
Na jah. Csak nem mindegy, hogy sima szoftveres Realtek ALC650 vagy a SoundStorm. Picurka különbség van köztük. 😊
Meg a legtöbb 4x-es AGP cucc is megy benne, kb. GG1-ig visszamenõleg, ha jól tudom. A TNT széria már nem ...
check this
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=005971&p=11
amugy lebeszellek rola.
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=005971&p=11
amugy lebeszellek rola.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Crazyn, a legegyszerubben biost frissiteni szerintem az asusupdate-el lehet, mert win alol megy es pofon egyszeru. Nekem eddig soha nem volt gondom vele, A7V utan pont 2 napja vettem A7N8X-et es szinte elso dolgom volt biost frissiteni.
Mond azt, hogy nem akarod menteni a BIOS-t, mivel már le van mentve, és akkor elvileg a következõ lépés az új BIOS beégetése, meg kell adni a helyét és a fáile nevét, majd igennel válaszolni a biztos flashelsz kérdésre, majd a végén nemmel a mégegy flash-eléses kérdésre, mivel elég 1x is...
Lehet, hogy csak én vagyok kurvabéna, de a hatodik próba után meguntam. Le tudná nekem írni valaki részletesen, hogy hogy a francba kell biost frissíteni ezen a szar lapon?
Letöltöttem az 1004-es biost az ASUS honlapjáról (az rev1.04-eshez valót, mert nekem is az van) és az awdflash.exe-t is ugyanonnan (v8.24b). Odáig oké, hog yfelmásolom dos-os bootfloppyra, meg bebootolok róla, meg szépen elindítom, és kiírja, hogy nincs hely elmenteni a régi biost a floppyra. Ezek után elolvastam a kézikönyvet, és kiderült, hog ya vinyóra kell a gyökérbe másolni, és onnan futtatni. OK. Ezt tettem. Megint eljut odáig, hogy lementi a fájlt, és sikerült is neki lementeni. Kiirt valami cheksum: AH9B7D (nem emlékszem már ezekre a számokra), és kész. Itt megáll. Nem ír ki semmit, hogy frissit éppen, nem is dolgozik, nem csinál egyszerûen semmit. Ki sem lehet belõle lépni, csak resettel. Ha úgy csinálom, hog ynem akarom elmenteni a régi biost, akkor meg ott hal meg egybõl utána, miután megkérdezte, hogy továbbmenjen-e vagy kilépjen.
Segítsetek!!!!
Letöltöttem az 1004-es biost az ASUS honlapjáról (az rev1.04-eshez valót, mert nekem is az van) és az awdflash.exe-t is ugyanonnan (v8.24b). Odáig oké, hog yfelmásolom dos-os bootfloppyra, meg bebootolok róla, meg szépen elindítom, és kiírja, hogy nincs hely elmenteni a régi biost a floppyra. Ezek után elolvastam a kézikönyvet, és kiderült, hog ya vinyóra kell a gyökérbe másolni, és onnan futtatni. OK. Ezt tettem. Megint eljut odáig, hogy lementi a fájlt, és sikerült is neki lementeni. Kiirt valami cheksum: AH9B7D (nem emlékszem már ezekre a számokra), és kész. Itt megáll. Nem ír ki semmit, hogy frissit éppen, nem is dolgozik, nem csinál egyszerûen semmit. Ki sem lehet belõle lépni, csak resettel. Ha úgy csinálom, hog ynem akarom elmenteni a régi biost, akkor meg ott hal meg egybõl utána, miután megkérdezte, hogy továbbmenjen-e vagy kilépjen.
Segítsetek!!!!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ha tudja vki, hogy hol lehet rev. 2.0-as lapot kapni (Deluxe-ot) akkor az irja le pls, mert hamarosan akarok gepet ujitani es ilyet szeretnek.
Thx!
Thx!
Nos:
-300W-os Mercury (nem éppen márka-tápoknál..)
-2x512MB 400MHZ-s GEil DDR
-XP 2400+
pöccre,elsõre összerakva,minden simán ment.
Ami hiányzott:
-nem tudtak egyenlõre 350W-os Enermax-ot hozni
-nincs még "normális" vid.board-om (GF3Ti200 van most)
A lap egy DeluxeGold,kétszer frissítettem BIOS-t,gond nélkül,magyarán tökéletesen müxik.
A legjobb nFORCE2-es alaplap.
-300W-os Mercury (nem éppen márka-tápoknál..)
-2x512MB 400MHZ-s GEil DDR
-XP 2400+
pöccre,elsõre összerakva,minden simán ment.
Ami hiányzott:
-nem tudtak egyenlõre 350W-os Enermax-ot hozni
-nincs még "normális" vid.board-om (GF3Ti200 van most)
A lap egy DeluxeGold,kétszer frissítettem BIOS-t,gond nélkül,magyarán tökéletesen müxik.
A legjobb nFORCE2-es alaplap.
haver ijet vett nem indult el...már a falu varázslója is ráolvasott eredmény nélkül.aztán interneten rákerestek a hibaüzenetre,hiányzott egy jumper a lapról...azóta hibátlanul üzemel.
Bérbe vehet? reklámfelület...
← ElőzőOldal 7 / 7